67 dintre ideile voastre au primit undă verde şi trec în faza de business-plan.

Cei cu “nu” pot cauta idei in continuare. Vor primi, în acest sens, “bibliografie”. Canalul de comunicare e deschis, puteţi reveni oricând. “Nu”-ul meu e o formă de respect: afacerea nu-i viabila şi, daca v-aş încuraja doar de dragul PR-ului, viaţa vi s-ar complica inutil. Sigur, însă, în câteva cazuri pot greşi: cele mai bune afaceri au fost cândva refuzate de-un mogul obosit sau grăbit.

Cei cu “da” au la dispoziţie câteva săptămâni (maxim patru, să zicem), pentru business-plan.

Între timp, unii din cei mai buni oameni de televiziune din România lucrează la un format de emisiune. Chiar aşa: aveţi vreo idee bună de nume pentru un business-show cu mogul şi tineri?

54 COMENTARII

  1. Time for revolution?!?:-D

    Ar suna bine desi, pentru o emisiune de gen, nu cred ca ar merge…

    Avand in vedere ca emisiunea cu mogulul si tinerii este pentru tineri….poate ca ar trebui sa va dam si noi idei despre ce am vrea sa fie in emisiunea asta..poate vom aparea si noi, bloggerii intr-o zi acolo.!!!

  2. Titluri emisiune:
    „Ce aş face eu dacă aş avea bani” – business show cu Dan Voiculescu
    sau, mai trandy:
    „101 idei de business” – business show cu mogul şi tineri

  3. @Bogdan: cei ale caror idei au fost validate au fost anuntati prin mail deja…dar..din cate am inteles eu, vor primi mail toti…adica..si cei ale caror idei nu au fost „validate”….

  4. Eu am fost anuntat prin mail ca „da”. Multumesc.

    Ne promiteati intr-o postare trecuta ca veti incerca sa faceti public pe blog un manual / indreptar / curs pentru realizarea de planuri de afaceri. Ne-ar fi extrem de util. Macar ca sa fim siguri ca vorbim aceeasi limba.

    Patru saptamani e un termen rezonabil pe timpul verii. Asta nu era precizat in mail si intrasem in priza.

  5. Deci patru saptamani.Hm…saptamana viitoare termin cu bacul deci mi-ar ramane 2 saptamani in care sa pun cap la cap ofertele si sa realizez un cash flow cat mai realist.

  6. Dielda Dinu daca nu doresti sa participi e treaba ta insa eu nu pot refuza tentatiei unei jubilatii interioare imensa de a`mi vedea ideea folosita.Asa ca:
    Cum nu stiu formatul exact al show-ului o sa incer cu mai mule variante, pentru cateva formate posibile.
    1.Mogul in Devenire
    2.Tonomatul de Moguli
    3.La lectie cu Mogulul sau Lectia de bussines cu Mogulul
    Stiu ca ar fi mai atractiv daca ar include in titlu cuvantul „mogul”(Sa nu mai zic ca dvs ati prefera acest lucru,cred:D,) dar pentru ultima as dori sa ies un pic din tipar.
    4. Bussines de Romania(sau Romanica, dar asta e vorba altcuiva)

  7. „Mogulul si tinerii”, pe principiul: care este sarea si piperul unei mancari? Raspuns: sarea si piperul :))

  8. Proiectul suna interesant, dar am vazut ca televiziunile merg mai mult pe emisiuni de scandal si emisiuni politice, adica tot de scandal. Daca nu veti avea loc in grila de programe? :)):)):))

  9. Stimate dle Dan V. (aka Mogulu),

    Va anuntam pe aceasta cale batatorita de atatia si atatia inaintea nostra, ca RaziCuGura, blog pe care aveti amabilitatea de a-l gazdui pe moka in blogrollul dvs, a trecut pe domeniu .ro. Asadar, daca nu va este cu mult peste mana, va rugam politicos si in miez de noapte sa efectuati modficarea cu pricina, pt ca vizitatorii dvs sa nimereasca unde trebuie; anume pe http://razicugura.ro, si NU pe razicugura.wordpress.com.

    Cu respect si simt al umorului,

    Echipa RaziCuGura

  10. Buna ziua,

    Stimate domn, pentru a da o idee de nume ar fi bine sa stim cateva aspecte legate de formatul emisiunii. Daca-mi vine vreo idee care va place nu va cer bani pe ea. :)

    Cu respect,
    Violeta Nita

    P.S. Ma numar printre cei care au primit raspuns la propunerea de afacere asa incat cei care sunt suspiciosi nu au motive. S-a intamplat ca acesta sa fie pozitiv dar chiar daca ar fi fost negativ, apreciez foarte mult faptul ca se transmite raspunsul.

  11. Mai trebuie date.

    La fieraria lui Iocan se discuta politica in special. La intalnirile de joi despre Mogul (Cool Mogul) si despre aspiratiile tinerilor. Aceasta emisiune ce subiecte va aborda? De business? Vreti sa impuneti si alte „noi vedete” decat pitici porno, sexi-brailence? Oare se va putea si asa?

  12. ok, lasand gluma la o parte acum!

    1,2,3 – start afacere!
    sau
    mogul business partener

    PS va anunt cu respect ca denumirile de mai sus sunt inregistrate la OSIM pe numele meu.

  13. Poate reusiti sa-i gasiti alta intrebuintare Doamnei Grecu de la Antena 3,deoarece nu lasa nici un invitat sa raspunda la intrebarile puse in emisiune.Daca tot ii place sa se auda singura mai bine o faceti stirista.

  14. @toata lumea: unii chiar nu inteleg…cei care au trimis idei au primit si raspuns:ori da ori nu…!Eu am primit si da si nu (trimisesem mai multe idei)….!Sfatul meu, dupa o preluare a mogulului, e sa continuati sa trimiteti….

  15. sau pentru a face o aluzie la un roman celebru si un oarecare joc de cuvinte emisiunea se poate numi si ” Mandrie si Judecata”, judecata cu intelesul de ratiune, fiind indispensabila in afaceri.

  16. mogul wannabe sau the new generation of moguls sau pariu cu noua generatie sau the chance of the mogul sau moguling the world. Poate aveti de unde alege ceva si de aici.:)

  17. Niste propuneri:
    Fa bani cu Voiculescu!
    La scoala lui Felix – ca impact nu cred ca poate ridica obiectii

Comentariile sunt închise.