În fiecare luni, marţi şi miercuri sunt acolo. De la 10 sau 11. Până pe la 18.

Logic, nu primesc bani pentru asta – salariul meu merge la o fundaţie.

Firesc, nu primesc tot soiul de decontări, deplasări, forfetări – fac totul pe banii mei.

Am lucrat în ultima sesiune la 14 propuneri legislative. Majoritatea dintre ele importante, sensibile, ”grele”, care au presupus negocieri peste negocieri, calcule, expertize. (retrocedarea patrimoniului sindical, penalităţi pentru stat la întârzierea rambursării de TVA, declararea de utilitate publică a Parcului Tineretului, creşterea pensiei de invaliditate gr.I).

Nu spun toate aceste lucruri ca să m-arăt ”rotund”. Nu sunt. Încerc doar să fiu un parlamentar conştiincios. Să vin când trebuie, să plec când trebuie, să primesc delegaţia care îmi revine, să fac legile pentru care am fost ales.

Nu vreau să mă aplaude nimeni. Să spună: ”Ia uite, ăsta e generos, îşi dă salariul”. Sau: ”Harnic, tipul…”. Nu.

Visul meu secret, ”fantezia” mea ”ascunsă”, e alta: să fiu atât de banal-corect şi de sârguincios, încât să nu mă poată înjura nimeni. Să nu se poată spune că pierd vremea degeaba într-o demnitate publică, pe bani publici.

Însă – cu un Parlament atât de leneş în promovarea legilor şi atât de supus ordonanţelor – asta rămâne doar o fantezie.

32 COMENTARII

  1. eu atunci nu mai inteleg care este organul emitent de legi in stat….si cine este executivul….
    Dlor trebuie sa fie ca si in afaceri: Adunarea Actionarilor traseaza, aproba strategii, analizeaza rezultate, numeste executivi si-i remunereaza sau pedepseste pentru (ne)executarea anumitor hotarari/legi.

    Dar asa…noi ce avem…avem un Executiv care isi face singur regulile in timpul jocului.

    Pentru ce l-am ales din diaspora pe dl Pantiru Tudor PSD-PC,comisia juridica….ca sa -mi dea mie Boc Ordonanta de urgenta privind legea cetateniei?pai atunci mie chiar imi pare rau pentru timpul pierdut mergand la votarea aceasta.

    ceva mie-mi spune ca e la limita Constitutiei acest fenomen…..si apoi ma gandesc ca alesii neamului pot respinge , aproba sau modifica o anumita ordonanta…doar sa faca fata la cate sunt ele….
    Am observat de multe ori cum un deputat sau un senator PD-L sa zicem sau PSD vine cu o propunere (cateodata buna)…..nu prea am vazut aceas propunere sa fie cu ardoare sustinuta si de ceilalti , chiar daca recunosc ca e foarte buna…dar nu este a lor…e a dusmanului…..si e posibil sa-si ia rezultatele altcineva ….mai bine tacem chitic si sa se zbata ala singur…poate si-o rupe gatul singur ca vin alegerile…

  2. :)) Mişto deziderat! O singură problemă: cu această afirmaţie, îţi pui cenuşă în cap!… :D Sunt prea mulţi şmecheri, de pe vremea lu’ comuniştii, la putere – iar ăştia sunt în stare de ăle mai ale dracu’ tâmpenii ca să rămână la putere. Sunt prea proşti ca să mai ştie şi altă meserie pentru a trăi! Nu ştiu decât fura şi ‘restul’ din registru’ ăsta. Cred că dacă i-ai lăsa acuma, perioada asta, în stradă – fără nimic: relaţii, bani, etc… – ar muri instantaneu!… Lumea deja îi urăşte prea mult ca să-şi mai rupă de la gură şi pentru ei. Eu, unu’, ştiu că le-aş da cu paru’ fără număr, milă, etc!… :D

  3. Greu sa fi si mogul, trebuie sa motivezi fiecare actiune,fiecare gest. Ce sa zic am inceput sa imi schimb mult parerea preconceputa care o aveam despre dvs, de cand va citesc blogul.Cu stima!

    PS Daca ati putea vorbi odata despre Corneliu Coposu(pareri personale),pentru ca si despre dansul am avut o parere preconceputa(nu stiu dc dar il vedeam ca un personaj negativ). Si sincer nu stiu pe nimeni care sa aiba competenta sa vb despre Corneliu Coposu.

  4. de ce nu’l luati pe Crin Antonescu de mana, sa’i aratati ce e aia munca la Senat? :) Am inteles ca dumnealui nu se prea omoara cu prezenta. De aici si cheltuiala mica cu „activitatea”.

    E foarte bine ce faceti. Ar trebui sa fiti exemplu pt cei boemi.

  5. „Nu vreau să mă aplaude nimeni. Să spună: ”Ia uite, ăsta e generos, îşi dă salariul”. Sau: ”Harnic, tipul…”. Nu.”
    Pai daca nu vreti sa va aplaude nimeni ce rost mai are articolul?
    Este jignitor….nu suntem prosti cu totii…

  6. o chestiune de gramatica, aseara, intr-un material prezentat in cadrul emisiunii d-nei Firea:”… OPTZECI SI UNA DE MILIOANE…” trist…

    sper sa nu va deranjeze ca va scriu dvs., dar imi repugna sa intru pe forum sau sa sun degeaba.

  7. Nu pot sa va spun decat ca apreciez ca va faceti datoria, asa cum ar trebui sa si-o faca toti. Intr-o lume debusolata uneori trebuie sa dai un exemplu de normalitate. Poate fi un raspuns si pentru intrebarea lui thorhammer.

  8. ar fi bine daca nu ati mai face pe filantropul si v-ati plati toti angajatii.am o idee ! ce-ar fi daca ati plati angajatii de la ccsb ca nu si-au primit salariile de luna trecuta ,poate vor si ei sa traiasca .misto idee , nu ?

  9. Incercati sa faceti multe,intr-o lume plina de probleme si imperfectiuni.Niciodata nu o sa puteti sa-i multumiti pe toti si nici sa fiti perfect,pentru ca nimeni nu poate fii perfect.Dar fata de altii,intradevar va dati interesul si incercati sa mai si schimbati cate ceva.

  10. sa punem problema altfel. parlament, guvern.. etc = de fatada. televiziune, ziarele.. etc = propaganda falsa. masoneria la conducere, pacat ca nu avem un bilderberg roman… cu toate ca Massini era interesat. Tarile mari le indatoreaza pe cele mici pentru a le controla mai bine, dar cred ca Romania stia asta cand a imprumutat 20 mld $ de la fmi.

  11. ar fi bine daca nu ati mai face pe filantropul si v-ati plati toti angajatii.am o idee ! ce-ar fi daca ati plati angajatii la ccsb ca nu si-au primit salariile de luna trecuta ,poate vor si ei sa traiasca .misto idee , nu ?

  12. Acolo in fotoliul dvs confortabil de la Parlament nu va ganditi deloc si la noi peroanele cu handicap.
    In Romania sunt 643000 pers cu handicap din care numai 25000 muncesc!!!!conform http://www.mmuncii.ro/pub/imagemanager/images/file/Statistica/Buletin%20statistic/2009/handicap%202_66_.pdf
    Pe noi nu ne ajuta nimeni sa ne integram in societate,nu ne angajeaza nimeni,suntem exclusi si marginalizati,iar voi,politicienii nu va ganditi decat la binele vostru,sa adunati averi,sa traiti in lux.
    Ce sa spun,dati niste burse.Dar in persoanele cu handicap de ce nu investiti? De ex celebrul Andrea Boceli care este orb,sau Fizicianul englez Stephen Hawking, unul din cei mai importanţi cosmologi contemporani ,imobilizat într-un scaun cu rotile.Aici in Romania nu ar fi avut nici o sansa sa devina celebrii.Ar fi ramas la cersit in fata bisericilor.
    Ar trebui sa fim si noi ajutati.Chiar daca nu suntem genii,sau nu avem cine stie ce talente,macar am fi utili societatii.
    VA UREZ LA TOTI POLITICIENII DIN PARLAMENT,GUVERN,POLITICA,SA AVETI PARTE DE TOATE SUFERINTLE SI NECAZURILE NOASTRE, SA TRAITI EXACT CA NOI,SA NU AVETI BANI DE MEDICAMENTE SAU DE MANCARE.

  13. În urma unui studiu realizat de Universitatea York din Marea Britanie s-a ajuns la concluzia că cei mai fericiţi copii trăiesc în Olanda.Cercetătorii au luat în calcul toţi tinerii sub 19 ani din 29 de ţări europene. Ei au folosit 43 de criterii printre care şi mortalitatea infantilă, obezitatea şi sărăcia.

    Topul ţărilor cu cei mai fericiţi copii din Europa

    1. Olanda; 2. Suedia; 3. Norvegia; 4. Islanda; 5. Finlanda; 6. Danemarca; 7. Slovenia; 8. Germania; 9. Irlanda; 10. Luxemburg; 11. Austria; 12. Cipru; 13. Spania; 14. Belgia; 15. Franţa; 16. Cehia; 17. Slovacia; 18. Estonia; 19. Italia; 20. Polonia; 21. Portugalia; 22. Ungaria; 23. Grecia; 24. Marea Britanie; 25. România; 26. Bulgaria; 27. Letonia; 28. Lituania; 29. Malta

  14. Am unele propuneri pentru eficientizarea mai intai a activitatii Partidului Conservator, apoi si ale institutiilor statului, bazate pe experienta mea despre gestionarea intreprinderii, din proiecte cu experti si consultanti japonezi. Voi trimite si un mesaj pe adresa [email protected] cu o anexa de schita de proiect, in sine, verificat. In privinta Parlamentului, ma uimeste, insa, un lucru: daca Parlamentul e puterea legislativa, se dovedeste ca e slab tocmai pentru ca nu are pregatirea necesara sa emita unele legi pentru a reduce numarul de ordonante. De asemenea, se poate eficientiza si frecventa de votare a legilor. Japonezii spun ca o data aflate problemele, ai gasit solutiile: slabiciunea Parlamentului provine din configuratia lui, iar aceasta provine, la randul sau, din rezultatul votului alegatorilor. Pentru lipsa de voturi pro sunt responsabile partidele, adica membrii lor, unii alesi si parlamentari. Ce le lipseste: educatia necesara pentru a putea propaga ideile propuse. Claritatea exprimarii e slaba, rezultata tot din lipsa educatiei, nu cea de la scoala, stricto sensu, ci aceea din realitate. Probabil ca in Romania, unde rata participarii la vot se apropie periculos de limita de jos, de 20%, suscitarea interesului alegatorilor si obtinerea unor voturi prin convingere si nu artificial, cu autobuzele si traficantii electorali, ar fi o revolutie. Insa pentru aceasta trebuie o educatie buna. Oricat de mult am pune accentul pe aparenta materiala, oamenilor politici le lipseste esenta. Despre esenta aceasta pe care o asteapta alegatorii as dori sa va vorbesc, propunandu-va o intalnire, domnule Voiculescu.

  15. Asa cum v-am promis ieri, v-am trimis pe adresa [email protected], o schita de proiect atasata, denumita Doc101. Ceea ce propun se refera, pe un schelet mai general, la activitatea politica, insa veti fi de acord cu mine ca, in general, forma nesustinuta de fond reduce intelegerea actiunii, avand drept consecinta finala apatia, lipsa viziunii pe termen lung, prabusirea competitivitatii, falimentul. In lipsa unor masuri clare de administrare publica, de apropiere dintre stat si cetateni, dintre managementul firmei si angajati, de educare a subiectilor, cetateni, angajati, functionari, etc astfel incat acestia sa aiba sentimentul binelui si sa inteleaga scopul final al actiunii lor in angrenajul mare numit sistem, in care sunt inclusi, sa-si insuseasca si sa colaboreze cu initiatorul unui plan in sensul dorit, fara initiative personale contrare proiectului la care participa, in lipsa convingerii, a fondului actiunilor, rezultatele vor fi in viitor dificile nu doar pentru statul roman, a carui pozitie e scazuta in randul statelor avertizate cu dezintegrarea (a se vedea si documentul atasat mailului trimis, cu numele FailedStates, preluat de la adresa http://www.foreignpolicy.com/articles/2009/06/22/the_2009_failed_states_index) ci si pentru firmele care azi concureaza la premiul de fruntase in economia locala, insa fara vreo contributie semnificativa la piata globala, dominata de jucatorii ce reusesc sa aplice sisteme de eficientizare practice, precum cel pe care vi-l propun. Daca doriti, economia romaneasca e exprimata cel mai bine de varful vizibil al aisbergului, acolo unde e circul, de fotbal: avem echipe ce se bat cu toate mijloacele legale si ilegale pentru a iesi pe primul loc pentru ca, dupa ce se lupta cu alti pitici de prin Europa, sa cada la prima lovitura de vant mai serioasa. Aceasta arata lipsa unor masuri de management ale patronilor lor, lipsa eficientizarii, caci echipele insele sunt firme, agenti economici in domeniul sportului (din pacate). Orice structura administrativa, inclusiv firmele de orice fel, in lipsa educarii ierarhice eficiente, de substanta, vor ajunge sa se usuce ca un copac urias lipsit de circulatia sevei.

    Oricare ar fi orientarea economica a tarii, reformele catre aceasta orientare trebuie sa se desfasoare in ordine, educatia aducand moralitatea de care avem nevoie pentru a forma o administratie preventiva si prietenoasa, nu coercitiva si reparatoare, care ar distruge statul cu greutatea si ineficienta sa, aducand o dezintegrare care aduce mereu criminalitate si sfasieri interne. Ati vazut exemplul Libanului, al Liberiei, al Iugoslaviei, al Somaliei si ale atator alte tari ? Nu factorii externi pot fi pusi drept cauze ale dezintegrarii lor, ci lipsa educatiei interne ce ar fi asigurat coeziunea pentru a rezista cu succes impactului cu civilizatiile externe sub forma violenta si subversiva.

    Un asemenea sistem de educatie doresc sa va propun, acesta putand porni de la o forta denumita partid, o factiune care intelege, care sa iradieze apoi spre publicul castigat de partea sa, principiile noi care sa-i dea forta. Asa cum am spus odata la un curs de etica politica: ce au in comun Buddha, Homer, Licurg, Alexandru cel Mare, Socrate, Avicenna, Spinoza, Velasquez, Mozart, Newton, Hitler, Einstein, etc ? SUNT MORTI ! Acum e timpul nostru sa adaptam armonios ideile cu situatia, nu sa-i citam mot-a-mot, caci ei se refereau la conditii ce s-au schimbat in timpul nostru, e timpul nostru sa ne imaginam si sa vedem invizibilul, sa atingem intangibilul, sa modificam benefic esenta legaturilor sociale imperceptibile pentru a ne adapta fara probleme mari vitezei sporite a progresului din etapa actuala.

  16. @anghel marculescu
    M-a ferit Dzeu de asa profesori la facultate. foarte plictisitor….era sa adorm in fata calculatorului doar citind…d-apoi sa va ascult in vre-o sala de curs…..
    Chiar daca sunt deacord cu dvs referitor la educatia interna, fotbal, lipsa eficientei, politica etc..modul de a preda in sine este plictisitor..ca si poezia unui coleg de-al nostru de blog….

  17. multumesc mult pt aprecieri, d-le andron, e adevarat ca forma expunerii mele nu va fi fost cea mai buna, insa tocmai asta spuneam, nu va luati dupa forma, ci dupa continut, caci, daca ma uit un pic la forma in care scrieti, putin, dar fara sa ma atacati pe fond, ci doar pe forma, vedeti un pic „vre-o” acela din scrierea dvs, este sigur ca e corect „vreo”, nicidecum altfel… in rest, nu va luati dupa proverbul cu vorba multa, caci romanul, cu vorba putina a ajuns atat de jos incat e mai sarac si in ganduri si in cuvinte si in curajul de a se exprima… multumesc din nou pentru atentia acordata !

  18. si inca ceva: VOUA VA PASA DE SPORT?!?!?!?!?!? Daca v-ar pasa de sport ati permite macar reluarile sa fie vazute……rusine sa va fie………auzi….le pasa!!!Va pasa de banii pe care nu ii faceti din fotbal mitici nenorociti

  19. Domnule Voiculescu, va rog foarte mult, daca doriti sa ne ajutati cu informatii in legatura cu legea asociatiei de locatari. In municipiu Carei , jud. Satu mare, in luna Mai a fost infiintata o asociatie de locatari, si a fost numita o sefa de scara care a lasat sa fie taiat iluminatul pe scara din cauza de neplata, si fara sa ne dea o justificare cere lunar 20 de lei de la fiecare apartament si 100 lunar de la fiecare apartament pentru repararea acoperisului blocului in 2010, dar nu ne da nici o chitanta nici nimic. In cazul in care o pensionara nu vrea sa dea bani petru promisiuni, doamna sefa de scara Ardelean Maria ameninta ca va fi pus apartamentul ei sub ipoteca deoarece doamna Ardelean este sefa Cartii Funciare din Carei si la toata lumea e frica de ea.
    Va rog mult domnule Voiculescu daca se poate sa spuneti aceste abuzuri intr-o conferinta de presa, eu am scris la 4-5 ziare si nimeni nu ma baga de seama ca doamna Ardelean are priza peste tot. Pe dumneavoastra va ia lumea in serios si nu incearca sa scape de dumneavoastra.

  20. M-am saturat de critici… de cei care nu au facut nimic nici pe atunci… nici acum si stiu sa arate cu degetul, sa critice, sa tipe. D-l Voiculescu, imi place ca ati inteles ca cea mai buna investitie este in copii si tineret, imi place vitalitatea d-voastra, imi place tot ce faceti, sunteti un om adevarat. Sa va dea Domnul sanatate!
    Mai Thorhammer, nu confunda un blog, unde poti sa faci animite destainuiri, marturisiri din nevoia de a spune cuiva ceea ce gandesti, cu latratul pe la tv-urile publice sau radio. Pana la urma, cati sunt in stare sa faca ceea ce face d-l Voiculescu? Ce usor e fotbalul cand esti in tribuna..M-am saturat de critici – si stii de ce? – ca „E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune”

  21. Buna ziua, am vazut astazi la stiri cum ca vor da afara cateva mii de functionari publici si altor cateva mii nu le vor plati orele suplimentare si tot felul de imbecilitati de astea care numai in Romania s-ar putea intampla. Intrebarea mea fata de politicieni ar fi, dar o adresez dumneavoastra e ca de ce nu lucreaza politicienii cum lucrati dumneavoastra, adica sa doneze banii undeva sau chiar sa renunte la salariile lor pentru o luna-doua(ca nu cred ca vor muri de foame) sau ceva de genul asta. Inca ceva, intr-o seara( acuma vreo 2-3 zile:D) ma gandeam „de ce sa nu candideze „mogulu’ ” la presedentie?”. Si va pun intrebarea asta, de ce nu candidati la presedintie? Daca v-a mai fost pusa intrebarea asta si ati raspuns, imi cer scuze. Si inca ceva, spuneti-le celor cu functii in parlament, ca o masura anti criza ar fi sa aplice ce spune Mircea Badea in emisiunea In gura presei, ca de exemplu sa nu mai fure, adica, chiar nu se pot abtine, cat de ipocriti si de nesimtiti pot fi sa faca campanii pentru alegeri cum ca ei sunt cei mai buni si cei mai breji, si pana la urma sa faca ceea ce fac ei? Si in afara de asta, se mai dau si mari credinciosi si mai apar la televizor pe langa un episcop sau alta persoana reprezentanta a bisericii, si pur si simplu se folosesc de biserica si Dumnezeu pentru a-si face publicitate politica ceea ce e si mai aiurea. Si dupa toate acestea, oamenii care vor merge la vot spun ” pai si pe altu’ pe cine sa alegi?”. Of of, mai mai, vorba lui Mircea Badea „Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul „.

  22. Cineva mai sus a spus ca trebuie investit in tineret, dar as vrea sa completez, ca trebuie investit in tineret din punct de vedere a educatiei, in educatie trebuie investit, urmand modelul japonez si nu modelul ridzian. Si ar mai trebui facuta o autostrada, dar din aia cum au in Anglia cu 5-6 benzi pe o parte. Adica, statul sau cine a incheiat contractul cu Bechtel, nu poate sa-i dea in judecata pe aia fiindca si-au primit banii si nu au miscat nici o mana de asfalt calume? Nu vreau sa par comunist, dar daca mai era impuscatul si acuma, pun pariu ca aveam autostrazi calumea, si nu aveam 20 miliarde de euro imprumutati si toate prostiile astea care duc tara catre Lucifer.

  23. Domnule Voiculescu, va cer sprijin intr-o problema evidenta de coruptie la nivel local. Am semnalat problema atat la primaria sector 3, la primaria generala, la mediu, la romsilva, la ecocivica si astept raspuns. Deocamdata doar primaria generala si-a declinat competenta, desi ea a aprobat concesionarea terenului catre Arhiepiscopie.
    Detalii:
    – Prin hotararea 196 din 08/09/2005, primaria generala concesioneaza Arhiepiscopiei suprafata de 928 mp din parcul Emil Garleanu pentru ridicarea unei biserici, insa locatarii blocurilor din jur nu au dat semnaturi si nu sunt de acord cu distrugerea spatiului lor verde si cu atat mai putin cu ridicarea bisericii in parc
    – 05.05.2009 – Primaria sectorului 3 elibereaza autorizatia de constructie nr. 489 cu avizul de la Mediu, dar fara autorizatie de defrisare, in conditiile in care autorizatia de santier este emisa in 2007. Insusi arhitectul sef al sectorului 3, Stefan Dumitrascu, a recunoscut la audienta solicitata de riverani ca nu are aviz de defrisare. In plus, a scos dosarul avizului si nu avea semnaturile de la cinci asociatii de locatari in favoarea bisericii, asa cum continua sa sustina. Noi avem deja semnaturi impotriva bisericii de la trei din cele sase asociatii care inconjoara parcul si inca strangem pentru depunere de memorii. Domnul Dumitrascu sustine ca are semnaturi, dar nu sunt la dosar, iar noi suntem convinsi ca nu are intrucat nu sunt la dosar si nici nu vrea cu nici un chip sa ni le arate.
    Conform OUG 114/2007 care completeaza si corecteaza Legea mediului, data prin OUG 195/2005: Art. 71 „Schimbarea destinatiei terenurilor amenajate ca spatii verzi si/sau prevazute ca atare in documentatiile de urbanism, reducerea suprafetelor acestora ori stramutarea lor este interzisa, indiferent de regimul juridic al acestora.(2) Actele administrative sau juridice emise ori incheiate cu nerespectarea prevederilor alin. (1) sunt lovite de nulitate absoluta.”

    Toate detaliile sunt pe http://salvamparculemilgarleanu.blogspot.com/.

    Cui trebuie sa ne adresam ? Cine ne poate ajuta ?
    Va multumesc in numele asociatiilor de proprietari din jurul parcului care strang semnaturi impotriva distrugerii spatiului verde atat de necesar.

  24. @andron: Solidarizarea partidelor politice in interes public nu a fost niciodata autentica.
    @Jademan: Hai sa incercam totusi fara violenta.
    @Alex: Cred ca e cel mai frumos lucru pe care l-am citit pe acest blog. Multumesc.
    @cristian: Totusi, e o acuzatie excesiva. Un presedinte de partid are agenda plina.
    @thorhammer: Pe asta si mizam.
    @brazvan: O eroare.
    @gabriela: Parerea mea este ca avem nevoie de justitie.
    @din bucuresti: Am finalizat o lege in favoarea insotitorilor dvs. Nu o pot vota singur, din pacate.
    @Anghel Marculescu: Dupa ce trece perioada aceasta incarcata, sigur ca da.
    @iulian: La intrebarea de ce politicienii nu isi doneaza o parte din bani, nu iti pot raspunde. Fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii lui. Inclusiv sa nu-i aiba. Pe de alta parte, Alianta PSD+PC are un candidat: Mircea Geoana.

  25. A, nenea, se poate să nu plătim impozite – fără repercursiuni – în lunile următoare? Că am înţeles că salariile şi pensiile se plătesc de la FMI, sau ceva… :D Că, ştii… Se poate fura şi aşa… :(

  26. Deabia acuma am inteles de ce nu candidati la presedentie (sunt mai greu de cap de felul meu:D). Oricum, va multumesc pentru ca ati raspuns.

    P.S. Intre noi fie vorba, parerea mea este ca dumneavoastra ati avea mult mai multe sanse decat Mircea Geoana :-$.
    P.S.(altu’): Candidati ca independent, ca si asa se practica :D.

  27. Buna ziua,
    cu tot respectul posibil pentru dumneavoastra vreau sa va comunic o mare nemultumire pe care o am in ceea ce priveste Partidul Conservator. Poate nu este aici locul unde ar trebui sa scriu asta si poate nici nu veti publica comentariul, as fi multumita daca l-ati citi. De cand a aparut Paridul Umanist din Romania sunt membru si am lucrat impreuna cu echipele partidului in timpul alegerilor, de cativa ani insa m-am mutat in Timisoara si aici din pacate nu exista oameni la conducere demni de respectul unui membru loial al partidului. Nu inteleg cum puteti sa o mai tineti peGrapini Maria la conducere atata timp cat este un om lipsit de orice umanism sau intelegere fata de oamenii din jur? Cu siguranta nu sunt eu omul care sa aplice etichete altora si Grapini Maria la televizor pare o femeie complexa…insa in realitate este o persoana fara scrupule cateodata demna de mila pentru toata falsitatea de care da dovada. Cred ca Partidul Conservator in Timisoara s-ar descurca mult mai bine fara dansa.
    Cu respect si cu speranta va multumesc pentru timpul acordat.

Comentariile sunt închise.