Am studiat, am mutat două bloguri la alte categorii, am stat în cumpănă, am eliminat, am regretat… Si am propus blogurile care se prezinta la votul popular pentru ”Bursa de blogger”. Câstigă primul clasat de la fiecare categorie. Votul dureaza o săptămână. Ferestrele unde puteti vota se afla sus, fie in dreapta, fie in dreptul butonului ”Despre mine”. Bafta!

80 COMENTARII

  1. Din categoria „Bloguri implicate in comunitate”, sincer, parerea mea este ca erau persoane care meritau mult mai mult sa se afle in „finala”….Votat canalia…-doar pentru ca incearca sa isi faca o campanie cat de cat „decenta”..spre deosebire de candidatii la prezidentiale!

  2. eu l-aş fi votat pe domnu’ iliescu, da’ am înţeles că nu mai are voie să candideze. aşa că fac ce-am făcut la toate alegerile: votez canalia.

  3. dar de ce nu ne raspunde cineva?
    adica dl voiculescu
    nu imi place ce a selectat
    erau si altele mai bune

  4. Maestre,

    Nu am ce vota. La implicarea in comunitate imi plac crampeiele de Romania, dar nu stiu unde e implicarea si in care comunitate.
    La blogurile specializate… nu vad nimic creativ, doar o adunatura de date de pe internet. Daca despre asta e vorba, eu votez cu Google. Iar cei care au PR-ul ar trebui sa stie ca textele lungi obosesc cititorul si ii indreapta cursorul spre X.
    La alea de scriitura nu ma bag pentru ca gusturile nu se discuta. Mie, personal, mi se par slabute. Mi-au placut, totusi, crampeiele de calatorie (is aceleasi cu alea de Romania?!?!?!), dar nu inteleg de ce are nevoie de 300 de euro un bloger care si-a permis sa mearga in Maroc.
    Asta am avut de spus, maestre! Sa nu mi-o iei in nume de rau. Cum decizia iti apartine in legatura cu propunerile, voturile sunt pe mana noastra!

  5. Credinciosule Canalia ai binecuvintarea mea in demersu` tau si voi povatui pe toti supusii mei sa`ti ofere votu lor. Deci DA, U CAN!

  6. votez canalia, nu la fereastra din dreapta unde canalia lipseste si nu ati specificat care au fost criteriile pt care ei au fost alesi si nu altii care scriu mult mai bine si mai funny, se pare ca umorul nu primeaza niciodata. pacat.

  7. votez SOS infertilitatea, azi am auzit prima oara de ei in contextul interzicerii fertilizarii in vitro. De altfel singura asociatie care a zis ceva.

  8. In numele celor 12 % din Romani care sunt POPESCU si al celor 40% care sunt doar ESCU votez CANALIA ! Asta am facut la toate alegerile locale si presedintiale … asta o sa fac mereu in tara noastra ZA LEND OF CIOISE

  9. votez pt grupul de initiativa SOS Infertilitatea. sunt singurii demni de un vot.lucreaza in sistem de voluntariat si militeaza pentru o cauza cu adevarat importanta pentru o tara intreaga!!!

  10. canalia are mai mult farmec. si umor. si carisma. si nu spun asta doar pt ca suntem rude (de departe, ce-i drept) :))))

  11. De data asta,ati dat cu bata in balta.Exceptand blogul referitor la infertilitate ( avand toata stima pentru realizatori) nu este nimic de votat.Slabut,neasteptat de slabut.

  12. asta cu blogurile a fost o gluma proasta?
    ca daca da, trebuia sa stim!
    daca nu, e urat!!!!!!!!
    nimic la creatie, nimic la nimic,.asta e !
    nu avansam, nu putem mai mult de atat!
    nu am ce vota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. Votat: Codrin, Infertilitatea, blog de PR.

    Nu prea m-am prins care-i treaba cu Canalia…..nimic interesant pe blog…doar ca tare-si doreste aceasta bursa.

  14. @ andron: nici nu sustine ca ar fi interesant. nici noi nu sustinem. e doar amuzant. adica, te face sa razi. explic, pentru ca e clar ca nu prea te-ai prins.

  15. ……nu am nimic nici pentru nici impotriva lui !!!Canalia!!!, mi se par exagerate voturile aici la comentarii si puse asa din toate rudele si toti prietenii prea de tot se voteaza numai intr-o directie…..

    apropo……sunt cabine de vot fara sa mai scrieti numele :) uitati-va bine

    Cu bine,

  16. ai ales, dar nu ai ales bine: «Infertilitatea e o boala!» este un blog abandonat, pentru că s-a transformat în Site! desigur, tu faci regulile şi ai voie să le şi încalci. dar să nu susţii cumva că ai fost corect! altfel, succes ţie şi baftă concurenţilor!

  17. @Tzutzi: uita-te la mine pe blog…crezi ca ar intra mai bine in categoria blogurilor specializate?!?…
    Sincer, nu stiu care au fost criteriile prin care au fost alesi finalistii, dar…avand in vedere ca traim intr-o democratie (la nivel declarativ cel putin) si ca acesta este un blog personal si un concurs sponsorizat de o persoana fizica, cool mogulul are dreptul sa aleaga pe cine vrea.

  18. flowerin, blogul nu a fost abandonat (sau transformat in site – adica?), foloseste tot platforma wordpress instalata pe domeniul sau propriu infertilitate.com

    Dupa logica asta vrei sa spui ca Dan Voiculescu nu are blog doar pentru ca are domeniu personal?

    Mutarea s-a produs curand, probabil aceasta este explicatia faptului ca figureaza adresa veche. Continutul , scopurile si persoanele din spatele lui raman aceleasi.

  19. pai mai mult de jumate din blogurile care cat de cat conteaza au domeniu propriu. un domeniu .ro nu inseamna ca nu mai e blog. inteleg ca ala e un blog colectiv si ca realizatorii au avut 10E sa isi cumpere un domeniu si un pic de glagorie sa isi transfere datele. hai ca m-ati facut sa dau click pe site, le dau si un vot.

  20. pentru Tzutzi: multumim pentru exprimarea alegerii facute – doua precizari se impun: domeniul sub care concuram (implicare in comunitate) a fost ales de organizatori, ceea ce nu ne deranjeaza / nu exista nici o legatura intre crampeiele din romania si cele de calatorie, nu ne cunoastem, desi nu avem nimic impotriva, e doar o simpla coincidenta… multumim inca o data !

    pentru unii: cu tot respectul pentru exprimarea clara a opiniilor, va aducem la amabila considerare urmatorul dicton indian: spune adevarul, dar spune-l frumos… credeti ca are vreo legatura cu modul de exprimare, poate prea gratuit, al multora dintre cei ce-si exprima opinia pe acesta si pe alte site-uri ? credeti ca un limbaj ultraliberal si cinic ii va convinge pe cititori sa va impartaseasca opiniile si automat sa va sporeasca prestigiul ? poate din cauza formei prea libertine, pierdeti substanta si nu convingeti… si e timp pierdut, nu ?

    pentru concurenti: uram sincer succes pentru toti participantii si ne exprimam regretul ca, din pacate, numai trei dintre noi vor reusi, intrucat e sigur ca toti bloggerii isi consacra din timpul lor pentru a-si impartasi cu cititorii lor convingerile sincere asupra subiectelor abordate…

    multumim pentru atentie !

  21. Nu spun ca blogul meu merita sa intre in concurs, spun ca as vrea sa stiu care au fost criteriile dupa care au fost alesi cei 3 finalisti la categoria la care am concurat.

    Multumesc.

  22. Avand in vedere ca una din variantele de colaborare propuse de Dan Voiculescu aici presupune sponsorizarea unui blogger, in schimbul unui spatiu publicitar pe blogul lui Dan Voiculescu, fac urmatoarea propunere:

    Ofer o bursa de 300 Euro lunar, timp de 3 luni, unui blogger ales de mine, in schimbul unui spatiu publicitar pe blogul lui Dan Voiculescu.

    Astept raspunsul domnului Voiculescu.

  23. Buna seara. Ma retrag din competitie. Din pacate asta seara am constatat cresteri ale numarului de voturi in sistemul Fat-Frumos (adica cam 1 vot la 30 de secunde)… la unul dintre concurenti. Nu fac blaturi si nici nu particip la blaturi. Mi-ar placea sa nu mai apar nici pe pagina de votare. Va multumesc.

  24. … ca nu ati selectat blogul meu era oarecum de asteptat, ar fi putut spune cineva ca sponsorizati o carte de poezie (mi-ar fi trebuit banii, desigur. Nu si „eticheta”)… dar sa il preferati pe http://dannielisme.blogspot.com/ (el ce a scris vreodata? Din ce se vede pe blog: nimic!) in detrimentul unei tinere poete care a confirmat si rasconfirmat prin cartile publicate in ultimii doi ani mi se pare diletant rau de tot.

    Daca veti avea ocazia vreodata, va invit sa-i cititi cartile!

    Cu parere de rau pentru gustul estetic al consultantilor dumneavoastra, doar o mica invitatie la o cafea (/interviu) cu Ofelia (ca sa se stie pe blogul dumneavoastra ca mai exista si poeti valorosi):

    http://www.centrul-cultural-pitesti.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=2184&Itemid=99

    Succes finalistilor si cu parere, cum spuneam, de rau,
    daniel

  25. Alta modalitate de a alege nu ati gasit? A devenit un concurs de popularitate si de umblat prin campusuri studentesti dupa calculatoare de pe care se poate vota. Daca macar ar fi fost voturi de ordinul miilor…insa asa e foarte usor de modificat clasamentul.

  26. Fara sa am vreun interes din partea nici unui participant,sunt de acord cu autorul blogului Crampeie de calatorie.Din nou,acelasi participant,are o crestere impresionanta a numarului de voturi,aproximativ un vot la 30 de secunde.( timp necesar deconectarii conexiunii la internet,stergerii cookies din browser,reconectarii la internet si votarii.) Ar fi pacat sa se castige astfel.

  27. Revin cu o remarca.Blogul de PR din categoria Blogurilor Specializate este de fapt 80% un copy/paste dupa blogul AlandaDala care deja a primit o bursa.Imi explica si mie cineva care este smecheria?

Comentariile sunt închise.