10 COMENTARII

  1. Ref. la Goodbye Lenin – Marea Britanie si Franta au pledat puternic impotriva unificarii celor doua Germanii, nu vroiau un stat german puternic in sanul Europei…….Ratiunea si dorinta puternica de unire a invins!
    In Romania daca se face ceva pentru Basarabia se gandesc:Oare ce-o zice ala…ce vor zice partenerii nostri europeni…..hai sa-i intrebam si pe americani.., hai sa le testam reactia rusilor……..mai bine nu facem nimic sa nu tulburam apele….

  2. La multi ani, Dane, de Ziua Nationala a Romaniei! Ce sugestiv….ce muzica „Inaltatoare” …..ce mesaj! Oricum, dupa ultimele sondaje, Geoana va fi presedinte. Ce inseamna asta? Cred ca tu, noi toti, stim mai bine. Se contureaza o victorie, nu-i asa? Asa ca……. va fi liniste, speram. Gandeste, analizeaza si arata-pentru viitor- ca poti sa fi si altfel pentru toti contestatarii conduitei tale. Cu respect.

  3. Sezonul doi al campaniei prezidenţiale a debutat în forţă: cu un Băsescu scos proaspăt de la naftalină în calitate de agresor de copii… Postură surprinsă într-un film controversat şi cu o cronică deja anunţată. În contrapartidă, Youtube a fost inundat de filmuleţe clonate în care se demonstra că pumnul era de fapt o palmă, iar palma nu avea ce să caute acolo fiind dintr-un film (“Palma vibratoare”) aflat în posesia cinematecii chineze… Şi dă-i, şi luptă…Mogulii au fost scoşi pe post de sperietoare pentru copii şi părinţi la orice oră din zi şi din noapte. Sistemul ticăloşit a fost suit pe eşafod şi decapitat în uralele gloatei doritoare de sânge… Şi dă-i, şi luptă…Războiul afişelor s-a acutizat. Afişarii s-au luptat pe toate fronturile: stradă, idei, imagistic… Şi dă-i, şi luptă…Maneliştii , simţind că impozitul forfetar e pe cale să fie eliminat, au protestat în versuri apărând colaborări furtunoase între regi şi prinţese. Temele, obişnuite casei: impozitul pe venit din drepturile de autor, evaziunea fiscală…Şi dă-i, şi luptă…În sfârşit, cu forcepsul, a fost aranjată o ultimă dezbatere televizată, prefaţată cu acuze de poltronerie, viol şi altele…

Comentariile sunt închise.