Cititi aici si aici despre o lege pentru care – gratie tenacitatii lui Bogdan Ciucă, în primul rând – ne zbatem de câtiva ani. Nu vă grabiti să spuneti că are un caracter social pronuntat. E o lege care, înainte de toate, în această perioadă critică, poate aduce bani în sistem: e încurajată plata sustenabilă, nu neplata prin exces de povară.

11 COMENTARII

  1. bineînţeles că vuvuzelele au şi început să spună că parlamentarii ţin cu puturoşii şi infractorii, iar cei ”drepţi” trebuie să sufere de pe urma rău platnici.

  2. „Nu vă grabiti să spuneti că are un caracter social pronuntat”.

    NU, nu are un caracter social pronuntat; are, in schimb, un profund caracter populisto-imbecil ca si tampenia/cretinatatea aia de lege cu a-II-a nationalizare a caselor „zbatuta” tot de dumneavostra, domnule profesor universitar doctor Dan Voiculescu.

  3. Ar fi bine daca am avea un link si catre lege. Din articolele respective, nu reies detaliile legii.

    Fondul este corect, initiativa fiind mai mult decit laudabila.

    Intervin citeva probleme de ordin financiar:

    – Ce se intimpla cu cheltuielile (apa calda si caldura, apa rece, cheltuieli comune) aferente fiecarei asociatii de proprietari?
    – RADET-ul, Apa Nova etc accepta reesalonarea platilor pe aceeasi perioada?
    – Ce se intimpla cu penalitatile aferente facturilor neplatite? Cine le suporta?
    – Daca nu au avut capacitatea sa plateasca iarna, de unde vor gasi bani sa plateasca vara si toamna?

    Din nefericire eu cred ca prin aceasta lege se prelungeste agonia celor care sint in incapacitate de plata.

  4. Iata prima idee in favoarea cetateanului simplu si impovarat de dari si nu in favoarea firmelor.
    Permiteti-mi sa Va felicit pentru acest gest !

    @Mihai:
    -se vor plati conform legii de mai sus si in conditiile ei de catre cei care vor si pot sa beneficieze de ea.
    -…”unde-i lege nu-i tocmeala”.
    -se scad premiile si alte sporuri, daca va fi cazul, din solidaritate bugetara.
    -din diferenta de valoare a cheltuielilor iarna-vara.

  5. Boacănă

    Se’nteţeşte bătălia :
    Limba presei, să se taie:
    Nu rezistă coşmelia
    Cu pensia lu’ tataie !

    Analişti cu multă carte,
    {O fi analişti de rect ?!?}
    Ne explică : cum că presa,
    Unelteşte,în direct !

    Cum că presa mogulească,
    Vinovată-i de eşec :
    Tre’ să se calugărească
    Fiindcă….au călcat pe bec !

    Bocănind cu bocănele,
    A’nceput să-şi simtă cloaca
    Şi simţindu-şi clar finalul,
    Boacănă-şi ascunde boaca :

    Măi să fie ! Chiar aşa ?
    Vinovaţi sunt doar cei care,
    N’au vrut să fie părtaşi
    La boacăna lu’ matale ?

  6. De cand s-a schimbat site-ul Antena 3 (o saptamana) nu se mai pot viziona inregistrarile emisiunilor, am trimis mail-uri la suport si nimic. Dati mesaje la [email protected] , poate-i sensibilizam.

  7. Domnule Voiculescu , nu v-am mai deranjat niciodata desi va urmaresc de ani de zile … Va respect pt. tot ceea ce faceti CONCRET pt.acest popor si , desi nu sunt un naiv care creada intr-un altruism total , eu judec FAPTELE !!!
    V-am deranjat cu o intrebare: DE CE A DISPARUT DIN ARHIVA Sintezei Zilei , inregistrarea de ieri 24.06.2010 , care-l prezenta pe Basescu intr-o umilinta fara margini in raport cu celelalte oficialitati de la summit ??? Acest film ARE O IMPORTANTA URIASA in fata acestui popor , pt. ca acesta sa inteleaga care este atitudinea CORECTA fata de persoanele FARA CUVANT SI TOTAL LIPSITE DE CARACTER !!!! E o buna „lectie de demnitate si onoare” …!!!
    Cu ce „v-a convins” presedentia „sa faceti pierduta” inregistrarea …?!
    Sper sa nu ma dezamagiti si dvs. ….

  8. @ Petrisor: ”Puturosii si infractorii” despre care vorbesc ”vuvuzelele” sunt, in masura de 70%, pensionarii care nu au cum sa plateasca si penalizari. @ Dragos: Vrei doar să mă înjuri sau încercăm să comunicăm? @ Mihai: Legea se gaseste pe Internet. @ GP: Multumesc.@ Marius Adrian Porojnicu: Maestre, n-ai odihna…@ Corina: Ma interesez. @Damocles: Ma indoiesc, am revazut recent acele imagini.

  9. Domnule Voiculescu,

    Va intereseaza ceva de genul acesta : http://unitel.lasting.ro/avantaje.php , pentru administrarea costurilor in holdingul pe care il conduceti?Daca nu pe dumneavoastra, 100% pe managerii care au in atributii domeniul telecomunicatii ii intereseaza.
    Este cel mai puternic instrument de pe piata romaneasca, care in peste 80% din cazuri a adus reduceri de costuri de pana la 40% pentru marile companii din Romania si nu numai.
    Stabiliti-mi o intalnire cu unul dintre managerii de la Administrativ, Financiar sau IT si cereti-le ulterior un feedback…

  10. Trist …, foarte trist … ! Deci in tara asta TOTUL poate fi cumparat si vandut …, pretul difera … Chiar crezusem ca mai exista prin Romania , rataciti , cativa „nebuni frumosi” , necumparabili …, dar m-am inselat…! Pacat…

  11. nu inteleg eu bine sau aceasta lege este o interventie grosolana in relatiile civile, comerciale? cui datoreaza aceste penalitati, restantierii? statului? nu exista un contract intre parti ? cum poate Parlamentul Romaniei sa intervina in relatiile contractuale in care nu este parte? nu se da de pamant cu Codul Civil si Codul Comercial?
    daca o initiativa legislativa ar presupune scutirea de penalitati a restantierilor catre Trustul Intact, ar fi ok?

Comentariile sunt închise.