Regulamentul apare în postările de mai jos. Vă mai puteţi înscrie până luni. Iată lista pretendenţilor din acest moment:

1. http://www.achilianu.eublog.ro
2. http://ciusti.blogspot.com/
3. http://www.max-media.blogspot.com
4. http://www.vochina.wordpress.com.
5. http://rubenbudau.wordpress.com
6. http://blogderomanfrustrat.blogspot.com/
7. http://training-vanzari.ro
8. http://www.pozar.ro
9. http://oldupai.wordpress.com/
10. http://www.codrinpaveliuc.finantare.ro
11. http://iongiurca.wordpress.com
12. http://www.nenea.ro
13. http://mihneagamulescu.blogspot.com/
14. http://cats-engine.blogspot.com
15. http://www.ralukiaro.blogspot.com/
16. http://bangkokdaily-dorian.blogspot.com/
17. http://www.coins.ro/politic/
18. http://dragossorinnicula.wordpress.com/
19. http://allandalla.blogspot.com
20. http://lexaverzes.blogspot.com
21. http://razvansardare.blogspot.com/
22. http://farasens.wordpress.com/
23. http://leonid.ro/
24. http://contact.romania-inedit.ro
25. http://maryus.info/blog/
26. http://www.punctIT.ro
27. http://daimadeadun.wordpress.com/
28. http://ionut-puerava.blog.com/
29. http://interzis-fraierilor.blogspot.com
30. http://112ocupat.wordpress.com/
31. http://tercidebucuresti.wordpress.com
32. http://www.dorutz.ro
33. http://www.mcgogoo.ro/
34. http://barcaluibubu.wordpress.com/
35. http://abruptblog.wordpress.com/
36. http://cozzin.wordpress.com/
37. http://www.vladflorea.com
38. http://athenian-legacy.com/ro/
39. http://dana-cernaucean.blogspot.com
40. http://inboxideea.blogspot.com
41. http://sisokoki.wordpress.com/
42. http://gandurifeliate.blogspot.com/
43. http://www.anghelcristian.blogspot.com
44. http://premiilelili.blogspot.com
45. http://3ditorial.wordpress.com/

31 COMENTARII

  1. <> – asta ar fi un raspuns pt mine…
    de ce „robert”? mai am vreun nume si nu stiu eu? sau oi fi sub acoperire si eu nu am aflat? :)) sau e semnatura PR-ului? :))

  2. E pentru prima oara cand intru pe un blog.
    Am facut-o din curiozitate.
    Am citit multe din raspunsuri dar n-am prea regasit stilul dlui Profesor.
    Care sa fie cauza? Un alt om in fata calculatorului? Un alt om in 2009? Un alt om?

    In plus – m-a deranjat faptul ca nu am putut citi intrebarile/propunerile de la ceilalti participanti la dialog. Exista un link catre ele si nu l-am descoperit eu sau asa a fost construit blog-ul?

  3. @Maia – Toate intrebarile pe care ti le pui se datoreaza in mod sigur faptului ca intri ,,pentru prima oara pe un blog” :).

  4. De bucurie pentru nominalizare am facut o poezie stupida. :) O puteti citi pe blog http://sisokoki.wordpress.com .
    Acum cred ca ar fi interesant sa stim mai precis criteriile prin care se selecteaza castigatorii. Asta ca sa nu scriem cumva pe langa subiect(evident glumesc).
    Spor la idei si la initiative cat mai bune,
    Sisokoki

  5. la cei 38 ani ai mei probabil ca nu mai fac parte dintre tinerii care trebuie incurajati:) dar ma inscriu si eu cu blogul meu mititel dar prin intermediul caruia as putea comunica pe diverse probleme, inclusiv as putea ajuta cu consultanta gratuita pe probleme de contabilitate, fiscalitate, legislatie comerciala, consultanta manageriala, start up afaceri, etc.
    http://ro.netlog.com/corbalb/blog

  6. Am 15 ani :), si am un blog politic…. exact blog politic: htttp://politica-prematura.blogspot.com

  7. Stateam eu acum vreo ora jumatate in fata laptopului, incercand sa ma autoconving sa mai invat cate ceva pt examenul de maine si ma gandeam ca pana ma dezmeticesc sa mai dau o raita pe blogurile lui ciutacu si al lui badea sa vad ce mai e nou, Si asa am ajuns pe blogul dvs. Si tot asa s-au dus naibii si toate planurile de a invata.

    Imi place blogul dvs si imi plac initiativele pe care le aveti. Mi se pare interesante ideea intalnirilor de joi. Cat despre bursele pt blogging… este GE-NI-AL!!! Nu vreau sa par cinica, ci o spun cu toata seriozitatea. Chiar mi se pare o idee foare buna sa faceti „acte de caritate” (poate nu e cea mai stralucita definitie a burselor, dar nu gasesc momentan alta) cu banii altora.

    As vrea sa ma insciu in competitie. In ultima vreme am avut postari foarte dese din motive de lipsa acuta de timp, dar sper ca dupa ce termin cu sesiunea (fiind la ASE asta inseamna weeke-ndul viitor) o sa ma reapuc. De fapt din toamna de cand m-am mutat in Bucuresti am lasat-o mai moale si am ajuns sa am oar cateva postari pe luna si alea facute destul de pe fuga. Deci partea de blog cu care ma laud si de care sunt destul de mandra e cea de dinainte de august – septembrie 2008, dar nici acum zic ca nu ma descurc prea rau.

    Felicitari pt blog si va anunt ca tocmai ati mai capatat o cititoare fidela

  8. Blog-ul, un moment de reculegere si de a-ti exprima ideea sau parerea despre un anumit lucru, eu am un blog de muzica, prin care informez cititorii blogului meu si chiar pe mine, http://www.inhibitii.ro , vreau sa ma inscriu si eu.

  9. As vrea sa ma inscriu in cursa pentru..nici n-am inteles prea bine ce puneti la bataie, dar stiu ca am vazut ceva pe blogul unui bun prieten http://www.max-media.blogspot.com ce faceti aici.Interesant, vreau sa ajut si eu, sa fac parte din aceasta comunitate de oameni deschisi la minte si suflet!
    Cu consideratie, Cosmin Faur htp://www.mediartys.blogspot.com

  10. Eu sunt un fan inrait Mircea Badea. Nu doresc bursa, adica doresc, dar nu de aceea m-am inscris.Ci pur si simplu pt ca vreau sa stiti ca va urmaresc. Si vreau sa mai stiti ceva: Am 29 ani si zau daca ma intereseaza daca ati colaborat cu securitatea sau nu. Imi inchipui ca pe vremea aia erai ori cu ei ori impotriva lor. pe mine ma intereseaza sa traiesc bine eu si copiii mei, pe care nu i-am facut inca, intr-o tara ca asta. Privesc echipa de la antene si imi place, si stau si ma gandesc ca oamenii acestia nu ar lucra cu dv daca nu ati fi un om BUN.
    cu respect, gabi din constanta

  11. Pentru cei interesati de vanzari , recent am participat la un curs de vanzari organizat de CBC Romania http://www.cbc.ro si ma declar foarte multumit. Am dobandit cunostinte despre tehnici de vanzari, abordarea eficienta a clientilor pe timp de criza si despre vanzarea consultativa in urma careia am obtinut rezultate palpabile si imediate, ceeace va doresc si voua.

Comentariile sunt închise.