Tinerii conservatori se întâlnesc în acest week-end la Horezu.

Părerea mea?

Asta.

revolution

Plus că mi-am adus aminte de-o melodie din tinereţe.

18 COMENTARII

  1. Interesanta si frumoase pareri:)

    Numai ca eu tot imi mentin scepticismul referitor la capacitatea conservatorilor, fie ei si tineri de a face revolutia mult asteptata. Mi-e teama ca-mi pierd increderea in orice se cheama politician.

  2. simpatica domnisoara…:)
    sa fie oare inceputul pariului? sau o fi ceva similar cu scoala de vara a tineretului PSD? De avantat sarmanii se avanta dar parca tot tatucul Hrebe face si desface….

    dar cu bloggerii cum ramane?

  3. RuBen, hai sa punem de o intalnire intre bloggeri…daca nu e sa fie in Bucuresti (sunt multi si din provincie), atunci o sa facem mai multe intalniri…una in Bucuresti, cateva la nivel regional….ca sa fie acolo!…bloggerii din Iasi din cate am vazut se intalnesc destul de des pentru a socializa…

  4. Daca iese soarele nu inseamna ca se face o ”revolutie”.
    Ar fi bine sa apara curcubeul si atunci, da (!), ar fi revolutie!
    O atenta ”analiza” a celor care spun ca vor schimbarea.
    Altruismul e calitatea principala a unui adevarat om politic. Cel ce vrea sa schimbe, sa faca ceva pentru binele celorlalti, acela/aceia trebuie cautati.

  5. In ultimii 20 de ani am demonstrat ca am invatat prea putine spre nimic din acel decembrie trist.
    Crede cineva ca din inca una am invata mai multe?

  6. O revolutie ideologica…
    Astazi mass-media e prima putere in stat si asta pentru ca oamenii nu mai gandesc si iau informatiile asa cum sunt, fara a le mai trece prin filtrul propriei gandiri.
    Prima ”curatire” ar trebui sa inceapa cu mass-media. Din pacate, la televiziunile care sunt in familia dvs. gasim emisiuni care degradeaza mintea, spiritul si sufletul. Este inacceptabil acest lucru, cum este inacceptabil sa stati cu bratele in san fara a face ceva. Daca iubiti tinerii (si sunt convinsa de acest lucru), faceti ceva cu adevarat benefic si mai scoateti din atrocitati.
    Va multumesc si chiar sper ca aveti un ”minim” de influenta asupra managerilor trustului!

  7. @Rodica: Scepticismul e bun: ma ambitioneaza.
    @andron: E un început. Dacă va fi începutul pariului, rămâne de văzut.
    @Cetățeanu’ Turmentat: Chiar s-au apucat, sa stii.
    @RuBen, Codrin: Ne vom întâlni. Poate facem o Școală a Bloggerilor.
    @Costina: De acord cu tine. Convinge-o pe Cami!
    @cezar: Uneori ironia aduce prejudicii ideilor tari.

  8. Pot reusi!
    Da, pot reusi sa o conving!
    Nu e nevoie decat de cateva intalniri care sa o puna pe ganduri. Dincolo de bani, exista o motivatie interioara pentru care doresti cu orice chip, sub orice forma sa apelezi la astfel de ”formule” pentru rating. Dincolo de orgoliu, bani si renume, exista constiinta. Media poate educa. Atat de frumos. Totul e sa te gandesti ca toata munca ta ar fi pentru omul la care tii cel mai mult. Si atunci, vei munci mai bine si cu mai multa responsabilitate.
    Suntem ceea ce face si ducem cu noi mai departe faptele noastre, implicit modul in care am influentat destine.
    Ar fi muuuuult mai multe de spus si NU ar fi greu sa re-construiesti gradina: sa dai la o parte bolovanii, sa plantezi copaci si flori. Si uite cum se va face ca fructele acestor copaci sa aduca mai multi bani decat ti-ai fi putut imagina.
    Cu respect!

Comentariile sunt închise.