Zăpadă, brazi, cadouri, Sărbători.

Chiar asa: mergeti în vacantă? Si – dacă mergeti – unde?

23 COMENTARII

  1. Vacanta? Anul asta? Nu prea.
    Eu anul asta lucrez pentru a-mi asigura linistea in anul care vine, incerc sa fructific fiecare moment liber.
    Prioritar va fi, insa, timpul petrecut cu familia :)

    Dumneavoastra?

  2. anul acesta nu mai avem bani pentru vacanta, a avut grija „tatucul” sa traim bine….
    Spre deosebire de cel caruia ii scriu, „tatucul” imparte oamenii in cei care-l voteza si cei care nu-l voteaza;nu inseamna insa, ca cei care-l voteaza merg neaparat in vacanta …

  3. praid – am strans timp de 2 luni bani. datorii pentru inca 2.. dar ma duc la praid. e frumos sa faci un master in Romania. :)))

  4. De unde bani de concediu?!?…din 1850 de lei-bursa venita din bani europeni 60% merg pe chirie+cheltuieli de intretinere…cadouri si alte prostii de sarbatori mai inseamna inca vreo 50%…plus drumul spre casa…deci..inseamna ca voi cheltui vreo 120-130% din banii pe care nu-i am:D….super treaba:);….

  5. Ma duc in Austria, asta pentru ca ma ajuta inca parintii cu bani, din salariul de rezident nu imi pemit nici o geaca de ski mai calumea. Dar la anul mi-am jurat ca ma reprofilez, o sa ma pun din nou pe studiu, dar la un master pentru „vanzari anterioare”.

  6. Domnule profesor Voiculescu,

    In ultimul timp am (tot) vazut o tanti blonda care se pozeaza cu politicieni. Am aflat ca este membra in PC. Mi-o dati si mie sa fac niste poze?

  7. Nu mai merg în viața mea de Sărbători în alte țări! E momentul cel mai prost ales cu putință!
    Cel mai frumos este acasă. De Sărbători acasă e chiar sărbătoare. În alte țări ai senzația că ești străin și nedorit de nimeni. E pustiu, oamenii stau pe la casele lor în vacanța. Nu poți să vizitezi niciun muzeu, nu poți merge la niciun restaurant ca lumea. Doar în Paris a fost noapte de Crăciun frumoasă, pe Sena, într-un vaporaș de lux. Dar nu merită toată vacanța sacrificată pentru o seară… deși, dacă mă gândesc bine acolo – la Paris – m-aș muta și mâine, definitiv!

  8. As vrea la Praga de Revelion. De fapt, acasa, pentru ca banii trebuie pastrati in cazul in care criza asta ne loveste si mai tare.

    Bine ca a nins.

  9. in mod normal,in perioadele de criza,consumul trebuie stimulat(si plecarea in concediu,mai ales in interior ,inseamna consum)..este unul din motoarele economiei…
    problema e ca avem „soferi” beti in fruntea tarii….

    mhmm..ne-am intors parca,in octombrie..acelasi guvern,aceeasi opozitie-tradatorii de rigoare

    poate va ganditi d-le Voiculescu sa facem ceva,pe viitor,cu tradatorii astia

    ei au fost alesi si pt ca reprezentau un anumit partid,iar acum,isi baga picioarele in votul nostru

  10. Domnul Voiculescu dacă vreți sa îmi faceți și mie un cadou de sărbători va rog ca la o ora de maxima audienta sa vorbiți cu fata dumneavoastră sa îl difuzeze pe domnul Cristoiu cu cele mai virulente intervenții împotriva marinarului prestate pe antene în ultimi 4 ani Sa ma rad și eu de sărbători vorba lui Mircea Badea.Si sa ii stea în gat sarmalele lui Cristoiu. Mulțumesc!! :)

  11. Titlul emisiunii care îl va promova pe maestru poate fi ‘Cristoiu s-a întors’ !
    In mod cert s-a întors cu basanaul în sus sau către basanau!! :)

  12. Eu imi doresc sa vin in Romania de sarbatori dar din pacate nu cred ca ajung… Cele mai frumoase sarbatori sunt acasa cu familia, cel putin pt mine.

  13. Acasa, de 5 luni incerc sa adun 1000 de euro dar nu prea reusesc. Astfel am hotarat sa sacrific concediul si vacanta pentru a aduna cei 1000 de euro pentru satisfacerea hobbyului meu…iar cu sponsorii pe secetea aceasta este cam greu…chiar imposibil.

  14. Poate ca dumneavoastra va ganditi la vacanta dar omul de rand nu se gandeste decat la faptul cum sa reziste de la o luna la alta,cum sa reuseasca sa-si plateasca ratele si facturile.Naspa sentiment dar acesta este crudul adevar la majoritatea romanilor

  15. sincer…din somaj…cine isi permite sa mearga in vacanta?unde mai pun ca sunt singura cu o fetita…dar sarbatorile sunt minunate impreuna…apropo…SARBATORI FERICITE!

  16. Am 19 ani si muncesc ca sa imi platesc facultatea,la vacanta nici nu ma pot gandi.Am un atestat si totusi nimeni nu ma angajeaza pentru ca nu am experienta.Cum sa acumulez experienta daca nu muncesc?(intrebare retorica)

Comentariile sunt închise.