Mă uitam dimineaţă pe interviul din Cotidianul şi mă gândeam ce diferenţă sensibilă există între stilul rigid pe care mi-l impune haina de politician şi stilul relaxat de pe blog. Sau din discuţiile cu prietenii foarte apropiaţi. Sau din călătorii.

Am observat o chestie ciudată: gradul meu de relaxare şi ”tinereţe” creşte proporţional cu depărtarea de ţară. În Bucureşti sunt sobru, bătăios, preocupat. În Buşteni încep să zâmbesc. În Maramureş râd. În Croaţia fac poante. În Belgia sunt un fel de Dan Negru. Iar în China – Răzvan şi Dani.

E drept însă, nu suport să stau mai mult de două săptămâni departe de România. Unde m-aşteaptă, mai nou, mica mea China virtuală: blogul.

53 COMENTARII

  1. :D Frumos… :) Da’ ştii că şi fiind politician, poţi să fii la fel de glumeţ? :D O singură condiţie: urmăreşte-‘ţi’ scopul! :D

  2. Imi povestea tati despre perioada cand era in campanie pentru Melescanu pe vremea cand avea Fundatia(Un viitor pentru Romania se numea parca) si a zis ca e aproape incredibil cat de multa negativitate poti acumula in mediul asta. Toti sunt mereu stresati, in garda, suspiciosi, usor paranoici. Si i-a intrebat o data : Cum puteti traii asa? La care raspunsul a fost: Asa cum? Noi ne simtim ok. Nici macar nu-si dadeau seama. Am vazut oameni pe care daca-i analizezi individual constati sunt niste persoane extraordinare(bunatate, inteligenta, calm, altruism etc.) si cand ii analizezi integrati in mediul politic(si mai ales in perioada de campanie) par ca niste animale. E urat. E pur si simplu urat. Primul pas spre vindecare este acceptarea. Ma bucur ca ai realizat cum stau lucrurile:) Si apropo de departare, din ceea ce ai scris, rezulta ca gradul de relaxare creste in functie de indepartarea de Bucuresti…:P Sau e un fel de a spune ca Bucurestiul este tara?( o fi din cauza PIB-ului?..:) ) Daca furati mai mult decat produceti eu nu cred ca mai e relevant.:P

  3. Sunt curios cator oameni le tremura mana?!?…si cat de des ii tremura lui Base?!?…

    Am citit de dimineata articolul din Cotidianul (si comentariile bineinteles). Se pare ca acel raspuns cum ca a inceput sa va placa apelativul Felix i-a „starnit” pe foarte multi…
    Va doresc ca,de acum inainte, sa invatati „chineza”…nu de alta, dar sa puteti trai mult si bine in aceasta lume virtuala in care putem cu toti sa ne plimbam in maieu si slapi pe strada pentru ca e prea cald…:)

  4. Un om are tot atita libertate cit isi permite sa aiba. Dar la nivelul dvs – de bani, de cariera, de virsta – nu vad ce va impiedica sa fiti liber. Si sa nu confundam scortosenia mentala sau comportamentala cu stilul de viata al politicianului. Mie imi inspira respect un politician corect, care spune ce vede si crede, nu unul care se imbraca bine si isi alege cuvintele in functie de ce vor urechile sa auda.

  5. Aaa!!… Cum poţi, mă, omule, să fii atât de neglijent?! Intri într-un rahat fără nici un scop?? Păi nu mai bine stai acasă?! Păi când te bagi undeva, te bagi, tată, să faci ceva; nu să stai să vezi ce au ăilalţi de gând şi să-ţi zică!! Că de multe ori ce vor ăilalţi nu vrei tu!… Mai puţin contează pentru ce te bagi când eşti plătit… :D :(

  6. domnule profesor, blogul dvs este o piesa de „fine china” in comparatie cu celelate bloguri „made in china” ale altor actori politici „de Romania”.

  7. eeeee, ce viata!… intr-adevar, blogul poate fi definit ca o oaza in care tinuta nu este obligatorie dar temele abordate si modul in care sunt exprimate, trebuie sa traseze limitele. Eu asi vrea o mostra cu exprimarea in Belgia! Scuze pt neaprofundarea ziarelor, MI-AM LANSAT SITEUL!!! …O SA DEVIN MOGUL!!! (eu pot inca sa mai urlu in ro, sper ca nu ma invidiati! …poate doar urmatorul an sa mai fiu in rahat, dupa care sigur o sa miros a altceva!)
    Va urez putere de a rade si a va manifesta relaxat si in ro!!!
    Succes!

  8. Vreau sa aud parerea dumneavoastra despre incidentul dintre Badea si Cristoiu (parerea mea e ca dl.Cristoiu a facut o intoarcere deontoloaga de 180 de grade in legatura cu portocalii).E la moda acum sa lingi ce ai scuipat inainte.

  9. un om care rade e un om liber…e sanatos si necesar sa puteti pastra aceasta stare de spirit…DAR!!!- nu uitati, in tara asta milioane de oameni traiesc intr-un stress continuu:-grija zilei de maine, painea pe masa, hainutele copiilor, medicamentele batranilor, nedreptatea unei justitii cangrenoase.
    pe cand gestul care sa va inscrie in paginile istoriei? blogul, interviurile…sunt doar arhivabile…faptele, sacrificiul fac diferenta…
    Eu simt ca sunteti o persoana care are inteligenta si constiinta necesare infaptuirii…Sunteti doar nehotarat a pasi.

  10. Dragilor colegi de blogosferă, eu am mai spus-o şi o mai zic ori de câte ori e nevoie, nici un politician sau altă faţă publică nu ne este atât de aproape ca şi Dan Voiculescu în blogosferă, ….pentru mine blogul e super şi intru de cel puţin 4-5 ori pe zi.

    Numai bine tuturor.

  11. Domnule profesor, mahalaua dâmboviţeană e mult prea elevată ca s-o daţi pe cea din China, dar porţelanul românesc nu se compară cu cel chinezesc.
    Cum în China nu găsiţi la tot pasul porţelanuri fine, mai bine staţi aici, lângă noi, aşa cum îi stă bine unui român neaoş şi unei „balanţe” romantice şi sensibile.
    Cu interviul e totul în regulă, doar că opinia dv. nu a însemnat nimic pentru PSD (foarte rău! Pe blogul dlui Năstase am susţinut aceeaşi opinie ca şi dv., dar se pare că dânşii au alte opinii politice şi tare mi-e teamă c-or să-i coste!) şi continuă să stea acolo până ce nu vor mai avea încotro şi se vor lăsa de… stat şi va fi prea târziu. Ba chiar împărtăşesc opinia dlui Badea care spunea aseară că e deja prea târziu.
    Sinceră să fiu, sunteţi cam singurul politician căruia nu-mi vine să-i spun să se lase de politică (o fi subiectivism?)! Eu tot mai sper că oameni ca dv. vor face cumva să iasă şi Dâmboviţa din matca ei delăsătoare şi – din păcate! – mizerabilă…
    „Succesuri!”- ca să cităm „o clasică” în viaţă. Numai bine!
    P.S. Să nu plecaţi mai mult de două săptămâni din ţară fiindcă există riscul să vă obişnuiţi să nu vă mai ocupaţi tot timpul…

  12. Domnule Voiculescu,nu aveti cum sa fiti Dan Negru sau Razvan si Dani.Pentru noi ati fost,sunteti si veti si fi turnatorul Felix orice ati incerca sa faceti.

  13. Cat de gros e obrazul unor oameni. De ce nu ai disparut din viata publica Dane? Iti place puterea aidoma lui Ilici. Macar daca te-ai fi multumit sa stai in umbra si sa-ti continui afacerile incepute pe vremea securitatii, dar nu te satura Dumnezeu Dane. Mi-e scarba de oamenii care sunt libidinosi. Vad ca ai gasit o armata intreaga de tonomate. Meduze fara coloana.
    Dane, sti ce doresc eu Romaniei? Sa te aibe pe tine presedinte, un parlamentar intrat in Senat pe usa din dos, pe lista rusinii, iar pe Bombonel premier. E oare mult?

  14. @ MISU: EU STIU CA A INTRAT IN SENAT CU VREO 45% DIN VOTURI. SI ASTA IN BUCURESTI, UNDE PSD SCOATE IN MEDIE 25-30%. DECI A INTRAT PE USA DIN FATA, TATI. SI DACA AR FI CONDUSA ROMANIA ASA CUM SUNT CONDUSE FIRMELE LUI VOICULESCU, ATUNCI AM FI PE PROFIT. NU FURA NIMENI DE LA EL – ITI ZIC EU, CARE AM LUCRAT LA EL INTRE 98 SI 06.

    MISU FACE PISU, PE SCURT. PACAT CA MAI AR SI PARARERI, PE LANGA ASTA.

  15. Misu, acum incearca sa fii neutru si reciteste ceea ce ai scris sau gandeste-te ca a scris altcineva. Pare un cineva pe care l-ai simpatiza? Pe mine ma doare sufletul cand vad atata frustrare si rautate pentru ca stiu ca e de fapt o reflexie a lipsei iubirii fata de propria persoana…si ma gandesc ” oare de ce se urasc unii atat de tare?” Iti doresc numai bine!

  16. Oare pica Baselu’ anu asta? Oare mai iese un mandat? Baselu simbolizeaza nesimtirea pe plan national, din oricare directie privesti. Daca unii folosesc creerul in locul muschilor, ciobanu’ Basescu pune mana pe bata.

  17. @Conu’ Mişu, e bună şi câte o postare aşa, mai ieşită din peisaj, ca să ne strice cheful, dar poate scrieţi şi dv. corect româneşte (.. ştii ce doresc…), măcar să ştim de la cine ia lecţii Mogulul!
    Succesuri!

  18. E adevarat ca blogul este o forma de comunicare, de intinerire a preocuparilor, de vorbit despre cate-n luna si in stele… Eu am insa, sa va spun ceva mai personal si de aceea am abordat mail-ul prin care am atasat o scrisoare… Respect!

  19. @misule, misule….ai ramas in trecut frate….tu traiesti cu ziua de ieri…parintilor tai le-a fost frica de securitate si ti-a intrat si tie in sange…ai fost prea efectat ca nu prea ai avut carne, lapte pe masa pe vremea aia…..si-i urasti de moarte pe cei ce aveau….
    cunosc un batranel misule, care in moment ce tu te tineai de fusta mamei…fura tehnologii de la MAN Germania ca sa le utilizeze la ROMAN Brasov, printr-o societate din Austria. Si traia bine si manca bine, dar si folos aducea…..

    Deasemeni, iti mai spun o patanie de-a mea de acum 7 ani!!! …mi-am luat un apartament in BV…, aveam masina cu numere straine, geamuri negre…ca la orce tanar :) peste 3 zile s-a apropiat de mine un nene sa ma intrebe ce fac, cu ce ma ocup, cati copii am, unde lucrez etc…el fiind seful de scara…L-am intrebat:” De ce va intereseaza lucrurile astea?” mi-a zis ca el se duce saptamanal la sectorist si-i povesteste tot ce se intampla in scara lui…..I-am spus ca daca sectoristu’ o sa aiba intrebari stie cum sa ma gaseasca…

    Tu la batranete ce fel de batranel vei fi? Parerea mea e ca si cel din urma….

  20. si eu ma numar printre cei ce intra zilnic de mai multe ori be blogul dvs….si cateodata ma indignez ca nu ati gasit jumatate de ora sa comentati sau sa adaugati vre-o tema de discutie…..aaaaa nemaivorbind de MESSENGER
    Am intrat pe blog chiar si cand am fost plecat intr-o alta tara ….

    Sunt deacord ca politica romaneasca este murdara, e multa prostie, oameni paranoici..(le e frica ca sunt ascultati in permanenta, urmariti)-uneori chiar si sunt ascultati fara mandate, adica si mai multa mizerie…..in care la multa lume le place sa se balaceasca…..
    uneori ma uit si ma gandesc cu compasiune catre tinerii ce-si irosesc tineretea in aceasta mocirla cu dinozauri….Pacat de tineretea si energia lor….
    Personal, pentru mine ar fi o mai mare placere sa fac o prezentare in fata unui Consiliu de Administratie al unei companii , in cravata decat sa stau in cravata alaturi de Vangelie, Gigi, Vadim,Udrea, Base,Hrebe, Boc……

    Mai bine as merge in China cu dvs…..

  21. Cred ca toti suntem mai fericiti cand ne departam de clasa politica din Romania care in marea ei majoritate este de cea mai joasa speta .. HUUAAA. Eu cel putin sunt muult mai relaxat in afara tarii .. dar cand ma uit la stiri din Romanica si mai vb cu amici din tara ma apuca din nou crizele :(.
    Noroc ca mai exista Mircea Badea care imi administreaza drogul zilnic ca sa ma mai simt si eu un picut razbunat. In rest, .. exista vid :(.

    Cu apreciere, ..

  22. Viata dvs eleganta si lumea fabuloasa imi este intacta mie dar, imi permit o secunda sa-mi doresc sa privesc lumea prin ochii dvs ,pot fi dezamagita ,pot fi uimita sau pot fi oarba.”Batrinul” timp al dvs mai are vise neimplinite?Bucurativa de cele date si avute,si iubiti tot ce vad ochii dvs atit cit zilele vor a va fi.

  23. „E drept însă, nu suport să stau mai mult de două săptămâni departe de România. Unde m-aşteaptă, mai nou, mica mea China virtuală: blogul.”

    Sau mai precis…noua mica jucarie chinezeasca.

  24. @ Misu:
    Subscriu la ceea ce ti-au raspuns, deja, altii. Mai adaug doar: care-s tonomatele alea, inginerii care au facut facultati pe bune, la care au intrat cu examen de admitere? Aia de stiu matematica? Nu ca femeile usoare si diletante care au doctorat in stiinte ingineresti!!!! Ma refer la impertinenta si agresiva de Ridzi-Pitzi, cu care tare mi-ar placea sa port o discutie pe teme ” ingineresti”. Chiar daca eu sunt doar inginer, nu si doctor. Persoanele ca ea, Udrea, Basescu Elena etc, prin ce usa au intrat…unde au intrat?

    Cat de cat bine pentru tine ar fi sa ai o varsta frageda. Daca nu, naspa.

  25. E oficial. In judetul Harghita exista in acest moment doua limbi oficiale folosite in administratia publica. Faptul este confirmat de un ultim document oficial emis de primarul municipiului Miercurea Ciuc, domnul Raduly Rodert, adresat subsemnatului, si care contine o stapila cu inscriptiile „Csikszereda Megyei Jogu Varos” si „Municipiul Miercurea Ciuc”. De asemenea, desi este obligat de Constitutia Romaniei si alte prevederi legale in vigoare care il obliga in acest sens, domnul primar Raduly Robert refuza sa puna Stema Romaniei pe actele oficiale ale autoritatii publice locale. Stampila autoritatii publice locale contine in schimb o vaza cu trei flori…
    http://tanasadan.blogspot.com/2009/06/e-oficial-in-harghita-exista-doua-limbi.html

  26. @ Dan Tanasa
    Pentru protectorii lor se bat asa de mult greii politicii romanesti sa-i atraga la guvernare., de asta li se permite sa fie obraznici.
    E o incalcare grava a Constitutiei, si a bunului simt. Maine -poimane cineva o sa puna o emblema cu o ancora, ca simbol al vestitei flotile romane….sau un hipopotam…sau un steag Pirateresc pe Presedentia Romaniei…
    Asa ceva nu trebuie tolerat.

  27. Daca tot va simtiti relaxat si comod in maiou si papuci, poate ne spuneti si noua ce muzica ascultati, ce preferinte ati avea.

  28. Conferinţe de presă, talk-show-uri nesfârşite, comentarii mai mult sau mai puţin ţepoase au fost dedicate spuselor lui Traian Băsescu la şedinţa de Guvern, la un taifas pus la picioare de televiziunea de debara a clanului Păunescu sau …
    editorial I. Cristoiu 24 VI 2009 J. N.
    Si probabil il si platiti pentru ” munca ” din debara

  29. 07.01.09Groapa lu’ Ouatu,bucalatu’ si incrucisatu’!Posted in Uncategorized at 16:51 by mariusmihai

    (opinii…)

    * Ranjetul piosilor prefacuti incepe sa ma enerveze.Deranjant este iclusiv faptul ca reprezentantii clasei politice isi asociaza imaginea cu sfintenia,tin discursuri intr-un cadru religios incercand astfel sa se dezica astfel trecutului.Multimea ,imbracata in straie de sarbatoare, adunata an de an la o aducere de sfinte moaste,sau la vreo intronizare este imbrancita,spulberata de oamenii legii cu rol de scuturi umane pentru alesii poporului,pe care nimeni si nimic nu-i poate opri in construirea imaginei de evlaviosi imaculati trup si suflet.Nicaieri in lume campania electorala a vreunui candidat n-a durat cinci ani.

    *Bucurestiul nu are nici pe departe farmecul altor capitale.Viitorul orasului,in conditiile proastelor administrari ale fostilor edili,pare incert,chiar negru pe alocuri.Cladirile impozante cuprinse de flacari nu starnesc ingrijorare ci curiozitate tampa a complexatului cu rang de prim-ministru,iar masurile anti-criza sunt inca taraganate in conferinte de presa lipsite de concret.Parcurile orasului,vizibil prost intretinute,se vor ciopartite din cauza unor semnaturi oficiale ale incrucisatului si a urmasului acestuia bucalatul imbujorat ,a unor acte in care este invocat dreptul la proprietate garantat de constitutie,mai exact retrocedarea unor terenuri aflate,culmea,nu in vecinatatea locurilor de agrement ci fix in mijlocul lor.Orice demers ecologic lipsit de fatarnicie este binevenit.

    *Rabdarea oamenilor,in ultimul timp,nu are nici un fel de rezultat,planurile indivizilor fara implicatii reale ale prezentului devin fictive.Posibilitatile materiale sunt adevarate bariere sociale pentru cei lipsiti de oportunism,dar natural inzestrati:numele adevaratului intelectual este sinonim azi cu paria.Igamfarea si infatuarea sunt incurajate de publicul spectator indoctrinat.Dispretul ipocrit afisat de parveniti e propriu caracterului lacom,mutilat al societatii.Gradul de suportabilitate al locatarului plaiurilor mioritice,al cetateanului simplu atinge cote inimaginabile in olimpiadele vietii catre cucerirea medaliei castigatoare:supravietuirea.

    P.S.:”Poti sa-ti iei o bata in cap si sa induri asemeni unui corp inert supus socurilor electrice ,dar urmele traumelor ,lasate de loviturile fostelor si actualelor forte politice ,sunt adanci si greu de vindecat;iar pentru optimisti luminita de la capatul tunelului e mai degraba albeata din ochi proprie naivitatii”

    Permalink Leave a Comment

  30. Domnule Cristoiu,

    Va scriu in calitatea mea de om care v-a urmarit foarte mult evolutiile pe micul ecran. V-am apreciat mult si chiar v-am admirat analizele pe care le faceati la Sinteza Zilei-emisiune pe care cu greu o ratez si asta foarte rar-dar si in alte emisiuni ca Zig Zag etc.

    Simt ca, de fapt, dvs ati intors armele si doriti de mai mult timp sa plecati la un alt trust, care are o altfel de politica si, deci, trebuie sa va adaptati. Poate gresesc, dar daca nu, gresiti dvs.

    Spuneati pentru Adevarul ca nu urmariti emisiunea lui Mircea Badea. Ca preferati sa urmariti emisiuni cu Ogica, Magda Ciumac etc. Adica, faceti cumva o „analogie” mai mult decat deplasata cu munca lui Mircea, inteligenta lui Mircea-pe care sunteti dvs insiva prea destept pentru a nu o recunoaste la adevarata ei valoare, nu ca alti insi cu probleme legate de propriul IQ.

    Atunci, sa va spun eu, domnule Cristoiu: EU daca as vrea (ca nu vreau) sa vad femei usoare la televizor m-as uita la emisiunile de care pomeneati, nu la Zig Zag!

    V-am apreciat si v-am admirat. Acum, eu va las sa plecati la alt trust.

    P.S. Numai de dragul de a „discuta discutii”, dar si asa mi se pare aberant dar…daca Mircea ar primi ordine de la Coolmogul sa faca ceea ce face( ca el altfel ar fi vreun retardat!!), atunci Mogulu’ ar creste in ochii mei . Si oricum nu e tocmai „scund”. Dimpotriva. :)

  31. Domnule Voiculescu, apelez la dvs. pentru o problema care ne intereseaza pe toti. Si anume ca in romania, tara care nu merita initiala majuscula, daca ai bani nu platesti pentru crima. anamaria straus trebuie sa plateasca pentru crima pe care a comis-o. Doi ani cu suspendare si o amenda care probabil inseamna banii de buzunar pe o saptamana nu este o sentinta adecvata pentru ce a facut individa respectiva. Totusi nimic nu se va rezolva daca doar ne tanguim, trebuie sa facem ceva! Dvs. sunteti o persoana cunoscuta si respectata, si am incredere in faptul ca si dvs. doriti sa traiti intr-o tara unde viata unui om este pretuita… Altfel ce ne-ar diferentia de tarile din lumea a treia?

  32. @anca
    in cazuri de accidente rutiere se iau in considerare o multime de circumstante………..Mortul nu mai poate fi inviat – de ce sa mai strici niste vieti., niste copilarii fara mama, fara tata…..Dna doar nu e un ucigas in serie…e posibil chiar dupa asemenea cazuri nici sa nu se urce la volan de frica….
    in multe tari am auzit de astfel de cazuri, cand se da sentinta cu suspendare…..si nu consta doar in bani…..
    Oricum trebuie sa conducem prudent, chiar daca avem dreptate…precum si pietonii trebuie sa traverseze prudent, chiar daca au dreptate si sunt pe trecere. Eu daca as fi mort, omorat pe trecerea de pietoni, parca nu m-ar incalzi cu nimic ca dna este vinovata….Ideea este ca viata trebuie pretuita!
    cunosc persoane care in momentul cand sunt la volan , si sunt pe drum principal, fara treceri de pietoni si vad o persoana traversand, parca nici nu l-ar interesa de viata acelui om….deasemeni pietoni ce alearga pe trecerea de pietoni – parca nu-l intereseaza de viata lui…el are dreptate si moare cu dreptatea in mana.!
    sa fim prudenti in orce situatie ne-am afla!

  33. @anca
    mai repede i-as acuza pe cei ce-si cumpara permisele de conducere! si inca la mai multe categorii intr-o singura zi :) Mie undeva mi-i mila de acesti oameni…complexati, frustrati ca altii au permis., neimpliniti., probabil fara caracter si perseverenta…Ceva de genul – daca o tipa nu-i raspunde la avansurile sale din prima – incearca sa cumpere iubirea cu bani.,sau sa o violeze (adica forteaza evenimentele) sau se duce la prostituate sub pod, in loc sa se duca la sala de sport…ca sa devina mai atractiv.
    Cred ca astea si in viata de zi cu zi nu joaca cinstit! Nu am incredere in ei!

  34. @ andron: Nu este singurul caz de acest gen. Pana cand sa mai inchidem ochii? Mie nu mi se pare normal asa ceva. Vreau sa cred ca viata unui om valoreaza mai mult. Plus ca „doamna” facea slalom printre masini in momentul producerii accidentului. Oricat de prudent ai fi ca pieton, e imposibil sa anticipezi actiunile unui astfel de sofer. Eu nu ii inteleg pe parintii studentei. Prefera banii in locul unei sentinte mai aspre (cel putin asa am inteles din declaratiile avocatului lor). Si-au vandut copilul, prin urmare si sufletul diavolului.

  35. Noroc ca m-a facut Badea curios ce lista de Blogroll, ca altfel n-as fi „calcat” pe aici

    ––-
    http://www.onmysite.ro/ Nu stii ce e! ..pun pariu pe 2 beri.

    Daca stii.. poti sa le bei, daca nu imi cumpar singur.

  36. Dle ”Felix” ca inteleg ca incepe sa va placa apelativul cu pricina… am o intrebare care nu stiu daca e corect sau nu sa vi-o adresez.. dar as aprecia un raspuns echidistant… ce parere aveti despre recent lansata disputa.. sau nu stiu cum sa o numesc … intre Domnii M. Badea si Cristoiu, si nu zic ironic Domnii. Si ma intereseaza in principal o opinie de fond… trecand peste audiente, specificul emisiunilor.. etc… mie unul imi suna a un ”romanism” daca imi permiteti termenul… adica hai sa ne dam in cap cu farfuriile dupa ce am mancat si am ciocnit un pahar de prietenie/respect/consideratie/etc… la aceeasi masa. Cu stima

  37. @MAX: Eu mă simt liber. Și vreau să-i ajut și pe alții să se simtă liberi.
    @nenea: Pe lună? Radu Moraru!
    @czr: Asa da…
    @Beluga Malossol: Baftă!
    @mery: Se ciupeau ei Caragiale și Maiorescu.
    @Corbalb: Nu nehotărâre. Așteptarea contextului optim.
    @RuBen: Mulțam.
    @Patriotul: N-aș putea fi Donald Duck?
    @Misu: Semănăm. Și eu imi doresc același lucru. Ar fi o echipă grozavă.
    @ELENA: Visele mele se împlinesc acum, mai ales, prin alții.
    @adidas: Sunt deja prea mulți.
    @thorhammer: Mică?
    @Adriana Ionescu: O voi face mâine.
    @violet: Tare ești supărată…
    @Anca: E un caz creat mediatic de Antene, din câte știu.

  38. @ DV:
    Asta asa-i. Poate ar trebui sa incerc sa ignor niste lucruri. Nu prea sunt in stare, pentru ca gandesc pe termen lung. Si nu vreau ca prezentul de acum sa ne fie si viitor. Pe de alta parte, raspunsul dvs ma pune pe ganduri. Si ma voi gandi…

  39. apropo, d voastra ati observat acum diferenta? dar cand unii blogari ziceau ca e altcineva care scrie aici (atat de mare era diferenta) credeati ca o zic din rautate sau..?

  40. se pare ca si domnul cristian tudor popescu are mai nou blog la( h t t p ://cristiantudorpopescu.wordpress.com)

  41. asta-i blogul securistilor fara servici bag seama. Doar laude lui Felix, iar Felix tace, nu raspunde la intrebari.
    Acel roman care a suferit dupa urma fugii verisoarei dar se ducea personal in RFG si impreuna cu un colonel ancheteaza el cine a favorizat fuga. Acel simplu angajat de la Comert Exterior. De unde avea mai multa putere? Ce oameni de bine au fost astia de s-au infruptat in banii tarii dupa 89. Dar ii meritati.

Comentariile sunt închise.