Suntem cu-n picior în august. Pregătiţi-vă (fără grabă, temeinic. Festina lente, cum ar spune doamna Udrea) blogurile pentru competiţie, burse etc.

Şi gandiţi-vă la un concept care să vă fie pe plac. Voi faceţi regulamentul, voi gândiţi ceremonia. Festival? Gală? Burse mici şi numeroase? Un mare premiu?

Aştept deciziile voastre.

34 COMENTARII

  1. Intr-adevar ar fi interesant sa avem si un mare premiu… Si nu neaparat trebuie sa implice bani mai multi acest mare premiu. Poate fi un contract ceva in care un blogger care se arata priceput la ceva anume sa-si exercite indemanarea(or smth like this).

    In rest mie mi s-a parut echitabil formatul precedent. Poate totusi mai corect ar fi cate un castigator pe categorii de bloguri(ex: blog de divertisment, blog de opinii, blog informativ, blog general(sa zicem ca aici 2 castigatori), blog educational, blog sportiv, etc.). Se aleg cele mai importante 4 categorii, restul participand la categoria altele. Asta ar fi o idee formata si scrisa din vant.

    Pentru alte idei noi cititi: http://sisokoki.wordpress.com – Un blog in care posturile de azi sunt stirile de maine. :P

  2. Salutare Voiculescu-le,
    domn’le sunt NEMULTUMIT!. Vreau ca emisiunea In Gura Presei sa dureze 1h, deci sa inceapa la fix si sa se termine la fix. Sa le ia draku’ de stiri, EU VREAU MIRCEA BADEA!
    Cat despre salariul dumneavoastra, as vrea sa va intreb numele fundatiei la care se duce..

    Cu apreciere ..

  3. Propun si eu un criteriu de selectie al uneie dintre sectiunile din concurs: articolul din blogosfera care critica (intr-un mod constructiv, decent si bine documentat) blogul sau unul dintre postarile coolmogulului. Polemica constructiva este modalitatea cea mai rapida de a obtine progrese si… oricum, cand toti te lauda inseamna ca ceva nu merge bine.

  4. Ideea cu poll-urile este gresita. Se pot modifica dupa bunul plac al oricui.
    Mai bine ca dl. Voiculescu sa decida. Si ar fi fain burse multe si mici caci ati face fericita mai multa lume.

  5. Buna ziua, dle Voiculescu.
    Revin si eu cu o doleanţă legat de emisiunea „În gura presei”.
    Din cauza oboselii, adormisem aseară imediat după publicitate şi am pierdut ce era mai frumos, ironizându-l pe Sârbu.
    Concluzie: este cumva posibil să se intervină în grila de programe pentru a-l vedea pe Badea mai devreme cu o oră?
    Mulţumesc mult şi sper să luaţi în considerare această rugăminte.
    Cu respect,
    Elena.

  6. Mi-ar placea sa organizati si altfel de burse. N-as vrea sa intru in detalii aici. As putea, insa, sa va spun despre ce este vorba intr-un mail. Daca v-am starnit curiozitatea …

  7. Doua sute de copii saraci din judetul Timis, unii dintre ei cu rezultate foarte bune la invatatura, trebuiau sa plece in aceasta vara la mare, intr-o tabara platita de stat. In locul lor, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport, condusa de un director PDL si un adjunct de la PSD, a trimis in vacanta alti elevi, alesi dupa criterii politice – copiii activistilor de partid din colegiul unui deputat PDL. Chiar prefectul judetului a recunoscut, in cele din urma, ca in taberele scolare au plecat, in mare parte, alti elevi decat cei care ar fi meritat.

  8. toate ca toate…da’ badea iar moare de cald. pai se poa’? a ajuns omu’ sa faca striptease in direct (si culmea, si in reluare!)

  9. Blogurile care au mai castigat pot participa?

    Care sunt criteriile dupa care se va face „selectia”?

    Sunt de acord cu Sisokoki:cel mai bine ar fi sa se faca totul pe categorii de bloguri – de la general, informativ etc.Astfel ar fi mai usoara si departajarea.
    Pentru bursele platite din banii „sponsorilor”/spatii de publicitate pe blogul dumneavoastra, cel mai bine ar fi sa aleaga sponsorul.Ii dati o lista cu 10-15 bloguri finaliste si el alege castigatorul.

  10. Domnule Voiculescu. Blogosfera are doua componente umane:
    1) Bloggari. Care dau esenţa blogosferei.
    2) Plimbăreţii pe bloguri. Cei care deşi nu au bloguri asigura traficul si o parte din sarea si piperul atmosferei. De ce nu o ierarhie a plimbăreţilor.
    3) Cred ca si ei merita o ierarhie care sa ii stimuleze. Propunerile pot sa le faca de exemplu primi 10-20 de blogari in ierarhia traficului pe care il au. Iar drept de vot tot blogarii. Noi ii onoram cu atenţia pe ei, merita si plimbăreţi o minima apreciere. Si ca sa nu fiu fariseu nici un premiu nu strica fie el si un carton (diploma)
    Este o propunere, variante si metode de ierarhizare pot fi găsite fără număr. Ce ziceţi merita merita ?!.

  11. mici si numeroase nea Voiculescule. sa fie pentru toata lumea , da doar daca merita. sigur ca si gala , ca nu se poate altfel … si ar fi frumos sa existe un competitor mai de seama pentru roblogfest.
    astept un post cu propunere exact pe tema organizarii.

  12. Ma intreb daca as avea vreo sansa cu un blog specializat pe tema auto.Recunosc,nu am „condei” de scris despre viata de zi cu zi insa despre masini as putea vorbi 24/24 ,7 zile din 7.Sunt singura mea pasiune.

  13. cred ca am si altceva mai bun decat sa particip la concursuri de bloguri dar mai nene cine a angajat redactorii de la antena 3? uite-te pe site sa vezi ce tampenii scriu astia …. spre ex „lideri ai celor două partide – PSD şi PSD” sau Clipul de promovare a turismului din România, lansat pe cal mai important canal de sport din Europa”. astea sunt cele care le pot vedea acum, dar la fiecare ora apar „dume” noi

  14. ar fi bine daca nu ati mai face pe filantropul si v-ati plati angajatii.am o idee!ce ar fi daca ati da salariile celor de la ccsb ca nu si-au primit salariile pe luna trecuta .vad ca de bani nu duceti lipsa . misto ide , nu ?

  15. Ai cateva minute libere pe zi si vrei sa iti maresti veniturile cu 100 de lei completand sondaje online ? Vino alaturi de noi pentru a fi un „respondent profesionist” (persoana care completeaza in mod constant chestionare ca mod de a se exprima si ca sursa alternativa de venit sau, daca vreti, ca un job “pentru acasa”. Respondentul primeste bani/ premii/ recompense dupa un anumit numar de chestionare completate.). Fiecare chestionar este recompensat cu 5 lei, iar in momentul adunarii sumei de 100 lei vei primi banii prin mandat postal pe adresa precizata la inregistrare. Pentru detalii contactati-ma pe [email protected]

  16. Buna seara, Dan!
    Imi place deschiderea ta cu blogul. Esti o persoana moderna. Imi place stilul tau. Anii trecuti am invatat de la tine multe lucruri faine pe care le-am pus in practica si mi-au reusit (in special diplomatia si arta negocierii). Esti una dintre cele mai inteligente persoane pe care le-am cunoscut. Sunt onorat ca am fost colegi. Urmaresc mereu activitatile tale. Sunt interesante, dar se pot face mult mai multe lucruri palpabile.
    In viitor, poate o sa colaboram mult mai fructuos pentru binele real al celor din jurul nostru.
    Cu prietenie si deosebit respect, al tau fost „ucenic”,
    Geani

    P.S. – Mi-am permis sa vorbesc cu tine la persoana a II-a singular, pentru ca consider ca respectul nu consta in persoana a II-a plural si pentru ca ai fost cool intotdeauna si intelegi ce inseamna respectul adevarat.

  17. @bufnita
    niste derbedei.
    Copiii celor din administratie, si a celor instariti pot sa se duca si pe bani la tabara.
    JOSNIK stimati politicieni din UE.! Sa va fie rusine!
    Mi-am adus aminte de o patanie de a mea din adolescenta…..Din scoala noastra trebuia sa mearga cel mai bun elev in tabara la ARTEK, Yalta, in Krimea, tabara internationala cu copii de pe toate continentele…..si cum eu eram cel mai bun (mi-au murit laudatorii) m-au ales pe mine..(fetele aveau restrictie de la parinti)..dupa care si-au adus aminte ca mama mea e invatatoare si au zis ” CE VA ZICE LUMEA??” dar criteriul era clar „cel mai bun la invatatura”. Asa ca au trimis un copil ce nu avea nimic in comun cu cartea.
    Am fost acolo, in trecere, acum un an in urma…dar cu ceva fire de par carunt deja pe cap…:)

  18. Domnule Voiculescu .. vindeti Antena1 ?? Ca vad ca o goliti de toate vedetele si de toate emisiunile ! Partea asta ca e criza si reducem tot nu prea vad cum sta in picioare ..cand dati bani cu galeata pe fotbal !!!
    Care e motivul real pentru care Antena1 face schimbarile astea socante ???

  19. 1. Sa se dea mai multe premii, pe categorii. Cel mai popular, cel mai bine scris, cel mai amuzant, cel mai sincer, cel mai bun blog cu poze samd. Sa se inscrie cine vrea, la cate o singura categorie. Sa decida ei singuri unde sunt cei mai buni.

    Recomand sa se infiinteze categorii lejere, amuzante, sa dispara incrancenarea concursurilor traditionale, gen Roblogfest, rivalitatile stupide. Concursul in sine sa fie elementul central. Chiar si inscrierea la o categorie anume sa fie ceva cu care sa te lauzi, ca blogger.

    2. Sa fie un eveniment separat, gen „Bloggerii Mogulului”. Acoperire mediatica, prezenta lui Dan Voiculescu la eveniment, eventual acordarea premiilor in mod personal.

    3. Implicarea cat mai multor bloggeri.
    Sa se mearga pe ideea ca ne-am saturat sa fie concursuri de genul „Ei intre ei”. Sa spulbere notiunea de micro-bloggeri. Bloggeri suntem toti.

    4. Concursul sa aiba minim o categorie care sa presupuna o actiune in afara online-ului. Sa planteze un pom, ceva in folosul comunitatii in care traieste. Documentat fotografic, video, postat in blogul participantului.

    5. Sa existe o sectiune speciala in blogul danvoiculescu.net, dedicata acestor concursuri si evenimente. Sectiunea sa aiba linkuri spre actiunile realizate de participanti. Linkuri spre categorii, liste cu inscrisi, formular de vot. Faceti treaba pana la capat si asa cum trebuie. Dati o anvergura mai mare comunicarii din online. E mai ieftin.

    6. Sa se poata vota de catre oricine, o singura data, in functie de IP. Nu e perfect, dar e acceptabil pentru un vot online.

    7. Sa se infiinteze conturi de Facebook si Twitter pentru „mogul”. Nu la modul sec, politicianist si oportunist. Directia pe care ati adoptat-o aici e mai mult decat potrivita.

    Conturile sa fie administrate de cineva desemnat pentru a sincroniza toate elementele comunicarii in online si offline. Sa se axeze pe tema concursurilor, burselor, actiunilor pentru sprijinirea comunitatii.

    Si multe altele.

  20. Revin cu întrebarea adresată Cetăţeanului Turmentat: De ce să se dea burse doar celor până în 25 de primăveri?

    Revin cu întrebarea adresată mogulului: Cine va citi blogurile participanţilor? Măria-sa? Ei aş…

  21. @Sorin Moroianu: FACIAS
    @orix: Nu conteaza.
    @Vali: Nu exista o limita de varsta.
    @Dulcesa Elena: Ei, cererea asta chiar ma depaseste…
    @Ioana H-S: Mi-ai starnit-o. Astept mailul.
    @Codrin: Mai pot. Sa-si apere titlul…
    @lol: Suna foarte interesant. Ma voi gandi.
    @andron: Mai bine mai tarziu decat niciodata.
    @sevi: Sincer, nu stiu exact despre ce vorbiti. Ce vedete?
    @Cetateanu’ Turmentat: De ce?
    @Canalia: Am notat. Cuvantul tau are greutate.
    @exasperat: Inteleg sa spuna unii ca nu scriu eu – asta e un compliment. Dar nici sa citesc – asta e o ofensa… :)

  22. Buna initiativa asta cu acordarea de burse si restu’.. pentru blogeri.. Am sa raspund eu pentru dumneavoastra in locul Cetateanului Turmentat. Ar trebui o limita de varsta deoarece ar fi folositor unui student abia iesit din facultate sa ia bursa, decat unuia care are deja salar si cat de cat se descurca…. Parerea mea, mi-am spus opinia

  23. Trebuia sa anunt si eu faptul ca ma intereseaza bursele astea si nu am gasit alta modalitate decat o „bagare in seama” pe modelul „datul cu parerea”.
    In principiu tind sa cred ca bursele de blogger sunt ideale, pe mine una facandu-ma sa acord mai multa atentie blogului.
    E buna ideea celor ce au postat comentarii aici, si anume cea prin care clasificarea si premierea s-ar face pe categorii.
    Si totodata sunt de acord si cu cel care a sugerat premierea celor sub 25 de ani – chiar daca este o discriminare.
    In conditiile in care exista si bloggeri mici si bloggeri mari nu mai bine combinati cele doua tipuri de categorii ?, spre exemplu „Categoria blog general – varsta 15-20”. Sau eu stiu…se poate gasi o formulare mai buna.

  24. Astfel de site -ul informativ ! Mulţumiri mare ! Multumesc pentru un moment bun pentru site-ul dumneavoastra . Este cu adevărat o plăcere înţelegere un site web ca această completat cu informaţii frumos . Vă mulţumim !

Comentariile sunt închise.