Dincolo de nuante si rezerve, jos pălăria pentru demnitatea politistilor. Restul – aici. Spun cei de la FACIAS:

”Mai mult, în cazul în care amenzile vor fi mentinute în urma tuturor contestatiilor, FACIAS ii asigura public pe liderii sindicali ca va suporta integral plata acestor amenzi.”

Iar la Iosif Buble veti gasi un rezumat lucid al situatiei.

16 COMENTARII

  1. Romania a castigat Cupa Mondiala la handbal feminin si am fost nevoit sa ma uit pe net pe un site american ca sa vad meciul … sa numai spun ca si dupa ce au castigat primele titluri in zire online erau despre becali si basescu . promovam mizeria si nonvaloarea . ne meritam soarta … Romania – Norvegia 24-23 in finala ..bravo fetele !!! cadou de ziua lui DV :)

  2. L-am ascultat azi pe don’ colonel NILS S. si nu prea a nimerit-o. Cica a castigat ‘puncte’ Pinocchio, ca oamenii nu iubesc Politia si vezi doamne romanii o sa ii dea dreptate chiriasului de la Cotroceni. Toata stima pt mister NILS, dar e o vorba: dusmanul dusmanului meu e prietenul meu :)

  3. JOS PALARIA PENTRU MOGUL !
    Dincolo de nuante si rezerve, jos pălăria pentru demnitatea MOGULULUI.
    ASISTAM LA UN EVENIMENT CRUCIAL IN SUBMINAREA STATULUI …….MAFIOT. SA RIDICAT INSFARSIT BALCONUL. SERVICIILE AL PARASESC PE MOGUL DEASEMENREA. AM PRIMIT UN MESAJ ACUM SATEVA MINUTE DE LA UN BAIAT CU OCHI ALBASTRI CARE A-SI SCHIMBA CULOAREA VEDERII.
    IN ATENTIA MOGULULUI
    CITEZ : ” UN ANIMAL INCOLTIT SI PANICAT ESTE EXTREM DE PRICULOS”.
    ” Serviciile au primit niste informatii………….despre niste conturi aprtinand
    lui Ceausescu. Se incearca lipirea mogulului de aceste conturi dar nu exista probe. Se fac sapaturi in jurul lumii …..Cipru, Austria etc.
    Sub pretextul unei ” arestari temporare ” se va face o perchezitie pentru gasirea unor documente legate de acest caz sau de altele. Basescu a dat ordin ca pana la Craciun sa fie terminati mogilii. Stie ca partida este ca si pierduta si joaca totul pe o singura carte . Fiecare servici are un departament in acest scop. INCHEI CITATUL.
    TREBUE JUCAT RAPID SI TERMINAL. TREBUE CREIATE O SERIE DE ANCHETE SI SCANDALURI CU CANOTATIE INTERNATIONALA.

    SUNT ZIARIST DE INVESTIGATIE. IN CAZUL IN CARE ESTI INTERESAT POT
    SA AJUT IN ACEASTA DIRECTIE.

  4. BĂSESCU TRAIAN CĂTRE OPREA

    Eu, Nuţa şi Roberta, plecăm
    Departe, în exil, ca să luptăm.
    Te rog: ai grijă de bambina !
    Şi nu uita… să stingi lumina.

  5. @ Dan Voiculescu

    La mesajul tău de-mbărbătare ,
    Pe româneşte,fac o completare
    Şi anume : Non abbiate paura
    De d-na Kovesi Codruţa Laura !

  6. A SE CITI :SA RIDICAT INSFARSIT BALCONUL.
    SERVICIILE AL PARASESC PE PRESEDINTE DEASEMENEA. ( NU PE MOGUL CUM DIN GRESEALA AM SCRIS )

  7. Da, asa e, dar cand 5 milioane de gusteri pun stampila pe tine, de ce sa nu o intorci ca la Ploiesti. Politisti, cat sunt ei de militieni sunt singurii care si-au adus aminte de intalnirea cu Basescu la Cotroceni in urma cu un an (binenteles erau alegeri prezidentiale) si de promisiunile acestuia. Eiiii acu e scadenta.
    PS – Dar cei care sunt dati afara din politie pe criterii politice, e bine de mentionat si astfel de aspect. Ca sa sti tu mogulule ca sunt politisti care nu au luat in viata lor o spaga, au asteptat salariul cuminti cu toate ca le era copiilor foame acasa si au fost dati afara pentru ca nu au pupat sefii pusi de PDL-i. Bine astia cred ca nu sunt buni nici unui partid din opozitie ajuns la putere, cum faci cu astia?

  8. @ROBERT HORVATH
    Nu exista servicii secrete, nu avem asa ceva sunt doar niste servitori niste baieti din niste gasti institutionalizate sub niste initiale: SRI, SPP, SIE, MIE, TIE, NOI, VOI, EI, ELE,…. la dracu nu exista asa ceva.
    DACA EXISTAU CU ADEVARAT;
    -BASESCU NU ERA PRESEDINTE
    -ROBERTA ANASTASE NU FURA VOTURI IN PARLAMENT
    -OMAR HAISAM NU FUGEA DIN TARA…..ETC.
    SI IN GENERAL ROMANIA NU ERA ATAT DE VRAISTE!

  9. MERY
    DIN PACATE SERVICILE EXISTA. SUNT PESTE TOT SI CONTROLEAZA TOTUL. EXISTA INSA O MARE SPERANTA…..SERVICIILE NU POT JUCA
    PE UN CAL PIERZATOR .

  10. MOGUL AL SALVARII ROMANIEI !
    MOMENTUL ESTE PRIELNIC SI HOTARATOR. REGIMUL SE CLATINA.
    INTINDE O MANA UNGURILOR. TI SE VA RASPUNDE. DIN POLITICIAN
    POTI DEVENI UN SALVATOR AL TUTURORA.-

    HUNGARIAN MANIFESTO
    JOS REGIMUL BASESCU!
    APEL ADRESAT COMPATRIOTILOR MAGHIARI, PENTRU A SE UNII CU ROMANII
    PENTRU A SALVA TARA DELA DEZASTRU, INAINTE DE A FI PREA TARZIU, PENTRU NOI TOTI!

    Am crezut intodeauna ca romanii si ungurii pot trai impreuna in pace. Inainte de revolutie
    dupa absolvirea facultatii, am lucrat la televiziune si la principalele studiouri de film din Romania.
    Intre operatorul de film Horvath si ceilalti cineasti nu am simtit nici o diferenta. Ne certam intre noi, dar uniti prin ura impotriva lui Ceausescu,….. am fost impreuna si frati.
    Acum cateva ore un fost coleg ma sunat la telefon si mi-a spus un mare
    adevar. ” fiecare om ,fiecare natiunile are bune si rele dar nimeni nu a indraznit sa spuna vreodata despre unguri ca sunt lasi sau lipsiti demnitate …..dar m-am inselat…… Voi prin alesii dumneavoastra mentineti la putere pe Basescu !
    Parlamentarii vostrii cu 6% din voturi sunteti principalii vinovati pentru razboiul care sa declarat nu numai impotriva romanilor ci impotriva tuturot cetatenilor acestei tari.
    Da domnilor maghiari peste capul vostru mafia maghiara si mafia romana si-a dat
    mana . Asa numita autonomie nu va izoleaza sau rezolva problemele. Bugetarului ungur ca si bugetarul roman i se reduce la fel salariul . Pensionarii din Tinutul Secuiesc au ajuns cersetori la fel ca romanii . Nu cred ca este vreo deosebire intre copilul maghiar sau copilul roman, care plange……. de foame. Cu ce va ajuta daca istoria se invata in limba maghiara, cat timp ce prezentul si genocidul indreptat impotriva tuturor se invata in limbajul hotilor , manelistilor si vanzatorilor de neam.?
    Desi unii nu vor sa recunoasca voi sunteti cei care, cu un curaj nebun ati aprins la Timisoara, flacara revolutiei din 1989. Din pacate flacara sa stins si prin alesii vostrii faceti azi jocul comunistilor si securistilor, impotriva carora v-ati ridicat impreuna cu romanii.
    Am citit nu demult un articol scris de George Serban in care se spune ” Dragi compatrioti, dragi romani, fiti unguri! ”
    …..aratati acelasi curaj si demnitate macar pentru o zi. Pentruca mi-a crapat obrazul de rusine, nu ramane decat sa intorc foaia si sa va spun Dragi compatrioti, dragi ungurii, fiti romani! Sau cu alte cuvinte unitiva ,asigurand nu nimai painea de toate zilelele , ci si viitorul copiilor vostrii !
    Citesc sau urmaresc pe micul ecran sute de mii de solutii , frectii la un picior de lemn de a iesi din criza si prapastie. Solutia este simpla si unica : Pe langa romani un milion de unguri pe strada!
    Acum cateva minute am citit si recitit de zeci de ori un articol extraordinar scare se termina spunand RIDICĂ-TE GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE!
    Nu ramane decat sa extrapolez spunand:
    RIDICA-TE GHEORGHE , IOSCA, ION SI PISTA !!! RIDICAT-VA ODATA PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU ,,,,,,,,,
    Robert Horvath DEVA Cineast USA

  11. @ mery … in principiu ai dreptate . unui ofiter de informatii al Romaniei nu ar trebui sa-i tremure genunchii decat in fata lui Dumnezeu si a la auzul imnului de stat … iar domnu RH la cat delireaza maine o sa zica ca l-au informat extraterestrii

  12. CONFESIUNI PREZIDENŢIALE

    „La Cotroceni sunt un vremelnic chiriaş”,
    Palatul blestemat nu-l părăsesc, fiind un laş.
    Dar nu-nţeleg de ce-s somat să ies afară,
    Pentru motivul pueril că-s… javră ordinară.

  13. Mineriada politista a lui Basescu!! Mitingul a fost tinut la indicatiile exprese ale lui Traian prin cozile lui sereriste din Politie tocmai pentru a pune batista pe tambal vis-a-vis de furtul voturilor din Parlament comis de Roberta Anastase si pentru a-l demite pe Blaga. Securistul bisnitar Traian impuscand astfel doi iepuri dintr-o lovitura.

  14. Domnu’ senator, din cauza lu’ presedintele Basecu pana si ratele salbatice chiar si gastele salbatice, ingrasate aici si-nvatzate pe teritoriu patrii noastre de moguli adevaratzi, au inceput sa-si ia zboru spre tarile calde!…Asa nu se mai poate, este dincolo de „calendaru'” dumneavoastra da senator ce vrem,elnic va aflatzi, dar just cum a vrut Dumnezeu, ca si in mandatu’ dumneavopastra sa plece toate ca sa se emigreze, ca aici nu se mai da salariile intregi cum le dati dumneavostra da varan ce va cunoaste toata lumea!…Insistati si dati-l pa Basecu jos, ca ele pa sus, spre rusinea noastra , parasec Romania pentru alte meleaguri, ba io pa unele gaste, rate, pelicani si chiar pitigoi da balta, i-am auzit strigand inainte sa-si ia lumea-n cap: „Fie painea cat de rea, oi,oi,oiiiii, ce bun e cozonacu’!”…Asa ca va spui sa dati si dumneavoastra cu fesu da pamant in semn da protest politic!…Sfatul meu este sa nu dati cand ploaua afara sau martea si joia ca e trei ceasuri rele si s-ar putea sa va trazneasca da „javra” ce lasati „ratele” si „gastele” salbatice sa mai si iasa afara!…Sa va stea in gat banii comunistilor!…Cum ar veni de-ar fi, ca de nu, sa nu fie!…

  15. SURSA ANTONOV | 14 Ianuarie 2011 16:26
    DOSAR CSF NR 12314/1989

    STRICT SECRET

    DRAGI TOVARASI SI PRETINI

    NE-A CIURUIT LEGIONARUL BASESCU IMPREUNA CU AGENTURILI STRAINE DIN REPUBLICA SOCIALISTA MOLDOVENEASCA!

    NE-A TAIAT PRIVILEGIILI,SI NU MAI AVEM POSIBLIITATEA SA MERGEM LA TOVARASE NOAPTEA….

    ARMATA ROMANA,CARE SI-A FACUT PE DEPLIN DATORIILI FATA DE PATRIA NOASTRA SOCIALISTA,A FOST CIURUITA DE IMPREIALISTII ANGLO-AMERICANI IN FRUNTE CU FASISTUL BASESCU LEGIONARUL!

    23 AUGUST NU IL MAI PUTEM SARBATORII IN MODUL NOSTRU TOVARASESC. NE-A CIURUIT LEGIONARUL!

    A CONDAMNAT COMUNISMUL SI REALIZARILE SOCIALISTE! A TRADAT PATRIA SOCIALISTA,IN FAVOAREA IMPERIALISTIILOR SI LEGIONARIILOR DIN SPANIA!

  16. « Non abbiate paura! Aprite, anzi, spalancate le porte a Cristo! Alla sua salvatrice potestà aprite i confini degli stati, i sistemi economici come quelli politici, i vasti campi di cultura, di civiltà, di sviluppo. Non abbiate paura! Cristo sa cosa è dentro l’uomo. Solo lui lo sa! »
    (Papa Giovanni Paolo II. Omelia della messa di inaugurazione del pontificato, 22 ottobre 1978

Comentariile sunt închise.