Uite un articol de anul trecut.  Din campania electorală.  Ziarul ”Ziua”, luni, 24 noiembrie 2008:

Candidatii anti-Voiculescu

Daca iese Voiculescu, emigrez

Poza Gaf

Ioan Gâf-Deac, candidatul PNG-CD pentru Colegiul 19 Camera Deputatilor – teritoriu asaltat de Voiculescu – a declarat vineri seara ca va emigra in Australia daca acesta este ales senator. „Daca Voiculescu iese, eu emigrez. Imi dau demisia din partid si din Consiliul Local al Municipiului Bucuresti, imi iau sotia si plec in Australia”, a spus Gaf-Deac intr-o intalnire a candidatilor din Sectorul 4 cu societatea civila, manifestare organizata de Thinkopolis.”

Ei, ce vroiam eu să vă întreb: mă ajută cineva cu adresa lui Gâf din Australia?

38 COMENTARII

  1. Asta cu emigratul nu cred ca avea vreun motiv serios in cazul dvs pentru ca oricum, ca deputat, n-ati fi avut putere administrativa de a influenta definitiv soarta tarii. Insa daca iese Crin Antonescu presedinte sau Traian Basescu, eu zic ca o sa avem motiv trainice de a pleca cu toii din tara. Pe Basescu are cine sa-l lichideze mediatic, eu insa ma voi ocupa atat cat pot de Chiul Antonescu prin blogul pe care i l-am facut: crinantonescuantiblog.wordpress.com

  2. OK, e super-tare omuletul! Are o problema cu masa de seara si cred ca tine cu Steaua, probabil o fi avut favoritii lui un meci mai slab. Numai ca ar trebui informat ca-n Australia e mai greu cu chestiile astea de ghiorlan, nu se scuipa pe jos, nu se manaca 3 pungi de seminte in fata blocului etc. Ma-ntreb oare ce face-n prezent?

  3. Mea culpa! Am vazut site-ul omuletului. Grasunul e asistent universitar si realizator de new media. Sorry, moshule! Aparentele inseala. Ne vedem in forumurile academice :-)

  4. Exact la acesti tineri-politicieni ma referam cand spuneam ca sunt virusati de seniori. Fara vlaga! Oricum a ales o tara buna….putea zice un Kirgistan, Uzbekistan ceva….
    In AUSTRALIA multi tineri de buna credinta ar vrea sa plece tocmai din cauza ca astia de-al de Gaf se tin cu dintii de Romania si inseala idealurile tinerilor.Pana cand ajung sus sunt tineri de treaba – cum se ridica cum nu mai vor sa auda de nimeni.
    In Australia va fi bun ca si un „trantor” – pentru mentinerea speciei., ca ei sunt cam putini la numar pe un asa continent…. Bine ca s-a gandit si la sotie.

    Prietenii mei din Ardeal ar zice: inca un mitic, gunoi.Doar vorba din el.

  5. Noi asa si nu am inteles ce taste v-au picat? ” de ce v-au picat?” si de ce nu vi s-a inlocuit laptopul pana acum? Probabil ca nu s-a aprobat referatu’ :)
    Daca cei din hotel nu au remediat pozitiv problema, eu zic sa cumparati hotelul.

  6. Ma voi multumi sa precizez ca imi vin in cap cateva idei a caror transpunere in fraze n-ar iesi tocmai intr-un mod academic.

    Si, in general, am observat la mine in oras cam ce „valori” au candidat la alegerile locale, dar si la cele din noiembrie 2008. Din partea PNG, evident. Mi se pare si normal, pentru ca trebuie sa fii mult prea oportunist pentru a suporta un sef mai prost decat tine.

  7. Nu s-a gandit nimeni sa se uite daca Australia e cumva vreun fastfood cu burgeri de cangur? Tipul pare mai degraba sa se opreasca acolo decat sa emigreze pe alt continent. Oricum, ilustreaza cu succes crema PNG-ului(ca sa ma rezum la limbaj academic ;) )

    Eu i-as fi dat un vot… NOT!!!!

  8. foarte siret d-le Voiculescu … nici pe blog nu va puteti abtine sa manipulati ? e o critica admirativa as putea zice … as prefera de 10 ori mai mult o vulpe sireata decat un berbec prost .. dar ca sa pacalesti vulpea iti trebuie inteligenta , sarm personal etc… valoare ..intr-un cuvant . la berbec trebuie putina atentie sa te feresti de el si eventual de stalpul in care a intrat cu capul …. as avea o propunere pentru Romania …vulpile sa faca mai multi pui iar berbecii sa emigreze in Australia … stie cineva o crescatorie buna ? respect …

  9. Ce mai poti sa zici.Ramai fara cuvinte cand vezi astfel de comportamente.Ne miram ca merge rau in tara asta.Stiti ceva?O meritam.

  10. Marea problema a PNG-CD e ca e plin de oameni dezinteresati de politica si mai mult interesati cum sa traga ceva de la Becali,nu spun asta cum ca in celelalte partide oameni ar fi foarte interesati de adevaratul sens din expresia ,,a face politica,,nici macar nu stiu ce inseamna daca ii intrebi.

  11. Domnule Voiculescu!!
    Dar ce se intampla cu emailul dumneavoastra?Incepe sa raspunda echipa coolmogul.Am trimis o initiativa de lege acum vreo 3 saptamani,cred ca a trecut prin toate filtrele pe care le-ati instalat si nu a mai ajuns la dumneavoastra.Si atunci ma intreb!!!Pe blog cine dialogheaza cu noi,tot echipa?

  12. PT. DAN VOICULESCU Un sfat pentru viitor
    Incercati sa intrati in contact si cu tineri din tara si nu la modul in care o faceti in prezent.Nu toata lumea isi permite sa mearga pana in bucuresti mai ales daca sta in celalalt capat al tarii.Cred ca tinerii ar dori sa se intalneasca cu dumneavoastra.
    Puteti sa va faceti timp pe viitor ca sa organizati astfel de intalniri.Se pot face pe zone geografice si asta ar fi mult mai usor pentru toti.Intalniri cu seniorii ati facut de multe ori si cam peste tot.Rezultatele s-au vazut in fiecare judet in parte.Este momentul,parerea mea,sa schimbati macazul.Seniorii sa vina la Bucuresti pentru ca au resurse si castiga destul de pe spatele partidului si dumneavoastra sa veniti intre noi.Altfel cred eu ca ar fi impactul.

  13. Domnule Voiculescu,

    Am descoperit de curand blogul d-voastra si ma declar placut surprins de popularitatea pe care o aveti in randul tinerilor. Nu pot sa nu admir o persoana care, desi e trecuta de mult de prima tinerete, realizeaza ca viitorul e in mainile tinerilor si ca numai prin ei Romania va putea ajunge o tara „civilizata.
    Ce m-a surprins de asemenea este aerul de lejeritate pe care il degajati si felul in care tratati ceilalti bloggeri; sincer sa fiu nu stiu cate personalitati importante isi trateaza cititorii ca pe egalii lor, incercand chiar sa ii ajute.

    @Cetateanu’ Turmentat – la adresa aceea nu e mai nimic domnule, trec zilnic pe acolo … sunt numai cladiri de birouri … poate va referiti la City Cross, intre Rundle Mall si Grenfell street unde sunt masate vreo 20 – 30 de fastfooduri si unde mananca mii de corporatisti in fiecare zi.

    In rest, va urez mult succes cu blogul si afacerile d-voastra domnule Voiculescu si sper ca si pe viitor sa citesc articole interesante pe acest blog.
    Mult succes si toate cele bune!

  14. Obiectie! Chiar si doar deputat poti promulga amendamente la legi,ceea ce poate schimba incet,incet soarta acestei tari(e drept ca e cam de …)si poti obtine surse de finantare.Stiu eu un deputat(fost senator),care asa isi si face campanie continuua de vreo 8ani-Viorel Arion.In privinta lui Fâs,scuze,Gâf-Deac,e liber sa emigreze,asta inseamna ca are bani de transport(o fii scump sa zbori pana in Australia,cu toata familia),de trait ceva timp pana se angajeaza si pile ca sa aiba un servici caldut,ca doar asa s-a invatat aici in Romania.Sa fim seriosi,nu pleaca el de la ciolan,dar,de ce nu s-ar folosi si el putin de mogul ca sa-si faca reclama.
    In privinta email-ului si a blogului,mogulului,sincer,eu cred ca pentru fiecare litera din-coolmogul,e un om in echipa-coolmogul,doar ca acum sunt ocupati-ESTE VACANTA PARLAMENTARA.Au si oamenii astia dreptul la o pauza!

  15. @luci
    si in Australia sunt foarte multe oi.unul dintre cei mai mari exportatori de lana….isi gaseste repede stapan acolo…..are talent, la strung cu el.

  16. O englezoaica a venit tocmai din Brighton pentru a-si sustine prietenii moldoveni in zi de vot.

    Clare Dimyon: Eu pot merge cu pasaportul meu oriunde. Am fost doar norocul care a facut ca m-am nascut in Marea Britanie. Intotdeauna am putut sa votez liber. Si parintii mei, la fel.

    Cum sa nu sustin procesul de vot din Moldova dupa lucrurile ingrozitoare care s-au petrecut in luna aprilie? Am auzit de oameni batuti si ucisi. Cum sa nu-mi pese? Am fost in Moldova pe data de 7 mai, cu un grup de prieteni moldoveni. Fusesem avertizati de ambasada sa avem toate actele necesare la noi. Eram foarte speriati. Credeam ca au sa aiba destule voturi sa-si aleaga presedintele, dar n-au reusit. De aceasta, cred, este important ca oamenii sa voteze acum.

    Mi-am comparat pasapoartele cu prietenii mei moldoveni, iar ei au atatea vize si trebuie mereu sa obtina autorizatie oriunde merg. Cand am trecut granita din Moldova in Romania, am fost usurata pentru faptul ca eram, din nou, in Uniunea Europeana. Ma simteam in siguranta

    Oare de ce ii uita Romania si de romanii de acolo?

  17. Supralicitez:
    dacă iasă Băsescu, în noiembrie, emigrez eu. Nu în Australia, ci în Noua Zeelandă, că e mai departe. Şi ăia măcar mai au flotă…
    Dacă mă gândesc mai bine… chiar aş vrea să iasă Băsescu. Abia aştept să vă dau adresa mea din NZ.

  18. Cam precoce baiatul:). Dar e in politica, ce-i cu greturile astea de gravida? Si eu plec din tara daca iese in principiu cam oricine. O sa revin dupa ce o sa fie atat de rau in Romania incat se va ajunge la paroxism. Atunci o sa pot face si eu ceva, pana atunci imi pierd timpul si potentiala bucurie si implinire sufleteasca pe care ar putea sa mi-o aduca viata. Sper sa-mi gasesc destula energie incat sa fiu suficient de proasta pentru a lua note mari la examenele din toamna.:) E foarte greu pentru un om rational si inteligent sa retina aberatii daca nu le poate utiliza constructiv intr-un anumit context…ce sa integrezi pe ele?:) Dar o sa iau ceva Memo Plus sau lecitina ca sa am acces rapid la tampenii si sper sa ma descurc in felul asta. Sunt epuizata de atat de multa prostie. Speranta mea e sa plec intr-un loc in care sa nu mai simt toata greutatea ei pe umeri. Mihaiko, enjoy the trip!:) I know i will….

  19. am auzit un zvon că, dacă iese băsescu, badea, gîdea şi stan emigrează în australia. de tot. laptopul încă nu ar fi hotărît să iasă de pe inventar.

  20. :)) N-a fost foarte inspirat cand si-a ales destinatia. Mancatori de rahat sunt si vor fi tot timpul, oriunde si oricand. Importanta e replica de dupa portia de injurii, calomnii si alte mizerii umane. Show must go on !

  21. Cine-i si ce-o fi facut grasunelul asta la viata lui? Mai bine si-ar vedea de jamboanele proprii… sau poate il vrea pe Basescu presedinte „forever”. Apropo, de ce oare nu vor romanii un presedinte adevarat? E drept ca oferta nu-i prea bogata, totusi, ar trebui sa scapam de aceasta rusine nationala, de acest campion al gafelor, de acest presedinte cu comportament de golan.

  22. @Codrin Scutaru: Sper ca numai bine.
    @andron: Mi-am pierdut tasta ”sageata dreapta”. Dovada ca sunt de stanga.
    @Cristoltan Nicolae: Stiu despre ce e vorba. De acord la propunerea cu tinerii.
    @Gabriel Popa: Multumesc.
    @Mihaiko: Nu mai bine mergi la vot?
    @io sublicitez: Nu. Garantez.
    @Ioana H-S: Cum merge, Ioana?

  23. va salut cu deosebit respect domnule presedinte
    consider ca unii ar trebui sa afle ce este munca, apoi sa elaboreze pareri
    din pacate ptr tara noastra avem comentarii si apreri si nici un felde actiune concreta in afara dorintei de mai mult ptr majoritatea comunistilor aflati la putere si care isi blameaza trecutul s-au nu il recunosc
    am 30 ani si consider ca acel regim a fost unul benefic ptr poporul roman asuprit, amarat si sarac… sa nu uitam ca au luat o tara dupa razboi si au construit, ex. sidex galati … pe care acum il vinde un indian la fier vechi….
    munca inobileaza omul, noi am uitat asta, ne dorims a fim modele, cantarete si paznici,,, vai de noi……. domnule presedinte afirmati ca ajutati tineretul sa inchege un partid…. astept un raspuns de la dumneavostra,,, cu de osebita stima si consideratie.. calin

  24. In primul rand vreau sa clarific faptul ca am declarat urmatoarele: „DACA DOMNUL VOICULESCU INTRA IN PARLAMENT DIRECT, CU PESTE 51% DIN VOTURI, INSEAMNA CA E CEVA IN NEREGULA CU ACEST ORAS SI MA PREGATESC SA-MI IAU SOTIA SI SA EMIGREZ IN AUSTRALIA”. Ei…iata ca Dl. Voiculescu nu a abtinut 51% DIN VOTURI…deci mai sunt sanse :). Cat despre toti cei care ma injurati in comentariile de mai sus, va multumesc, apreciez ca v-ati „rupt” din pretiosul timp. Astept orice intrebari, clarificari sau injuraturi, dupa cum doriti, la [email protected]. Cu stima!

  25. Ma numesc Petre Cristian am 29 de an sint o persoana cu dizabilitati gr.1 locomortor si legea 448 este incalcata de statu Roman in care incalca legea asta nu sint dotarile neciesari petru e toalete in paruri nu sint rampa nu sint la blocurile din sect 2 in instituti publice nu sint motate rampa la tote institutile publice horteluri etc.. si sint foarte putine si ale post facute sunatima la oce fel de ziar in care sa ma contact casa va spun mai multe despre incalcarile grave care Traiean Basescu le face la adresa persoanele cu dizabilitati e-meil [email protected] vreu sa faceti presiune ca nu sea plica legea 448/2006 astept pe ocare ma ajuta sa fac lumina si sa traim si noi in coditi Europene in care nu traim si mea jus tacerea acum vb astept sa ma contact

    Cristian persona cu dizabilitati din Romania

    Si un ffilmulet in care va arat abuzuri si legea incalcate
    link http://www.youtube.com/watch?v=yjDckQxgyCk
    link http://www.youtube.com/watch?v=mR8TzMag_IU
    link http://www.youtube.com/watch?v=6bBZloekXN8
    link http://www.youtube.com/watch?v=76qw06XWnIs
    link http://www.youtube.com/watch?v=SUnAH277qeY
    link http://www.youtube.com/watch?v=yJu6kEXbbRk
    link http://www.youtube.com/watch?v=JxxCyqIjpXU
    link http://www.youtube.com/watch?v=0WQYQCHVpNg

    Este facuta de mine si postate de mine pe net dati in tote ziarele si televizunele va rog eu si in europa
    astept sa ma contact

Comentariile sunt închise.