Un reporter ireproşabil şi un condei excelent: Sorina.

18 COMENTARII

  1. Se pare ca Mircea Badea are alta parere:
    „Nu-mi place deloc Sorina Matei. De fapt, imi este chiar foarte antipatica. Si ii gasesc si o suma de cusururi deranjante pe care, din eleganta, nu le voi enumera. Ceea ce nu inseamna ca nu ma pot detasa de senzatia personala ca sa pot comenta o intamplare care a avut-o pe dansa drept protagonista alaturi de presedintele Romaniei, Traian Basescu.”

  2. Din pozitia dvs mi se pare normal si chiar, aplaud initiativa de a`i lua apararea doamnei cu pricina. Cat despre Basescu, acesta nu este decat una din numeroasele gafe pe care le face, dar defapt retractez, ca sa gafezi trebuie sa ai o conduita diferita, ca atunci cand ai o astfel de actiune, sa fie considerata o gafa, dar pe Basescu asta il defineste, asta este el, mai mult nu poate nici macar sa joace teatru de dragul functiei.
    Sper ca viitorul sa ne lipseasca de acest „diriginte de santier” numit Basescu.

  3. Indecentul şi penibilul este eternul Băsănel. Mi se pare că e mai mult decât naşpa să te adresezi unei femei pe tonul, cu atitudinea şi… privata în gură ca pe maidanul din faţa blocului. Sau spatele…
    Mi s-a strâns pielea pe mine de jenă şi am admirat puterea reporterului de a-şi păstra calmul, putând da o replică decentă. Mă-ntreb dacă merită un aşa efort un astfel de interlocutor, iar noi merităm astfel de imagini şi de preşedinţi.
    Nu se poate face în aşa fel încât cei care-şi votează astfel de reprezentanţi să şi-i servească la pachet, în intimitatea lor beteagă?! Poate că ar trebui să se scoată voturile din anonimat, iar votanţii să-şi asume erorile (eufemistic vorbind). De ce să fim noi pedepsiţi fiindcă nişte imaturi au ales calea matrozatului?!
    Paţachina asta de preşedinte de ţară i se adresează unei femei de parcă ar fi fost în bordelul din Anvers! A reuşit să-şi dosească dosarele şi acum face pe fecioara… virgină! Mai mult decât penibil!

  4. Mda,tineri de perspectiva sponsorizati de securist sa dea in dusmani.Unde am mai vazut asta….?
    Cred ca la o televiziune….

  5. Pestele de la cap se-mpute si se curata de la coada! Ni se potriveste perfect din multe puncte de vedere.
    Pana cand cei de sus vor „arata” asa, asa ne va fi. Pacat! Inca mai cred ca meritam ceva mai mult.

  6. Pe Sorina Matei o citesc cu drag. Stie sa scrie. Nu am stiut ca ea e reporterul care a reusit sa „obtina” declaratia soc de la Bookfest. Am aflat aseara de la Sinteza Zilei. Mie mi s-a parut ca si-a facut meseria. Si si-a facut-o cu decenta.

    Cat despre intamplarea de ieri, iarasi Sorina matei a dat dovada de calm, decenta si mult tact. Domnul Presedinte merita insa cateva vorbe usturatoare.

  7. nu o cunosc….probabil ca „s-a realizat” in ultimii 6 ani de cand sunt plecat din Romania….Pana a pleca sigur nu o cunosteam. Nu mi-a atras atentia!

  8. Mi s-a luat…in fiecare zi Traian Basescu…economia ajunge la aproape -10% din PIB…iar Traian Basescu este centrul discutiilor!
    Eu as vrea o zi fara Basescu..o zi in care se vor discuta aspectele relevante despre viatza noastra…despre ziua de maine..despre schimbarile din viatza economico-sociala ce par inevitabile…
    As propune o actiune media prin care toti patronii de media sa aibe o zi fara Basescu..o zii…o saptamana…si apoi o sa va implore sa o trimiteti pe jurnalista patronului turnator!!
    El traieste prin media..face cariera politica prin media…strategii politice prin media…dar in niciun caz job-ul sau de presedinte!

    ps: deja imi apar bubitze pe corp cand ii aud numele :(((…

  9. Angajatii dumneavoastra sint terfeliti mereu pentru ca „fac osanale turnatorului”.
    Eu vreau sa va felicit pentru ca va aparati angajatii cind ei sint terfeliti.
    Mircea Badea, dincolo de antipatia lui pt. Sorina, a acuzat atitudinea presedintelui, despre asta era vorba, nu despre cit de simpatica sau antipatica e fata.

  10. venita din partea mogulului aceasta apreciere inseamna mult. ne recomandati sa ne imprietenim urgent cu sorina?

  11. Buna ziua, domnu Presedinte Dan Voiculescu !

    – V-am trimis un mesaj de ,,opinie civica”, conform Art. 30 din Constitutia Romaniei si poate ave-ti ocazia sa-i prezentati adevaratul calculul ,,discriminatoriu” din ,,lege” d-lui ministru Pogea .

    – Impozitarea conform celor 7 (sapte) grile este urmatoarea : – pentru GRILA nr 1 este
    de 4,2%, – pentru GRILA nr.2 este de 2%, – pentru GRILA nr.3 este de 1,5%, –pentru GRILA nr.4 este de 0,2%, – pentru GRILA nr. 5 este de 0,05%, – pentru GRILA nr.6 este de 0,017%, si pentru GRILA nr.7 este sub 0,017%.

    – Iar intrebarea care se cuvine a fi pusa este urmatoarea : UNDE ESTE ADEVARATA ,, ECHITATE SI CORECTITUDINE” ?
    – V-a rog, cititi mesajul care l-am trimis domnului ministru Pogea, si retineti ,,esentialul” la care se gandesc mereu cei dela prima ,,grila” acum ,,terminati”.

    – Am lecturat O.U.G. nr. 34/2009 din MONITORUL OFICIAL nr. 249/14-04-2009 Art.18 din ,,rectificarea bugetara” pe 2009 si masuri fiscale cu privire la ,,taxa forfetara” a I.M.M.-urilor, pe care daca o citi-ti v-a da-ti seama ca e facuta la ,,urgenta”.
    – Nu stiu dece i se mai spune ,,legea lui Pogea”, probabil ca d-lui a gandit’o,
    iar d-ul Min. Marian Sarbu si d-ul Prim-Ministru Emil Boc au semnat’o.
    – Se tot vorbeste de ,,actiunea solidaritatii” de-o sa faca toti ,,bube” la limba si spun aceasta pentru ca se minte lumea fara rusine cu aceasta ,,lege discriminanta”, care
    imparte firmele private in functie de cifra de afaceri.
    – Bine, bine, dar si dupa ,,interesele baietilor destepti” in 7 (sapte) categorii, ca pe niste obiecte, fara valoare si pana la cele mai scumpe. – Si sa argumentam cele scrise mai sus cu cifre confor legii elaborata de dvs. :

    catg. venitul total anual impozitu minim anual procent cu aproxim. a cata parte,
    lei lei impozit anual
    1 . 0 – 52.000 ( firme distruse ) 2,200 4,2 % a 24′ a parte
    2 . 52.001 – 215.000 4.300 2.0 % a 50′ a parte
    3 . 215.001 – 430.000 6.500 1.5 % a 66′ a parte
    – urmatoarele categ. calculate de Pogea pentru ,,baietii destepti”.
    4 . 430.001 – 4.300.000 8.600 0,2 % a 500′ a parte
    5 . 4.300.001 – 21.500.000 11.000 0,05 % a 1.954′ a parte
    6 . 21.500.001 – 129.000.000 22.000 0,017 % a 5.863′ a parte
    7 . peste 129 mil – 700 mil. 43.000 0,0014 % a16.279′ a parte

    – O firma fara profit, poate produce multe efecte utile: SALARII PT. ADMINISTRATOR SI ANGAJATI, IMPOZITE PE SALARII, T.V.A. PT. STAT, SI TOATE TAXELE DE ORDIN SOCIAL SI BANCAR ETC.- Nu produce mai mult decat cheltuie, adica profit, dar statul are avantaje pt. ca in loc [Citeste] sa plateasca ajutoare de somaj unui nr. de oameni, acei oameni traiesc de pe urma unei firme fara profit. – Dar pentru profit zero, se poate aplica impozit pe cifra de afaceri, dar nu diferentiat in mod ,,discriminant”, dela categoria 1-a pe cifra de afaceri, 0 – 52.000 cu impozit de 4,2 % si pentru categ. a 7-a pe cifra de afaceri de peste 129.000.001 cu impozit de 0.0014 % . – Va dati seama ce a-ti facut d-ule ministru Pogea, a-ti distrus activitatea si incredera de initiativa privata a mii de oameni, ca sa-i vedeti acum someri. – Si este aberanta gandirea dvs., sa impozita-ti firmele fara activitate. – De unde sa vina banii, din familia proprietarului firmei? – Sa aduca bani de acasa ? – Doar pt. ca a inregistrat pe cheltuiala lui o firma ? – Cand are activitate, e normala impozitarea, fie pe profit fie pe cifra de afaceri. Dar daca nu are activitate o perioada, cum sa platesti impozit, pentru ca asa vrea unul care temporar e ministru si nu-l duce mintea cum sa rezolve o problema economoica a tarii ?
    – Credem ca trebuie eliminata urgent aceasta ,,discriminare” si calculat un impozit mediu,
    adica 4,2 + 2.0 + 1,5 + 0,2 + 0,05 + 0,017 + 0,0014 = 7,9684 : 7 = 1, 138 %, ( rotunjit ) = cu 1, 5 % si nu se supara nimeni, cu posibilitate de sponsorizari catre partide si alte actiuni, daca vreti sa fi-ti cinsti-ti.
    – Si nu-i mai ascundeti pe ,,baietii destepti” ca ,,nu se stie ca pamantul , din cotro va bate vantul”, la alegeri.
    – Pacat, ca ,, toti mancam cu o singura lingura si n-e incalzim sub acelas soare” !
    – Cu speranta ca m-am facut inteles , va rog daca se poate sa faceti tot posibilul sa anulati aceasta O.U.G. care a cazut ca o pacoste pe firmele mici , adica cu impozit de 4,2 % si cele mari ca a l-e lui Videanu cu impozit de 0,0014 %.
    – Dar probabil ca nu a verificat bine ce calcul ,,dracesc” facut, de d-ul ministru si daca s-ar aplica media nu s-ar intampla nimic, pentru convingere verificati si dvs. calculul de mai sus, ori este gresala ori are grija de afacerile ,,colosale” sau crede ca toata tara este o prostime.
    – Cred ca ar fi bine sa renunte la aceasta O.U.G. sau sa aplice impozitarea medie si nu se supara nimeni daca vrem sa fim cinstiti si echitabili , cum este specificat si in Constitutia Romaniei sa fim egali in drepturi si obligatii
    – Ca lumea ,,fierbe” de suparare la ,,Registru si Camera de comert”.
    – Pentru ca nu ar fi nimic daca impozitul era calculat in mod cinstit si loial.

    – Si sa nu-l supere ,,adevarul” nici-odata, pentru ca este cel mai curat sentiment,
    cu care se poate ,,hrani” un om, o familie, un ,,guvern”, un parlament si o tara intreaga.
    – Va urez multa ,,sanatate, noroc si voie buna”
    – Cu sinceritate si respect, Nelu Cosieru !

Comentariile sunt închise.