Şi totuşi, e week-end. Ce-ar fi să uităm câteva ore de tirani, lupte, supărări, inamiciţii, poziţionări strategice, mize – şi să respirăm? Să ne ocupăm de lucrurile cu adevărat importante: gâdilatul nepoţilor, pupatul nepoţilor, scosul nepoţilor la plimbare…

8 COMENTARII

  1. D-le Mogul :) ….. Va rog din suflet sa ne scapati de Hoara!!!!!!

    Nu ne mai putem uita la televizor , la nici o ora din zi din cauza acestui Hoara, ii peste tot la orice ora….
    Va rog mult!!!!! Nu-l mai suportam!!!!! Sunt zeci de proteste pe internet impotriva acestei trompete…..

  2. Nici nu-mi vine, gindindu-ma ca va iesi la pensie la 80 de ani, daca i-o mai apuca. Ca nici el saracul n-o sa mearga pe autostrazi sau cu trenuri de mare viteza. Ca va locui in acelasi bucuresti impartit intre colibe si zgirie nori, cu strazi prost asfaltate, cu o canalizare subdimensionata si cu scoli fara autorizatii sanitare. Gindindu-ma cite ierni va sta in frig la scoala, Gindindu-ma ca eu, bunicul lui, n-am reusit sa fac nimic timp de 20 de ani ca sa-i fac viata mai frumoasa si mai usoara. Gindindu-ma ca ma va uri ca n-a avut si el o „matusa Tamara” care sa-i dea sau parinti care au reusit sa fure destul, ca sa aiba el ce toca prin cluburi cu pitipoancele.
    Asa ca o sa-l pun pe nepot (nepoata) la televizor sa vada desene animate.

  3. Dupa respingerea de catre parlament a guvernului Croitoru, Basescu va interpreta ca “un grup de persoane vor sa preia puterea in nume propriu”(de asta tot bate campii cu inregistrarea la tribunal) si va decreta legea martiala.

  4. DIN PACATE NU PUTEM CACI ALTFEL NE-AM PIERDE ANTRENAMENTUL!
    COMPORTAMENTUL LUI CROITORU II DEMASCA CALITATEA DE AGENT SUB ACOPERIRE.SE STIE CA DUPA TERMINAREA MANDATULUI DE 5ANI AI LUI ISARESCU,PROEVREUL CROITORU VA PRELUA FUNCTIA DE GUVERNATOR AL BANCII NATIONALE.ACESTA ESTE PRETUL REALIZARII DIVERSIUNII LUI BASESCU,DE CTARECROITORU.INZIUA CAND A FOST DESEMNAT CROITORU DE CATRE BASESCU,CROITORU A FACUT GRESEALA DE A SPUNE CA SE DUCE LA BNR-LA MUGUR ISARESCU.IMEDIAT ISARESCU A PLECAT LA ORASUL NATAL,PENTRU ANUS E FACE LEGATURA DINTRE CROITORU CU EL SI FATA LUIPROBLEMA ESTE CAT DE BUN AGENT SUB ACOPERIRE ESTE CROITORU,AVAND IN VEDERE GRESEALA DE STRATEGIE SAVARSITA.
    MUTISMUL ELECTIV IN RAPORT CU PRESA ESTE INVATATA DE LA ISARESCU SI BASESCU -OMUL ANTIREFORMA ANTIDEMOCRATIE,ANTIMEDIA,CEI DE LA PDL SE LAUDA TOT TIMPIUUL CA CROITORU ESTE AGRATE DE CATRE ISRAEL SI DECI SE DE CATRE FMI ,BANCA MINDIASL SI COMISIA EUROPEANA. NICI BASESCU NU RECUNOASTE CA ESTE OFITER SUB SUB ACOPERIRE,ASA CUM NU ARECUNOISCUT CA A FOST AGENT AL SECURITATII CA POLITIE POLITICA .DACAR FI RECUNOSCUT NU MAI PUTEA SA OCUPE FUNCTIILE PUBLICA DE PRIMAR GENERAL ORI PE CEA DE PRESEDINTE.SI IN ACEST MOMENT EXISTA O CONTESTARE A DECIZIEI INTERESAT ILEGALE A CNSAS-ULUI..CUCATEVA ZILE INAINTE DE INCEPEREA CAMPANIEI, CNSAS,A COMUNICAT CA ,MENTINE DECIZIA LUATA IN RAORT DE BASESCU
    ISI BATE JOC DE NOI-PENTRU CA SE AFLA LA ADAPOSTUL PDL-ului SI AL LUL TRAIAN BASECU,ISARESCU-DE ACEEA MINTE CU NERUSINARE.
    ACESTI DIVERSIONIST CRED CA NOI PUTEM SA FIM MINTITI LA INFINUIT CU FEL DE CFEL DE MINCIUNI DE GENUL REFORMA,SCADEREA CHELTUIELILOR PRIN REFERENDUM-CAND PDL -ul RISIPESTE BANII PUBLICI PENTRU CAMPANIA REALEGERII LUI BASESCU.DIN CAUZA NEFUNCTIONARII INSTITUTIILOR STATULUI,PARAZITATE DE SECURISTII PDL-ului, UDREA RIDZI ,ELENA BASESCU NU SUNT ARESTATE SI NU SE RECUPREREAZA PREJUDICIILE IMENSE CE TREBUIE CONSTATATE DE POLITIZATUL D.N.A.SUB OBLADUIREA CSM-ului COORDONAT DE CEAISISTA LIDIA BARBULESCUCroitoru: Eu am stabilit lista Guvernului, nu mi-a fost impusăPRIN INTOXICARE,DIVERSIUNI DE SORGINTE SECURIST -COMUNISTA,PRIN SANTAJ -PRIN INTERMEDIUL INSTITUTIILOR STATULUI,BASESCU PROSTESTE POPORULFACAND PE ELIBERATORUL DE COMUNISM.IN PHIHOPATOLOGIE SI PSIHIATRUIE ,BOALA DE CARE SUFEERA BASESCU,MAGNICIDUL,ESTE CUNOSCUTA!!MINCIUNA PATOLOGICAESTE UN SIMTOM AL UNEI TULBURARI GRAVE DE PERSONALITATE.ESTE SI O TULBURARE PRIMITIVA A PERSONALITATII(ROLUL EDUCATIEI SI AL MEDIULUI,INSUFICIENTA INTELECTUALA ESTE O CAUZA .PENTRU BASESCU CA SUBIECT PERVERS,MINCIUNA DEVINE O A DOUA NATURA,reflecta rautate si cruzime.pentru paranoic,calomnia,devine arma de revendicare).
    MNCIUNA este un discurs contrarADEVARULUI,alegere manifestata prin LIMBAJ in functie de normele culturale.etice,religioase,politice.perdeaua de minciuni este prea groasa ,ca electoratul sa nu isi dea seama.
    IN DELIRUL LUI POLITIC,BASESCU SE CREDECHEMAT SA INDEPLINEASCA UN DUBLU ROL,DE JUSTITIARI,SFARSESC SPRE A ASASINA O PERSOANA SAU O MARE PARTE DIN POPOR -IN NUMELE CAPITALISMULUI!
    Cu legea ,prte ;lege calcand!( …
    DICTATORUL BASESCU SI PDL-ul se simp amenintati de faptul ca presa -AR PUTEA DEVENI -a patra putere in stat ,si deconspita toate abuzurile si crimele savarsite sub diverse pretexte,se de acea incerca sa determine o lege a PRESEI!
    cand se vor trezi cei ce vor vota libertatea presei ,adreptului de exprimare

    INTRADEVAR ,STIU CA STITI CA STIE,DAR N-AVEM ALTYERNATIVA.
    CA IN BANCUL ACELA CU FATA SPERIATA DE DIMENSIUNEA AVUTA ,(DOTAT):TREBUIE SA INTRE ,CA ALTA NU-I!

Comentariile sunt închise.