Pentru Dulcesa Elena: Mulţumiri, în numele lui Cristofor, pentru ospitalitate şi deschidere.

Pentru andron: Entuziasmante pasiunea şi competenţa ta în problema Basarabiei. E un semn că acest subiect nu e încă unul închis.

Pentru alexandra: Te anunţ când vom avea o acţiune comună.

Pentru rhody: Mulţumesc. Îmi voi inventaria prietenii.

Pentru Alex: Cristofor este deja un simbol. E numai în puterea lui să dea conţinut şi forţă acestui statut. Atunci va deveni un lider.

Pentru Romanul: Voi publica un contact.

Pentru anamaria: Ba putem scăpa! E nevoie de o “revoluţie” de sens contrar – revoluţia valorii.

Pentru simona neagu: Mă bazez pe tine în acest sens.

Pentru Alice: Serios? A cerut?

Pentru daniel: A venit!

Pentru Marian: Din nou: negociem?

Pentru C.J.: Ar fi fost bine ca subiectul România-Moldova să fie cu adevărat pe toate agenţiile de presă. Din ce am văzut, însă, asta nu s-a întâmplat.

Pentru Andra: Cred că îl vei vedea.

Pentru romania inedit: Cristofor înseamnă “cel care îl poartă pe Cristos”. E un nume creştin. Cunosc şi eu “teoria KGB”, dar nu mă pot pronunţa.

Pentru Corbalb: Ca şi până acum, nu pot fi decât de acord cu tine.

Pentru Razvanmun89: Ce zici de Che Guevara?

Pentru un om: Da, mişcarea a fost inteligentă.

Pentru Luci: Şi totuşi, eu cred că se poate.

Pentru Marius: Era, într-adevăr, foarte frumoasă.

Pentru Demostene: Ai dreptate. Eu cred că va veni momentul în care “factorii” vor fi intruniţi.

Pentru Cetateanu’ Turmentat: Mulţumesc pentru completare.

Pentru daniel: Te-am ajutat să-ţi faci publicitate. Trebuie să şi cred?

Pentru Alex Crs: Extraordinar mesajul tău. Ne vedem joi?

Pentru radu radut: De ce curaj? E vorba de normalitate.

6 COMENTARII

  1. nu sunt fun pc,de fapt,nu sunt fun partide in general.nu sunt absurd!oricate asteptari am de la clasa politica,oricate dezamagiri si nervi imi provoaca clasa politica….cred si stiu ca in toate partidele sunt oameni rai si oameni buni,oameni mari si oameni mici!pt ca ma adresez..mogulului,cel care a inventat succesul in media,profitul in bussines si…partidul conservator…..vom vorbii despre….??da,despre PC!
    nu ma pricep f mult..dar cred ca asta este atu-ul meu.
    ce probleme are pc-ul?
    probabil ca mai multe…dar eu scriu de cele pe care le vad…..si pe care le apreciez ca atare.
    1-oameni
    2-promovare
    3-simboluri,etichete..etc
    4-nerv,ritm,flacara
    5-constanta

    1-oameni:stiu doar de voiculescu,(atacat)seres(cu probleme),ciuca(ok)…piedone(atipic)……………si cine mai este in pc?
    m-am interesat…presedinte popa?(nu am vazut personajul cred ca niciodata sau ..doar accidental…poate),…a era sa uit codrin stefanescu(cam agitat,nu-l ajuta fata) si marinescu(senatorul cu paharul cu apa arucat in campanie)
    cam putin nu?
    2-promovare:cu ditamai trustul,vad oameni pc..(a era sa uit de batranul Andon),mai mult la realitatea!!!!!!nu am vazut pc-isti la firea ,la gadea,in emisiunile care conteaza!!??/
    emisiuni privind profitul reinvestit in care invitati erau de oriunde dar nu de la pc!
    etc
    3-un cuvant,o tema,o imagine care spusa sau privita sa te duca cu gandul la pc?(in afara de solutia imorala)
    4-nu aveti ritm-incepeti cu turle,bateti toba pe un subiect,si de a doua zi uitati!altii fura ideea…si asta este!
    5-constanta in linia aleasa-despre asta stiti mai multe decat mine!
    as scrie mai mult dar mi’este somn,
    am scris nu ca sa va dau solutii,sa atrag atentia-nu vreau sa fac politica !!!!
    aveam insomnii si sunt unul dintre cei care urmaresc toate talk-show-urile politice,buletunele de stir…….tocmai am vazut reluarea lui badea,gadea,si razvan dumitrescu si este prima data cand intru pe blog-ul dumneavoastra.nu si ultima.
    toate bune!

  2. niciodata nu trebuie sa uitam de unde am pornit…. ” By the way” cred ca sunt unicul basarabean de pe acest blog (fost student REI)

  3. @Marinescu Dan Mult adevar ai grait! Dar stii cum e? Cu numai cateva flori, nu se face primavara. Eu chiar cred si STIU ca Voiculescu poate si nu minte, sau cel putin e muuuult mai putin ipocrit decat majoritatea. Numai ca, asa cum i-am mai reprosat pe aici, nu comunica direct cu toata lumea. Conduce partidul managerial, pe principiul ala, foarte sanatos intr-o afecere, care zice ca cel mai bun conducator este nu ala care munceste ca disperatul, ci ala care stie sa delege saricinile. Doar ca „presul” de filiala, nu e director si politica nu e Intact. PC sufera la capitolul oameni carismatici (cu exceptia lui Piedone si chiar a lui Andon, un profesionist fantastic, dar care stie atat de bine sa imbrace informatii tehnice in haine accesibile maselor). Apoi mai este, asa cum zici si tu, teama de autopromovare. Domnule Voiculescu, lumea oricum zice ca Antenele-s ale PC, chiar daca nu prea ies pe sticla trustului PC-isti. Asa ca, mai bine ati folosi propria ograda ca sa transmiteti ce aveti de spus. Dar nu in limbaj constipat (scuze pentru exprimare), ci degajat, popular. Nu vede nimeni ca poporul asta nu mai vrea academicieni? Romanului ii place genul Basescu, Oprescu. Scoateti in fata oameni carismatici, macar sa creasca PC, ca profesionistii si academicienii pot sta in pozitia de consilier, ca sa zic asa. E doar o parere, nu imi permit sa dau sfaturi, dar e pararea cuiva care a asistat la discutiile de culise la absolut toate partidele care conteaza pe scena politica actuala. Si insist si pe comunicarea cu plebea, ca nu numai parerea liderului din zona X sau Y conteaza. V-ati gandit vreodata, domunle Voiculescu, ca liderul din teritoriu doar va linguseste pentru locul lui caldut, dar nu a venit la PC din convingere?

  4. OFF….in ce tara traiesc….Ceea ce mi se pare tragic este urmatorul lucru:cand incepe campenia de alegeri(indiferent care) ne lasam prostiti pe fata rau de tot.Am multi prieteni in afara,iar dupa 2-3 ani de stat prin”strainataturi” nu se mai pot adapta aici. Nu inteleg ei de ce sunt calcati in picioare de cum intra in tara,de ce sunt furati la tot pasul,de ce este mai scumpa mancarea aici si marea lor intrebare ar cam fi:CUM SUPRAVETIUM NOI????
    Poate domnii sau doamnele de prin campanii,asta daca au timp s-ar gandi la aceste intrebari. Sincer mi-e rusine ca sunt roman,ca am o mentalitate tampita datorita realitatilor care ne inconjoara……….

Comentariile sunt închise.