După cum ați observat, lipsesc. Am nevoie de câteva zile de pauză.

Sper să profit de oportunitate pentru ca, folosind tot soiul de tehnici politicianiste, să-mi îmbunătățesc imaginea și în rândul… nepoților.

Nepotii

30 COMENTARII

  1. Chiar, nenea! Cum ar arăta un bunic politician? (Afar’ de aspect, mă refer…) Adică: cum li s-ar adresa nepoţilor? Cred că ar suna cam aşa: ‘Dragii mei nepoţi – viitor electorat (sau ceva :P …) – vom executa tot felul de acţiuni creatoare spre a ne distra, dar mai întâi să facem ‘altceva’ (somn, haleală, baie, orice, să le ia gându’ de la joacă şi distracţie!)!’… Asta, ca să poa’ şi bunicu’ să tragă un pui de somn… Vorbind strict de bunicii tip Iliescu, Năstase, Stolojan, etc…! Deşi îi cam bănuiesc şi pe ei a fi nişte moliciuni moi în faţa puştilor de 0-7 ani… :D

  2. Şi hai, mă, omule, un tricou, ceva? Nimic? Nici un bunic sănătos la cap nu s-ar îmbrăca la costum, când e cu nepoţii! Vrei să îl murdărească?! Eu înţeleg că civilizaţie şi restu’, da’ lăsaţi copiii să înţeleagă că tre’ să fie civilizaţi, nu îi forţaţi! Deşi dacă nu faceţi asta, le va fi mai greu să înţeleagă de unii singuri… :D

  3. Aveti nepoti foarte frumosi,sa va traiasca.Familia intotdeauna este pe primul plan de aceea merita cea mai mare atentie.Felicitari

  4. Sa va traiasca,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei si cu ei! Va sta bine pe post de Tataie.Sa fiti fericit in vacanta!Va asteptam mai putin stresat,cu bateriile incarcate,caci pana la Craciun mai este si avem grija”noi”sa va epuizam si sa ve stresa!(am glumit).

  5. dl moderator- cenzor

    comentariul meu de dimineata chiar s-a vrut a fi cu intentii bune.Vad ca mi l-ai cenzurat. Ori ai inteles gresit…ori nu ai copii.
    I-am urat dlui Voiculescu sa-si faca timp mai des pentru astfel de „Scutiri” si sa petreaca cu ei mai mult timp. Copiilor li se vor intimpari pe toata viata aceste clipe minunate petrecute cu bunicii., la fel ca si la orce copil.

    Presupun stimate cenzor ca ai avut bunici…

  6. Va doresc vacanta placuta,alaturi de toti cei dragi.E bine sa fiti inconjurat de atatia nepoti.
    A trebuit sa rescriu comentariul pe aceasta pagina ca pe rimul nul mai vad.
    De fapt traim in lumea tuturor posibilitatiilor,din pacate mai mult a celor rele.
    Asa ca nimic nu ma mai mira nimica.

  7. @andron – Nu cenzuram niciun comentariu, oricat de defavorabil, cu exceptia celor care contin injuraturi explicite sau fantezii morbide. Fiind un cititor constant al acestui blog, ati observat numeroase critici in dreptul comentariilor. Singurul motiv pentru care unele comentarii pot fi sterse accidental este ratacirea acestora printre sute de mesaje tip spam. Ne cerem scuze.

  8. @moderator
    se accepta.
    vad ca si Ulkor Elemer a scris un comentariu ce i-a disparut….suntem deja doi. – deci trebuiesc luate masuri, chiar daca e vacanta.:)
    Totusi vad ca ai inima si suferi pentru cauza….Poate totusi il gasesti din SPAM si-l publici…:)
    Pentru fratele tau…fa un gest nobil.

    Best regards

  9. Frumos subiect, frumosi copii! Pe tema bunici-nepoti putem face un schimb de experienta. Ma pricep si am dat deja in mintea copiilor… – conditie necesara si suficienta ca noi astia (care ne dam) mari sa le fim pe plac. De altfel am inceput noul meu blog cu un asemenea subiect. http://mit.weblog.ro

  10. Off topic

    D-le Voiculescu, probabil ca ati auzit de H.G 977/2003 si 978/2003, pentru modificarea legii 41/1994, adica infama taxa radio perceputa abuziv societatilor comerciale.
    Va intreb, in tara asta ne mai apara cineva, cind insusi Parlamentul Romaniei voteaza asemenea legi aberante?

  11. Ei, vedeţi, asta e cea mai mare bogăţie a dv.! Să vă trăiască şi să le fiţi alături până ce ajung ca dv.!
    Sunt frumoşi foc!

  12. @Jademan: Moliciuni, moliciuni, zau asa! Nu stiam ca vor trece pe la birou sa ciocnim oua cand a fost facuta poza.
    @Urkon Elemer: Multumesc, asemenea.
    @timi: Grozava ideea de blog!
    @sandman: E genul de subiect unde, daca intervin, sunt acuzat de partinire in favoarea posturilor comerciale…

  13. păi, bine, măi, mogul, lumea te ofertează să scrii pe alte bloguri şi tu pleci aiurea cu nepoţii? mircea badea de ce nu apare în poză? e nepoţelul renegat?

  14. Am intrat in blogul dv de la cel al lui Mircea Badea, curioasa ca o persoana asa serioasa ca dv are blog . Imi pare rau ca asta e o modalitate pt. unii de a spune lucruri cel putin nepoliticoase despre proprietarul blogului, ca si cum de duci la om in casa si incepi sa il injuri…Marturisesc ca , in anii din urma, credeam despre dv ca sunteti la fel ca si ceilalti oameni cu bani dar, de cativa ani, imi face placere sa va ascult opiniile si sa va urmaresc actiunile caritabile. Cat despre nepoti, sa va traiasca, sa va bucurati de ei (de fapt vi se citeste fericirea pe chip!) si sa dea Dzeu ca intentiile bune sa le transformati in actiuni, ca sunt multi cei care nu mai pot, pe criza asta, sa se bucure de clipele din sanul familiei…

  15. Sa fiti sanatos alaturi de nepotii dumneavoastra!
    Unele comentarii (nu numai pe acest blog) sunt de necitit. Pacat! Eu m-as bucura ca un om politic, un om de afaceri, un scriitor etc. sa aloce cateva minute sa citeasca ce au scris altii si chiar sa le raspunda, in unele situatii. Cei care se respecta scriu „civilizat”. Intreb: Cei care au vorbit urat au curajul sa puna pe blogul lor poze cu membrii ai familiei lor? Daca da, atunci sa citeasca si comentariile unor neciopliti despre acele poze si sa-mi scrie si mie ce au simtit…
    Concluzie: N-ai, dom’le, cu cine!

  16. fii f atent la aia mici – nu se stie cine are ceva de cricnit impotriva sistemului, cine isi ascunde banii de bomboane pe sub perne fara sa dea socoteala: pune totul intr-un raport bine documentat. stiu ca poti.

  17. @nepotul tamar: Mircea Badea facea poza.
    @ani: Iti multumesc pentru vorbele frumoase.
    @PCH: Cine pune guma sub scaun, cine doseste o cutie de Coca-Cola…

Comentariile sunt închise.