Poate-s inadecvat, poate-s demodat, dar mi-ar plăcea să cred că găsim din cand în când cinci minute pentru copiii buni, dăruiti, exceptionali care vin din urmă. Probabil că mai au multe de învătat, probabil că arta lor e încă usor de rănit de scepticismul nostru… Dar talentul creste prin încurajări si investitie de încredere.

Andreea Olariu este unul din acesti copii. Un pariu moral al Clubului de Excelentă al Fundatiei pentru Dezvoltarea României. Impresia mea este că, la doar 13 ani, e una dintre cele mai ample si mai educate voci din tânărul val european – lucru confirmat de lungul sir de premii pe care l-am găsit în CV-ul ei. Si mi-as dori ca, peste ani, când o vom urmări pe marile scene, să ne putem spune cu sentimentul minimei datorii împlinite: si noi, românii, am făcut ceva pentru acest copil.

Atât, nimic mai mult.

10 COMENTARII

  1. Andreea este un adevarat talent al Romaniei si cu siguranta va ajunge o mare stea. Este o tanara ambitioasa, care munceste din greu pentru a ajunge in varful carierei muzicale. Va felicit pentru faptul ca ati remarcat-o si o sustineti prin intermediul Fundatiei.

  2. Frumos.
    Ce ne mai puteti spune/scrie despre Domnisoara Luisa si inspiratele Dansei picturi?
    Cine sunt fericitii noi proprietari a tablourilor frumoasei domnisoare ?

  3. Am auzit si eu de aceasta fetita dintr-o emisiune la care au participat mai multi copii talentati de la fundatia dvs. Despre ea citeam cu ceva timp in urma ca va reprezenta Romania la prestigiosul concurs America’s Got Talent, la care a fost invitata sa participe. Aveti dreptate in ceea ce spuneti si va felicit sincer si din suflet pentru ceea ce faceti pentru acesti copii, pentru ajutorul financiar, dar mai ales pentru increderea pe care le-o acordati pentru ca numai asa vor reusi sa ajunga MARI!

  4. Domnule Voiculescu,

    Apreciez efortul pe care il faceti pentru a promova copiii exceptionali; dar mi se pare NEDREPT ca Andreea nu apare la TV cu aceeasi frecventa cu care apar alte „talente” siliconate din curtea dumneavoastra… ok, ele aduc audienta dar macar acceptati-le doar pe cele care nu sunt „spargatoare de case”!
    Madame Siscanu trebuia zburata din Antena urgent; ca si Mandruta de altfel… Nu o promovam la 3 minute dupa divort pe toate canalele antenei… ex-varciu, blonda lui Bote si alte dame de companie n-au decat sa apara dupa anumite ore in conditiile in care nu au avut aventuri NOTORII cu barbati insurati carora le-au distrus casniciile;
    Nu sunt puritana dar daca noi promovam adulterul ca mod de realizare in cariera si in viata, de ce nu ne-ar fura politicienii pe fata???? Degeaba ii incriminez si le critic compromisurile, atat timp cat la mine in batatura se accepta si se promoveaza cel mai josnic dintre compromisuri?

  5. Buna ziua! Numele meu este Simona Tripon si va scriu din Oradea. Dar, nu despre mine este vorba ci despre un copil exceptional care are nevoie de un sprijin financiar.
    Georgiana Matei este absolventa a liceului cu profil pedagogic „Iosif Vulcan” din Oradea, pe care l-a absolvit cu 9.83. A fost o eleva exceptionala despre care profesorii pot da foarte bune referinte. Mai mult, Georgiana a parcurs toate etapele de selectie si a fost admisa la Universittea Cambridge, unde doreste sa studieze criminalistica. Pentru plecarea ei in Anglia, parintii ei mai au de legalizat niste hartii oficiale si sa constituie un fond de garantie pe care-l cere Universitatea, de 5.500 lire sterline.
    Va scriu cu speranta ca acest copil exceptional va putea gasi la dumneavoastra sprijinul financiar pentru constituirea acestui fond cerut de Cambridge. Daca veti gasi o posibilitate sau daca veti afla interes in sprijinirea acestui tanar, va pot pune la dispozitie toate datele de contact pentru a lua legatura cu familia respectiva.
    Cu speranta ca viitorul Georgianei nu se va impotmoli de un amanunt nu atat de mare, dar esential, va doresc numai bine si izbanda in toate intreprinderile dumneavoastra!!
    Cu respect,
    Simona Tripon

Comentariile sunt închise.