Am primit 35 de planuri de afaceri. Dintr-un total de 96 de idei la care am spus OK. Și am mai răspuns unei serii de idei în ”sâmbure”. Aștept până la sfârșitul lunii – ca să nu puteți da vina pe vacanță – apoi trecem la discuții punctuale.

13 COMENTARII

  1. am fost sunat intr-o zi de o domnisoara care urma sa-mi faca legatura cu un Director de Dezvoltare…lucru ce nu s-a mai intamplat.
    Cu serviciul sunt „expatriat” in afara tarii si nu pot sa vin doar ca sa ma cunosc cu acel director…..Poate trebuie sa pregatesc eu ceva mai intai……Ar fi de dorit ca mai intai sa avem o discutie telefonica (pentru ca eu am lansat vre-o 3-4 idei si nu cunosc care a prezentat interes) …si apoi o planificare a intalnirii…

  2. Mi-au fost „aprobate” 3 din cele 4 idei de afaceri pe care le-am trimis.
    Am decis ca nu voi trimite nici un plan de afaceri deoarece, in momentul de fata, nici una dintre cele 3 idei nu sunt aplicabile (tabara tematica de vara, consultanta in CSR, centru de orientare si consiliere in cariera pentru tineri – pentru cine vrea idei de afaceri). Ca fundamentare, am trimis pe adresa mogulului week-end-ul trecut o analiza cost beneficiu facuta dupa metodologia UE folosita pentru proiectele pentru fonduri nerambursabile (ceruta conf. HG 28/2008) realizata pentru tabara tematica. Aceasta arata ca tabara ar avea o rata de rentabilitate negativa.
    Am pregatite ACB-uri si pentru celelalte doua idei de afaceri care arata acelasi lucru.
    Daca e interesat mogulul, sunt dispus sa lucrez pe partea de consultanta in management si afaceri cand va veni timpul pentru ideile care vor primi finantare din partea sa.

    Sunt curios acum: s-a uitat cineva pe mailul pe care l-am trimis zilele trecute?

  3. Si eu am facut un studiu de piata referitor la rentabilitate si comparand cu suma necesara tinand cont ca intreg mobilierul ar fi trebuit adus din strainatate,rezultatele nu au fost foarte optimiste.

  4. Buna ziua

    Am trimis un mail cu propunerea mea de colaborare si nu am primit inca nici un raspuns..nici pozitiv nici negativ :) sa mai trimit mailul odata?

    Multumesc
    Mihaela

  5. Sute de angajaţi din sectorul public din oraşul argentinian Cordoba au ieşit în stradă să protesteze faţă de reducerile salariale. Demonstranţii, nemulţumiţi că autorităţile le-au tăiat sporurile şi plata pentru orele suplimentare, au aruncat cu sticle incendiare şi cu pietre în poliţişti. Forţele de ordine au răspuns cu gaze lacrimogene şi cu gloanţe de cauciuc.

  6. Propunere pentru „comentatori”: eu zic sa insiram aici ideile noastre de afaceri, sa decidem noi care sunt mai bune si care ar trebui puse in practica. Daca e posibil, gasim o sursa de finantare.
    De mentionat: sunt fonduri europene si pentru start-up-uri. Fac eu proiectul, pun si o parte din banii pentru cofinantare daca e nevoie.Vedem noi cum facem:-).
    Ce parere aveti?
    Cele 3 idei ale mele care au trecut de selectie le aveti intr-un comentariu anterior.

  7. eu am fost anuntat ca voi fi contactat in curand.. si cam atat… mai astept ce sa facem… macar sa stiu daca raspunsul e pozitiv sau negativ.. oricum ar fi preferabil sa vina un prim raspuns pe e-mail ca nu intotdeauna pot sa raspund la tel.

  8. da, trebuie sa facem si plan de afaceri. de parca exista pe lumea asta vreun om sa se priceapa la toate. sa faca angajatii dlui voiculescu un plan de afaceri ca si asa sunt platiti degeaba.

  9. Buna ziua,

    Am 25 de ani(mentionez varsta cu gandul ca exista anumite beneficii acordate tinerilor) si doresc sa incep o afacere cu energie regenerabila(o mini-fabrica de peleti/brichete) si as dori sa aflu daca pot obtine o finantare prin intermediul proiectelor europene, iar daca da,catre ce institutii sa ma indrept.V-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta cu un sfat.

Comentariile sunt închise.