Sunt supărat pe Tolo: îmi confunda blogul cu site-ul personal.

Chestie care, între bloggeri, nu se face. În rest, libertatea presei e o chestie grozavă. Savurați-o!

15 COMENTARII

  1. Sunt CIRSTEA FLORIN,din TG JIU si va invit sa vedeti cea mai tare caricatura, care il inafatiseaza pe europarlamentarul din Pipera,dl GIGI BECALI.Autorul a fost recomensat cu100 euro pt caricatura.Va garantez satisfactie maxima si astept mesajele voastre.va multumesc.

  2. Revin:
    „Când am ieşit din studio, Mircea Badea nu asculta, ca de obicei, la telefon indicaţiile pe cine să înjure şi pe cine nu. ” Ion Cristoiu
    Eu n-as tolera asa ceva in „casa” mea.
    O fi el „the inside man” al Marinarului?

  3. Corect…Eu zic ca ar trebui sa isi faca mea culpa. Dar sa stiti ca site-ul nu e atat de sexy ca blogul. Blogul e tonic si emana gandire si procese cognitive continue impreuna cu cititorii dvs. (care sunt probabil mai destepti decat ai „lor”). Site-ul e un pic cam glossy si fancy. Eu prefer blogul.
    P.S. Sa stii ca unii bloggeri si-au coafat adresa de URL ca sa fie aceeasi cu cea a site-ului, pentru a le usura treaba celor care-i cauta.

  4. D-le Voiculescu,

    Din cauza mea (sau datorita mie) a intrat si sotul meu pe blogul dvs. Gata cearta in casa… Ma tot bate la cap cum de sunt asa naiva sa cred ca sunteti chiar dvs cel care scrie pe blog. Uite cred. O fi intuitie feminina…

    Daca aveti acelasi stil si ca profesor inseamna ca sunteti unul exceptional. O sa fac cercetari…

    Toate bune!

  5. Buna ziua incerc sa va adaug in lista de messenger deoarece vreau sa discut ceva personal cu dumneavoastra. Imi puteti trimite un add pe adresa mea de mess va rog. Nu este o gluma proasta o sa va convingeti daca ma contactati. Multumesc anticipat.

  6. nu inteleg nerusinarea lui cristoiu. daca zice de Badea chestia cu telefonul, de ce nu zice si de el insusi. ca pana mai ieri il critica si el pe base. nu ca as crede ca Badea primeste vreo instructiune. cred ca e sincer in tot ce spune.daca ar candida ca independent la prezidentiale, l-as vota garantat. apropo, ar trebui sa-i mariti salariul pentru ca ne place mult de el. cat despre cristoiu nu stiu cum a avut atata tupeu sa zica asa ceva. macar din respect pentru omul care iti da un loc de munca. eu l-as da afara. oricum nu-l urmaream si nici nu am de gand sa o fac. apropo, cum ma pot inscrie in partid? :-D cred ca imi place de dumneavoastra. va trec pe lista cu Badea :-D toate cele bune!

  7. am deschis si site-ul dvs. am fost incantata sa descopar ca sunteti ase-ist, am apreciat preferinta dvs pt inteligenta emotionala si mi-au placut pozele , mai ales cea cu copilasii.
    sentimentul pe care mi-l inspira prezentarea dar si posturile de pe blog,este ca sunteti un om deschis, caruia ii place sa ajute oamenii talentati, sa furnizeze acea minunata „rampa de lansare” fara de care acestia s-ar pierde in umbra.
    tocmai de aceea indraznesc sa va rog sa il ajutati si pe buzdugan cu necazul sau – acel litigiu cu fostii angajatori in urma caruia tb sa plateasca daune de 90 000 Euro. da, a comis-o, ce-i drept. a fost un soi de inconstienta sa plece fara sa-i fie aprobata decizia cand stia ca il leaga un contract ferm si inca unul comercial (nu de munca). cu toate astea, nu e un om rau, are umor si este talentat – dati-i o mana de ajutor, mai dati-i si lui o emisiune acolo sa poata sa-si plateasca si el datoria. stiu ca nu dvs decideti ci producatorii, dar la emisiunea asta noua ‘criza de ras’ s-ar fi potrivit foarte bine cu fata aia fosta asia. din fragmentele pe care le-am vazut ea nu relationeaza deloc cu stoian, sunt un cuplu care nu se leaga. ma rog, dvs stiti mai bine.
    si pe badea l-ati ajutat acum cativa ani cand a avut problema aceea cu ziaristii si uitati ca a iesit bine. fapta buna e rasplatita. sunt convinsa ca daca-l ajutati si pe buzdugan veti fi rasplatit.

  8. @amira: Creştere?
    @sandman: Are un filosof german o vorbă despre curaj. Sigur, nu i se aplică lui Tolo.
    @sandman: După „Fetele Marinarului” – „Baieţii Marinarului” ?
    @Iuli: Şi eu abia aştept să intru.
    @alina: Nu inţeleg disputele fierbinţi. De aia sunt cool, nu?
    @luminita: Să vedem despre ce e vorba.

Comentariile sunt închise.