Public acest mesaj prin intermediar, căci locul în care mă aflu – în trecere rapidă – are prize cu exces de personalitate, gata oricând să-mi scurt-circuiteze laptopul.

Cu bateria descărcată si calculatorul inert, asadar, amân pe mâine răspunsurile despre P.C.

Uite, ăsta-i un motiv bun de trecut la smartphone!

16 COMENTARII

  1. Mogulul nostru e-n criza,
    Spune ca e scos din priza;
    Dar chiar cand este plecat
    Cu noi tot e conectat.
    Toti cei care scriu pe blog
    Cred ca sunt in dialog.

  2. REVOLUTIA CAPITALISTA
    Creiarea mogulimii mici si mijlocii poate fi conceptul fundamental al noului partid.
    Personalitatea dumneavoastra poate fi port drapelul acestei miscari.
    Creiarea unei clase noi trebue bazat pe incurajare economica : 1 Creiarea unui fond pentru noul intreprinzator si in general incurajarea creierii capitalului. 2 Taxarea preferentiala – primul an fara taxe – al doilea an doar 25 %…..etc.
    3 Pe plan politic creiarea unui stat prezidential republican sau monarhic ca arbitru echidistant, care sa reprezinte pe toti cetatenii, nu numai mafia.
    4. Fiecare cetatean sa aiba drept de a participa la un sistem bazat pe concurenta libera asigurandu-se aceleasi pozitii de start nu cele de sosire, care depind de talent si calitati personale.
    5 Echitatea sociala trebue incurajatata prin bunastarea generala.
    NOUA REVOLUTIE ROMANA TREBUE SA FIE REVOLUTIA CAPITALISTA.

  3. Nici o sfaraiala, dupa mine. Ca sa poata oferi o sesiune decenta de navigare pe net, trebuie procesoare destul de serioase. Procesoarele serioase mananca bateria rapid (de exemplu faimosul iPhone trebuie incarcat macar de 2-3 ori pe zi), iar bateriile sunt facute mici, pentru ca „merdeneaua” trebuie sa fie slim. Altfel nu e feișăn.

    Si pana la urma, tot la priza nesigura ajungeti. De-aia nu prea am inteles-o pe-asta cu smartphone sau netbook sau notebook…tot laptopul e de baza!

  4. Am uitat. Merdeneaua trebuie sa fie si cu taci. Caci, pentru un urangutan, telefonul cu trackball nu e „intuitiv”.

  5. Curioasa din fire,am incercat sa am rabdare si sa citesc un blog promovat de acest blog-Marius Aldea.Ar fii bine daca ar ramane cu cantatul.Canta mai bine decat scrie,sau poate,pentru ca mie mi-e mai greu sa-i inteleg pe cei cuprinsi de stilul emo(e de ajuns unul in viatat fiecaruia ca sa te sature,o am pe ficamea,deci suficient).Cand lipseste mogulul,citim ce promoveaza el,desii nu cred ca ii plac versurile lui Aldea junior.

  6. Am o mica problema.Pe acest blog,eu cred ca sunt multi care m-ar putea ajuta.Parintii mei ma tot bat la cap sa le explic ce este cu aia 20.000 de euro si cu legea Cojocaru si chiar e o chestie viabila sau Base agita poporul cu telelvizorul?Dim principiu nu ma uit la OTV,dar batranii mei o fac.De o saptamana,gasca de pensionari se suna si se anunta sa se uite la tv.In sfarsit,cica,le da cineva dreptate,ca munca lor de o viata ca sa ridice tara asta a fost furata de o mana de oameni,etc.Greu cand intr-o casa traiesc trei generatii! Intre conceptii comuniste,Cojocaru,stilul emo,ma gandesc sa ma fac prietena cu dulcea nebunie sau macar un strop de depresie.

  7. Astăzi e ziua ta…
    … zi frumosă ca tine! S-o luăm pe patine: cu șleauri și zaiuri – tot soiul de baiuri! –, cu zăpoare și zăvoare – nexam vapoare! – cu polei, și cu lei, doar la ei… Alelei!
    Producem zăpadă pe stoc, pe premier îl cheamă Boc.
    Bătrâne, e groasă… Groasă ca haina aceea în plus, pe care, în minus, în marea-ți grijă și bunătate, ai recomandat să ne-o mai punem. Dar să nu ne opunem…
    Tot astăzi: minus 27 de grade Celsius, minus 27 de oameni.
    Și, nici cu porcina nu ne e rușine. Deloc nu e bine.
    Deraieri, și ieri, și deraieri și azi… Mai dă chix macazul, cum să arzi gazul?
    Avem consumatori interuptibili și miniștri li-se-rupibili…
    Bătrâne, aici, aproape nimic nu mai e de stat.
    Înțelegi, bătrâne? Nu mai e de stat.
    Nu mai e de stat!

  8. Mesaj catre Mogul

    Te cam joci cu noi pe motiv de priza,
    Nu te plange nimeni ; vei iesi din criza.
    Chestia cu smartphone e un joc cu miza:
    Sa-ti dea Becali banii,dintr-a lui …valiza.

  9. Ma tot bantuie o intrebare,………intrebare simpla si care la un momendat ne apare in minte ce ne dorim………….in cazul unui om simplu cu nevoi elementare este clar

    Dar eu ma intreb ……

    CE ISI DORESTE MOGULUL ????

    Poate primim un raspuns sincer……………………….fara politica, simplu doar viata.

  10. alta traznaie la otv!!!e de groaza.si eu am batrani.3 perechi!!!cum ajung la ei butonez pe t-comanda,,si „ascund otv”.atunci fac un pic de scena…cica „dna”,ancheteaza pe moguletzul ala.si asa ducem cateva zile in susoteli si scheme complotiste.ei,adica batranii mei,nu-s degeaba batrani,aduc pe careva si ala repara.atunci am cateva scene.dar,inventiv ma descurc.o sticla de tzuica,o cioco buna…eh.ce sa fac?mita lucra inca bine.”jocul”asta-l fac de cand cu elodia si ne-elodia.disparuta-aparuta.kik-boxeri,si alte traznai!!!

  11. Unii ar dori raspunsuri „pe stil vechi”, dar cred ca e o munca titanica, mai ales ca eu cred ca vor fi din ce in ce mai multi care sa scrie pe acest blog. Eu nu reusesc sa le raspund la timp nici prietenilor mei. Oricum asteptam niste raspunsuri despre PC in general si despre legi in special

Comentariile sunt închise.