O completare la articolul de mai jos: nu e vorba de bani inerţi, de tezaurizare egoistă („Ce faci, băi, dormi pe bani?!”). În cazul Voiculescu – cel pe care îl cunosc – vorbim de zeci de milioane taxe si impozite. Bani cu care statul poate plăti anual sute de mii de pensii sau ajutoare de şomaj, poate face drumuri, poate construi şcoli.

6 COMENTARII

  1. Dan,
    Eu continuu sa apreciez cat de important este ceea ce faci. Adica:
    Sublinierea acestor detalii financiare ce exprima realitatea- de facto-
    Interesant! Nimeni nu vorbeste de aceste impozite uriase. Ele-impozitele- se impart tuturor. Se creeaza locuri de munca, se platesc salarii si pensii , se subventioneaza cultura,etc. Stii, recunostinta este cel mai greu de obtinut. omul uita binele facut , dar pastreaza raul ca forma de razbunare, ca arma de lupta impotriva celor care au atentat la: binele public, la ” avutia nationala”, la formele de oranduire,s.a. Intalnirea cu publicul, prin scrierile de pe blog, contribuie intr-un mod esential, asa cum ai scris in postare, la cunoasterea cu adevarat a omului – Dan Voiculescu. Perseverenta- Motto-ul reusitei! Cu respect…..

  2. PE POSTUL O.T.V. AL LUI DIACONESCU (SPRIJINIT OCULT FINANCIAR DE CATRE P.D.-CA SI B1T.V.)-.BASESCU A SPUS CA VA MODIFICA CODUL MUNCII SUB DIFERITE PRETEXTE. IN REALITATE SE DORESTE CRESTEREA NUMARULUI SOMERILOR ,PRETINZANDU-SE CA ROMANIA ,ARE CEL MAI MIC NUMAR DE SOMERI .SCUZA ESTE COMISIA EUROPEANA ,BANCA MONDIALA SI F.M.I.-ul.MAJORITATEA CELOR DISPOZIBILIZATI VOR FI DIN TRANSPORTURI (P.D.L.).
    BASESCU A NEGAT INITIAL CA NU S-A DUS NICIODATA LA GRIVCO.DUPA O SECUNDA ,CAND RAZVAN DUMITRESCU A INSISTAT CU INTREBAREA,BASESCU A INTORS-O,ZICAND CA IN 2004,A FOST LA GRIVCO,MINTIND CA PRESA A STIUT!

    DECE IL DA IN JUDECATA BASESCU PE PATRICIU ?
    BASESCU ANUNTA ACUM (28.XI.09)CA DA IN JUDECATA ZIARUL “GARDIANUL” SI PE FOSTUL SEF AL FILIALEI P.N.L. DINU PATRICIU PENTRU CA A R FI FACUT- CUNOSCUTA OPINIEI PUBLICE CASETA CU FILMULETUL DESPREA PUMNUL LUI BASESCU DAT UNUI MINOR.!!!!SCOPUL ESTE VADIT :DUCEREA IN EROARE A ELECTORATULUI,PACALIT DE ACOLITII P.D.,CA FILMULETUL AR FI TRUCAT,IN CONDITIILE IN CARE PRESEDINTA ROBERTA ANASTASE CA SI ALTI MEMBRII MARCANTI P.D..NU STIA CUM SA MUSAMALIZEZE SCURGEREA DE INFORM,ATII IN CAZUL MINORULUI AGRESAT DE CANDIDATUL P.D. LA PRESEDENTIA ROMANIEI.
    ” “Luni demarez procedurile. In instanta,Patriciu va trebui sa vina cu caseta originala si atunci vom afla si cu ce camera a fost facuta inregistrarea.”A SPUS BASESCU IN “GAZETA SPORTURILOR”.
    CARE VA SA ZICA PE BASESCU IL INTERESEAZA CINE ESTE autorul casetei originale si a sursei, adica a camerei“.
    DECI BASESCU VREA SA SE RAZBUNE PE CEL CARE ARE SPIRIT CIVIC SI A DAT OPINIEI PUBLICE FILMULETUL CU AGRESOPRUL BASESCU ,SI CU AGRESATUL MINOR!
    Concluzia :TOATA INTOXICAREA “DE DREAPTA” CU FILMULET ASA ZIS TRUCAT,CADE!
    DECI BASESCU VREA SA SE RAZBUNE PE CEL CARE ADAT OPINIEI PUBLICE FILMULETUL CU EL AGRESOPRUL ,SI AGRESATUL MINOR!
    POTRIVIT DECLARATIEI BASECIENE DATA LUI TOLONTAN,BASRSCU ESTE INTERESAT DE CEL CARE A FOTOGRAFIAT SCENA SI CARE IN INCHIPUIREA BASESCIANA,L –AR SCOATE DIN CURSA PREZIDENTIALA SI /SAU DIN POLITICA!!!!
    CARE VA SA ZICA BASESCU ,PRETINDE CA NU EL,AGRESORUL ESTE CAUZA SCADERII EVENTUALEI POPULARITATII BASESCIENE,CI CEL CARE A FOTOGRAFIAT MANIFESTAREA NEDEMNA,SI A CONSIDERAT CA TREBUIE SA FIE ADUSA LA CUNOSTINTA OPINIEI PUBLICE INSELATE SI LA PREZIDENTIALELE DIN 2004!!!
    FOSTUL MINISTRU AL JUSTITIE.MONICA MACOVEI NU SI-A PIERDUT SI GRAMUL DE DEMNITATE PE CARE IL MAI AVEA,LUAND APARAREA IMPRICINATULUI BASESCU.BA MAI MULT SPUNAND CA PREFERA SA LASE COPILUL SAU IN GRIJA LUI BASESCU-DECAT LUI PATRICIU …..DEABEA ACUM CRED CELE AUZITE DESPRE MONICA MACOVEI IN PRIVINTA PALMEI DATE DE ACEASTA UNUI OM INAINTE DE 1989!
    CAND IN CAMPANIA ELECTORALA PREZENTA BASESCU SI-A DAT HAINA NEAGRA JOS DE PE UMERI,VRAND SA SE DUCA LA MICROFON,MONICA MACOVEI ,A SARIT DIN RANDUL P.D.L.-ISTILOR,COMPORTANDU-SE PRECUM O GARDEROBIERA SA IA HAINA LUI BASESCU .CAND FACI SLUJ .PERMANENT,CAND ESTI ATAT DE SERVILA,NU MAI POTI OBIECTIVA-CHIAR DACA ,NU IMBRACI BLUZA PORTOCALIE P.D.-lista,VRAND INCA UN FOTOLIU MINISTERIAL(AL JUSTITIEI) .LIPSA PROGRESELOR DIN JUSTITIE SI AFACERI INTERNE ,SE DATOREAZA ASA ZISEI INDEPENDENTE MONICAI MACOVEI,DE MULT (2008)PROPUSA PENTRU EUROPARLAMENTARE CU COMPLICITATEA COMISIEI EUROPENE SI A PARLAMENTULUI EUROPEAN!

  3. daca nu ar fi fost persecutate companiile, ar fi avut rezultate si mai bune. Managementul in loc sa-si focuseze energia in proiecte noi, dezvoltare business etc…trebuie sa-si piarda timpul sa dea cu subsemnatul, sa scoata din arhive documente…sa -si aduca aminte cum si in ce imprejurari s-a intamplat x, sau y fenomen, sa faca fata la tot felul de provocari., sa mentina calmul si starea de spirit din companie.

    Pe vremea lui Basescu capitalul romanesc a fost cel mai blamat., huiduit…si vad si cu cata ura prinde la unii mesajul sau. reactii de gen : „Comunistule „etc……Astora, le-as zice ca exact comunistii strigau : „Pamantul – taranilor, fabricile -muncitorilor, puterea-sovietelor…..”, Jos burghezia! Jos chiaburii! Si strigau cei numiti „Pierde vara”., LOOSERII!

    iar afaceristii, ce creau plus valoare – ori Siberia, ori exilul cu minim de lucruri asupra lor., iar daca era graba mare-chiar si un glont.
    Ce bine e sa stai in fata blocului cu berea la picior, o punga de seminte si sa critici miliardarii Romaniei….
    Jos comunistul Basescu!

Comentariile sunt închise.