Jurnalul Oanei Pellea.

O carte admirabilă. Care-ţi încarcă în mod subtil bateriile pentru toamnă.

12 COMENTARII

  1. Buna ziua,

    Profit si eu de spatiul blogosferei sa va salut. Ma gandesc ca in alte conditii nu as fi avut nici macar aceasta sansa. M-am uitata pe sectiunea in care va prezentati si parca lipseste o mare perioada din viata dvs. Mi-ar fi placut sa vad cum ati evoluat. Mi-a placut ideea programului de guvernare 2012. E bine sa fie sprijiniti tinerii deoarece exista o plaja de varsta neacoperita.
    Chiar daca tinerii sunt in general rebeli cred ca pana la urma tot trebuie sa orbiteze in jurul unor oameni care sa-i sustina.

  2. Apropo de citit….eu am terminat „Gandeste ca un Campion” al Dlui.Donald TRUMP si….nu mai am ce citi….mai asteptati propuneri pt.New Deal ? -aveam o mik nelamurire doar…..in mod subtil doar….

  3. Am citit de curând o carte pe care dacă aş fi citit-o amu miliarde de ani, acum aş fi fost şef!! :( :D

  4. Am cumparat-o si am apucat sa o frunzaresc putin. M-a incantat, motiv pentru care de abia astept sa termin cele doua volume pe care le mai am de citit din „Zapezile de-acum un veac” ca sa o citesc!

  5. Cu tot respectul,aerul conditionat din antena 3.Chiar nu se poate cumpara o instalatie cu termostat pentru a se regla automat temperatura din studio.Investiti in oameni pentru a avea profit in continuare,ca nu cred ca a mers rau in ultima vreme in trustul dv.ASTEPT REZOLVARE.

  6. o carte care te incarca pentru viata as spune. am plans si am ras si m-am regasit pe alocuri in paginile ei. am descoperit un OM si mi-ar placea nespus sa o cunosc si in varianta tridimensionala :P e intr-adevar un jurnal care face bine, care te lumineaza…

  7. @Larisa: Vorbele sunt bune. Fapte, ceva?
    @Jademan: Nu vrei sa ne-o impartasesti?!
    @dodo: Acasa sau in vacanta.
    @mery: Iar?

  8. N-am scris-o şi aici?! :D Bine, fie! ‘Conversaţii cu Dumnezeu’ – Neale Donald Walsch. Trei volume mişto scrise la jumatea lu’ ’90. :D Habar n-am la ce editură au apărut, le-am citit de pe internet! :D

Comentariile sunt închise.