Am aflat acum despre moartea lui. In tinerete, incercam sa-i copiez eleganta – care parea nativa, naturala, fireasca. Pe la 18-20 de ani n-aveam mai mult de doua camasi, dar ma asiguram mereu ca-s apretate si calcate perfect – in maniera lui Tony Curtis.

Nu mai stiu cum, dar generatia noastra a reusit totusi sa vada filme precum The Defiant Ones, Operatiunea Petticoat sau Unora le place jazzul.

11 COMENTARII

  1. Stimate domnule Varan,

    Ne pare nespus de rau dar zeghea nu se poate apreta!… Dar sta tzapana si roade un pic pe la gat!…Suntem convinsi ca va veti obisnui, sunteti un luptator, dupa cum ne povestesc cei din comertul cu energie electrica!…Va asiguram totusi un numar de tinuta potrivit si saboti de lemn, ecologici.

  2. Domnule Voiculescu chiar daca diferenta de varsta dintre noi este mare (sunteti de varsta mamei mele) si noi, copiii primei generatii incaltate din Romania, am vazut filmele lui Tony Curtis. Si am invatat multe, am citit….Deh! Vremuri trecute!

  3.   MOGULULE
    ABIA ASTEPT SA TE VAD LA CONDUCEREA GUVERNULUI ROMAN ELEGANT SI „PLIN DE CLASA”, CU CAMASA APRETATA SI CALCATE PERFECT, IN MANIERA TONY CURTIS, UNUL DIN EROI SI MODELELE GENERATIEI NOASTRE.

    DAN VOICULESCU PRIM MINISTRU
    Situatia economica din Romania cere un guvern de tehnocrati . Singura persoana care cumuleaza experienta de menagement economic cu cunostinte de teorie economica este profesorul Dan Voiculescu. La aceasta se adauga experienta politica. El este un om extrem de influent in economia Romaneasca iar grupul sau mediatic este una din cele mai importante. Asa cum am mai spus , elementul cel mai inportant este competenta si credibilitatea externa.
    Eu personal nu vad in viata publica nici o persoana care sa se ridice la nivelul
    intemeietorul Partidului Conservator. Un guvern condus de acesta poate fi un semnal pozitiv in formarea unei clase mijlocii adevarate . El poate insemna trecerea de la un sistem mafiot la un capitalism modern.
    Ocidentul este extrem de ingrijorat de situatia exploziva din Romania.
    Sunt jurnalist de investigatie. Toate rapoartele confidentiale ale analistilor considera in jurul Craciunului izbucnira unei revolte populare extrem de periculoase si greu de controlat. Pentru a dezamorsa situatia si a creia este nevoie de o actiune rapida care sa duca la demisie de buna voie, sau invers, a Presedintelui Basescu. Iata cateva rapoarte raport al serviciului american care face parte din presiunea care incepe sa devina extrem de puternica si care urmareate schimbarea regimului.
    CIA -ROMANIA
    Romania’s interior minister has resigned, after police rallied against the government’s harshest austerity measures in years. The opposition is now demanding the resignation of the entire government, which introduced steep wage cuts to help the country overcome an economic crisis.

    Romania’s Interior Minister Vasile Blaga announced his resignation after 6,000 police angry over a 25 percent wage cut marched to the presidential palace.

    Witnesses said police pelted the palace with eggs, with some shouting, „Get out, you miserable dog!”
    The president can expect more obstacles on the road, as further protests are planned against government austerity measures, which include sharp wage cuts for public workers and tax hikes to fight the budget deficit.

    President Basescu’s government has been unable to pay wages and pensions without a $26-billion bailout loan from the International Monetary Fund and other lenders. But in exchange for the deal, the IMF demands strong action to reduce Romania’s debt.

    In 2009, Romania’s economy shrank by more than seven percent and the government needs support from the IMF, the European Union and the World Bank, partly to pay state wages and pensions.

    Most macroeconomic indicators keep worsening and people are increasingly dissatisfied with their slumping living standard. Indeed, the rising poverty or attempts for marginalising of democracy could cause the civil society to eventually rebel against its rulers. Rebellion because of poverty would express a primal struggle for survival; revolt against rulers would demonstrate a political maturity seen in Bulgaria in 1997, in Hungary in 2006, and even in Moldova, in 2009. Unfortunately, an uprising seems the only workable scenario for Romania today.
    TRADUCEREA FINALULUI :
    O REVOLTA PARE SINGURUL SCENARIU POSIBIL PENTRU ROMANIA !

    Robert Horvath Deva http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

  4. TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA !

    Vad ca o dam… dintr-una intr-alta… Exact cum spuneam, nu mai intelegi nimic pe blogul asta. D-le Voiculescu, poate ca un subiect sau o discutie pe tema Bancilor din Romania, care ne jecmanesc si ne usuca pur si simplu, fara ca politicienii sa intervina in forta, ar fi mai important. Ceea ce s-a facut cu ordonanta aia de guvern, s-a vazut destul de clar, ca a fost o mare bataie de joc. Suntem singura tara din Europa, unde bancile straine fac ce vor, fara sa fie stingherite de nimeni. Eu zic, ca, nu numai presedintele sa fie suspendat, ci si bancile venite de dincolo in Romania sa se pricopseasca pe termen scurt, ar trebui puse la punct. Asta e marea problema la noi, ratele la banci care in ultima vreme, aproape s-au dublat. Camatarie oficiala ! Oameni lasati pe drumuri, familii destramate, sinucideri, etc. Toate acestea sunt tinute departe de puplic. Case, terenuri, masini si alte bunuri, sunt scoase la licitatii smenuite si aranjate de catre banci, pe care le castiga toti snapanii si mafiotii, care sunt mana in mana cu functinarii bancari. De ce nu sunt difuzate toate acestea pe posturi Radio-Tv ?!. Aceste banci, merita un tratament similar cu cel din Argentina anilor 1992. Oricum, in Romania nu mai e nimic de facut. E totul pierdut. Mi-ar placea o lovitura de Stat, nationalizare, arestari si confiscari in masa ! Ma refer la cei care au furat si au vandut tara de 20 de ani incoace si acum se vad „prosperi oameni de afaceri” ! Noi, oamenii de rand, corecti si de buna credinta, nu am avut nicio sansa ! Asta e…

  5. Doamne, Dane, ai băgat frica-n ei! Ce tupeu au! stângeţi rândurile şi nu vă lăsaţi, că totul este legal, iar despre cum ţipă Europa, nu vă faceţi probleme… Lor le e frică de moarte, de puşcărie, de ceea ce vor pierde etc. Daţi cu ei de pământ, că nu-şi mai încap în piele de atâta tupeu. Plus că le e frică de sindicate, de ceea ce plănuiesc etc. Au ieşit la atac, nemernicii! Aveţi grijă cum le transmiteţi oamenilor ceea ce trebuie făcut, ca o consecinţă firească a ceea ce trăim cu toţii, fără a afecta democraţia, prin proceduri parlamentare normale în orice democraţie, când se formează altă majoritate, expresia reprezentanţilor poporului, şi care doreşte( ea, majoritatea) altceva. Plus că Bolnavu’ a încălcat, deja, de multe ori Constituţia. Curaj! că şobolanii atacă, fiindcă li se scufundă corabia, şi li se înneacă şeful vasului: Marinarul cel Bolnav. Cu respect,
    P.S. : Ce tupeu au la televizor: Atacă pe toţi, pe tine, pe Vântu, pe Crin, Ponta etc. , mă refer mai ales la Boc, susţinut în spate de Pleşcoasa.

  6. Generatia noastra le-a vazut pentru ca se dadeau asemenea filme. Acum, foarte rar, mai poti vedea un film bun. Pe TCM si MGM. La noi se dau doar filme comerciale, bune doar de timpit tineretul. Pacat.

  7. LOVITURA DE STAT BASESCU IN ROMANIA !
    FOR Nipon Press.
    ULTIMA ORA
    -SERVICIUL AMERICAN ANUNTA INEVITABILITATEA UNEI LOVITURI DE STAT
    IN ROMANIA. DEPARTAMENTUL DE STAT IN ALERTA.
    – CEREREA AMBASADORULUI SUA LA BUCURESTI PENTRU O AUDIENTA LA PRESEDINTELE BASESCU A RAMAS FARA NICIUN RASPUNS.
    – VICE PRESEDINTELE SUA BIDEN A TRIMIS PRIN CABLU UN MESAJ DE AVERTISMENT AMENINTAND CU GRAVE CONSECINTE.
    -PRESEDINTII ITALIEI SI FRANTEI AU TRIMIS MESAJE PERSONALE .
    – LOVITURA DE FORTA VA INCEPE CU ARESTAREA LUI DAN VOICULESCU
    UNUL DIN OAMENII CEI MAI BOGATI DIN ROMANIA SI PROPRUETARUL UNUI
    IMPERIU MEDIATIC.
    – SE PREGARESTE UN DOSAR DE TIP BOLSEVIC CARE ACUZA UN COMPLOT
    AL OPOZITIEI , MOGULILOR IMPOTRIVA PUTERII DE STAT IMPLICAND POLITIA JANDARMERIA SI O PARTE DIN SERVUCIILE SPECIALE.
    – IZOLAREA PRESEDINTELUI BASESCU EVIDENTA. LOVITURA DE STAT ARE
    IN AFARA PARTIDULUI PREZIDENTIAL DOAR SPRIJINUL SPP ( UN FEL DE GARDA PRETORIANA ) SI SERVICIUL EXTERN.
    – SERVICIUL SECRET AL ARMATEI ESTE IN CONTINUA LEGATURA CU STRUCTURILE „INFORMATIVE ” AMERICANE.
    – MINORITATEA MAGHIARA VA ANUNTA IN CURAND TRECEREA DE PARTEA OPOZITIEI
    – LOVITURA DE STAT INCEARCA SA OPREASCA INEVITABILUI.
    O URIASA MANIFESTARE POPULARA DE 100.000 SAU 200.000 DE PERSOANE CU PARTICIPAREA POLITIEI, JANDARMILOR SI A MII DE REZERVISTI DIN ARMATA PURTAND UNIFORMA VA INSEMNA SFARSITUL REGIMULUI.
    – CONCLUZIE : LOVITURA DE STAT MILITARA SAU DE CATIFEA NU VA PUTEA OPRI CADEREA UNUI REGIM CARE SI-A PIERDUT ORICE SUSTINERE SAU LEGIMITATE. MASELE REVOLTATE STIIND CA NU MAI AU DE CE SI DE CINE SA LE FIE TEAMA VOR UMPLE IN CURAND STRAZILE MARILOR ORASE.
    OCCIDENTUL INCEARCA O INTERVENTIE RAPIDA PANA LUCRURILE VOR SCAPA DE SUB CONTROL.
    Voi reveni cu o corespondenta speciala de la Bucuresti.

    Special pentru NIPON PRES ( Europe )

    Robert Horvath Deva.
    Urmariti corespondente pe Robert Horvath Deva Blog http://devanewyork.blogspot.com/

  8. @ Dan Voiculescu

    De-o zi n-ai mai postat nimic pe blog
    Şi pe cititori deja-i încearcă un plictis ,
    Căci mult îi întristează orice necrolog ,
    Dar e moft de-a plânge azi….şi după Curtis .

  9. Domnule Web Master
    Sunt ziarist de investigatie. Reprezint impreuna cu sotia mea Kiyoko televiziunea
    si importanta agentii de presa Japoneza in SUA. Ca membru al clubului de presa straina am legaturi profesionalale si personala cu numerosi ziaristi. 15 ani ani de presa m-au ajutat sa creiez surse credibile la care nu au acces poate ziaristii din tara. Cu alte cuvinte informatiile mele trebue sa ajunga pe blogul Dan Voiculescu.
    Situatia din tara este prea seriosa sa ne jucam cu aparitii intarziate sau cenzurari.
    Va multumesc.

Comentariile sunt închise.