Partea bună a traficului din Bucuresti? Că ai timp berechet pentru a descoperi asa ceva la radio.

13 COMENTARII

  1. Domnule profesor,
    Cum va explicati, totusi, ca la Hunedoara aveti trei consilieri locali care au facut alianta cu PDL? Mai mult, la ultima sedinta cei trei au votat impotriva a 2 proiecte europene, respingand alaturi de PDL si PSD lamuririle solicitate de catre ADR. O consiliera locala de la dvs din partid a spus ca si asa sunt hartii fara importanta. Intrebati la corespondentii dvs in zona, care erau la sedinta. Mihai Leu are afaceri in Hunedoara, acea consiliera are afaceri si plang de grija electoratului. Cum? Facand alianta cu PDL?
    Cu stima

  2. va rog sa binevoiti sa cititi pe indelete acest ziar
    http://www.exploziv-news.ro

    si sa aparati jurnalista curajoasa care il scrie, ma tem pentru viata ei.

    Cu stima, dr. Mihai Popescu

    PS. iata ce editorial a scris azi:

    „Eu te-am făcut, eu te omor!…
    Reprezint a patra putere în stat, aia care nu ia decizii în Parlament, nici nu poate emite Ordonanţe de Guvern, dar care e mult mai periculoasă pentru că, din greşeală, naşte caricaturi. Ultimul exemplar: Traian Băsescu. Eu, ca reprezentant al celei de-a patra puteri în stat – PRESA – l-am făcut pe ăsta preşedinte. I-am periat imaginea, am scos dintr-un derbedeu portuar un om respectabil, dintr-un beţiv am desenat, cu arma mea – pixul, un cerebral capabil să conducă o ţară (chit că ŞTIAM că a incendiat nave cu armament ca să nu fie depistat de autorităţile portuare franceze când acestea se pregăteau să-i verifice „marfa”), i-am transformat pozele pornografice cu madam Mantale în fotografii de familist onorabil, i-am luat sticla de băutură de la gură şi i-am pus în mână microfonul cu care a minţit pensionarii, şi uite aşa, încet-încet, EU, reprezentantul Puterii numărul 4 în stat, l-am făcut preşedinte. De România! E creaţia mea. Eu l-am făcut. Cu pixul, pe hârtie. Caricatura a prins contur. Apoi, a prins glas. După aia, a prins curaj. De la curaj, a trecut la tupeu, iar de la tupeu la nesimţire, cât a mai fost? Un pas. Un pas cât durerea şi umilinţa poporului meu. De aia zic (ca reprezentant al celei de-a patra puteri în stat): EU l-am făcut, EU îl omor!… Conform articolului 53”. Semneaza Simona FICA

    E tulburator! cititi insa dezvaluirile de pe ziarul ei, e un unicat, o jurnalista singura, femeie, impotriva tuturor de la putere.

  3. @ muncitorii domnului profesor universitar doctor Dan Voiculescu

    Drept penal, instigare: „Actiunea prin care o persoana determina,
    cu intentie , pe o alta persoana sa savarseasca o infractiune , fiind o forma a participatiei penale.Instingarea poate fi : simpla, calificata, directa, indirecta etc. Instigarea este simpla cand s-au folosit fata de instigat mijloace imateriale de convingere (rugaminti , indemnuri etc); instigarea calificata cand mijloacele folosite sunt de corupere, cum ar fi: promisiuni de daruri sau alte foloase; instigarea directa cand se indica instigatului ce anume infractiune sa savarseasca; instigarea indirecta cand nu se indica in mod direct si explicit ideea savarsirii faptei, ci indirect, provocand la instigat o stare de spirit care face sa nasca in mintea sa hotarea de a savarsi infractiunea.Se mai face distinctie intre instigarea individualizata, instigarea publica”.

  4. Eu zic sa se ingreuieze la maxim traficu’!…Mai capatam si noi oarece cultura muzicala.Asadar, jos gropanele-n asfalt! Sa se zgaltaie si masinile-alea scumpe ale mogulilor, ca ia-uite…! S-ar face si ceva economie de ban public, sa ramana numai bordura peste bordura!…

  5. Cu traficul din Capitală, situaţia-i complicată,
    Mai greu să vezi, pe străzi,acum,vitezomani;
    De nu face Oprescu autostrada suspendată,
    Şoferii riscă să ajungă, cu toţii, … melomani.

  6. D-le Voiculescu, toata lumea da vina pe sistem pentru moartea copilului cu fractura, fara sa observe ca nu lipsurile au dus la neglijarea pacientului ci nesimtirea, si nu a doctorilor ci a personalului mediu (asistente, infirmiere ) Daca medicii au compasiune pentru un pacient fara bani, asistentele sunt fara suflet.Un copil sarac, lasat singur in spital….. Ce ne puteam astepta ? Daca erau lipsurile de vina, ar fi fost un tratament neaplicat, dar in acest caz , medicii au pus atela si au lasat copilul pe mana asistentelor.Stiti ce e in spital cu aceste specimene, nu fac nimic fara sa bagi mana in buzunar.Suntem de vina ca dam spaga ? ( spune Boc ) Pai dam de frica, cine pune in pericol o persoana apropiata pentru cateva sute de mii? Uitati ce s-a intamplat daca nu au fost dati bani.Nu as lasa singur un copil in spital pentru numic in lume.Va rog sa reflectati la asta.

  7. Buna ziua!Sunt o pensionara din provincie si as dori sa aflu si eu unde se depun dosarele pensionarilor pentru actionarea in judecata sau la CEDO? Multumesc anticipat!

Comentariile sunt închise.