Cum vi se par evolutiile de la Radio Romantic după ultima noastră discutie? M-am ”conformat” satisfăcător? Ati observat schimbările?

Mai aveti propuneri?

29 COMENTARII

  1. Nu, nu-mi place, muzica latino este difuzată la greu pe romantic fm. Cred că de aceea postul de radio a pierdut poziţia de lider pe zona de nişă. dar de unde a aparut plăcerea asta a celor de la Romantic FM de a difuza din 10 în 10 minute muzica latino?

  2. e mult mai bine acum, am observat ca sunt mai putine piese latino…dar ar fi si mai bine daca am avea inpoi stirile sau macar vocile dji-lor care anuntau piesele. Off ce frumos era inainte cand erau si stiri si voci…alexandru ikim, oana tudor, petre….minunat.

  3. perfect de acord cu ana!

    este mult mai bine acum. muzica latino inca mai e dar este mai putina.

    cat despre stiri si dj .. da! stirile nu deranjau, durau 3 minute, si vocile erau placute, mai dadea ‘personalitate’ postului.

    oricum, e mult mai bine. multumim!

  4. Buna ziua, nu are legatura cu subiectul, intrebarea este., se poate face ceva cu inregistrarile de pe siteul antena3.ro, pur si simplu nu functioneaza aprope niciodata, iar Badea..era singurul la care ma mai uitam ocazional, chiar daca repeta la nesfarsit ca papagaul acelas lucru, macar are momente cand e funny, iar acum..nici asta nu merge.Multumesc.

  5. Eu ascult cu plăcere latino iar dacă vreau altceva am de ales între mai multe programe Romantic de diverse genuri. E din ce alege…:) Singura mea problemă e că nu pot asculta radio Romantic decât pe net deocamdată.

  6. Stimate domnule profesor,

    O fetita in varsta de 12 ani din Hunedoara a fost diagnosticata cu cancer gliom mixt sau nped, de categoria a IV-a, maxima, pe o scara de la I la IV. Din pacate, singurul tratament pe care il poate face este la o clinica din Belgrad, care se numeste NOVA VITA. Acolo se efectueaza un tratament revolutionar, cu un aparat cu unde electromagnetice si citostatice naturale, bine suportate de organism. Fetita are nevoie de 15.000 de euro, iar problema este ca ea trebuie sa ajunga acolo in cel mai scurt timp. Exista un cont deschis la Unicredit Tiriac Bank, pe numele mamei, State Teodora Zenovia. Numarul contului este> RO 15BACX0000003467231000. Familia poate fi contactata la nr de tel.: 0766.844192, la matusa fetitei, prof. Iorga

  7. Eu nu reusesc sa gasesc frecventa radio-ul Dv. de suflet, cum ne-Ati marturisit mai deunazi…poate reusiti sa Va faceti un pikutz de timp si-mi scrieti un e-mail pentru…confirmarea frecventei. :)
    p.s.Emisiunea Dnei G.V.F. al carei invitat ati fost a fost pe placul inimii si mintii mele…SUPER !
    Din nou FELICITARI !

  8. pe vremuri il ascultam cu mare placere…brusc a disparut ca frecventa in zona mea (Blaj)…
    … daca s-ar cauta acelasi feedback si in ceea ce priveste starea natiunii (or fi vorbe mari!?) am avea de castigat…doar de castigat. multa mediocritate si improvizatie…si foarte, foarte putina analiza in realitate…chiar mai mult, decidentii sunt tot mai desprinsi de realitate.
    realitatea e printre noi…in fata blocului orice batran cu scoala vietii va putea sugera oricarui politician solutii reale din 2 vorbe.
    soferul de taxi, femeia de serviciu, copilul de pe maidan…toti au solutii reale „scoase” din realitate…dar aceasta realitate este ignorata mereu.
    sa auzim de bine, domnule Voiculescu…romantici sau nu.

  9. Buna ziua domnule Voiculescu
    Nu stiu daca este locul potrivit pentru acest comentariu dar ma alatur personalei care scrie despre emisiunile inregistrate de la Antena 3. Nu locuiesc in Romania si obisnuiam sa urmaresc emisiuni inregistrate. De putina vreme, de cand s-a modificat formatul – a devenit imposibil. Singura sansa sunt emisiunile in direct care acum se receptioneaza fara probleme dar care din cauza diferentei de ora sunt in buna parte inaccesibile. Credeti ca s-ar putea remedia aceasta problema? Profit de ocazie sa va felicit si sa va multumesc pentru tot ceea ce faceti dumneavoastra si colegii de la programele de stiri pentru informarea reala a romanilor despre problemele grave in care se gaseste tara. Multumesc.

  10. Off topic
    Mogulule, ce e cu „mancatoria” de la A3, vad bloguri, care ataca angajatii. Mircea Badea nu mai este bun si trebuie terfelit de cineva sau ceva, adica Daily Cotcodac? Blogul lui Badea aduce si mai multi vizitatori site-ului A3, adica mai multi bani.
    PS – Mogulule, te stiam expert in management :-)

  11. Domnule profesor,
    Ce va spun acum nu-i legat de subiect, dar va intereseaza.
    La Botosani a fost numit sef de filiala PC, un anume domn Ciubotaru, care in toata cariera lui numai cu intrigi a umblat, a ratat tot, iar acum este promovat.
    Nu stiu de ce, dar in toate partidele se intampla ceva ciudat, se promoveaza cele mai mari hahalere si mai vreti sa se schimbe ceva.
    Nu fac parte din nici un partid, dar urmaresc cu interes ce se intampla si ma sperii.
    Si in PSD, prin jocuri de culise, a fost reales un individ care-i jalnic. Daca in Botosani nu au fost ales Basescu, nu se datoreaza politicii duse de opozitie. Sper sa faceti ceva, sa culegeti informatii despre oamenii pe care-i promovati in teritoriu.

  12. p.p.s. sper din suflet ca Dv. stati BINE cu „tiehnica” si nu sunteti in mijlocul razboiului informatico-comunicational-telefonico-interneto-computero-etc.s.a.m.d. ca si mine!
    Mai am un pic shi csedez teren…psihic…shi voi face sau ca Dl.V.Hanescu (adica trec la scuipaturi -nu la „strigaturi”-) sau ca M.R.B.-faza cu csioknul …sau aleg varianta mea shi….ma pusztiesc!…trec in alt teren…cel de golph !

  13. Și mie-mi place mai mult acum. Niște stiri de câteva ”minuțele” nu strică.
    …Deși n-au nimic romantic în ele.

  14. Domnule Dan, in tara asta condusa de nemernici care ne fac viata grea, rar mai gasesti un lucru frumos. Radio Romantic (era) este unul dintre acele lucruri. In ultimii 2 ani a suferit multe schimbari, mai ales de la infiintarea postului de mascarici adica radio zu. Incetul cu incetul a pierdut si acoperirea pe tara, stirile, vocile djilor si mai ales oamenii minunati care lucrau acolo. Intr-o perioada a fost aproape numai muzica latino, dupa care usor a inceput sa revina muzica BUNA. DAR NU MAI ESTE CA INAINTE. De ce nu s-a putut pastra formatul de acum 3 ani? Cu ce strica? In perioada aceea radio romantic era lider de nisa…acum…s-a ales praful. Uite asa in tara asta se duc de rapa si lucrurile de valoare. Eu sunt din constanta si zilnic ascultam romantic fie ca eram acasa, la servici sau in masina, copiii erau inebuniti dupa muzica difuzata. Acum sunt nevoit sa stau cu calculatorul pornit pt a asculta.Pacat…mare pierdere. Asa ca daca, cu adevarat vreti sa schimbati ceva, daca cu adevarat vreti sa oferiti ascultatorilor fideli de romantic o mare bucurie dati timpul inapoi 3 ani pentru romantic fm! Sper ca o sa luati in considerare si mesajul meu. Va doresc sanatate si sa fiti fericit!

  15. Despre radio romanticfm on-line…cam complicata ascultarea…din pacate eu n-am destul spatiu pe C: pentru a descarca Adobe, deci…nici in gura presei de pe site-ul antena3 si nici radioromantic.ro nu pot sa ascult…asta e…nu prea am la ce sa renunt in disk-ul C; pentru a face loc aplicatiei adobe, deci…astept pana voi reusi sa ascult romanticul la radio-ul meu, made in china, care face „figuri” pe baza de…alimentare (buton de conectare defect) si pe baza de frecventa (nu e protejat din fabricatie asa cum ar trebui pt zona mea de …trai).
    In rest…mi-am delectat ochii cu…titlurile care sunt „on air” now.

  16. In Buzau MagicFM se poate receptiona live ? Frecventa ?!
    Radio ZU are „conflict de IP” in zona Unirii Sud ( Bariera Ploiesti ) cu un alt post ce nu pare a fi pirat , basca se pierde live in tot orasu’ cu orele.Ieri ( 1 iulie 2010 in Tg. Frumos.com „cetateanu’ cu paru’ alb” n-a reusit sa-l asculte pe net pe „candidatul” la presedentie indemnat de el in turu’ al-II-lea in dec 2009 ( M.B stie ! ) .
    Profit de ocazie sa va rog ” sa-l trageti de urechi ” pe dl Julius:
    http://brainuprain.blogspot.com/2010/06/eu-cind-vreau-sa-fluier-vine-katrina.html#links

  17. sunt de acord cu marcel. Vocile djilor erau foarte calde si placute. nu ar strica sa se mai auda pe post mai ales cand nunta piesele care urmeaza. Ar fi frumos un matinal romantic, ca pe vremuri …off ce frumos era

  18. Buna ziua Domnule Voiculescu. Imi plac schimbarile din ultima vreme la radio romantic. Muzica este mult mai frumoasa acum, dar am si eu o curiozitate…de ce nu mai introduceti in grila si emisiuni, stiri, voci? Ar fi mai animat postul, acum e prea simplu si cum era inainte era foarte placut. Si cand o sa putem asculta radioul si in brasov?

  19. Ascultam Romantic pana mai anul trecut cand au inceput din greu sa difuzeze latino, am trecut la InfoPro…Din cand in cand mai incerc dar cand aud spaniola schimb instantaneu…Mai incerc…

Comentariile sunt închise.