ami Says:

iulie 22nd, 2010 at 9:17 pm edit

De ce nu ii da FACIAS in judecata si pt ca au marit TVA la 24% cand legea spune ca o asemenea majorare trebuie anuntată cu 6 luni inainte. Asta e un motiv bun de dat statul in judecata zic eu. Daca tot aparati cetatenii impotriva abuzurilor statului…

Multa sanatate!

@ami: Actiunea FACIAS pe această temă e pe rol de două săptămâni. Totul depinde de celeritatea cu care se va judeca această cauză. Îti dau vesti. Si mă bucur că gândim la fel :) .

12 COMENTARII

  1. MARE MOGUL
    PARCA AUZIND SFATUL DUMNEAVOASTRA
    O ZIARISTA JAPONEZA SE PREGATESTE SA DEA IN JUDECATA
    STATUL ROMAN.

    Presedintelui Romaniei

    Palatul Cotroceni,
    Bulevardul Geniului nr. 1-3
    Sector 6 – Bucuresti – Romania,
    Cod postal 060116
    e-mail:      [email protected]

    SCRISOAREA UNEI JURNALISTE JAPONEZE ADRESATE PRESEDINTELUI
    ROMANIEI TRAIAN BASESCU.
    Excelenta
    Va dau o veste proasta. Agentura securitatii condusa se dumneavoastra in Japonia sa prabusit.
    Totul a inceput a inceput in pe GINZA la un restaurant al securitatii Romane in capitala Japonei. Fara sa stiu acest lucru ne-am deplasat acolo acum doua seri cu un grup de prieteni. Scopul a fost petrecerea intr-o atmosfera romaneasca si punerea la punct a unui tur al Transilvaniei, urmand sa anunt familia mea din Romania de aceasta intentie.
La un moment dat vorbindu-se despre Ceausecu un prieten ( un important sculptor japonez ), facand o gluma a intrebat daca nu avem sub masa plasat un microfon. Si intradevar spre stupefactia generala gluma a devenit realitate. Sub masa era intradevar un microfon, conform unei tradiiti vechii ce pare de neschimbat chiar de o revolutie.
Am devenit atenta analizand cu atentie fetele de la alte mese. Datorita meseriei de fotograf posed o memorie vizuala excelenta. Nu dupa mult timp la un bar unde ne-am dus cu tot grupul, am recunoscut un individ care fusese la ‘” DARIE ”
Simtind ca sunt urmarita ca la New York ( Studioul este tinut sub observatie neintrerupt, …..au fost doua spargeri cosecutive etc ) am anuntat discret politia. A doua o zi o alta persoana care ma urmarea a fost retIinuta de politie. Persoana “retinuta” ,un cetatean japonez a inceput sa vorbeasca. Mi sa permis sa-i iau un interviu . El a relatat printre altele de intalnirea dumneavoastra cu spionajul romanesc cu ocazia vizitei dumneavoastra in Japonia si indicatile date. Ele reprezinta un atac frontal impotriva Imperiului Japonez si a cetatenilor ei.
    Va asigur . fara parerea de rau ,ca acest document va insemna sfarsitul carierei dumneavoastre politice.Concluzia cazului se regaseste in titlul acestui comentariu. Va rog confirmati primirea scriisorii si numarul de inregistrare.
KIYOKO HORVATH OSAKA ZIARIST JAPAN Date de contact personal.

  2. ce inseamna initiativa de suspendare a lui Basescu semnata DV? inseamna ca atunci cand nu exista sprijin si conjunctura iesi ca paduchele in fata sa demonetizezi ideea , sa nu te consulti cu PSD si PNL in concluzie sa ii faci un favor lui Basescu sa isi negocieze mai usor pielea la o eventuala suspendare cu sanse reale…RUSINE RUSINE RUSINE o mizerie ce ati facut mister DV

  3. De acord, majorarea TVA este un abuz, dar este cel mai mic al acestei guvernari. Mult zgomot pt nimic, preturile nu au crescut, a facut mai multa panica decat efecte economice directe. Sa vedem daca vor scadea incasarile la buget datorita panici induse consumatorilor.

  4. BRAVO MOGUL INTELEPT SI PLIN DE CURAJ !
    UNII SPUN CA AI FURAT STARTUL. ADEVARUL ESTE CA TE-AI PREZENTAT PRIMUL LA START. ACTIUNEA DE SUSPENDARE A VENIT LA TIMP PENTRU A PERTURBA DIVERSIUNEA

    TANDEMULUI TOKES BASESCU !

    ROBERT HORVATH : DE FIECARE DATA CAND BASESCU ARE DEGETELE STRANSE CU USA , TOKES IL SALVEAZA. DIVERSIUNEA ESTE IEFTINA SI ESTE INDREPTATA IMPOTRIVA CETATENILOR ROMANIEI. –

    HUNGARIAN MANIFESTO-

    JOS REGIMUL BASESCU! APEL ADRESAT CONCETATENILOR MAGHIARI, PENTRU A SE UNII CU ROMANII PENTRU A SALVA TARA DELA DEZASTRU, INAINTE DE A FI PREA TARZIU, PENTRU NOI TOTI! Am crezut intodeauna ca romanii si ungurii pot trai impreuna in pace. Inainte de revolutie dupa absolvirea facultatii, am lucrat la televiziune si la principalele studiouri de film din Romania. Intre operatorul de film Horvath si ceilalti cineasti nu am simtit nici o diferenta. Ne certam intre noi, dar uniti prin ura impotriva lui Ceausescu,….. am fost impreuna si frati. Acum cateva ore un fost coleg ma sunat la telefon si mi-a spus un mare adevar. ” fiecare om ,fiecare natiunile are bune si rele dar nimeni nu a indraznit sa spuna vreodata despre unguri ca sunt lasi sau lipsiti demnitate …..dar m-am inselat…… Voi prin alesii dumneavoastra mentineti la putere pe Basescu ! Parlamentarii vostrii cu 6% din voturi sunteti principalii vinovati pentru razboiul care sa declarat nu numai impotriva romanilor ci impotriva tuturot cetatenilor acestei tari. Da domnilor maghiari peste capul vostru mafia maghiara si mafia romana si-a dat mana . Asa numita autonomie nu va izoleaza sau rezolva problemele. Bugetarului ungur ca si bugetarul roman i se reduce la fel salariul . Pensionarii din Tinutul Secuiesc au ajuns cersetori la fel ca romanii . Nu cred ca este vreo deosebire intre copilul maghiar sau copilul roman, care plange……. de foame. Cu ce va ajuta daca istoria se invata in limba maghiara, cat timp ce prezentul si genocidul indreptat impotriva tuturor se invata in limbajul hotilor , manelistilor si vanzatorilor de neam.? Desi unii nu vor sa recunoasca voi sunteti cei care, cu un curaj nebun ati aprins la Timisoara, flacara revolutiei din 1989. Din pacate flacara sa stins si prin alesii vostrii faceti azi jocul comunistilor si securistilor impotriva carora v-ati ridicat impreuna cu romanii. Am citit nu demult un articol scris de George Serban in care se spune ” Dragi compatrioti, dragi romani, fiti unguri! ” …..aratati acelasi curaj si demnitate macar pentru o zi. Pentruca mi-a crapat obrazul de rusine nu ramane decat sa intorc foaia si sa va spun Dragi compatrioti, dragi ungurii, fiti romani! Sau cu alte cuvinte unitiva ,asigurand nu nimai painea de toate zilelele , ci si viitorul copiilor vostrii ! Citesc sau urmaresc pe micul ecran sute de mii de solutii , frectii la un picior de lemn de a iesi din criza si prapastie. Solutia este simpla si unica : Pe langa romani un milion de unguri pe strada! Acum cateva minute am citit si recitit de zeci de ori un articol extraordinar care se termina spunand RIDICĂ-TE GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE! Nu ramane decat sa extrapolez spunand: RIDICA-TE GHEORGHE , IOSCA, ION SI PISTA !!! RIDICAT-VA ODA

  5. Mogulule, da’ nu ai rabdare deloc; savureaza-ti vacanta… ca peste 2-3 luni incepe distractia, putintica rabdare. O sa ajunga sula-n coaste romanasului si atunci va veni si marea revelatie, revelatia asta e odata la 50 de ani, asa ca distractie placuta inainte de iures!

  6. @Robert Horwath ( apropo de postarea de nr.2 )

    De vechile practici ale securităţii s-a plâns şi d-l Adrian Năstase care, pe blogul său, în postul din 22 iulie a.c. intitulat”Cum poţi obţine un aparat de fotografiat în perioada de criza” susţine că unui muncitor ,ce efectuează unele lucrări de reparaţii la locuinţa sa din str.Zambaccian, i s-au oferit de către o persoană ,rămasă deocamdată neidentificată,o sumă importantă de bani şi un aparat de fotografiat pentru a face nişte poze din interiorul casei şi de a le livra acesteia.
    Întrucât d-l Năstase a lansat o discuţie referitoare la identitatea persoanei pasionate de „arta fotografică”, am incercat şi eu să-mi dau cu presupusul însă ,tot după aceleaşi metode pe care le reproşează altora,opinia mea a fost din pacate cenzurată. Îmi permit s-o reiau aici ,pe blogul d-lui Voiculescu,căruia ,cu toate acuzele aduse de unii si de alţii,nu practică,dupa ştiinţa mea, nici un fel de cenzură a comentariilor făcute de cititori ,motiv pentru care îi mulţumesc.

    Iat-o :

    Dan Doboseriu spune: Comentariul tău e în așteptare.
    iulie 22, 2010 la 10:10 pm

    @Adrian Năstase

    Bănuiţi degeaba experţi străini, spioni şi terorişti ,
    Consilieri europeni, foşti miniştri şi alţi securişti ;
    Persoana respectivă e un hoţ care caută comoara
    Lăsată, d-nei Dana, moştenire de Mătuşa Tamara .

  7. D-le Voiculescu va rog sa luptati in continuare ca sa scapam de acesti smecher.
    Pe noi nu ne conduce un presedinte adevarat ci un mare smecher.
    Stiti foarte bine ca e asa.
    Dl Boc este incopetent inconjurat de smecheri.
    Tara aste e in prapastie deoarece nu sunt locuri de munca,salarile sun mici si reduse cu 25%,tinerii ne pleaca pe capete,ne pleaca medicii si cadrele medicale.
    Ce face dl Basescu in afara de asi bate joc de populatia Romaniei?
    Poporul roman nu merita asta!
    Poporul roman merita sa se ii redea DEMNITATEA!

Comentariile sunt închise.