Putem citi aici despre o problemă structurală a României: scăderea progresivă si cronică a celor care, prin activitatea zilnică, generează diferite forme de valoare si de venit.

6 COMENTARII

  1. eu zic sa ii trimiteti linku si lui Boc . de fapt mai bine nu …sigur puna mana pe telefon si-l suna pe Base : sefu a incercat Voiculescu sa isi faca reclama la ziarul lui da i-am dat repede delete la mail . nu-i asa sefu ca sunt bun ?

    P.S.Incercati sa faceti ceva pentru IMM . reduceti urgent cuantumul adiacentelor la salarii ca se sufoca . Pe langa faptul ca daca nu platesti e stopaj la sursa si te si leaga . Incercati sa le explicati ca de fapt castiga bugetul consolidat al statului nu pierde ca pana acum portocalii astia din fruntea finantelor sunt LEMN . poate va asculta pe dvs sau pe liberali .

  2. Dane,
    am fost tare suparat dupa ” urzeala” si rezultatul alegerilor, dar imi revin si merg mai departe. Tu esti un bun exemplu : luptator( daune de imagine, ai trecut peste ele), constant, perseverent si optimist, asa ca….iti urmez exemplul comportamental. Retoric: oare de ce trebuie sa suferim asa mult, noi, cei care dorim – cu adevarat- sa ne crestem copii in liniste, pace, bunastare etc.? Cat timp ne mai trebuie , pentru a ajunge intr-o stare de normalitate? Greu, foarte greu…Bine ca esti inconjurat de oameni tari, la propriu si la figurat, si anume: Badea(10), Ciutacu(10), Gabriela, Gadea, Tuca, Valentin s.a. Ei sunt iubiti si fac diferenta, rezista presiunilor, si dovedesc caracter si previziune samd. Da, sunt iubiti de public si , intr-un final, vor reusi sa schimbe ceva: sa schimbe ” cursul” istoriei , al mentalitatilor, atitudinilor, pozitiilor , si nu numai, sa defineasca( la nivel de concept) incotro ne indreptam. Si asta ( faptul ca sunt in jurul tau, lucreaza pt. tine) dovedeste ce fel de personalitate ai, ce fel de om esti. Referitor la subiect: economia este „vie”, reactioneaza la stimuli pozitivi sau negativi, se muleaza , se contracta, se aseaza in functie de parametri( de orice natura), dar in domeniul asta, tu esti guru, tu esti „tatucu’ „, asa ca… Daca-i fi putut sa iti arati cu adevarat competentele….! hee, nu-i nimic, data viitoare, sper! Intreaga consideratie,
    Silviu.

  3. Mai mult, daca ne uitam la acest documentar (” http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU „), si in loc sa punem in balanta musulmani, punem tzigani, sau totalitatea conationalilor care nu muncesc dar se inmultesc ca iepurii si care primesc bani de la buget, vedem ca ne aflam intr-un mare impas. Deja se simte efectul decalajului dintre populatia „lucratoare” generatoare de valoare si populatia nelucratoare adulta si in putere la care se adauga pensionarii, copii, persoanele cu handicap si sa nu uitam, puscariasii a caror zi de „cazare” costa exact cat la un hotel de 5 stele, bani ce pleaca in marea lor majoritate tot de la buget!
    Ce parere aveti? Vom avea si noi romanii timp sa procreem, sa ne ocupam si de noi, de familiile noastre in loc sa stam numai sub stresul locului de munca?
    Vom ajunge la acest nivel de dezvoltare, in care se respecta programul de lucru, in care se plateste cum trebuie angajatul, in care sa putem si noi muritorii sa cheltuim bani tot in folosul tarii?
    Greu de crezut!
    Coane’ Mogulu’, sunt convins ca ai sa-ti inveti nepoteii sa supravietuiasca intr-o luma condusa de tigani….pardon, de RROMI….ca doar de aia si-au tras numele asta….pentru ca ei stiu si se pregatesc!

  4. Daca comentariul meu de la ultima Dv.postare -pe care stiti ca o sustin demult- este prea indraznet pentru functia Dv. in Senat, nu..mi-o retrag, dar .. publicarea ei ramane la latitudinea Dv.
    Aveti respectele mele,
    Geta Paraipan

Comentariile sunt închise.