Există vreo trei doctori nigerieni ori egipteni care mă anuntă zilnic în căsuta de mail, la categoria spam, ba că am câstigat un milion de euro, ba că urmează să primesc o mare mostenire.

Acum, după ce-am învătat ce-i ăla spam, pe mine un mesaj de sters în plus nu mă deranjează; dar pe doctorul nigerian nu-l văd bine. Omul se joacă cu focul.

Mâine-poimâine îl ia vreun serviciu vigilent la ochi: „Un misterios doctor nigerian gestionează fondurile lui Voiculescu” sau „Dubioasa mostenire egipteană a lui Voiculescu – cercetată de ANI”.

30 COMENTARII

  1. Probabil ca vrea sa candideze la presedentie si nu stie cum sa isi faca intrarea pe scena politica…………….Naty Meir fiind momentan ocupat…………probabil e vorba de ceva verisor alu Naty

  2. Stimate Domnule Dan Voiculescu,

    Intotdeauna v-am admirat dibacia cu care ati condus corabioara( a se citi actualul PC) prin meandrele concretului.Azi v-am descoperit bloggul si sunt placut surprins sa vad ca nu duceti lipsa de talent,ar trebui sa aveti emisiune pe antena1.
    In calitate simpatizant social-democrat de Iasi,va sfatuiesc sa faceti curatenie in organizatia dvs. de aici si hotarati-va:ori fuzionati cu PSD ori trageti tare pentru PC sa creasca(in cinstea lui PP Carp al carui fan sunt).
    Daca aveti timp pentru un mic raspuns si vad ca va pasa de blogg,o sa va citesc post-urile cu regularitate si va fac reclama gratis.
    Felicitari pentru Badea,Gadea si Ciutacu tineti-i aproape ca fac treaba buna.

    cu stima-NICU

    PS-scrisorile nigeriene trebuie ignorate pentru ca au diverse metode de a prejudicia persoanele de buna credinta;In Anglia anilor 80 era o escrocherie foarte populara care se facea chiar prin posta.Alte tepe celebre la noi-proprietati time-share si masinile de cusut SINGER:)

  3. sunt vechi in meseria aia…doctorii aia…deja ii stie toata lumea: – sunt incercari disperate de a fenta fraierasi- ii contactezi si la final nu trebuie decat sa le trimiti o suma modica in cont „pentru acte” :) si apoi cum zice Badea: pa, pa, pa…

  4. FILIERA NIGERIANA
    BASESCU FURNIZOR DE ARME CATRE AL QUEDA SI TALIBAN.
    In anul 2009, ofiteri FBI specializati in lupta antiterorista, precizau ca” Victor Bout, fost ofiter rus anchetat pentru trafic de armament in favoarea retelelor teroriste din Orientul Mijlociu si Africa, isi procura arme si munitii din tarile fostului bloc sovietic, cu precadere Romania. Reteaua lui Bout este unica – au declarat anchetatorii americani si britanici – din cauza abilitatii sale de a livra arme sofisticate oriunde in lume”, Raportul mentiona ca fostul pilot sovietic a facut nenumarate tranzactii cu talibanii si reteaua terorista Al-Queda.
    Sanjivan Ruprah, un veros afacerist NIGERIAN si „mana dreapta” a traficantui de armament Victor Bout, a fost arestat in Belgia, in februarie 2008. Potrivit anchetatorilor, Ruprah a oferit informatii deosebit de valoroase, din interiorul cartelului mafiot, precum si modul de operare al ramificatiilor retelei.
    Desi ii promisesera imunitate in schimbul informatiilor despre Bout, autoritatile americane l-au retinut pe Sanjivan Ruprah. In timpul anchetei, referindu-se la Romania, el a declarat: „Aceasta a fost alaturi de Bulgaria, una dintre tarile care il alimentau pe Bout”. Kenyanul a dezvaluit ca, dupa ce primea armamentul solicitat, Bout il livra in special talibanilor si teroristilor din Al-Queda.
    Vorbind de incarcarea armelor pe aeroportul Otopeni el mentioneaza pe ministrul Transporturilor Traian Basescu si faptul ca Bout a cumparat de la acesta un mare numar de avioane la pretul unui jeep.
    DE EXEMPLU :Il-18 YR-IMD TAROM, seria 182004804 vândut cu 127.000$
    El a dezvaluit ca la conducerea organizatiei Bout apar numeroase nume romanesti. Ei provin din piloti, navigatori mecanici care cu timpul au fost promovati in inalte pozitii. Ruprah Sanjivan a oferit informatii deosebit de valoroase, din interiorul cartelului mafiot roman condus de Basescu. Lantul se strange.
    Corespondenta speciala pentru DAN VOICULESCU by Robert Horvath
    VEDETI DOCUMENTE EXTRAORDINARE PE :
    Vasilescu | MySpace – myspace.com/val2002

 In cazul in care intervine cenzura serviciilor puneti pe yahoo Web Search: 
 http://www.myspace.com/val2002
    URMARITI : http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

    CLASAMENTUL TOP 7 zile  –  yahoo  (internet)
     Cautam in 3,099,044 posturi, 2,656,316 comentarii, 3,638,339 twittere si 947,434 articole din presa online

    DATORITA POPULARITATII BLOGULUI INTALNIRE CU DAN
    VOICULESCU.

    http://www.zelist.ro/expresii/top-7zile/info/yahoo/ordonare-data
    LOCUL 1
    REDUCEREA MANDATULUI PRESEDINTELUI ROMAN BASESCU DE LA 5 ANI LA 5 LUNI ! 31 ianuarie 2010 
devanewyork.blogspot.com  


  5. Off topic: Pe filiera romaneasca revin ca sa va multumesc pentru raspunsul dat anterior, sa va mai intreb odata pe ce maini a incaput Radio Romantic si sa va reamintesc „interpelarea„ mea, in caz ca ati uitat sau nici macar nu ati citit:

    Stimate domnule Dan Voiculescu
    Am sa incerc sa va aduc in atentie un subiect oarecum off-topic. O fac aici fiindca nu am alta modalitate de contact.
    Ne-ati facut (TUTUROR) o mare bucurie odata cu lansarea postului de radio Romantic. Dupa un timp a venit o lovitura destul de greu de acceptat: s-a infiintat radio ZU (despre care nu am deloc cuvinte de lauda, ba chiar dimpotriva) si ati realocat catre ZU frecventele terestre de la Romantic. Bun, s-a relansat Romantic pe internet, au aparut chiar mult mai multe posturi. Asta nu rezolva chiar toate problemele dar, ma rog… e dorinta dumneavoastra (sau a cuiva apropiat) si nu putem avea noi, ascultatorii, ultimul cuvint.
    Dar ceea ce se intimpla de citeva zile e chiar strigator la cer. Nu intru in amanunte tehnice, poate vi le explica cineva care stie ce vorbeste. Un singur lucru va rog, probabil in numele multor ascultatori: NU eliminati posibilitatea ascultarii acestor radio-uri prin player extern pentru a face loc acelui player web. Pot coexista amindoua: playerul web pentru cei comozi, mai putin stiutori, amatori de youtube si trilulilu iar redarea prin flux mp3 prin alte playere.
    A, inca ceva: e valabil si pentru cele 3 Antene, daca nu cer prea mult.

    Si ceva mai nou: duminica la ora 21,15 site-ul romanticfm ERA COMPLET NEFUNCTIONAL. Asa se intimpla cind niste minitehnicus se joaca cu Flash Player, unul dintre cei mai mari consumatori de resurse cu rezultate de tot risul.

  6. Un comentariu anterior foarte acid mi-a fost trimis direct la cosul de gunoi.
    Mai trimit unul de proba, ca sa ma lamuresc a cui mina lucreaza pe aici.

  7. Domnule Dan Voiculescu,

    Recunosc ca va simpatizez,deci sunt”ingrijorat”de intorsatura pe care o pot lua „evenimentele”,pentru ca se stie ca dosarele de la ANI sant bazate 95% pe prelucrare de spamuri! Prin targ se spune ca:

    Ca zona de provenienta
    E clar ca „negri”erau banii!
    Chiar de mimati indiferenta
    Dovada-i spamul pentru ANI!

  8. Unul dintre ei, o fi… Dr. Alban, poate ca dupa cateva concerte tinute prin Romania, a vazut cum stau treburile pe’aci… si… s-o fi gandit sa-si incerce norocul, recuperandu-si banii, dupa teapa luata la Bucuresti in 2005.

  9. Si eu primeam intr-un timp, niste spam-uri de la un anume Mr. Patrick Chan, din Hong-Kong, care chipurile imi oferea oportunitatea vietii mele ! Cred ca stiti si voi despre ce e vorba… niste transferuri bancare de la un Colonel Irakian care a fost ucis impreuna cu familia, bla bla… cat de tampit sa fii, sa pui botu’ la asa vrajeli ? Am inteles ca i-a cam mers prin cateva tari, unde naivitatea unor persoane, l-a facut cu ceva banisori…

  10. se mai primesc mailuri cu un premiu decernat de o banca din Spania, se dau detalii privind tranzactia chiar si cod de transfer western. Evident o aiureala. Oricum evitati sa dati informatii personale sau comerciale.

  11. DOMNULE DAN VOICULESCU
    Trimit in atentia dumneavoatra acest memoriu oficial. Va rog sa-l publicati pe blogul dumneavoastra . Va rog sa spargeti cenzura. Cetatenii acestei tari mereu mintite au dreptul sa stie adevarul. Cu multumiri si deosebit respect. R.H.
    FLOTA AERIANA A MAFIEI ROMANE
    
(COMANDANT TRAIAN BASESCU)
    PRESEDINTELE ROMANIEI A VANDUT FLOTA AERIANA A TARII CONTRABANDISTILOR SI TERORISTILOR INTERNATIOLI PE UN PRET DE NIMIC ( UN AVION ILIUSON LA PRETUL UNUI JEEP )
    NOTA OFICIALA
    Consilier
Deputy Chief of Mission ) la Ambasada Romaniei- Washington, DC. 
 Domnule Gaginsky
    
Va rog transmiteti guvernului pe care al reprezentati in calitate de ministru -consilier urmatorul document .Prin el anunt oficial ca am contactat pe MICHELE M. LEONHART
DEA Acting Administrator
Drug Enforcement Administration
U.S. Department of Justice cerand deschiderea unei anchete la adresa cetateanului roman Traian Basescu . Confirmati primirea si numarul de inregistrare.
    UNUL DIN NUMEROASELE DOCUMENTE SE REFERA LA FLOTA AERIANA A „COMERCIANTILOR MORTII” VICTOR BOUT -TRAIAN
    BASESCU
    DOCUMENTAREA ESTE BAZATA PE DECLARATIILE FOSTULUI DIRECTOR AL AEROPORTUL OTOPENI VALENTIN VASILESCU SI DIN ALTE SURSE . http://www.myspace.com/val2002

    EL A FOST TRANSMIS IN ATENTIA DOMNILOR
    Harry J. Giknavorian
Supervisory Special Agent
Drug Enforcement Administration (DEA) – SECI Center
    Troy Larson
Regional Security Officer
    Brian Lutz
Attaché, U.S. Secret Service
The United States Embassy ROMANIA

    VA ROG DESCHIDETI : http://devanewyork.blogspot.com/

    Robert Horvath ziarist de investigatii ( specializat in terorism si trafic ilegal de armament. Cetatean USA.

  12. Nu e ca si cum doctoru’ nigerian chiar ar exista. Cum nu exista nici profesorul spaniol, seicul arab sau afaceristul american. De astia am dat eu. Adica or exista ei, da’ sigur nu erau ei aia care mi-au dat mail. Astept in continuare cu interes ziua in care folderul Spam va deveni ceva mai mult decat exercitiu pentru „Delete All”.

  13. Luk nou !
    PDL-u’si schimba lukul:
    Gata cu cele pedale !
    Cu motor, visle sau zbaturi,
    Ca pleaca sefu’ pe mare !

    Vai, vai, ce durere !
    Reforma-i nedreapta:
    Cu toti pedalam
    Cu placere !

    Un model nou de timona,
    S’o sirena{aia blonda ?}
    Ancora, „made in Cluj”:
    Ia uite, cum prinde forma !

    Vai,vai, ce durere !
    Reforma-i nedreapta,
    Da’ strangeti din dinti
    Pina piere….!

  14. Au ajuns si la dumneavoastra?
    Pe mine m-au „terorizat” acum cativa ani.:)
    Ba bucur ca aveti umor. Deci asa? “Un misterios doctor nigerian gestionează fondurile lui Voiculescu” sau “Dubioasa mostenire egipteană a lui Voiculescu – cercetată de ANI”. :) :) :) :)
    Cu respect

  15. corespondentul dvs special la New York (asa se autointituleaza), uitase sa zica (si la Tokio) poate fi comparat cu usurinta cu acesti magnifici doctori nigerieni…..
    :)
    Dl Horvath – de tranzactia cu rachete balistice Bulava (nici rusii inca nu au asa ceva), racheta ce are niste aripioare miscatoare (simuleaza zborul unui liliac) (vezi Google) :) ce se pot lansa de pe obisnuite pescadoare ati auzit?
    Agentul special de la Gheorghieni relateaza ca se vor monta pe vasele „de pescuit” somaleze…:)
    Si ghiciti cine va fi capitanul? Generalul IDI NA…………. – AMIN DADA (nume predestinat) :) de la Postarea „Actualiattea Clasicilor” de pe acest blog, data 19 Oct 2009.

    Am inceput saptamana binedispus …ceea ce va urez la toti cititorii…

    :)

  16. Toata lumea le primeste…eu zilnic sunt anuntat ca „tocmai” am castigat marele premiu al unei misterioase loterii online de prin Irlanda (de obicei) sau ca am castigat o mostenire de undeva din Nigeria…tot felul de prostii din astea…

  17. Pai da,ca vine acusica de la UE baieteii cu controlul justitiei la Romanica.Si scumpica justitie trebe sa iese cu fata curata,asa ca mogulule ai grije mare…cica laca cichi cea:-))))))

  18. Ca intr-o mumie egipteana,
    In spam, se ascunde-un cod secret,
    Dar cum sa-l dibuiasca ANI
    Cu asa reduceri la buget?

    Chiar si cu bani n-au nici o sansa,
    Caci nou-„mogulul faraon”,
    Trei doctori negri a scos in fata,
    Dar „spam”u-i scris de Champollion.

  19. Am inceput rau saptamana,o sa o termin si mai rau,dar ca sa fiu solidara cu moldovenii,O.K.-o duc bine,din moment ce inca traiesc.La naiba,inima nu are chef sa bata cum trebuie,stresul ma darama,executearea silita imi bate la usa.Cea mai buna solutie-o sa fac un chef cu cei de la Smurd.
    In alta ordine de idei,”Afirma-te,romane!” ca slogan de partid,nu atrage si nu inspira.In plus unii nu inteleg sensul la”a te afirma”(sensul folosit de PC).Ca sa te afirmi,trebuie sa fii manelist sadea,prieten cu PD-L-ul,si cuscru cu gasca vesela.Cel putin asta am vazut la tv.,la interviurile unor reprezentanti PC-isti.
    Deci,urmeaza pe blog,ca subiect de discutii,slogane,logo-uri si motto-uri?!
    Orice ar fii,tot e bine.

  20. Daca functionarii publici (reprezentantii Ministerului Economiei,ai Ambasadelor) nu stiu sa promoveze produsele romanesti la adevarata lor valoare si dezinteresati, varianta trimiterii SPAM-urilor in toata lumea merita luata in calcul….mai ieftina si posbil cu mai bune rezultate.

    In alta ordine de idei…ce parere aveti referitor la subiectul vaccinarea impotriva gripei porcine…..Daca e pozitiva – cati membri ai familiei Dvs s-au vaccinat?
    E o tema ce-i framanta pe multi.

    Multumesc

  21. o sa radeti dar eu am vaga banuiala ca un fost deputat roman [acum arestat in sfarsit spre bucuria mea] avea legaturi cu nigerienii.
    in sensul ca spala niste bani pt ei. la o banca din elvetia :)

  22. Eu am luat legatura cu un domn din Nigeria, care a avut nevoie de ajutor pentru un transfer de fonduri si, poate ca nu ar trebui sa spun asta, dar am facut un ban cinstit. 10.000 de Euro nu sunt de aruncat.
    Eu zic sa investigati inainte sa aruncati cuvinte de ocara la adresa nigerienilor.

  23. Si eu, un flamand, sunt „vrajit” cu tot felul de spamuri cum ca as fi castigat la diverse loterii de prin Polinezia sau ca zilele urmatoare vor incepe actiunile juridice prin care voi fi declarat mostenitorul tronului nu stiu carui regat aborigen. Urmasul celebrului King Julien :)) probabil

  24. Radeti de nigerieni, dar eu am luat teapa si nu stiu cum sa fac sa primesc banii inapoi.Am facut plangere prin Interpol din februarie 2009,Am dat nume concrete si nu am primit nici un raspuns

Comentariile sunt închise.