M-am întâlnit azi cu Oana Pellea. Un om cald si întelept, cu care poti vorbi ore în sir. Între altele, despre cum putem aduce un plus de tolerantă si seninătate în societatea noastră încruntată si rece.

Vă amintesc recomandarea din vară: nu ratati ”Jurnalul” ei!

5 COMENTARII

  1. CURTEA EUROPEANǍ A DREPTURILOR OMULUI
    COUR EUROPEENNE DES DROITS DE L’ HOMME

    Prezenta în conformitate cu art.34 al C.E.D.O.,precum şi cu art.45 si 47 ale Regulamentului Curţii .

    REQUỀTE nr.29670/2003;
    Homoroceanu/Romania.
    PRECIZARE (5) a CERERII Individuale

    despre revizionismului maghiar, federalizarea ROMANIEI de catre U.E. prin P.D.L. ,U.D.M.R. si P.N.G. si altii-(P.R.M.)cu voia JUSTITIEI corupte incompetente si politizate.Tradarea neamului,nu poate ramane nepedepsita.CEAUSESCU a fost asasinat .pentru ca nu dorea instrainarea pe nimic a AVUTIEI NATIONALE!
    BUCUREŞTI /,.2009Diaconescu: CAGRE a validat recomandarea CE de a nu se aplica României clauza de salvgardare
    Statele membre UE, reunite în format CAGRE, la Bruxelles, au adoptat, luni, recomandările CE privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare, consiliul a validat, practic, recomandarea de a nu se aplica clauza de salvgardare. Totodată, s-a eliminat posibilitatea conectării Mecanismului de Cooperare şi Verificare cu problema fondurilor sau a aderării la spaţiul Schengen”, a spus ministrul de Externe, în contextul în care a explicat că unul dintre punctele de pe agenda CAGRE a fost adoptarea recomandărilor CE conţinute în raportul adoptat în luna iulie.
    Diaconescu a ţinut să sublinieze că „există texte pentru evitarea oricărei corelări”.
    Ministrul a subliniat însă că procesul de reformă trebuie continuat cu cea mai mare seriozitate.
    „Procesul de reformă trebuie să continue şi trebuie eliminate anumite neîmpliniri. Acum, accentul se pune pe partea de cooperare a mecanismului, dar, dacă nu continuăm reforma, este posibil ca unele state să dorească din nou să creeze anumite corelări între MCV şi problema fondurilor”, a spus ministrul.
    Cristian Diaconescu a dorit să sublinieze ca pe un lucru foarte important faptul că, prin concluziile adoptate, „se arată că mecanismul este limitat în timp şi depinde de progresele pe care România le va înregistra în ceea ce priveşte angajamentele asumate”.
    De asemenea, ministrul de Externe a subliniat că printre subiectele discutate la Bruxelles, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale şi Relaţii Externe (CAGRE), figurează şi problema semnării acordului Nabucco, eveniment care, potrivit lui Diaconescu, a fost salutat prin mai multe intervenţii.

    ISRAELUL, OBAMA ,N.A.T.O.. PENTAGONUL. F.B.I. ,C.I.A.,,FRANTA, FAC PRESIUNI DISPERATE ASUPRA A.I.E.A. SI ASUPRA ALIATILOR SA INCEAPA RAZBOIUL ATOMIC IMPOTRIVA IRANULUI PENTRU DEFINITIVAREA NOII ORDINI MONDIALE!
    TOTI ALIATII TREBUIE SA SE RETRAGA DIN RAZBOIUL
    DE COTROPIRE din AFGANISTAN !CRIMELE DI IRAK NU TREBUIE SA SE MAI REPETE si AFGANISTAN din cauza EVREIMII SIONISTE!PE 31 NOIEMBRIE 2009,ESTE PLANIFICAT ATACUL IMPOTRIVA IRANULUI,existand chiar SI ACCEPTUL TURCIEI !
    PROEVREUL OBAMA TREBUIE DAT JOS -pentru ca nu avea dreptul sa candideze la PRESEDENTIA S.U.A.!
    DIN CAUZA POLUARII AVIOANELOR MILITARE,A RACHETELOR IN URMATORII 30 DE ANI NU O SA MAI PUTEM TRAI PE TERRA DIN CAUIZA TEMPARATURII FOARTE RIDICATE!
    UNIUNEA EUROPEANA.TREBUIE DESFIINTATA PENTRU CA ESTE INSTRUMENTUL CRIMINAL AL EVREIMII!!!!!
    CINE DOREA atat de mult MODIFICAREA CONSTITUTIEI ROMANIEI[mai ales a art.1alin1 ROMANIA este STAT suveran si independent,UNITARsi INDIVIZIBIL….]in favoarea MAFIEI P.D.L.-U.D.M.R.?CEL CARE A PUS IN PRACTICA ASASINAREA lui ANTONIE IORGOVAN-denumit -PARINTELE CONSTITUTIE,si care coordoneaza MONSTRUOASA COALITIE = TRAIAN BASESCUI!=
    STIU CA CEL CE VA VENI PRESEDINTE al Ro NU O SA SE IMPLICE DELOC IN APARAREA DREPTURILOR MELE,DAR NU PUTEAM SA NU IMPLINESC CEEA CE AM REITERAT IN SCRIS- IN VARA anului 2005- IN PUNCTUL DE VEDERE DIN FAZA PROCESUALA A RECURSULUI!

    GRESELILE IREMEDIABILE facute de BASESCU ,NU POT SURMONTA PIERDEREA CONSISTENTA A INCREDERII VOTANTILOR,MOTIV PENTRU CARE -NUMAI PRIN FRAUDA ELECTORALA –POT FI COMPLINITE voturile necesare in al doilea tur de scutin!!!Iata de ce se pune in practica din guvern debarcarea ministrului EDUCATIEI- Ecaterina Andronescu-
    IN PROPORTIE DE 75 %EU,STIAM TOATE ACESTEA- INCA DIN FEBRUARIE 2005!-
    BASESCU CONSTIENTIZEAZA de la inaltimea scaunului prezidential ,ca poate pierde alegerile,si face presiuni de SANTAJ fata de membrii marcanti ai PDL din PARLAMENT si GUVERN,SA O DEBARCE PE profesionista MINISTRU al EDUCATIEI-pentru a putea frauda alegerile ,caci sectiile de votare sint organizate de PRIMAR in scoli si liceee ce (trecute la PRIMARII) !DIN PACATE, si dupa ce nu va mai fi PRESEDINTE,BASESCU nu se va scufunda pentru ca are cu ce santaja pe TOTI,datorita eficientei POLITIEI POLITICE avute in slujba lui-infiiltrate in toate institutiile de control !
    INCA din luna iulie,Postul de radio REALITATEA a trecut in slujba PDL si a lui BASESSCU pentru a influenta OPINIA PUBLICA prin dezinformare,INTOXICARE!!!!!
    DE MULTE ORI S-A PUS IN PRACTICA ASASINAREA MEA,INSA CAPACITATILE MELE DE CLARVAZATOR AU DEJUCAT TENTATIVELE OMORULUI!mai ales la PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI –cand PRIMAR GENERAL era TRAIAN BASESCU.PENULTIMA TENTIVA(in 18 decembrie 2008cu ocazia citirii repartitorului[ desi nu trebuia sa mai intre in domiciliul meu pentru ca acesta se putea citi prin unde radio] A CONSTAT IN OMORAREA MEA PRIN INTERMEDIUL UNUI DISPOZITIV DE ASOMARE INCLUS INTR-O LANTERNA FOLOSITA DOAR DE SERVICIILE SPECIALE ALE Ssecuritatii –DAR avute de vicepresedintele de etnie tiganeasca Dragomir VICTOR.
    Cine a avut interes criminal in asasinarea tanarului fost deputat P.S.D.Mircea Stanescu(fiul indureratului ziarist SORIN ROSCA STANESCU?
    Cine l-a asasinat pe procurorul PANAIT,CINE A ASASINAT-o pe judecatoarea SEGA?Cine a modificat legea administratiei publice locale –in timpul cand era PRIMAR GENERAL,astfel incat prima atributie principala a P.G.(art.68litera a din LEGEA nr.69/1991 rep in 1996-a administratiei publice locale),respectiv PG asigura garantarea respectarii drepturilor ,a fost modificatb in timpul procesului avand ca obiect DESFACEREA CU REA -CREDINTA A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA
    l-a asasinat pe regele tutunului ANGHELESCU –a carei sotie(avocata) era consilier presidential ,sotie care a dobandit averea decedatului asasinat cu o unealta de asomare ?
    Cel ce vrea sa fie reales va pretinde la un moment dat(imediat dupa primul TUR DE SCRUTIN) ca nu este el, cel care a pus la cale aceste fapte aratate;ATUNCI de ce a fost cel putin complicele moral al acestor asasinate politice ?!
    CINE A MODIFICAT LEGILE existente(ca expresie a CORUPTIEI STRATEGICE ) ca sa nu pot iesi la pensie in mod anticipat SI NICI MEDICAL-dupa ce am fost lipsit DE CATRE BASESCU SI PDL ASOCIATI UNOR MAFIOTI DIN P.S.D.[HREBENCIUC…]- de dreptul la munca din martie 2003pana in present inclusiv 2009?
    PENTRU A PREGATI TEREN FERTIL ASASINATELOR DEGHIZATE IN SINUCIDERI(SI IN ROMANIA SI IN FRANTA)CRIMINALII CREAZA MEREU CURENTUL potrivit caruia CEI CARE NU AU CU CE SA-SI PLATEASCA DOBANZILE , UTILITATILE, CARE NU AU LOC DE MUNCA,SE SINUCID!DREPTUL LA VIATA ESTE UNUL NATURAL SI NUMAI PRIN MOARTE NATURALA,TREBUIE PIERDUT!

    CINE A MODIFICAT CONDITIILE DE IESIRE LA PENSIE MEDICALA?MAFIA politica administrativa si judecatoreasca din statul neocomunist PROTEJATA de catre EVREIME,S,,UA,, NATO,CONSILIUL UNIUNII EUROPENE ,CONSILIUL EUROPEAN ,COMISIA EUROPEANA,PARLAMENTUL EUROPEAN,CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI!
    Dupa ce l-au auzit pe Băsescu, liderii UDMR vor crearea unei regiuni de dezvoltare formată din Covasna, Harghita şi Mureş 16 ianuarie 09
    – Şeful statului a vorbit despre reimpărţirea administrativă a ţării prin reducerea numărului de judeţe
    Traian Băsescu: Umblu prin ţară pentru a-mi da seama dacă mai pot candidaMiercuri, 16 Septembrie 2009 21:20
    Precum am contestat candidatura lui Barosso,voi contesta rezultatele ALEGERII PRESEDINTELUI COMISIEI EUROPENE,a realegerii candidatului nedemn Emanuel Barrosso,poreclit CAMELEONUL-la PRESEDENTIA COMISIEI EUROPENE-,
    care in 5 ani de zile a determinat starea jalnica in care se afla domeniul Justitiei si Afacerilor interne-capitolul 24 de negociere a Ro .cu C.E. BARROSO si comisarii pe justitie au favorizat timp de 5 ani de zile-MAFIA ADMINISTRATIVA SI JUDICIARA-sustinuta de MAFIA POLITICA din ROMANIA!
    Faptul ca exista o unica candidatura la PRESEDENTIA COMISIEI EUROPENE,dovedeste SOLIDARITATEA INFRACTIONALA A PARTIDELOR POLITICE EUROPENE.
    NU SE PUTEA TRECE LA ALEGEREA SEPARATA A PRESEDINTELUI C.E..si ulterior a membrilor COMISIEI EUROPENE,ci trebuia sa se procedeze simultan la alegerea tuturor membrilor COMISIEI EUROPENE ca si in anul 2004!Si atunci totusi ,pentru aputea fi ales CAMELEONUL BAROSSO,omul EVREIMII,s-a modificat regulamentul in sensul schimbarii majoritatii cu care putea fi ales PRESEDINTELE Comisiei Europene!.
    Desi am aratat ce se intampla in realitatea politica, SOCIALISTII PORTUGHEZI SI SPANIOLI l-au sprijinit pe coruptul criminal BARROSO]!A.L.D.E. a fost ademnit de E.P.P.,cu oferirea unor functii si privilegii importante!
    ACUM SE DORESTE de catre MAFIA SECURITATII romanesti controlata de EVREIME,OCUPAREA POSTULUI lui SOLANA= Inalt Reprezentant =.
    PENTTRU A INSELA INCREDEREA STUDENTILOR SE PRETINDE de catre EBA ,CA SE IMPLICA IN proiectele educaţionale, acesta este şi motivul pentru care mă aflu printre voi”, le-a spus Elena Băsescu studenţilor PDL.”Doresc să fiu cât mai aproape de problemele studenţeşti, doresc să preiau gândurile şi doleanţele voastre, pentru a le transmite celor în măsură să le soluţioneze”=
    TÂRGU MUREŞ / 23:54, 27.06.2009Băsescu: Vă iubesc în mod egal pe toţi care aveţi buletin românesc.
    ADICA MA PUTETI VOTA,daca vreti federalizarea Romaniei(s.n)

    PENTRU ca eventuala PIERDERE a lui TRAIAN BASESCU IN ALEGERILE PREZIDENTIALE SA NU AFECTEZE in vreun fel REVENIREA lui BASESCU la PRESEDENTIA PDL-ului,[in conditiile in care TOTI EVENTUALII CONTRACANDIDATI SUNT SANTAJATI de BASESCU prin DOVEZILE STRANSE DE POLITIA POLITICA ],BASESCU TRAIAN VA CANDIDA CA INDEPENDENT!ASTFEL,SE VA PUTEA PRETINDE CA ALEGERILE PREZIDENTIALE NU AU FOST PIERDUTE de catre PDL ,CI DE UN INDEPENDENT -pentru ca BASESCU, NU AR FI FOST REPREZENTANTUL P.D.L.! LA ALEGERILEPREZIDENTIALE -–
    ACUM(17.09.09) europarlamentarul CEZAR PREDA face o PROPUNERE LEGISLATIVA ,in sensul ca si persoanele de 16ani SA AIBA DREPTUL DE A VEA DREPT DE VOT-pentru a putea beneficia de voturile celor namaturizati PSIHIC si carora li se vor promite obtinereapolitica a unui loc de munca -IN SCHIMBUL VOTULUI PENTRU BASESCU !Voturile in favoarea lui BARROSO (382)din cele 730sunt nule de plano, pentru ca ele nu sunt liber exprimate,ci sunt conditionate de afilierea ulterioara a unor europarlamentari la grupul E.P.P .,de oferirea unor directii importante-celor ce voteaza pe reprezentantul EPP,a unor domenii relevante a uor comisari ai unor state member-contra votul pentru BARROSO!CU TITLU DE EXEMPLU votul europarlamentarilor “romani”PDL, UDMR si al PNL ,este nul ,pentru ca este conditionat de obtinerea postului de comisar pentru energie!
    The President of the European Parliament
    Represented the European Parliament during the 2004 elections in Ukraine and supported the Orange Revolution. Delegations in the European Parliament: EU-Ukraine Parliamentary Cooperation Committee as well as Delegation for relations with the countries of South
    Statul polonez împreună cu Germania Nazistă şi Ungaria a împărţit Cehoslovacia în anul 1938. east Asia and the Association of Southeast Asian Nations (ASEAN). Polonia a primit regiunea Zaolzie şi câteva minuscule teritorii din Slovacia din jurul munţilor Tatra.
    . În Pomerania şi Polonia Mare germanii reprezentau minoritatea cea mai importantă. Evreii locuiau în majoritatea oraşelor mari, fiind minoritatea cea mai importantă din Varşovia, Cracovia, Liov şi Łódź.. Pe 1 septembrie 1939 Adolf Hitler a comandat trupelor sale să intre în Polonia. La început, au fost atacate cetăţi în Gdańsk (Westerplatte) şi Wieluń.. Guvernul polonez a scăpat refugiindu-se în România şi apoi în Franţa.
    • La data de 31 august 1980,nemulţumirea exprimată în greve a fost intensificată prin ştiri despre corupţia larg răspândită şi conducerea nepotrivită a statului polonez, datorate proastei administrări din partea partidului! Statele Unite ale Americii şi alte ţări vestice au răspuns prin impunerea de sancţiuni împotriva guvernului polonez. INLOCUIREA unor membrii cu functii de conducere din partidul communist cu alti membri de partid cominust cu deschidere spre SUA,, la început în Polonia şi apoi în alte ţări ale Europei Centrale şi Estice,a insemnat doar INCEPUTUL TRADARII NATIONALE PENTRU ACAPARAREA RESURSELOR NATURALE ALE TARILOR Uin care S.U.A. avea interese economoce ,financiare .etc.! . romi: 12.900 de persoane (0,03%)
    • În 1999 a devenit membru al NATO şi în 2004 — al Uniunii Europene. În 2007 Polonia a intrat în spaţiul Schengen. romi: 12.900 de persoane (0,03%)
    Minoritatea etniuca a romilor din POLONIA12.900 de persoane (0,03%)
    PRIN RAPOARTE NECRITICE,ALE COMISIEI EUROPENE,Franta si Polonia FAC MARI DESERVICII POPORULUI ROMAN ,JUSTITIABILILOR UMILITI CARORA LI SE DESFIINTEAZA DREPTURILE OMULUI!
    În 2008, Polonia şi SUA au ajuns la un acord pentru desfăşurarea până în 2013 în Polonia a zece interceptoare de rachete, cuplate cu un radar în Cehia.!
    UN INFORMATOR AL LUIU TRAIAN BASESCU INFILTRAT INCA DIN ANUL 1998 pe langa subsemnatul,mi-a spus in 31 decmbrie 2004 ca CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI va avea cu centru teritorial in CEHIA de primire ale CERERILOR INDIVIDUALE !
    DECONSPIRATI partial de subsemnatul -inca de pe vremea presedintelui Bush-,a urmat deconspirarea aproape totala prin trimiterea de emailuri in anumite locuri!
    Evident ca daca nu se iau masuri favorabile subsemnatului,voi deconspira absolut rolul criminal al S.U.A. in LUME,prin intermediul U.E.(COMISIA EUROPEANA, PARLAMENTUL EUROPEAN,CONSILIUL EUROPEI,CONSILIUL EUROPEAN ,CONSILIUL UNIUNII EUROPENE,ADUNAREA PARLAMENTAR A CONSILIULUI EUROPEI)!
    Barroo, eeste prizonieulr al intereselor marilor puteri, nu merita un alt mandat la sefia CE,ci trebuia sa raspunda material si INCHIS PE VIATA pentru crimele pe care le-a favorizat!
    IATA DE CE PRESEDINTELE PARLAMENTULKUI EUROPEAN este un POLONEZ EPP!
    F Polonia: Renunţarea la scut ar fi un eşec

    O delegaţie americană se află la Varşovia pentru discuţii legate de scutul antirachetă la Ministerul polonez de externe. Se aşteaptă ca delegaţia să informeze oficial Varşovia despre renunţarea instalării stutului antirachetă pe teritoriul polonez, potrivit unei surse din cadrul ministerului polonez, transmite RIA Novosti.

    La negocieri din partea poloneză participă ministrul de externe Radoslav Sikorski.

    Renunţarea la proiectul american privind scutul antirachetă ar marca un eşec al politicii administraţiei Obama în Europa Centrală, este de părere Aleksander Szczyglo, şeful biroului pentru securitate naţională din preşedinţia poloneză:

    Dacă se confirmă, ar fi un eşec al gândirii pe termen lung a administraţiei americane în această parte a Europei, a declarat oficialul polonez.

    Laura Andrei-vicepreşedinta Tribunalului Bucureşti, Florin Niţă-vicepreşedintele Judecătoriei Brăila, Horaţiu Dumbravă-judecător la Curtea de Apel Mureş şi pe Adrian Neacşu-preşedintele Tribunalului Vrancea, Danileţ, ministrul JUSTITIEI(PREDOIU),PRESEDINTELE C.S.M.(V.ANDRIES) (L.BARBULESCU)si vicepresedinta I.C.C.J .Lidia Barbulescu , preşedinta Asociaţiei Magistraţilor din Romania,(Mona Pivniceru),PROCURORUL GENERAL[C.KEVESI] –RESPONSABILI DE GREVA DIN JUSTITIE,ar trebui siliti SA DEMISIONEZE -de catre SOCIETATEA CIVILA solidari ci JUSTITIABILII,,

    Traficul de influenta al SUA ,al partidului democrat-dominat de EVREIME()pentru ADERAREA RO la UEla 01.01.07 si ulterior pentru darea unor rapoarte favorabile asupra JAI-ului romanesc –in conditiile in care realitatea este absolut invers= JUSTITIA in Romania este IMPOTRIVA PROPRIILOR CETATENI.
    PENTRU INSTAURAREA NOII ORDINI ECONOMICE MONDIALE ,S-A DECIS ca aceasta sa inceapa cu EVREIMEA din GERMANIA,prin intermediul CADERII ZIDULUI dintre R.D.G. si R.F.G. ,astfel instaurarndu-se NEOCOMUNISMUL, adica a capitalismului atroce realizat cu cei mai corupti si mincinosi comunisti- securisti din tarile care urmau sa adere la U.E.fara progrese in JUSTITIE SI AFACERI INTERNE.
    PLANGEREA PENALA PE CARE AM formulat-o impotriva lui BASESCU TRAIAN -fost PRIMAR GENERAL –si a persoanelor cu functii de conducere din Primaria Municipiului Bucuresti,,si pe care am DEPUS-o LA DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE in anul 2003,a fost dirijata –pe fiera LIDIEI BARBULESCU-la ordinal politic al infractorului BASESCU TRAIAN, in scopul DENEGARII DE DREPTATE,catre Parchetul de pe langa ICCJ,apoi spre Parchetul de pe langa CURTEA DE APEL BUCURESTI ,ulterioe spre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti,ajungand in final o CIRCA 13 POLITIE–care nu era competenta sa solutioneze o cauza de mare coruptie cu un PREJUDICIU atat de mare, si de o criminalitate aorganizat astatal.Din anul 2008 nu se mai stie nimic de acest dosar penal –caci SECTILA 13 de politie se afla sub coordonarea politica a PRIMARULUI Patidului Democrat Liberal al SECTORULUI 3 Bucuresti- LIVIU NEGOITA-care a acaparat puterea in acest sector din anul 2009!Asa zisa descentralizare ,a insemnat,ca tot ce exista :POLITIE, SPITAL ,SCOALA ,sa fie sub control criminal POLITIC!
    Ultrademagogul BASESCU favorizat de EPP,pozeaza in democrat,desi este un mare INFRACTOR.TOTI ZEFII DE STATE si de guverne,care sau asociat cu acesti infracatori,au devenit la randul acestora INFRACTORI, COINDUCEREA PRIMARIEI MUNICIPIULUI BUCURESTI,a fost data .altui infracator cu tupeu-ADRIEAN VIDEANU –ce a urmat la conducerea P.M.B. .lui BASESCU –pentru a continua vinderea pe nimic a MUNICIPIULUI BUCURESTI-contra inchiderii ochiului si a gurii OCCIDENTULUI-in raport de INCALCAREA PERSISTENTA si DESFIINTARREA DREPTURIULOR OMULUI DIN ROMANIA!.
    TOATE STATELE din U.E.in loc sa fie solidare in lupta impotriva , fenomenului CORUPTIEI si al CRIMINALITATII,sunt manjite d e MITA INTERNATIONALA ,si ulterior santajate cu deconspirarea darii si luarii MITEI ,Aceasta s-a intamplat si cu cazul Olandei ,al Italiei!…………….In cazul Olandei s-a reprosat –public-in acesta luna septembrie 2009,de catre MINISTRUL AFACERILOR EXTERNE –Cristian DIACONESCU-MITA INTERNATIONALA-!Ulterior vechiul ambasador al OLANDEI IN ROMANIA ,a fost schimbat !

    REALEGEREA coruptului mason Emanuel . BAROSO, ESTE ARANJATA de catre EVREIME,precum artificiala Criza financiar-monetara MONDIALA ! oint press conference with Nicolas Sarkozy, president of France, and Jose Maria Barroso, president of the European Union, November 15, 2008
    OSTUL CONSILIER PREZIDENTIAL CEZAR PREDA ARE UN INTERES NELEGITIM PROPUNAND COBORAREA VARSTEI PENTRU VOT.EL NU REPREZINTA INTERESELE POPORULUI ROMAN ,CI INTERESUL PERSONAL AL LUI TRAIAN BASESCU!PENTRU ca eventuala PIERDERE a lui TRAIAN BASESCU IN ALEGERILE PREZIDENTIALE SA NU AFECTEZE in vreun fel REVENIREA lui BASESCU la PRESEDENTIA PDL-ului,[in conditiile in care TOTI EVENTUALII CONTRACANDIDATI SUNT SANTAJATI de BASESCU prin DOVEZILE STRANSE DE POLITIA POLITICA ],BASESCU TRAIAN VA CANDIDA CA INDEPENDENT!ASTFEL,SE VA PUTEA PRETINDE CA ALEGERILE PREZIDENTIALE NU AU FOST PIERDUTE de catre PDL ,CI DE UN INDEPENDENT -pentru ca BASESCU, NU AR FI FOST REPREZENTANTUL P.D.L. la ALEGERILE PREZIDENTIALE -.ACUM (17.09.09) europarlamentarul CEZAR PREDA face o PROPUNERE LEGISLATIVA ,in sensul ca si persoanele de 16ani sa dobandeasca DREPTUL DE A VEA DREPT DE VOT-pentru a putea beneficia de voturile celor namaturizati PSIHIC si carora li se vor promite obtinerea politica a unui loc de munca -IN SCHIMBUL VOTULUI PENTRU BASESCU !SE MODIFICA IN MOD CRIMINAL, INCA O LEGE, PENTRU ca TRAIAN BASESCU SA FIE REALES PRESEDINTE!BETIA PUTERII LUI BASESCU ,O DEPASESTE PE CEA A LUI CEAUSESCU CARE VROIA SA II CEDEZE LOCUL FIULUI SAU!
    Stiind ca erodarea lui BASESCU se va produce inevitabil,in noiembrie 2008 U.D.M.RKELEMEN HUNOR.(interesata de federalizarea Romaniei-HARGHITA COVASNA..promisa de BASESCU IN SCHIMBUL VOTULUI MAGHIAR),propuse-se– reducerea varstei minime de vot, de la 18 la 16 ani.
    AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA A AMANAT DE ATATEA LUNI DE ZILE TRIMITEREA IN ORIGINAL A LISTELOR ELECTORALE ORGANELOR DE ANCHETA!
    PENTRU A EVITA APARITIA COMPLICATIILOR PETRECUTE LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE ,SE MERGE PE VARIANTA,mai bine spus pe ACTIUNEA(politiei politice ) denumita MINORII[SOIMII PATRIEI].
    EXEMPLUL CU AUSTRIAORI ALTE TARI, NU POATE FI AVUT IN VEDERE,IN CONDITIILE FUGII DE POLITICA A CELOR MATURI SI CU EXPERIENTA !
    CORUPEREA MINORELOR votante va avea loc si prin liberalizarea prostitutiei infantile,propusa si sustiinuta parlamentar de catre PDL-pentru alui BASESCU !
    Aducerea la suprafata acum a informatiei despre fiul judecatorului de la CURTEA DE APEL ,nepot de procurer la Parchetul de pe langa Curtea de Apel,(care a intrat initial in vizorul autoritatilor,pentru conducerea fara carnet a celui ce avea 16 ani)odata cu informatia despre fiul lui Geoana care la 16 ani conduce,este o dovada a MANIPULARII INFORMATIEI IN SCOPUL DIMINIUARII VOTANTILOR LUI GEOANA!CUI II FOLOSESTE ?LUI BASESCU, CARE NU INTAMPLATOR NU ISI ANUNTA CANDIDATURA,PENTRU CA ELECTORATUL SA NU ISI DEA SEAMA CA EL ESTE AUTORUL TUTUROR RELELOR,CARE DOVEDESC APARTENENTA LA SECURITATE -CA POLITIE POLITICA!
    EU NU AM APARTENENTA POLITICA SI NICI la fosta securitatte ca politie politica!
    Preda este “doctor in stiinte politice la Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales din Paris (1998ea ca fraudele au loc a crescut spectaculos in ultimele luni.CEZAR INSTIGA LA NERESPECTAREA LEGILOR,LA NESUPIUNERE PUBLICA! Prevederile Constituţiei stipulează vârsta de 18 ani ca limită de vârstă pentru exercitarea dreptului de vot
    ONU denunta folosirea de catre „Serviciul general pentru securitate” din Israel a unui centru secret de detentie si interogare5 mai 09
    Pentru a nu fi obiectivi in DOSARUL NUCLEAR IRANIAN,RUSIA ESTE CUMPARATA de catre evreimea din S.U.A. ,prin intermediul GERMANIEIU-care a cumparat OPELUL!
    FORD(SUA) SE PROIECTEAZA IN GERMANIA SI SE PRODUCE IN ROMANIA ,LA CRAIOVA,PENTRU CA FORTA DE MUNCA ESTE MAI IEFTINA,adica exploatarea omului de catre OM,este permisa!
    Preşedinţia suedeză a UE va organiza la 17 septembrie la Bruxelles un summit extraordinar pentru pregătirea reuniunii G20 din Pittsburgh, a anunţat vineri premierul suedez Fredrik Reinfeldt,.
    „Intenţionez să organizez un summit extraordinar al UE în seara de 17 septembrie”, a anunţat premierul suedez,caruia i-am trimis CEREREA DE AZIL de ceva vreme,si care a ordonat si celor doi ministry[Ministry of Justice Beatrice Ask Minister for Justice and Tobias Billström Minister for Migration and Asylum Policy !
    ](sesizati prin email cu respectiva cerere)sa fie trasa pe dreapta CEREREA DE AZIL IN SUEDIA!SE PARE CA ORIGINEA unei personae ,fie el si premier,este hotaratoare in deciziile luate chgiar si in domeniul RESPECTARII,GARANTARII SI SALVGARDARII DREPTURILOR OMULUI11 September 2009
    Tobias Billström to take part in migration symposium in Paris
    UE are pe 17 septembrie 09 un summit pentru pregătirea reuniunii G20
    Reuniunea G20 privitoare la reforma din sistemul financiar mondial va avea loc la 24-25 septembrie în SUA.

    Chiar dacă în ultimul an au fost luate măsuri excepţionale de susţinere a băncilor şi economiilor, G20 va dezbate şi necesitatea coordonării strategiilor de ieşire din criză

    Marţi, 16 Decembrie 2008 17:20lista celor propusi sa formeze guvernul de catre presPRESDINTELE BASESCU TRAIAN
    Senatorul PD-L de Iasi Dumitru Oprea a figurat pe lista viitorului cabinet condus de premierul Emil Boc. Noua structura a Guvernului, anuntata ulterior de premierul desemnat, nu a mai cuprins insa ministerul lui Oprea. Numele lui Oprea a aparut in dreptul ministrilor delegati, la Activitatea de cercetare. Potrivit Realitatea.net, Ilie Sarbu ar putea fi ministrul Agriculturii, Cristian Diaconescu ministru de Externe, Liviu Dragnea ministrul Transporturilor si Gabriel Oprea ministrul Apararii.
    DOVADA CA COLONELUL DE SECURITATE JUDECATOR LA E.C.H..R.-care a influentat permanent solutiile date de E.C.H.R., ESTE SPRIJINIT POLITIC DE PD,ESTE CHIAR PROPUNEREA PDL DE A_L NUMI MINISTRU A:L JUSTITIEI ,PE CORNELIU BARSAN!
    PENTRU CA MIA- RESPNS PRIMA CERERE INDIVIDUALA,PRESEDINTELE BASESCU TRAIAN A DORIT SAS IL RECOMPENSEZE PE BARSAN CU FUNCTIA DE MINISTRU AL JUSTITIEI .ULTERIOR S-A GANDIT CA MAI ARE DE RESPNS O CERERE INDIVIDUALA A SUBSEMNATULUI(29670/03)
    Din partea PD-L, la Justitie ar urma sa fie propus Corneliu Barsan, Adriean Videanu ar conduce ministerul Energiei si Industriilor, Vasile Blaga la Administratie si Interne, Sever Voinescu la Cultura. =16 Decembrie 2008=
    DIN PACATE,EU ACUJM AM AFLAT ,NEAVAND ACCES LA INFORMATIE,in primul rand pentru ca nu am acces decat la programul 1 si 2 ,neavand acces la televiziunea prin cablu!

    DUPA CE A DESTRUCTURAT PNL ,PSD,ACUM BASESCU SI PDL,AU PLATIT DIN BANII CONTRIBUABILILOR DATORIILE AVUTE DE PNTCD,PROMITANDU-LE IN SCHIMBUL VOTARII LUI BASESCU LA ALEGERILE DIN 22 NOIEMBRIE 2009,CA VOR DA LA O P[ARTE PSAD-UL DE LA GUIVERNARE SI PNTCD-UL VA GUVERNA ALATURI DE PDL SI UDMR DATORITA VOTURILOR FRAUDULOASE BAGATE IN URNELE ELECTORALE !
    Desi EPP a fost instiintat din anul 2006 cine este presedintele TRAIAN BASESCU,care coordoneaza partidul si de atunci in in mod permanent,EPP a acaparat PUTEREA in PARLAMENTUL EUROPEAN si in COMISIA EUROPEANA, implicandu-se in cumpararea votantilor lui BASESCU,FACAND PRESIUNI ASUPRA PNTCD si UDMR,SA IL SPRIJINE PE TRAIAN BASESCU la PREZIDENTIALE!

    MARTENS PRESENTS MEMOIRS; BARROSO, VAN ROMPUY, BUZEK, LOPEZ-ISTURIZ GIVE SPEECHES
    At the event, attended by nearly 300 distinguished guests – including the Prime Minister of Bulgaria Boyko Borisov and members of his government, European Commissioners, parliamentarians, Ambassadors, scholars, etc. – keynote speeches were given by the President of the European Commission Jose Manuel Barroso, the Prime Minister of Belgium Herman van Rompuy, the President of the European Parliament Jerzy Buzek and the Secretary General of the EPP Antonio Lopez-Isturiz.
    At the event, President Buzek also announced the decision of the leaders of the political Groups in the European Parliament to have the vote for the election of the President of the European Commission on the 16th of September. Jose Manuel Barroso, who is the official candidate of all 27 heads of state and government of the EU, was endorsed by the EPP during the campaign of the European elections earlier this year.
    Acum pentru a fi sigur de victorie,a impulsionat eforturile pentru falsificarea alegrilor .
    COSTEŞTI / 17:54, 8.09.2009Băsescu: Am luptat ca legea privind victimele holocaustului să nu includă numai evreii
    Polonia(unde au fost si sunt cei mai multi EVREI,)-sustine-Romania-pentru-obtinerea-postului-de-comisar-pentru-agricultura .Latimpul potrivit ,pse va face INLOCUIREA cu postul de comisar al ENRGIEI!12.septembrie 09
    Fiind prea sigur pe ajurtorul evreiesc ,din februarie 2009,BASESCU a inceput sa faca greseli de deconspirare.Invcet ,incet , mi-am dat seama ca el este AUTORUL DESFIINTARII DREPTURILOR MELE!!
    Dorind sa aiba sprijinul total declarat al SUA,BASESCU vroia sa –si declare candidature doar in momentul cand vorvbes Pe NASTASE,l-am invinuit fara sa stiu pe deplin ADEVARUL! Asa cum am aratat si la ECHR,toate acuzatiile facute ,trec in sarcina driblorului,care a inselat ELECTORATUL ROMAN!
    ASsa bine a jucat teatru OBAMA ,ca insusi consilierul l Van Jones , a crezut in ceeea ce spune OBAMA!
    Consilierul lui Obama, demis07 SEPTEMBRIE 2009
    Radical l Van Jones a semnat o petiţie prin care se cerea aflarea adevărului despre implicarea lui Bush în atentate

    AVAND STRABUNICI din partea ambilor parinti, FRUNTASI P.N.T.C.D. DAMBOVITA(in Targoviste si in Buciumeni ),IMI PASA DEA SOARTA ACESTUI PARTID INTOXICAT DE P.D. INCA DE LA INCEPUTUL ANULUI 1997de cand eu eram la P.M.B.!in 23 aprilie 2007mi s-a spus de catre directorul General al D.G.J.C.L.-ca are juristii din partea PD-ului pentru a ocupa postul pe care functionez si pentru care nu mi se semnase Dispozitia de numire de catre Primarul General P.N.T.C.D. VIOREL LIS,si ca primarul asteapta de la mine sa primeasca tainul! Pentru ca nu am cotizat am avut cel mai mic salariu posibil din P.M.B.desi aveam in 1997 o vechime de 15 ani de zile.
    GREVA MAGISTRATILOR (criminali)din Romania care tine din martie 2009dar necriticat in RAPORTUL .PE JUSTITIE al COMISIEI EUROPENE din 22 iulie 2009,se datoreaza EXCESULUI DE PUTERE al AUTORITATII ,si PUTERII JUDECATORESTI, dat Consiliul .Superior al .Magistraturii.- de catre ministrul de justitie MONICA MACOVEI pe vremea cand avocata care conducea APADOR -CH-devenise ministru asa -zis independent propus de fostul Presedinte al PD –BASESCU. Pe langa aceasta, PRESEDINTELE C.S.M. ANDRIES si alti judecatori ,au obtinut hotarari ilegale prin care li sau dat magistratilor si grefierilor sporuri neconsacrate in legislatie ,pe care bugetul statului nu putea si nu poate sa le supoprte financiar,sa la plateasca.Iata de ce s-a ajuns la situatia grava de fata!
    PRINCIPALUL VINOVAT PENTRU STAREA ACTUALA JUSTITIEI ,este COMISIA EUROPEANA SI PARLAMENTUL EUROPEAN,care au falsificat realitatea existenta in J.A.I..ASTFEL AU FOST FAVORIZATI INFRACTORII FUNCTIONARI PUBLICI =magistrati din justitie si administratie,CEI CE AU NENOROCIT JUSTITIA sunt ceausistii colaboratori ai SECURITATII :LIDIA BARBULESCU ,VALERIU STOICA,,CORNELIU BARSAN,NICOLAE POPA,DAN LUPASCU,
    In 2005, fostul ministru al Justitiei Monica Macovei a cerut cercetarea Lidiei Barbulescu pentru trafic de influenta deoarece a dorit sa modifice regulamentul privind intrarea in randurile magistratilor, astfel incat fiica sa sa poata promova examenul.

    Pentru ca sunt complici la afaceriile imobiliare,PDL si UDMR sunt ALIATI ,TRADAREA NEAMULUI ROMANESC,nu conteaza ,motiv pentru care s-au dat voturi pentru EBA ,asa cum se vor da si pentru tatucul TRAIAN BASESCU ce se vrea reales(la XIVl-ea CONGRES),cu atat mai mult cu cat I s-a dat de catre maghiari semnul credintei pana la moarte(imbracarea vestei unguresti)
    Din septembrie 2009,BOC doreste sa predea masonului STOLOJAN -stafeta conducerii GUVERNULUI ,astfel incat sa ALBEASCA PDLul-prin METODA ROTIRII CADRELOR –specifica perpetuarii NOMENCLATURII PCR-ului!.
    LA NIVEL INALT ea s-a promovat in toamna lui 2004-prin rocada lui BASESCU cu STOLOJAN,a continuat in 2008 prin inlocuirea lui Stolo cu BOC,pentru ca INAINTE cu doua luni de zile DE ALEGERILE PREZIDENTIALE (sub pretextul crizei,piesa uzata BOC sa fie inlocuita cu pieasa inca valida STOLO!

    Pentru ca nu stia si nu putea sa ii tina in mana pe magistratii corupti ,ministrul de Justitie le-a acordat sporul neuropshic precum si sporul de confidentialitate cerut de acestia ,desi ei,magistratii in mod artificial prin amanarile permanente incarcau in mod artificial rolul instantelor judecatoresti[pentru a justifica incalcarile legii] ,in loc sa judece si nu sa amane judecata .Pe langa aceasta, PRESEDINTELE C.S.M. ANDRIES si alti judecatori ,au obtinut hotarari ilegale prin care li sau dat magistratilor si grefierilor sporuri neconsacrate in legislatie ,pe care bugetul statului nu putea si nu poate sa le supoprte financiar,sa la plateasca.Iata de ce s-a ajuns la situatia grava de fata –din JUSTTIE-!
    Mark Gitenstein a avut activitati de lobby pentru mai multe companii, printre care si “Lockheed Martin”, care produce avioanele F-16. Mihai Stanisoara, ministrul apararii, spunea pe 8 septembrie ca dosarul achizitiei de avioane multirol va ajunge pe masa CSAT pana la sfarsitul anului, deocamdata asteptandu-se informatii din SUA cu privire la F-16
    Avocatul Mark Gitenstein noul ambassador al SUA in ROMANIAeste fiul Annei si al lui Seymour Gitenstein, un om de afaceri din Florala, orasel de 2.000 de locuitori din tinutul Convington, statul Alabama (sudul SUA). Bunicul dinspre tata era Israel Gitenstein, supranumit “Mister G”. El a emigrat din Basarabia in America. A construit fabrici de confectii la Florala si la Franklin Ferguson. “Cred ca strabunicul din partea tatalui erau din Braila. Am facut unele cercetari in Braila si cred ca de acolo era, desi am vazut documente care par sa sugereze ca era de fapt din Iasi. Bunicul, pe care l-am cunoscut, a venit in America in 1891.
    În mod evident, Becali nu are şanse să intre în turul al doilea, el face parte din categoria candidaţilor „iepuri” alături de C.V. Tudor, Kelemen Hunor (candidatul UDMR) sau Ioan Talpeş =fost şef al SIE, Talpeş a candidat pentru democrat-liberali la Senat, fără succes însă..
    Rostul acestor candidaţi este să fărâmiţeze opţiunile de vot.
    Sorin Oprescu face parte din aceeaşi categorie, rolul său fiind să disperseze voturile social-democrate şi să diminueze scorul lui Mircea Geoană.
    VOTURILE STRANSE DE ACESTIA,VOR FI DATE SANTAJISTULUI BASESCU !

    DE CE EPP SPRIJINA NISTE INFRACTORI PERICULOSI?PENTRU CA SUNT INTERESATI MATERIAL!
    RAPORTUL C.E.din 22 iulie 2009 a fost dictat inca de la summitul NATO din Romania.(organizat de BASESCU)dar si a summitului de la Strasbourg din aprilie 2009,cand s-a hotarat si reiterat achizitionarea celor “ trebuitoare” INZESTRARII ARMATEI romane,in valoare de 13 ,3 miliarde euro ! MApN ia în calcul cumpărarea de avioane multirol vechi

    DE UNDE ARE FRANTA BANI SA IMPRUMUTE FMI CU 11,1 miliarde de euro?DIN AFACERILE CU ROMANIA!SI CAND TE GANDESTI CA ,Ro. s-a IMPRUMUTAT LA FMI CU MILIARDE DE EURO PE CARE O SA-I PLATIN NOI CONTRIBUABILII TIMP DE 25 de ani INCOLO ,NU POTI STA CU MAINILE IN SAN!!
    Franta imprumuta FMI cu 11,1 miliarde de euroDuminica, 06 Septembrie 2009,
    CUM UNIUNEA EUROPEANA dupa 1990 -la ordinul EVREIMII,A DEZINTEGRAT ORDINEA MONDIALA,asa cum statele au fost constituite de-a lungul anilor.si UE merita sa se DEZINTEGREZE prin IMPLICAREA NOASTRA ,a oamenilor incomozi pentru sistemele totalitare , victime si ale PARTIDULUI POPULARILOR EUROPENI!Tot acelasi tratament de DEZINTEGRARE, ar trebui sa I se aplice si SUA-condusa de EVREIME
    “Suntem milioane de români muncitori, corecţi, integri, cu iniţiativă – între 8 şi 16 ore pe zi ne străduim să adaugăm valoare, în businessul nostru sau în businessul altcuiva, ne luptăm cu taskuri, deadline-uri, traininguri, clienţi dificili, bugete de mii de euro sau de milioane, previziuni, team buildinguri, PowerPointuri, şedinţe, stress – ca să ne conducă şi să ne sfideze nişte hoţi şi nişte parveniţi?

    Sunt milioane de români care au plecat scârbiţi din ţară, clădesc economia altor ţări, cu sufletul sfâşiat de dorul de ţara lor şi tânjind după acel concept de Acasă, pierdut în mocirla cotidianului românesc. S-ar întoarce fără ezitare în România, dar cum ar putea suporta haosul de aici, mai ales după ce au trăit într-o ţară civilizată?

    Atâtea milioane de oameni deştepţi, integri şi cu bun-simţ… Suntem paralizaţi! Ne plătim mecanic taxele şi ne dăm cuminţi la o parte când în maşinile cu girofar trece un agramat, un hoţ sau o păpuşă blondă cu tupeu şi cu un singur talent, plătit mult prea scump, din banii noştri.”
    BASESCU SANTAJEAZA PRIN reprezentantii MAFIEI din INSTITUTIILE STATULUI (D.N.A., PARCHETELE DE PE LANGA INSTANTE .ANAF,GARDA FINANCIARA,INSTANTE JUDECATORERSTI)ca PRIMARII PSD SI PNL sa treaca la PDL!
    Primarul Constantin Simirad va pleca ambasador in Cuba in noiembrie? 30-09-2003

    Prezent la sfirsitul saptaminii trecute la Bucuresti, la Conferinta Nationala a primarilor si consilierilor PSD, primarul Iasului Constantin Simirad si-a anuntat oficial plecarea ca ambasador Cuba. „Este probabil sa plec in noiembrie, nu stiu sigur, deoarece nu am primit acreditarea din Cuba. In orice caz, daca voi pleca ambasador, interimatul va fi asigurat, pina la alegerile locale din 2004, de viceprimarul Gheorghe Nichita”, ne-a spus dl Simirad. (C.N.)
    Constantin Simirad va coordona impreuna cu Gheorghe Flutur campania lui Traian Basescu in Moldova, 10 septembrie 2009
    Marko Bela: Dacă Băsescu va câştiga un nou mandat, se va comporta altfelTÂRGU MUREŞ28.08.2009
    INFECTAREA SITE-ului unei personae care a postat articole in legatura cu BASESCU:
    FALSIFICAREA rezultatelor alegerilor prezidentiale si sau parlamentre se face tocmai cu sprijinul dat de EVREIMEA DIN FORURILE INTERNATIONALE-tradatorilor,nulitatilor si infractorilor ajunsi in functie cheie!
    DACA NU TE POATE SANTAJA,BASESCU UTILIZEAZA prin intermediari-OMORUL DEGHIZAT IN SINUCIDERE !
    Dupa ce BASESCU nu va mai fi PRESEDINTE al statului roman , tot CLANUL va trebui sa justifice AVEREA ILICITA!
    Traian Basescu a castigat Comunitatea de Informatii19 Noiembrie 2005
    Presedintele Traian Basescu a declarat ca noua Comunitate Nationala de Informatii (CNI) va avea atributii de elaborare a strategiei nationale de securitate si va realiza mai mult sinteze primite de la structurile informative. Presedintele Basescu a mai spus ca in cadrul CNI vor activa circa 40 de persoane. Cand Basescu Traian a aflat in 25.08.09,ca eu stiu despre traficul de influenta al NATO asupra GRECIEI si deternminarea PRESEDINTELUI grec al CEJ sa imi respinga CEREREA cu care eu am investit CURTEA DE JUSTITIE A COMUNITATILOR EUROPENE,a accelerat influenta malefica .NATO trimitand in GRECIA pe SECXRATARUL sau General sa-si trafice influenta.
    /27/08/2009 Prime Minister Costas Karamanlis on Thursday received the NATO alliance’s new general secretary, former Danish premier Anders Fogh Rasmussen, at his Maximos Mansion office in Athens, with talks expectedly focusing on deliberations over NATO’s new strategic doctrine.
    Eu am contestat la CURTEA CONSTITUTIONALA si la CURTEA EUROPEANA A DREPOTURILKOR OMULUI,rezultatul fraudulos al alegerilor din 28 noiembrie 2004 prin care a fost desemnat PRESEDINTE AL Ro. un AGENT AL SECURITATII=-ca politie politica! Hotărârea nr.35 privind validarea alegerii Preşedintelui României este NULA DE DREPT!NULE precum – Hotărârea nr.35 privind validarea alegerii „Expiratului” Preşedinte al României -,sunt si contractele de “PRIVATIZARE”avizate,sau care au avut girul lui Traian Basescu,cu complicitatea COMISIEI EUROPENE si a PARLAMENTULUI EUROPEAN!
    Ca si cei 18 parlamentari PSD ce vor fi racolati de care PDLla ordinul si stategia distructiva a lui Basescu–prin santajul DNA-Ioan Vida a fost santajat de catre agentul POLITIEI POLITICE-Traian BASESCU-asa cum se poate observa facil in perioada 2004-2009 si evident din anul 1990 pana in present! Pentru a fi votat in PARLAMENT ,guvernul ce se vrea format de PRESEDINTELE CORUPT BASESCU Traian -dupa vor fi debarcati din GUVERN ministrii PSD,se procedeaza la racolarea a 18 parlamentari patati ai PSD-santajati pentru a pleca din PSD si a trece in tabara agresoare PDL!CERCETARILE PENALE ale POLITIEI POLITICE denumite D.N.A…vor termina ori nu vor incepe daca cei 18 parlamentari PSD vor schimba majoritatea parlamentara necesara formarii guvernului obedient-pe placul totalitarului BASESCU! –PDL s-a folosit de prezenta PSD in GUVERNsperand sa nu iasa la iveala faptul ca banii delapidati din diverse PROGRAME PDL vor fi dirijati catre alegerile europarlamentare si prezidentiale!!
    In luna iunie 2009,OBAMA NU L-_A PRIMIT la CASA ALBA_-IN MOD STRATEGIC- PE BASESCU ,pentru ca PRESA sa nu MEDIATIZEZE EVENIMENTUL,raportat la ceea ce urma sa aiba loc: CONTRACTELE DE AVIOAN EMULTIROL INTRE FIRMA LA CARE AMBASADORUL SUA TRIMIS IN RO ,A facut deja LOBY!Inca de la summitul de la Bucuresti ,urmat de cel din Franta si Germania, s-a reiterat cu pregnanta,necesitatea TROCULULUI darii unui raport favorabil CE daca Ro cumpara avioanele multirol de la SUA,((F116)pentru a fi folosite la CREAREA NOII ORDINI MONDIALE(care cuprinde schimbarea regumuroilor politice ale unor tari pentru aputea pune man ape resursele naturale ale acestora necesare iesirii din criza a S.U.A.)!S-a stabilit ca alocarea sumei de 13 miliarde euro sa se faca din IMPRUMUTUL((de aceasi dimensiune baneasca) de la FMI ,CE ,BEI si BANCA MONDIALA!Pentru reusita trocului, e necesara pastrarea secretului pentru a nu ajunge la dezvaluiri ulterioare in fata opiniei publice internatioanle,Iata de ce s-a folosit de catre partea romana AMANAREA in Consiliul Suprem de Aparare al Tarii,ca si perdeaua de fum suedeza –avioanele GRIFFON-in concordanta cu perioada aleasa a presedentiei U.E. a SUEDIEI!PENTRU MARILE PUTERI,SCHIMBAREA SFERELOR DE INFLUENTA,CHELTUIELILE MILITARE, SUNT INFINIT MAI IMPORTANTE DECAT TRAMBITATA RESPECTARE A DREPTURILOR OMULUI in U.E.!
    Eu am contestat la CURTEA CONSTITUTIONALA si la CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI,rezultatul fraudulos al alegerilor din 28 noiembrie 2004 prin care a fost desemnat PRESEDINTE AL Ro. un AGENT AL SECURITATII=-ca politie politica! Hotărârea nr.35 privind validarea alegerii Preşedintelui României este NULA DE DREPT!NULE precum – Hotărârea nr.35 privind validarea alegerii „Expiratului” Preşedinte al României -,sunt si contractele de “PRIVATIZARE”avizate,sau care au avut girul lui Traian Basescu,cu complicitatea COMISIEI EUROPENE si a PARLAMENTULUI EUROPEAN!
    DE CE A FOST ALES PRESEDINTE AL PARLAMENTULUI EUROPEAN UN POLONEZ? Dovezi privind existenta unei inchisori CIA in Polonia
    06-09-2008Parchetul polonez se afla în posesia unui document secret care demonstreaza existenta în Polonia a unui centru de detentie secret operat de CIA în prima jumatate a acestui deceniu, relateaza cotidianul Gazeta Wyborcza. Documentul, la care au avut acces surse neidentificate de publicatia poloneza, este un memorandum de doua pagini redactat de serviciile secrete poloneze la sfârsitul anului 2005 sau începutul anului 2006, la scurt timp dupa primele informatii vehiculate de presa americana despre posibilele centre de detentie ale CIA amplasate în Europa de Est. Potrivit ziarului polonez, documentul confirma existenta unui centru secret al CIA, dar nu precizeaza explicit ca acesta ar fi servit drept închisoare pentru liderii Al-Qaida. Potrivit documentului, centrul de detentie a fost înfiintat în baza unui acord americano-polonez privind lupta împotriva terorismului încheiat în 2002.
    26 august 2009Negocierile dintre Polonia şi SUA privind scutul antirachetă,
    Negocierile dintre Polonia şi Statele Unite privind amplasarea unor elemente ale scutului antirachetă pe teritoriul polonez , Varşovia nu e dezamăgită de propunerile părţii americane, a relatat vineri cotidianul Gazeta Wyborcza, Potrivit publicaţiei poloneze, Varşovia a anulat consultările bilaterale care urmau să aibă loc vineri. Nici o altă întâlnire nu a mai fost stabilită înaintea vizitei premierului Donald Tusk în Statele Unite programată pentru data de 10 martie.
    „Guvernul este dezamăgit de propunerile americane din ultimele săptămâni”, scrie publicaţia poloneză, citând surse anonime. Aceste propuneri au fost „arogante”, a precizat cotidianul polonez, într-un articol publicat pe prima pagină sub titlul „Va exista scutul?”.
    Guvernul de la Varşovia a cerut în ianuarie ca securitatea Poloniei să fie consolidată în schimbul permisiunii de amplasare a interceptoarelor americane. Polonia cere Statelor Unite în special amplasarea de sisteme de apărare antirachetă de tip Patriot 3 sau THAAD, adoptarea unui program de ajutor militar pe termen lung în valoare de 20 de miliarde de dolari, precum şi un acord bilateral în domeniul securităţii.La începutul lunii februarie, ministrul polonez de Externe Radoslaw Sikorski a declarat că Polonia a obţinut din partea Statelor Unite „un acord de principiu” privind revendicările poloneze, avertizând însă că negocierile vor fi dificile.
    Mihai Stănişoară, ministrul Apărării, efectuează o vizită oficială în Franţa, la invitaţia omologului francez, Hervé Morin. Vizita prilejuieste aprofundarea modalităţilor de dezvoltare a relaţiilor militare bilaterale, contribuind astfel la întărirea dimensiunii de apărare a Parteneriatului Strategic dintre România şi Franţa.
    Având în vedere importanţa pentru transformarea Alianţei Nord-Atlantice, precum şi adoptarea unor decizii istorice, cu impact major asupra viitorului NATO, Summit-ul aniversar de la Strasbourg-Kehl (aprilie 2009) este un alt subiect de pe agenda de discuţii.
    O alta tema abordata pe parcursul întrevederii celor doi miniştri ai apărării este Dezvoltarea Politicii Europene de Securitate şi Apărare reprezintă.

    DOAR VORBE!DNA – declaraţie Daniel Morar la prezentarea bilanţului pe 2008- 27.02.2009Cea mai semnificativă creştere o înregistrăm la infracţiunea de cumpărare de influenţă
    FOLOSIREA INSTITUTIILOR STATULUI IN INTERES PERSONAL[TRAIAN BASESCU] SI DE GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT,[PDL]CA ARME POLITICE!
    INTERCEPTARILE SRI de care se serveste UDREA
    Udrea a spus că în plângerile penale îi va acuza pe membrii Comisiei de anchetă, care apar în înregistrarea făcută publică duminică, de abuz în serviciu şi asocierea în vederea săvârşirii de infracţiuni. Elena Udrea a anunţat că nu se va mai prezenta la Comisia de anchetă şi niciun alt reprezentant al ministerului nu va mai da curs invitaţiei.
    RADE HARB ,DE OALA SPARTA=Ministerul Public – discurs Traian Băsescu – 04.03.2009
    Miercuri, 04 Martie 2009
    Mi se pare extrem de greu de explicat de ce un corp profesional cu o densitate atât de mare cu oameni cu studii superioare şi oameni care au ca primă imagine legea şi aplicarea legii, este primul lucru la care te gândeşti când vorbeşti de un procuror sau judecător, nu reuşesc să scoată ţara din această dificultate.
    România riscă să primească restricţii de utilizare a fondurilor. S-a mai întâmplat unui stat membru acest lucru, încă de anul trecut, şi aş vrea să aveţi în vedere acest lucru. Depinde de fiecare dintre dumnevoastră şi de toţi la un loc. Sigur, nu numai procurorii au sarcini legate de atingerea unui standard minimal al unei justiţii europene, sunt şi judecătorii şi guvernul şi parlamentul, dar v-aş ruga să aveţi în vedere că ceea ce depinde de dumneavoastră trebuie făcut. Lupta împotriva corupţiei, fie că este vorba de corupţia la nivel înalt, corupţia la nivel local trebuie să fie obiective în atenţia dumneavoastră.
    Mesajul preşedintelui României, Traian Băsescu, cu ocazia Zilei dezrobirii romilor Vineri, 20 Februarie 2 Din păcate, evenimentul pe care îl celebrăm astăzi nu reprezintă şi finalizarea unui proces de emancipare a etniei rome. Abolirea formală a robiei nu a generat, în mod automat, adoptarea unor decizii menite să conducă la integrarea acestei minorităţi, a unor măsuri care să prevină excluziunea socială.
    Ministerul Public – discurs Emil Boc – 04.03.2009
    Miercuri, 04 Martie 2009
    Aceste coduri aduc îmbunătăţiri substanţiale pe linia celerităţii actului de justiţie; nici acelea însă nu vor fi suficiente.
    CSM – declaraţie Traian Băsescu – 26.02.2009
    Traian Băsescu: …toată şedinţa CSM de astăzi şi strict pe problematica legată de sarcinile care revin CSM-ului în atingerea dezideratului de a ridica mai devreme sau mai târziu clauza pe justiţie, mecanismul de verificare
    Ca si cei 18 parlamentari PSD ce vor fi racolati de care PDLla ordinul si stategia distructiva a lui Basescu–prin santajul DNA-Ioan Vida a fost santajat de catre agentul POLITIEI POLITICE-Traian BASESCU-asa cum se poate observa facil in perioada 2004-2009 si evident din anul 1990 pana in present! Pentru a fi votat in PARLAMENT ,guvernul ce se vrea format de PRESEDINTELE CORUPT BASESCU Traian -dupa vor fi debarcati din GUVERN ministrii PSD,se procedeaza la racolarea a 18 parlamentari patati ai PSD-santajati pentru a pleca din PSD si a trece in tabara agresoare PDL!CERCETARILE PENALE ale POLITIEI POLITICE denumite D.N.A…vor termina ori nu vor incepe daca cei 18 parlamentari PSD vor schimba majoritatea parlamentara necesara formarii guvernului obedient-pe placul totalitarului BASESCU! –PDL s-a folosit de prezenta PSD in GUVERNsperand sa nu iasa la iveala faptul ca banii delapidati din diverse PROGRAME PDL vor fi dirijati catre alegerile europarlamentare si prezidentiale!!

    Citez din declaratia de la summitul NATO de la Bucuresti:punctul 50: “La întâlnirea noastră am luat decizii şi am oferit noi linii directoare pentru adaptarea continuă a NATO la acest context, prin misiunile şi operaţiile sale, modernizarea structurilor şi capacităţilor sale, angajarea mai strânsă a altor naţiuni şi organizaţii, precum şi deschiderea continuă către includerea unor noi state membre. Am întărit dialogul şi cooperarea cu state şi organizaţii vitale pentru securitatea noastră. Ne vom întâlni din nou anul viitor la Strasbourg şi Kehl pentru a sărbători cea de a 60-a aniversare a NATO, a trece în revistă procesul de adaptare şi a stabili noi orientări pentru modernizarea Alianţei “.
    orientări pentru modernizarea Alianţei “.
    Mihai Stănișoară în vizită oficială în Franţa Marţi, 10 Martie 2009
    Mihai Stănişoară, ministrul Apărării, efectuează o vizită oficială în Franţa, la invitaţia omologului francez, Hervé Morin. Vizita prilejuieste aprofundarea modalităţilor de dezvoltare a relaţiilor militare bilaterale, contribuind astfel la întărirea dimensiunii de apărare a Parteneriatului Strategic dintre România şi Franţa.
    Având în vedere importanţa pentru transformarea Alianţei Nord-Atlantice, precum şi adoptarea unor decizii istorice, cu impact major asupra viitorului NATO, Summit-ul aniversar de la Strasbourg-Kehl (aprilie 2009) este un alt subiect de pe agenda de discuţii.
    O alta tema abordata pe parcursul întrevederii celor doi miniştri ai apărării este Dezvoltarea Politicii Europene de Securitate şi Apărare..
    Eu am contestat la CURTEA CONSTITUTIONALA si la CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI,rezultatul fraudulos al alegerilor din 28 noiembrie 2004 prin care a fost desemnat PRESEDINTE AL Ro., un AGENT AL SECURITATII=-ca politie politica,care intre timp a reusit sa schimbe din textul de lege ,si denumirea si scopul securitatii ! Hotărârea nr.35 privind validarea alegerii Preşedintelui României este NULA DE DREPT!NULE precum – Hotărârea nr.35 privind validarea alegerii „Expiratului” Preşedinte al României -,sunt si contractele de “PRIVATIZARE”avizate,sau care au avut girul lui Traian Basescu,cu complicitatea COMISIEI EUROPENE si a PARLAMENTULUI EUROPEAN!
    AVETI 30 de zile sa solutiuonati cauza,altfel discutam altfel!
    ROMÂNIA, 23.IX.2009.
    Semnătura reclamantului
    Homoroceanu Adrian Camil
    victimă în înţelesul art.34 din Convenţie,
    fost avertizor de integritate în D.J.C.L.-PMB.-

    Domnilor inca – Preşedinti ai
    – Curţii Europene a Drepturilor Omului
    – Camerei a TREIA

    FRANCE F-67075 STRASBOURG

  2. da. si eu am recomandat cartea asta pe nandos. dupa ce o citesti iti da un sentiment de bine, de liniste. cel putin pina iesi iar in cotidian :D

  3. Acesta este un mesaj negativ.Nu-mi place din varii motive personajul politic,Dl Dan Voiculescu.

    Nu am folosit limbaj vulgar,nu am acuzat si am mentinut un limbaj decent si la obiect.Acum va intreb,Dl Dan Voiculescu…va fi acest mesaj postat??..raspunsul il dati dvs..eu deja il stiu.Sa aveti o viata la fel de buna sau de rea ca a celui om(nu il cunosc) pe a carui viata ati influentat-o prin deciziile politice ale dvs.(repet..rele sau bune) dar un Craciun Fericit cu totii meritam..inclusiv dvs.

Comentariile sunt închise.