În lipsa unor martori adusi în fata Justitiei, e greu să te pronunti asupra noului episod pugilistic atribuit presedintelui Băsescu. Dar dacă episodul este real si institutii ale statului precum SPP si Administratia Prezidentială ajung să mintă pentru a musamaliza iesirile grave ale presedintelui, atunci România e o tară în pragul pierzaniei.

8 COMENTARII

  1. Ma tem ca „pragul” este trecut ceva mai de multisor.Daca „episodul” este real si nu facatura, cu toata „musamalizarea” tot se va afla mai devreme sau mai tarziu!…Si semnificatia lui nu se va pierde, dar daca nu este real?…

  2. sentimentul asta de frustrare ..de neputiinta nu cred ca este strain cuiva …fiecare alegem sa defulam in mod propriu … asa o faca Base .

  3. REPLICĂ POPULARĂ

    Nu contează,
    BT boxează;
    Nu „conteşte”,
    Chitic primeşte
    Pe româneşte,
    Seara-n Neptun,
    Directa tun,
    De la nebun.
    SPP minte
    Tot înainte,
    Cu multă fală
    Pentru Dârdală-
    Dom Preşedinte.
    Halal părinte !
    Să-l aia-n gură,
    De murătură.
    Cu suspendare
    Sau lapidare
    Sfârşi-va oare ?
    S-avem credinţă
    În biruinţă !
    Cu larg ecou
    Scăpăm de bou.
    Doamne ajută !
    Naţia ciută
    Poala-ţi sărută…

  4. Stimate domnule presedinte,
    in fiecare dimineata, dau o raita pe blogurile preferate (incep cu Mircea Badea si Ciutacu de incalzire, continui cu Petreanu, Sorina Matei, Bucurenci etc.). Mi se pare ca astazi, dupa ceea ce s-a intamplat, este liniste. Ma asteptam la mai mult, ma astept de la concetateni la mai mult. Nu este normal. Nu este corect. Nu este bine!
    Dumnezeu sa ne aiba in paza lui! Eu cred totusi ca nu am vazut tot. Abia acum incepe. Este o mizerie la care nu vreau sa particip. Am sa gasesc si solutia sa fiu departe.

  5. Romania e o tara pierduta deja. Politica dimboviteana facuta de TOATE partidele, cu dedesubturi, musamalizari, comisioane si cite si mai cite. Cu traseismul politic specific curvasariei romanesti, cu excursii de lux pentru lobby, fara repere morale autentice, fara cultura, sintem un popor condamnat. Si multe din cite se intimpla azi sint rezultatul celor 20 de ani de politica „originala”. Cu un Videanu venit in tenisi si ajuns un important om de afaceri, cu un Basescu ne condamnat pentru flota, cu un Blaga sef de vami si trezorier pt sefii de partid… ce speram?
    Inclusiv dvs. ati contribuit la asta prin intilnirea de la Grivco din 2004. Acum e prea tirziu ca sa mai aveti regrete. Deja ne-ati condamnat, ca popr si ca natie.

Comentariile sunt închise.