Oare cum va arăta viata lui Traian Băsescu după suspendarea din functia de presedinte? Se va întoarce la navigatie? (asta sustine public, cel putin; deci nu se va întoarce la navigatie…) Va încerca să-si asigure imunitate în cazul Flota agătându-se de conducerea PDL? Va bea bere si va sparge seminte cu prietenii recunoscători din industria asfaltului? Va lua – justitiar chiar si la pensie! – urma spăgii Daimler în România? Va practica boxul la categoria Old Boys, pentru a-si aminti de zilele glorioase din viata politică, când niciun copil obraznic si niciun alegător nemultumit nu-i făceau fată în luptă dreaptă? Va deveni presedinte de bloc si va trimite zilnic sectoristul pe capul vecinilor de la 5, care refuză să-i cedeze locul de parcare? (ba nu, ăsta e un scenariu inadecvat, înteleg că locuieste într-o vilă pe care si-a atribuit-o singur, ilegal – si pe care refuză s-o mai părăsească).

Vă propun un concurs pe tema asta, cu data limită 28 septembrie. Cine descrie cel mai creativ si mai sprintar viata lui Pinocchio post-suspendare (si mai exact: post-demitere, asa cum observă corect Codrin) – câstigă un scuter. Cine o descrie cel mai analitic si mai lucid – câstigă un Montblanc.

P.S. Împrumuturi pe termen lung; cofinantarea proiectelor europene; prioritizarea investitiilor; revizuirea Constitutiei. Sunt teme pe care Pinocchio le-a bifat în discursul de azi, desi sustinând, cel mai adesea, pozitii opuse realitătii. Bine măcar ca a respectat o parte din agenda pe care i-am fixat-o ieri; pertinenta unor teme mai salvează contextual imaginea tristă a institutiei prezidentiale.

103 COMENTARII

  1. Cel mai probabil taraian basescu, in cazul in care un membru pdl va ajunge presedinte, va dori sa fie prim-ministru. Daca nu, probabil isi va prelua functia de presedinte pdl si va continua sa stoarca tara de bani cum a facut si pana acum, in afaceri cu papusa elena udrea, cocos, si tot clanul mafiot. Afirmatiile sale legate de retragerea din politica sunt doar de fatada; si-a intins caracatita in toate sectoarele, ar fi prosteste din partea lui sa o si faca. Toate astea in cel mai bun caz in care nu v-a fi linsat de populatie, cand nu o sa-l mai apere gorilele spp-iste.

  2. MOGUL PLIN DE INTREBARI
    NU ESTE O GLUMA CU PINOCHIO CI O INTREBARE DEOSEBIT DE GRAVA.
    BASESCU TREBUE BAGAT IMEDIAT LA PUSCARIE. IN CAZ CONTRARIU VA
    AJUNGE CA PUTIN PRIM MINISTRU. ORICUM DIN CALCULELE MELE EL ESTE PASIBIL NUMAI PE PLAN EXTERN PENTRU LEGATURA CU TERORISTII, TRANSPORT ILEGAL DE ARME ETC LA CEL PUTIN DOUA EXECUTII PE SCAUNUL ELECTRIC SI IN JUR DE O 100 ANI DE PUSCARIE !

    BASESCU SE INDREAPTA SPRE SCAUNUL ELECTRIC !
    LEGEA AMERICANA SPUNE: „Punerea sub acuzare pentru incercarea de a procura rachete sau exporta „surface-to-air missiles”, aduce o pedeapsa maxima de inchisoare pe viata. Rachetele exportate de Romarm o instutie a statului roman, au fost considerate de un tribunal american ca o amenintare mortala pentru helicopterele armatei americane din Columbia.
    In Octombrie 1997 Departamentul de Stat al calificat FARC ( guerila columbiana ) ca o organizatie terorista. Acelasi lucru la facut si Uniunea Europeana. Pentru intentia de a cumpara si a exporta acest gen de rachete unei organizatii teroriste pedeapsa minima este de 25 de ani. Ea a fost aplicata lui MONZER AL KASSAR,cel mai important traficant de arme din lume., In punerea sub acuzare se spune „Armele romanesti trebuiau sa fie intrebuintate pentru doborarea helicopterelor Apaches si Hawks”. Si au facut acest lucru pe deplin.In acest an media internationala anunta: ” Rachete antitanc romanesti se numara printre armele din depozite secrete ale miscarii marxiste columbiene de gherila FARC (Fortele Revolutionare din Columbia) descoperite de armata columbiana, se arata intr-un raport al Grupului de analiza antiterorista Giat de la Bogota. Bogota, citat, intre altele, de cotidianul columbian El Tiempo si agentiile EFE si AFP Anul acesta guvernul columbian a transmis, prin intermediul Interpol, solicitari oficiale (denumite de Interpol “circulare portocalii”) catre statul Roman cerand clarificari privind originea armamentului descoperit in depozitele FARC sau folosit de gherila. Solicitarea a ramas fara raspuns. Intr-o intalnire din 26 ianuarie 2008, care a avut loc in Romania, un “locotenent” al celebrului traficant de arme Viktor Bout, furnizor de baza al FARC, a declarat ca Bout are 100 de astfel de rachete “disponibile imediat”. Declaratia le-a fost facuta unor agenti americani sub acoperire care s-au dat drept membri FARC, Potrivit unui articol publicat recent tot in cotidianul El Tiempo (in care au aparut si actualele dezvaluiri privind provenienta arsenalului FARC), gherila columbiana ar fi reusit sa achizitioneze 20 de astfel de rachete romanesti, capabile sa loveasca avioane sau elicoptere in zbor pana la altitudinea de 6.000 m. Surse oficiale de la Bogota au confirmat ca fortele aeriene columbiene au fost avertizate asupra riscului ca FARC sa detina si sa utilizeze acest tip de arme. Toate aceste au fost recomfirmatei de un purtatori de cuvant ai guvernului columbian care a subliniat ca rachetele trimise de Basescu au dus la moartea a doi piloti americani, cu doua saptamani in urma. Pentru a documenta exportul de arme catre teroristi am luat contact cu consulul Columbiei de la New York. DOCUMENTELE COLUMBIENE ARATA CA RACHETELE ROMANESTI AU INTRAT IN ARSENALUL GUERILEI DUPA ARESTAREA LUI KASSAR SI BOUT.
    Serviciile de informatii columbiene au avertizat cu privire la interesul liderilor FARC pentru achizitionarea de armament de ultima generatie, in special rachete sol-aer IGLA-S24 fabricate in Romania. Transportul rachetelor romanesti a fost facut cu avioane provenite din Romania si asigurata de piloti romani,noteaza un document columbian.
    „The convictions for conspiracy to kill U.S. officers and employees and conspiracy to acquire and export surface-to-air missiles each carry a sentence of life in prison.” In consecinta Intr-un document notarizat, am cerut punere sub acuzare a cetetanulul roman Traian Basescu pentru CONSPIRACY TO PROVIDE MATERAIAL SUPPORT OR RESOURCES TO A FOREIGN TERRORIST ORGANIZATION. Memoriul a fost trimis catre:UNITED STATES DISTRICT COURT SOUTHERN DISTRICT OF NEW YORKMICHAEL J. GARCIAUnited States Attorney
    Robert Horvath, New York, USA BLOG http://www.blogger.com/
    SITE http://www.devagallery.com/
    PS
    Reuters : ” Elicopterele americane cad ca mustele sub tirul rachetelor de tip STRELA vandute de dealerii lui Basescu. pe o filiera iordaniana insurgentilor. Rachetele romanesti sunt usor de indentificat..(Capul rachetet contine un disc modulator)…….. Rachetele sunt produse fabrica Electromagnetica Ploiesti ( Romania )

  3. pai…probabil va deveni seful pdl (doar de asta exista Boc pe lume, sa fie sluga umila la jupan) si, in campania urmatoare se va lupta cu turcii si tatarii (comunistii si mogulii nu mai sunt la moda), eventual ne va spune ca are de terminat opera lui Mihai Viteazu’…. Culmea (sau nu) e ca in dulcele stil ce ne caracterizeaza ca popor va fi iar votat poate cu un pic de noroc se face premier… Noi nu suntem in stare sa stabilim relatia de cauzalitate „vot-nivel de trai”. Noi votam ca la fotbal, sa castige unii sau altii cumva fara sa ne afecteze pe noi direct…Iar cand finalmente ne dam seama ce bou am votat nu avem decenta sa spunem „ne-a prostit”… Nuuuu noi incepem sa explicam ca nici cu ceilalti nu ne-ar fi fost mai bine… Noi nu suntem apti sa sanctionam democratic… noi o data la 50 ani iesim in strada…. Poate macar acum o sa fim destul de scuturati ca sa ne facem bine…

  4. MOGULULE CLARVAZATOR
    OFER A DOUA VARIANTA. BASESCU VA SFARSI INTR-O INCHISOARE
    FRANCEZA. DE ALTFEL AUTORITATILE FRANCEZE AU DESCHIS CAZUL
    ROUEN. SURSA : CONSULUL FRANCEZ DIN NEW YORK.

    RANTA CERE CAPUL BASESCU !
    Robert horvath new york
    BASESCU CRIMA SI PEDEAPSA SENZATIONAL ! CINEASTUL ROBERT HORVATH TRIMITE DOCUMENTUL AUDIO AL CRIMEI BASESCU DIN PORTUL ROUEN FIRMEI SHELL, INCENDIATA IN 1981. http://blog.imperiaonline.me/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe.html. IN ACEST AUDIO BASESCU RECUNOASTE FALSIFICAREA PROBELOR, Scriu aceste randuri de la locul crimei. Acesta este articolul 4 al serialului. El poate fi urmarit in intregime pe http://devanewyork.blogspot.com/ Vizita mea la compania SHELL al carei instalatii din Portul Rouen au fost incendiate de Traian Basescu, a fost filmata in intregime si fac parte din documentarul CRIMA SI PEDEAPSA. In aceste zile duc tratative cu diferite statii japoneze inclusiv in Franta cu CANALUL 5 ( international ) pentru difuzare. Acesta este doar inceputul – interesul mediei francezeste major. Nu demult postam pe blogul meu urmatorul comentariu : „Intr-un articol publicat in 2 februarie 2008, si dedicat vizitei pe care pe care urma sa o efectueze in Romania presedintele Frantei Nicolas Sarkozy dupa doua zile, “LE MATIN semnala insa faptul ca Traian Basescu “mai are inca de lamurit cu autoritatile franceze incidentul din portul Rouen, de acum 27 de ani” si avertiza ca “Intr-un moment de suparare, dosarul incendiatorului poate fi activat”. In acelasi articol, se mai amintea ca “Sarkozy este in primul rand promotor al intereselor economice si politice ale Frantei” Iar cand onoarea Frantei este la incercare el devine de-a dreptul nervos”. Daca se pune din nou dosarul pe rol in Franta va dati seama ca, cele 12 milioane de dolari de atunci, paguba, se ridica acum la vreo100 de milioane de dolari cu dobinzi cu tot. Basca ca, propietarii tuturor vaselor incendiate pot cere despagubiri cit vor muschii lor avind in vedere cum ca, autorul incendiului capitanului lui peste prajit este cunoscut prin insasi declaratia audenuntatoare facuta de securistul Basescu care a mimat si meseria de capitan. Totul este ca, cei de la Shell, indiferent de ce vrea sau nu vrea Sarkozy, sa redeschida cazul. Totul este ca, la urechile lor sa ajunga informatia necesara.” IN DECURSUL ACESTEI ZILE AM VIZITAT SEDIUL COMPANIEI SHELL Société des Pétroles Shell, PREZENTAND TOATE DOCUMENTELE DESPRE CRIMA BASESCU DE LA ROUEN, INCLUSIV DOCUMENTUL AUDIO IN CARE BASESCU RECUNOASTE CA A INCENDIAT 37 DE VASE SI A FALSIFICAT PROBELE PENTRU A DERUTA AUTORITATILE FRANCEZE AM TRIMIS DEASEMENEA O SCRISOARE CONFIDENTIALA CATRE PETER VOSER CEO of Shell. „acum, pot să o spun public, nu mai e nici un secret, am schimbat ceva în instalaţie înainte să permitem accesul autorităţilor franceze la bord, ceea ce a făcut imposibilă demonstraţia, demonstrarea vinei noastre“. Iata inregistrare audio cu Traian Basescu povestind despre o intamplare in care a fost implicat la inceputul carierei sale de comandant de nava, mai exact cand era comandant al navei Arges, prima nava primita in comanda. Ce s-a intamplat? Era la vreo 3 luni comandantul acestei nave, nava ancorata intr-un port din Franta, a izbucnit un incendiu in care au fost implicate 38 de nave, efectul a fost o poluare masiva a Senei, nava sa fiind suspectata ca fiind cauza incendiului. Ce a facut presedintele nostru Traian Basescu in timpul si dupa cele 28 de zile de ancheta? Ascultati-l pe el personal, cu atentie maxima in jurul minutului 2 al inregistrarii audio: Inregistrare AUDIO : http://blog.imperiaonline.me/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe.html ACESTE RANDURI ANUNTA DECESUL LUI TRAIAN BASESCU….. DEOCAMDATA POLITIC SI SANSA DE A ALEGE INTRE O PUSCARIE ROMANEASCA SAU UNA FRANCEZA ! Robert Horvath -Deva Cineast si ziarist de investigatii New York- Tokyo
Corespondenta speciala 
http://devanewyork.blogspot.com

http://www.devagallery.com/

  5. Analitic: suspendarea poate avea loc numai daca este initiata de 1/3 din numarul parlamentarilor. Suspendarea poate fi initiata de opozitie, dar demiterea trebuie confirmata prin referendum.(in cazul raspunderii politice). Cu votul a 2/3 din parlamentari care sa hotarasca(ceara) punerea sub acuzare pentru inalta tradare, presedintele poate fi suspendata. De la data punerii sub acuzare pana la data demiterii, este suspendat de drept (in cazul raspunderii juridice).

    Totusi, fiind vorba doar de viata post-suspendare (si nu de cea post-demitere), pot spune ca Traian Basescu va incerca sa il revoce din functie pe Mircea Geoana pentru ca functia de presedinte interimar sa revina PD-L (o simpla cerere cu o lista de semnaturi – minim o treime din numarul total de senatori conf. Regulamentului Senatului).

    Astfel, presedintele interimar Basescu ar detine in continuare controlul, iar organizarea referendumului de demitere ar fi in grija PD-L prin Vasile Blaga
    (varianta 1: lipsa prezentei la vot cauzata de lipsa popularizarii referendumului pentru validarea rezultatelor sau varianta 2: furt masiv + „cei 322”).

    Si apoi, din nefericire, va redeveni presedinte cu norma intreaga victorios asupra celor 322.

  6. Din articol, totusi, reiese, ca doriti un raspuns referitor la viata post-demitere.

    Analitic: Luand in considerare declaratiile recente ale lui Sebastian Lazaroiu (referitor la Alba ca Zapada), lansarea Partidului Popular (a lui Dan Diaconescu) si visurile de prea marire ale lui Zeus, se poate presupune ca, intr-o formatiune nou creata sau, posibil, prin sciziunea PD-L (doar sunt 3 factiuni acum), Traian Basescu va incerca o revenire pe scena politica cu acelasi discurs: va da vina pe ceilalti, respectiv tripleta BVB, el ramanand cu femeile din viata lui, inocent ca intotdeauna.
    Un nou proiect politic ar putea avea succes (cu Traian Basescu ca facand parte din acesta) abia din 2016, dupa disparitia de facto din Parlament a PD-L (ca formatiune). Presupun ca, pana atunci, Traian Basescu va incerca sa imite modelul rusesc (mentionat in comentariul 1 si de Doina Zahan), atribuind, incet-incet, tot mai multe puteri premierului, poate si printr-o noua Constitutie ce ar urma sa fie prezentata populatiei peste cativa ani (republica parlamentara dupa model american?!?).
    Deja serviciile secrete romanesti le intrec pe cele rusesti (ca numar, nu eficienta).

    Mai pe scurt: un nou proiect politic, cu un nou partid (aceleasi fete gen: Stolojan, Basescu, Anastase, EBA, Udrea, Voinescu, Preda etc.) – cu incercarea preluarii functiei de premier incepand cu 2016.

  7. Creativ (post-suspendare): va merge cu „basca” in mana la dvs la Grivco incercand sa va roage sa nu il demiteti. Poate va si plange putin (ca nu e vina lui, ca Boc l-a pus sa faca tot, ca l-a sedus Nutzi :-) ). El se jura ca nu fura…

  8. Creativ (post-suspendare): declara stare de asediu (doar presa e una dintre amenintarile la siguranta nationala), dizolva Parlamentul si aduce armata sa il apere. Da ordin serviciilor sa asculte toate telefoanele si sa monitorizeze toate mailurile pentru a preveni orice lucru negativ spus la adresa lui sau a membrilor PD-L mentinand, in acelasi timp, un discurs umil la nivel european/international in care spune ca in Romania nu se intampla nimic.

  9. Creativ (post-demitere): pe Traian Basescu il vad in pantaloni scurti, in fata blocului de langa vila stand cu celelalte „doamne in varsta” „discutand” in cadrul Radio Sant despre ce a mai facut Felix. Bineinteles, nelipsitele seminte ar imbunatati vanzarile din domeniul agro-alimentar (multumin,d-le Basescu ->o sa ii spunem si dnului Stefan Nicolae despre achizitiile dvs record). Din cand in cand, dna Maria ar scoate capul pe geamul vilei si l-ar striga spunandu-i ca trebuie sa duca gunoiul, iar el revoltat i-ar spune ca parca isi aduce aminte ca l-a dus si acum o saptamana si refuza (nu mai are minute sa il sune pe Emil).

  10. Situatia 1: va fi suspendat,
    Avand posibilitatile:
    a) Incearca sa reapeleze la votul cetatenesc(referendum) folosind, din nou, tactica lui Eltin: {vede de ce se teme populatia cel mai mult [binecunoscutele: saracie, tepe, moguli, comunism, mineri(?),Iliescu,etc] si asociaza acel lucru cu numele adversarului} De aici avem optiunile:
    I. Votantii il cred, recastiga fotoliul prezidential iar opozitia pierde, din inertie,si alegerile parlamentare (trist dar plauzibil) si atunci cred ca mai vorbim abia de prin 2018…
    II. Votantii au un moment de luciditate, pierde referendumul, revine in PDL sa pregateasca parlamentarele (pe principiul lumea a fost pacalita dar ii „desteptam noi” sau „ultima sansa pt reformarea Romaniei”)
    III. Nu se prezinta la vot 50%+1(putin probabil) ,referendumul nu e validat, si atunci……?
    b) Renunta la sansa unui referendum (putin probabil) lansand o intoxicare diversionista precum „voturile ar fi deja aranjate” si „nu mai are rost sustinerea lui”. Iar daca suspendarea ar avea loc inaintea alegerilor parlamentare, va reincerca victimizarea(o lacrima, doua) spre atragerea compasiunii si sustinerii populare.

    Situatia 2 : isi termina mandatul la termen,
    Avand posibilitatile:
    a) Candidatul PDL (daca o mai exista atunci) castiga alegerile (nu subestimati „capacitatea” electoratului roman), atunci clar prim-ministru, circul continua.
    a1) In cazul unor „reglari” in PDL daca nu reuseste prim ministru atunci va reveni pe omniprezenta functie de ministru al transporturilor.
    b) Candidatul PDl pierde alegerile in turul 2 la o diferenta relativ mica, vor apare acuzatii fraudarea alegerilor, se va auto-victimiza si va sustine ca a fost infrant de „regimul mafiot”, in nenumarate episoade, difuzate integral de b1/otv.
    c) Candidatul PDL pierde dezastruos alegerile, atunci nu vom mai auzi probabil nimic, un fel de Constantinescu 2
    d) Isi da demisia cu putin timp, 1-2-3 luni, inaintea alegerilor, pt atragerea de capital politic, incercand astfel sa mai iasa cu ceva simpatie populara. Va sustine apoi neintrerupt, numai cum pdlistii pot s-o faca, ca tot ce s-a realizat(?) pe timpul mandatului sau a fost pt binele Romaniei iar cine nu vede asta este rau intentionat sau are viziuni anti-occidentale.
    e) Va participa la alegarile europarlamentare, unde probabil va fi cap de lista si va prinde un loc
    f) Posibil senator/deputat unde vreo 4 ani va sta la cutie sa-l uite lumea
    g) Va candida la vreo primarie unde va prezenta vreun proiect futuristico-faraonic spre ai incanta (prosti) pe votanti.
    h) Meditatii impreuna/cu Eba la gramatica, fonetica precum si introducere in arta limbilor straine. Dupa aprofundare se va face lobby pe langa membrii Academiei Romane pt extinderea lexicului,prin introducerea unor cuvinte patentate in timpul mandatelor prezidentiale.
    i) Brainstorming cu Mircea&Bercea pe tema:atragerea de noi surse de finantare
    j) etc…(am obosit cu scrisul)

    P.S. sper ca Montblanc-ul se refera la ceas, nu la stilou sau ochelari :)

  11. EUTANASIATI-MA !

    Ma numesc MOLDOVEANU MIHAI si doresc sa ma sustineti sa faceti public demersul meu de a-i convinge pe parlamentarii ramani sa initieze si ulterior sa adopte o lege in baza careia sa-i fie permis oricarui cetatean roman care sufera de o boala incurabila, care nu poate sa-si asigure prin forte proprii un trai cat de cat decent sau care ESTE OBLIGAT SA EXECUTE ANI GREI DE PUSCARIE DIN CAUZA UNOR MAGISTRATI LASI,INCOMPETENTI SAU CORUPTI sa poata solicita autoritatilor sa fie EUTANASIAT intr-un cadru legal si asistat medical.

    Nu se poate numi viata ceea ce traiesc eu de aproape 15 ani de zile si atata timp cat in ROMANIA nu exista procurori, nu exista judecatori – cu mici exceptii – nu exista un Procuror general, nu exista un Ministru al Justitiei, nu exista un Prim Ministru si nu exista nici un Presedinte, nu vad de ce ar trebui sa ma mai chinuiesc asa inca multi ani de aici inainte.
    Boala de care sufar eu – O CONDAMNARE LA 25 DE ANI INCHISOARE, NEVINOVAT FIIND – este cea mai dureroasa si nimicitoare boala posibila si, in plus, decat sa se aloce lunar aproximativ 25 de milioane lei pentru intretinerea mea in puscarie, ar fi mult mai rentabila alocarea a doar cateva milioane de lei pentru eutanasierea mea si asta o singura data.
    Chiar am nevoie de dumneavoastra si de aceea va rog sa nu tratati cu indiferenta aceasta solicitare a mea.

    PENTRU MAI MULTE INFORMATII VA RUGAM SA INTRATI PE SITE-UL http://WWW.MOLDOVEANUMIHAI.COM SAU TRIMITE-NE UN MESAJ LA [email protected]

  12. ma asteptam sa gasesc subiectul cu urmarirea lui Voiculescu de SPP … asta in schimb se numeste „wishful thinking” iar la prima ocazie DV va mai face un compromis cu Basescu …
    @ Codrin 6 posturi …te intreci pe tine cu „creativitatea”…. gata ai castigat scuterul . sau mai e ceva de castigat …?

  13. Acu’ pe bune, tu esti monitorizat de toate serviciile secrete, partea misto’ sti care e? Ca atunci cand o sa ajunga PSD-PC si PNL la guvernare se vor jura si pe mama lor ca nu te-au monitorizat, asa ca pe bune mogulule am mai vazut filmul asta cu actorul Basescu in rol principal. :-)

  14. Tocmai ce-am revazut un filmulet, despre un jucator amator de golf. Caddy-ul ii spune, la un moment dat, ceva de genul: „Fii calm! Cate una pe rand.”.
    Sfatul a fost excelent. Exista momente in care trebuie sa eviti analiza pe termen lung si sa te concentrezi pe miscarea (gaura – in cazul filmului) urmatoare.
    Primul pas e motiunea de cenzura – trebuie sa treaca.
    Al doilea pas e suspendarea, daca Basescu numeste premier pe „cine vrea muschii lui”. Se presupune ca veti avea voturile necesare, daca le-ati avut si la motiune.
    Al treilea pas e, asa cum spunea „Creator”, sa aduceti 9.5 milioane de oameni la vot, altfel referendumul nu va fi validat. Aici nu se mai presupune nimic: daca aduceti oamenii la vot, il „forfeteaza” sigur.
    Al patrulea pas e … „Viata dupa demitere”.
    Deci, „Calm! Cate una pe rand.”, ca, daca va ganditi la etapa a patra, s-ar putea s-o ratati pe prima.
    In rest, oricata creativitate va exista pe forum, daca „Viata dupa demitere”, a realesului, va fi altfel decat in zeghe, pentru subminarea economiei nationale, n-o sa mai vedeti niciodata de la mine „Votul dupa concurs”.

  15. Suspendare nu o sa existe. De ce? Pt ca opozitia nu isi permite sa intre la ciolan doar pentru 2-3 ani dupa care sa ajunga iar la tzopait. Pt ca situatia financiara nu ii va favoriza si vor pierde capital electoral.
    Opozitia va sta in banca ei pana trece furtuna. Abia atunci o sa aiba loc revolta de pe Bounty. Basescu isi va finaliza mandatul – poporul o sa fie secat de puteri si o sa rasufle usurat cand va penaliza PDL ul la urmatoarele alegeri. Va rasufla usurat exact ca in cazul lui Carol I. Poporul acesta nu-i un popor rezistent la furtuna. Poporul acesta e duplicitar (istoria ne este marturie). Dupa inca un mandat PSD va aparea un alt partid cel mai probabil format din aripa intelectualilor Cristian Preda, Sever Voinescu si Monica Macovei… evident este posibil ca unu din ei sa renunte la politica. Acest partid o sa invie dorinta de capitalism mai libertin…. de guvernare respirabila… odata cu maturizarea sociala va exista aceasta preferinta in randul alegatorilor. Cand poporul (oleaca maturizat) va constientiza ca de fapt nici intelectualitatea nu este salvarea lor… iar schimba macazul.
    Basescu o sa fie membru de onoare PDL. Presedintele este un om activ dar nu se va intoarce la navigatie. Ranchina opozitie se va domoli odata castigate alegerile. In momentele in care nemultumirile poporul o sa fie simtite, o sa mai fie atacat sistematic pentru ca „el a indatorat tara”. In istorie va ramane cel mai controversat presedinte… pt ca el a incercat marea cu degetul. Sa ne indeparteze de socialism. A facut acest lucru in al 12 lea ceas (din pacate).

  16. Sa fim seriosi mogulule-mai ales tu-,nici tu nu crezi ca e posibil ! Populatia vrea inlaturarea INTREGII clase politice ….
    Marinarul va ramane pana cand poporul va gasi un lider : mai degraba o sa plecati voi din Parlament acasa si ar fi bine sa patiti doar atat !
    {Sa nu cumva sa crezi ca e punctul meu de vedere : e cruda realitate si nu cred ca se mai poate face ceva’n privinta asta ! Nu ma obosesc sa aduc argumente: sunt prea multe si foarte bine cunoscute…..}

  17. Sef de camera la Jilava i-ar sta bine. Poate termina naibii si opera lui Cartarascu(!) de cetit intre 2 interventii de urgenta la buda infundata.
    Ma gandesc ca e posibil scenariul, daca va fi abandonat de cainii lui exact cum se asteapta ei sa fie abandonati acum.

  18. FĂRĂ DUBIU

    Pentru a supravieţui până la revenirea comunismului, Traian Băsescu îşi va reaprinde motoarele ofiţerului sub acoperire ce este, punând pe tăvile oxidabile ale serviciilor, prietenii, şi în principal din pdl, despre care deţine o bibliotecă de informaţii exacte nevalorificate, ce-i vor umple de glorie pe agenţii timpului.
    Ca acoperire va avea drumurile regulate, zilnice, la noul DNA ( al lui Antonescu )
    pentru numeroasele dosare de inculpat (prăbuşirea României, flota, genocidul pensionarilor şi al copiilor, etc.) care în final… nu se vor finaliza.

  19. Dan, suspendarea trebuie însoţită imediat – deoarece există majoritate, nu? – de următoarele: Geoană preia funcţia de preşedinte, formarea unui guvern al acestei Majorităţi( pt. a supraveghea referendumul pt. demitere, pt. toate celelalte măsuri atât de importante etc.), apoi, după caz, puteţi să provocaţi alegeri anticipate prin demisia majorităţii – evident, după rezultatul referendumului pt. demitere – sau guvernarea tării de către acest nou guvern, sprijinit de această majoritate, indiferent de rezultatul referendumului. Îţi dai seama, prin absurd vorbind, ce înseamnă să revină în funcţia de preşedinte, dar cu un alt guvern la cârma ţării? Asta ar fi adevărata ” fierbere în cazanul Iadului” a Bolnavului, cred eu. Şi totuşi, trebuie să vă grăbiţi. Nemernicii nu stau degeaba, pregătesc măsuri de contracarare a oricăror forme de decuplare a lor şi a lu’ Bolnavu’ de la putere, de la bani ş.a. Observ, cu amărăciune, cel puţin în ultimele evoluţii politice, că nu vor să ” trădeze” cei din coaliţia de guvernământ, nu se lasă convinşi uşor, nu pot renunţa-temporar, zic eu -la avantajele banilor proveniţi de la Putere ş.a.m.d. Sunt, în acelaşi timp, conştienţi de cum stau în sondaje de opinie, de cum vor mai avea continuitate politică sau de notorietate etc. Cred că lucrurile se vor precipita sub presiunea revendicărilor, al demonstraţiilor de masă, al defulării tuturor tensiunilor acumulate şi nu numai. Atunci să-i vedem pe aceşti ” militari” de mucava, din UNPR, CEI PE CARE, ÎN DUBLA LOR CALITATE( foşti militari, spioni-vezi: Diaconescu sau orice altceva şi actuali decidenţi politici) îşi permit jocul cu destinele noastre, ale tuturor, ale copiilor şi bătrânilor în special. Cu adevărat se potriveşte în cazul lor sintagma: TRĂDĂTORI! Of, Dane, ce supărat sunt! mai ales după ce am văzut nemernicia de la votul legii pensiei unitare. Acum înţeleg mai bine de ce nu a ajuns Iohhanis premier, de ce nu s-a putut, mai bine zis, de ce ” bietul” Geoană nu a ajuns preşedinte, de ce o ducem cu traiul în halul ăsta etc. C’au furat, d’aia. Mult, foarte mult. Iar pt. asta trebuie să le dăm ” onor” şi celor de sub ” steag”, curajoşii, ” patrioţii” noştri bravi ş.a. Oare pt. cine lucrează: pt. popor, steag, ţară apărarea intereselor noastre, ale celor mulţi sau pt. ei înşişi, pt. şefii lor corupţi, pt. ” unicul” şi cel ” mai bun” preşedinte ” din istoria noastră? Ruşine, cu adevărat ruşine! şi din cauza lor trăim ce trăim… Păcat! mai ales că eu chiar gândesc şi simt româneşte. Cam atât, Dane, că am scris prea mult şi deranjează la citit. Cu respect,

  20. Rapsodie de toamna
    de Marius Adrian Porojnicu

    Toamna bate’n use azi !

    {Mai ales la cei sarmani,

    Amintindu-le ca viata

    Pana’n vara,costa bani !}

    Nu sunt bani pentru provizii:

    Nici pentru invatatura!

    Traiul zilnic? O problema!

    Nu-s subventii la caldura !

    Bate vantu’n buzunare:

    Vantu ne-a lasat saraci ?

    Ne jupoaie guvernantii,

    Daca astazi ai sa taci !

    Statu’ se’mprumuta’n banca:

    O sa plateasca sarmanii !

    Cheltuiesc bogatii tarii: Tu?

    S’asa,nu-ti ajung banii…

    Si esti si putin bolnav ?

    Nu-s bani pentru sanatate !

    Poate scapi si tu-de viata-

    Daca nu-ti cauti dreptate !

  21. basescu nu va avea parte de tratamentele pe care le-a aplicat multora , gen arestari preventive ale unor oameni care abia mai pot merge (vezi Vantu) , din simplul motiv ca a masluit tot ,chiar si iesit din functia de presedinte al tarii , baselu nu va fi atins de chestii de genul asta, a mituit si si-a facut prea multi prieteni judecatori si procurori pentru a-si mai face probleme ca va fi arestat . Va fi chemat la parchet de ochii lumii , cercetat in libertate „la misto” vezi Doamne justitia isi face datoria . Nu isi face nimeni treaba in tara asta , cei care trebuie sa taie si sa spanzure aplicand legea sunt mituiti pe buna dreptate , sistemul , legea si oamenii in general te fac sa nu respecti nimic . Cum sa nu accept eu spaga domnu` Voiculescu in momentul in care am 700 ron salariu ? Sa nu fim ipocriti – oricine aflat in posesia unei functii care conteaza poate fi determinat printr-o masura sau alta sa favorizeze pe cineva pentru o anumita problema . Lui basescu si celor care guverneaza acum le doresc moarte lenta , incet dar sigur. Cum poate afirma Videanu ca se poate trai cu 600 ron pe luna ? Si mai spune si inocent cu fata de bou livid ca daca nu ne ajung banii , mai i-ati un job . Sa mori tu ?Dar daca sunt functionar public ? Vezi ca habar nu ai ca functionarii publici nu au voie la inca un job ?
    In alta ordine de idei , cand basescu va fi dat jos de la presedentie sunt absolut sigur ca nu va avea nicio problema cu nimeni , cu absolut nimeni , legi mult prea proaste, oameni prea saraci sa nu accepte 50 de euro mita pentru aruncarea vreunui dosar in nustu` ce dulap de nu se mai gaseste …
    Desi am 22 de ani ,sunt satul de toata mizeria din politica romana , oameni fara cuvant , jigodii care stau pe scaun 4 ore pe zi incasand zeci de milioane … din 90 pana astazi nu s-a construit nimic . Autostrada Bucuresti-Constanta se termina la Cernavoda , Autostrada intre Turda si Gilau , o folosesc foarte mult, pacat ca stau in Bucuresti.

  22. Daca nenea vrea sa se intoarca pe mare,FOARTE BINE!Dar s-ar putea sa aiba o problema…eu una ma intreb cu care flota vrea sa plece?Aia pe care NU a furat-o?:)))))

  23. Mogulule, serviciile sunt pline de „curve”; ieri au sustinut PSD-ul si pe Nastase, azi sustine PDL-ul si pe Basescu, iar maine vor sustine iar PSD-ul, PNL-ul si pe Crin Antonescu.
    PS – Vezi tu, aici e problema, sistemul trebuie curatat de aceste „curve”. Ce sugerez eu e ca toti cei dati afara din sistem in zilele astea sa faca o lista cu toate acele otrepe din functii cheie care raman dupa aceasta curatare pe criterii politice din sistem. Sunt foarte multi care sunt dati afara fara nici o scuza ( au copii, au vechime, nu au gresit cu nimic in ultimii 10 ani, etc) si cu toate acestea nu au pupat curul sefilor si acolitilor lor pe sistemul: ORI PUPI PUTEREA, ORI TE DAM AFARA. Acestea fiind zise, otrepele vor ramane si vor „puii” acelasi tip de sistem si pe viitor ei si copii lor, precum vorba COPII SEFILOR NOSTRI VOR FI SEFII COPIILOR NOSTRI!
    Mai nou ca sa vezi cat de putred e sistemul, sunt directii, servicii, etc unde nu sefii conduc, ci niste persoane din randul de jos, persoanele din varf sunt niste papusi jucate si aruncate in fata.

  24. Pur si simpul nu mai inteleg.Nu ma intereseaza ce va face acest om.Vreau doar sa plece.Natiunea noastra e pe cale sa MOARA.Nu se mai poate asa.In locul lui eu as pleca in Nepal,m_as muta in Islanda sau Alaska sau chiar pe o alta planeta.Vad in fiecare zi oameni plangand de suparare,din cauza grijilor.Vorbesc zilnic pe mess cu oamenii plecati din Romania care desi nu traiesc aici sunt la fel de consternati ca noi,cei de aici.Am 24 de ani si desi sunt foarte tanar pur si simplu consider ca nu mai avem nici o sansa,suntem lipsiti de speranta.Eu as intra in pamant in locul acestor oameni care ne conduc.Atat Boc(de departe cel mai incompetent premier al Romaniei all time) cat si acest „cancer” al societatii romanesti ar trebui sa dispara pentru a lasa alti oameni sa incerce sa redea o speranta si o urma de normalitate acestei natiuni necajite.Oameni noi,care daca vor gresi macar sa avem increderea ca isi doresc si muncesc sa faca lucruri bune pentru pentru cei care_i voteaza.Am auzit vorbind oameni care spun ca orice si oricine ar fi mai bun sau mai competent decat ce avem acum.Asa ca eu le doresc acestor „conducatori” falsi,fara suflet,fara credinta,fara simt al penibilului,parsivi si mincinosi sa dispara pentru totdeuna,ratacind in neantul lipsei de speranta,incredere,in neantul suferintei si lacrimilor pe care ei le provoaca oamenilor,oamenilor simpli si necajiti care_i privesc si asculta neputinciosi.

  25. o sa fraudeze cat poate rezultatul referendumului…daca va vrea- se poate ca sa nu mai vrea referendum-estimand ca nu poate frauda cat sa acopere procentul de populatie care va sustine suspendarea definitiva din functie…si o sa fie seful PDL….
    WHO cares…

  26. Se va chinui, asta va face. Daca Traian Basescu isi pierde functia si implicit puterea se va chinui pe doua planuri. Unul public unde va avea de dat socoteala pentru ceea ce a facut in primul si mai cu seama in al doilea mandat. Se va chinui si pe plan personal pentru ca va fi macinat de gindul ca nu e vesnic si ca pina chiar si el a pierdut.
    Viitorul lui va depidne in mare masura de ceea ce va face Opozitia pentru ca in PDL nu exita inca o minte clara care sa puna la punct un plan pentru cel care i-a tinut si inca i itine in viata. Daca Opozita va actiona in interesul poporului roman, atunci Traian Basescu va fi istorie.

  27. Buna ziua, mogulului bun!
    T.Base nu va pati nimic, ABSOLUT nimic!
    Isi va juca rolul pana la capat, adica de circar nu ieftin, ci foarte scump!
    Romanii au apetenta pentru astfel de personaje, se identifica si-si traiesc propriile deziderate prin mascariciul acesta.
    Imi pare extrem de rau ca nu puteti (desi aveti toate parghiile necesare) sa miscati ceva in tara aceasta.
    Romanii sunt hipnotizati, paralizati.
    Grevele au fost transformate in ceaiuri dansante, protestele in pseudoretorici iar speranta intr-o fata morgana despuiata.
    Atata timp cat exista oameni coruptibili in paralament, T.Base va supravietui.
    Eu nu pot intelege cum li s-a permis celor care au parasit partidele politice (nomazii) sa-si cladeasca un nou partid, sa intre in parlament si sa aiba un cuvant de spus cand se voteaza legile.
    Pe noi ne-a intrebat cineva daca-i mai dorim sa ne reprezinte?!
    Au trecut prin vot?
    NU!
    Atunci ce cauta in parlament?
    Sunt precum cainii maidanezi aciuati pe langa stapanii care le arunca cate-un os cu ceva carne pe el.
    De-as avea ocazia sa-l intalnesc pe Cristian Diaconescu i-as strange mana… cu menghina.
    Parea un om vertical, serios si parea ca avea si stofa de politician.
    A dat’o’n stamba.
    O adunatura de ciocoflenderi, precum hienele.

  28. Cel mai sigur Traian Basescu va deveni un vajnic capitan de vas. Dar, deoarece a trecut asa de mult timp de cand a fost pe nava, va trebui, pe moment, sa fie doar secund. Ca intotdeauna, va sta in umbra lui Ion Iliescu in timp ce acesta va carmi vasul…

    Ca un matelot ascultator ce a fost intotdeauna, Nelutu va spala puntea cu mandrie in suflet si zambetul pe buze, in timp ce, in gand, va planui revolta alaturi de ceilalti spalatori de punte (Milica, tanti Nutzi si tanti Ridzi etc.).

    Odata ce capitanul rosu va fi indepartat miseleste, Traian al nostru, cu pletele fluturand in vant, va striga: „I`m the king of my own world”. :-)
    Iar povesti despre faptele eroice ale vajnicului capitan Traian se vor auzi mereu, trecand din gura in gura, din generatie in generatie pana cand lumea va uita ca a fost si presedintele Romaniei si..va candida din nou :-D.

  29. APRECIERE ACADEMICĂ

    Un celebru savant matematician – pensionar – este rugat de către participanţii de la manifestaţiile din stradă, să-l aprcieze pe Băsescu Traian cu note de la 1 la 10 :
    – Îi aord, la limită, nota 9,8596…
    – Cum aţi putut fi aşa de galanton ? Îl mustră tânăra lui asistentă.
    – Ia mai gândeşte-te ! Nu cumva 9,8596 = π.π ? Şi o pupă pe…frunte.
    – Aaaa !!!

  30. @mogul: oare sa mai candidez la postul ala de moderator?!? Mai faci lobby pentru tine cum ai promis data trecuta sau a fost doar o promisiune politicianista?
    Apropo, daca as castiga scuterul (desi as prefera MontBlanc-ul – sa fie vorba de stilou sau ceas?!? Presupun ca e stilou.), as emigra „calare” pe el, cu un rucsac in spate.

    @DV: raspuns analitic (ca de un MontBlanc):

    Conform art.84 din Constitutia Romaniei, „Presedintele nu poate fi tras la raspundere juridica pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului.”
    Totusi, acest lucru poate fi explicat si prin „reversul medaliei”: imunitatea prezidentiala nu se extinde in afara mandatului. Tinand cont de stiri precum dosarul Casuneanu-Basescu (91/P/2004 la Sectia II sau 78/II-3/2005 la Sectia I) din timpul mandatului de primar general al Capitalei, cel al casei din Mihaileanu (casa vanduta pe Legea 112/1995 [cum a fost scris in actul de vanzare cumparare] a fost vanduta, cica, pe Legea 10/2001, printr-un act aditional scos din maneca in chiar aceeasi zi a semnarii contractului de vanzare-cumparare initial) si, bineinteles, dosarul Flota.
    Aplicand reversul medaliei si tinand cont de faptul ca, odata demis, Traian Basescu ar pierde controlul anumitor institutii si persoane cheie (fie in favoarea opozitiei, fie in favoarea altor membri PD-L varianta propusa de demisie din Parlament nu e fezabila pentru ca responsabilitatea organizarii alegerilor va pica tot pe un guvern PD-L (daca nu va fi ales altul pana la referendumul de demitere).

    Un sfat: nu va razbunati, nu ii marginalizati pe cei din PD-L. Pot singuri sa faca asta.

  31. MOGUL PUTERNIC SI INTELEPT
    OFER O NOUA VARIANTA. UN TRIBUNAL INTERNATIONAL. INDIRECT
    SEFUL CIA IN VIZITA LA BUCURESTI A RIDICAT ACEASTA PERSPECTIVA.
    BOMBA NUCLEARA ROMANEASCA DETONATA IN AFGANISTAN !
    O VESTE TERIFIANTA PENTRU INTREAGA LUME
    BEN LADEN A TESTAT “A DIRTY BOMB” ( O BOMBA ATOMICA IN MINIATURA )
    IN KUNAR , AFGANISTAN !
    – URANIUM PROVENIT DIN ROMANIA A FOST VANDUT CATRE BEN LADEN PRIN MAFIA UCRAINIANA ARATA UN RAPORT AL
    SERVICIULUI M 15 BRITANIC.//cbrayton.wordpress.com/2008/03/09/farc-sought-romanian-uranium-from-russian-mobster-with-israeli-passport/
    – BOMBA A FOST CREIATA DE OAMENI DE STINTA ROMANI RACOLATI DE MEMBRII ARABI AL SERVICIULUI SECRET ROMANESC.
    Noi amanunte despre intalnirea intre Leon Paneta si Traian Basescu.
    Daca primele 50 de minute ale intalnirii au fost tensionate dar acoperite de politetea diplomatica, in momentul in care Panetta a prezentat un document Britanic despre TESTAREA DE CATRE BENLADEN A UNEI BOMBE RADIOACTIVE IN MINIATURA ( DIRTY BOMB ) CREIATA DE OAMENII DE STINTA ROMANI CU URANIUM PROVENIT DIN ROMANIA discutia a devenit exploziva.
    “There are over 40 documented cases of persons attempting to purchase special nuclear material (stuff to make bombs) or tactical nuclear weapons on the Romanian black market
    – There are over 10 “suitcase bombs” missing from the Romanian nuclear inventory”
    Presedintele Roman Traian Basescu a negat orice amestec a statului roman in aceasta afacere., negand deasemenea autenticitate probelor prezentate. Cu totul pe neasteptate Directorul CIA declarand ” ca nu are timp de pierdut ” sa ridicat de la masa, spre stupefactia gazdelor si a plecat spre usa. spunand doar ca va trimite un raport Departamentului de stat despre cele discutate la Bucuresti. ( Sursa SRI participanta la discutie )
    BOMBA RADIOCTIVA ROMANEASCA DETONATA IN KUNAR
    AFGANISTAN !
    “By 2000 bin Laden had hired a large number of atomic scientists from Romania for $5,000 a month ” “They working in a highly sophisticated and well-fortified laboratory in Kandahar, Afghanistan.”
    Oamenii de stinta din Romania au lucrat intr-un program creiat de Sadam Hussein pentru creiarea unei bombe nucleare portabile. Programul a fuctionat pana la bombardarea facilitatilor de catre israelieni. Reintorsi in Romania ei au fost reactivati acum doi ani si trimisi in provicia Kunar. Actiunea a fost corelata de armata ” secreta a lui Basescu ” ofiterii arabi ai serviciilor romanesti.
    Specialistii romani au lucrat in laboratoare secrete alaturi de oameni de stinta rusi ,pachistanezi si turcmeni. In timpul experientelor un roman si-a pierdut vederea si alti doi au fost grav iradiati. Testul a fost un succes
    The report was based on previously undisclosed evidence released by the U.K. authorities, including intelligence reports from British agents who had infiltrated al Qaeda training camps in Afghanistan.
    MESAJUL ADRESAT CATRE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU DE CATRE PRESEDINTELE OBAMA:
    DOCTRINA AMERICANA ESTE CLARA. CINE SPRIJINA, ASCUNDE SAU INARMEAZA PE TERORISTI ESTE CONSIDERAT TERORIST SI VA FI PEDEPSIT CONFORM LEGILOR SUA SI A CELOR INTERNATIONALE !
    Robert Horvath Ziarist de investigatie SUA
    Corespondenta speciala pentru Nipon Press
    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

  32. „-Scoala Traiane si du-te si ia piine!
    -Lasa-ma Maria sa mai dorm, ca ma doare capu capul de la tuica aia de ieri de la Rizzi. Cred ca era facuta cu gainat. A dracu, a uitat ca eu am facut-o om. Si pe ea si pe barba-su!
    -Lasa Traiane ca te-ai scos tu cu ea, nu mai face pe nebunul.
    -Mai bine ma duc la piine, decit sa ma bati tu la cap!
    Se da jos din pat Traian, isi ia o tigara in gura in drum spre baie si dispare. Apare dupa 10 minute cu suvita aranjata si dornic de plimbare.
    – Maria, da-mi banii de piine!
    -Pai nu mai ai din aia de ieri? Ca n-au venit pensiile! Ca si daca veneau, tot degeaba, dupa ce ne-au taiat jigodiile astea din ele si le-au impozitat ca dracu.
    -Ai dracu de nenorociti, nu le mai ajunge! Fura astia fara pic de jena, mai! Sun-o pe fii-ta sa ne imprumute o suta.
    -Unde s-o sun, omule? La Bruxelles? Ai innebunit? Pai stii cit costa telefonul?
    -Las’ ca ma duc la parter la dom’ Cucos sa cer, ca lui inca ii merge bine.
    -Da, da… vezi sa nu. Ieri cind a trecut pe linga mine nici nu m-a salutat! Si nevasta-sa, de cite ori ma vede, imi rinjeste in fata!
    – A dracu tiganca! Nu stiu, Maria, da… am avut incredere in ea cind am pus-o sa se ocupe de treburile blocului. Lu’ barba-su i-am dat parcarea din fata sa nu moara de foame si acum nu ne baga in seama. Vezi ce inseamna facerea de bine.
    -Eee, lasa, ca nu i-ai dat-o tu degeaba. Toata ziua erai la ei cind nu era el acasa. Dracu stie ce faceai tu cu nevasta-sa acolo.
    – Ce tot spui femeie? O invatatm cum sa se descurce cu calculele la intretinere. N-a fost bine ca noi ani de zile n-am platit nimic si prostii ailalti au platit si pentru noi?
    -Si cit scandal a fost, ai uitat? Ca se prinsese lumea.
    -Si ce daca? Au rezolvat ceva? Stii cum e, ciinii latra, ursul merge. Hehehehe…
    -Da Traiane, dar si cum te-au debarcat… Le-ai dat nas si ei te-au dat jos. Si tu prost, ai pus botu’ cind iti zicea Bercaru :”Bravo Traiane, esti cel mai bun!” Ai vazut ce-a facut seful bodiguarzilor, Bleaga. Ti-a tras presul de sub picioare sa-ti ia locul.
    – Lasa mai, ca Dumnezeu e sus si vede. La cit bine le-am facut eu…
    -Vede pe dracu, Traiane! Ca te-au ajuns blestemele astorlalti din bloc pe care i-ai nenorocit. Aia de le-ai luat casele ca nu platisera intretinerea, copii aia de le-ai luat parcul din spatele blocului pe care i l-ai dat lui Lache sa-si faca si el o vila, sa nu mai rida lumea de el… Si copilul ala pe care l-ai pleznit inainte de alegeri cind a zis ca il vrea pe Ilicescu presedinte. Tu crezi ca aia au uitat?

    Va urma.

  33. Articol corectat

    MOGUL AL ADEVARULUI
    SE VA REDESCHIDA DOSARUL ROUEN SI IN ROMANIA. 20 DE ANI ASIGURATI
    SI SANSE REDUSE PENTRU A DEVENI PRIM MINISTRU.

    EXTRADAREA LUI BASESCU !
    LE MONDE : ” BASESCU TREBUE ADUS IN FATA UNUI TRIBUNAL FRANCEZ ”
    ZIARUL PARIS SOIR ANUNTA CA PROCURATURA FRANCEAZA A REDESCHIS DOSARUL DESPRE CRIMA BASESCU DE LA ROUEN.

    Iata ce spune Presedintele Romaniei despre aceasta crima; Cînd eram comandant pe «Argeş», la trei luni de cînd îmi obţinusem brevetul de comandant. Am luat foc în portul Rouen nu numai eu, 38 de nave au fost în incendiul din Rouen, în Franţa. Nava suspectată că a generat poluarea, care a făcut ca tot bazinul portului Rouen şi Sena să fie tot o flacără pe o întindere de 3 kilometri, a fost nava mea, Am stat acolo 28 de zile în anchetă. Am plecat, dar au rămas un litigiu, o acuzaţie la adresa navei, de circa 12 milioane de dolari, o cerere de daune“.Acum, pot să o spun public, am schimbat ceva în instalaţie înainte să permitem accesul autorităţilor franceze la bord, ceea ce a făcut imposibilă demonstraţia, demonstrarea vinei noastre“.

    EXTREM DE IMPORTANT-TREBUE FORTATA DESCHIDEREA DOSARULUI DE CATRE ROMANI !

    CRIMA IN ATENTIA AMBASADEI FRANCEZE SI A PROCURORULUI GENERAL AL ROMANIEI. In 1988 Basescu era in conflict cu liderii sindicali din navigatie. într-un memoriu adresat procurorului general Mircea Criste şi Ambasadei Franţei la Bucureşti, au cerut pedepsirea lui Basescu. Ei au adresat o plangere penala atat autoritatilor romane cat si franceze.În 28 septembrie 1998, procurorul Ioan Adam, de la Secţia Urmărire Penală şi Criminalistică din Parchetul General, răspundea memoriului trimis de sindicaliştii constănţeni cu privire la întîmplările din iarna anului 1981, de la bordul petrolierului „Argeş“, constatîndu-se că fapta nu este prevăzută de legea penală din România şi, în consecinţă, nu există. Cum nu mai exista pe atunci nici nava, înstrăinată într-unul dintre contractele păguboase ale PETROMIN-ului. Din motive politice dosarul de la Ambasada Franceza a fost inchis.
    Memoriu adresat Ambasadei Franceze de la Bucuresti
    Acum trei luni am cerut Ambasadorului Henry Paul redeschiderea dosarului de la Rouen. Am remis documentele audio remise Interpolului. http://blog.imperiaonline.me/2009/12/12/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe/.
    Datorita actiunii mele DOSARUL DE LA ROUEN A FOST REDESCHIS iar Basescu a-si va petrece batranetile intr-o puscarie franceza sau romaneasca.

    Robert Horvath DEVA Cineast USA http:/devanewyork.blogspot.com/

    http://www.devagallery.com/

  34. Pinocchio – iluzionist

    Va scoate din joben, fes sau mânecă un alt as. La ultimele alegeri a câştigat la mustaţă scoţând joker-ul pe ultima sută de metri. Vizita la Vântu. Care a dus la resurecţia lui Bulă. (Extra: Ştiţi de ce s-a dus Geoană la Vântu cu o noapte înaintea confruntării? Ca să arate că Bulă n-a murit. Dar ştiţi de ce s-a lăsat şi filmat? Ca să existe probă video că Bulă n-a murit).
    Va afişa acelaşi zâmbet tâmpo-ironic şi va căuta alte soluţii imorale. Va asculta extaziat tonele de înregistrări (Extra: Ştiţi de ce îi place lui Băsesecu să asculte telefoanele? Lui B. îi place să asculte telefoanele pentru că nu se prea bazează pe văz) şi va examina îndeaproape bileţele din Arhivă.
    Dacă va reintra în navigaţie, o să aleagă marina militară. (Extra: Ştiţi de ce va intra Băsescu în marina militară şi nu în cea comercială? Ca să poată da tunuri în continuare).
    Cu Năstase a câştigat tot pe ultima sută. Şi tot la mustaţă. Atunci a fost aS/MS-ul cu Congo. Unde ne-a şi adus, n-a mai fost nevoie să emigrăm noi. Ţară de gradul doi.

    Va scoate un alt as. Vom fi martorii unui alt exerciţiu de magie horror. Da, va perverti şi magia. La un spectacol de acest gen aştepţi să fi păcălit, fentat şi distrat dar nu hăcuit. El o va face. Va lovi. Va continua să dizolve speranţe, hocus-pocus, ui speranţa nu-i speranţa. Şi va zâmbi tâmpo-ironic.

    Va emite izuri în acord cu slăvitu-i nume şi va da vina pe alţii. Se va zvârcoli, va plânge ca un copil de va fi nevoie, aşa cum s-a smiorcăit când, vezi Doamne, i s-a stricat Frankenstein. După care va zâmbi tâmpo-ironic.

    Asta va face: va flutura un as sau doi sau opt zâmbind tâmpo-ironic

  35. Din suprema-i funcţie de Preşedinte ,
    De va fi Pinocchio, de popor, demis ,
    Va deveni, probabil,un băiat cuminte ,
    Ce nu bea whisky ci …verde de Paris

  36. nu e pt concurs pe care acum l-am vzt dar am si eu o opinie. garantat va pleca din tara in cel mai scurt timp .Si-a reinnoit brevetul de navigatie in august 2009 si a declarat ca daca pierde alegerile va pleca pe mare. Vantu a spus ceva si nu a fost intamplator . La romani setea de sange e mai puternica decat foamea …

  37. @mogul: abia acum ai vazut concursul? :-? ..ciudat. Mie mi s-a parut ca stiai deja de el cand ai postat mai devreme (comentariul 14). Pana la urma, ma votezi sau nu :-D?

  38. nu stiam de concurs . cand nu am timp citesc posturile lungi in diagonala . mi s-a parut ciudat ca se inghesuie lumea cand am recitit am vazut ca e concurs …logic .
    stiam ca ai castigat un scuter mai demult si am vzt ca tot insisti si nu stiam motivul . eu te-am propus si te sustin ca nu imi schimb parerile precum ciorapii . Dar tu esti expertul in lobby la DV

  39. Nu, nu va pleca pe mare deoarece organizatiile ecologiste nu vor permite poluarea apelor. Ce va face Basescu dupa pensionare? Acelasi lucru ce face acum: minciuni, diversiuni, smenuri, palme peste bot, ciordeli de telefoane, acuzatii la adresa mogulilor. In niciun caz nu va iesi din orizontul lui stramt si ieftin. Stati linistiti, va avea grija sa prosteasca pe unii sa-l protejeze si dupa pensionare.

  40. @mogul: sincer, de data asta nu ma prea intereseaza scuterul. Nu sunt genul creativ in sensul exprimat de DV. Scriam, cand eram in 5-8/9-12 poezii si alte chestii, dar le-am abandonat in favoarea planurilor de afaceri si a pozitiilor de tara.
    As prefera MontBlanc-ul :-).

    Pentru scuter, din ce am vazut pana acum, nu prea a postat nimeni. Mi-a placut postarea Ralucai (comentariul 34). Cred ca ar fi in stare Base sa se duca cu coada intre picioare la Iliescu pentru a ii cere sprijinul/protectia. Eu totusi l-as trimite la spalat puntea:-).

    P.S.: nu cred ca sunt expert in lobby la DV. Sunt doar „tenace si vigilent” (parca astea doua erau, nu-i asa, dle Voiculescu?!?).

    Apropo, mogul (cel mic de data asta), chiar ma ocup de lobby in acest moment. Aici pe blog doar imi fac mana :-D.

  41. Cred ca ne imaginam ceva utopic aici. Nu putem vorbi de viata post-demitere in tara unde opozitia se imbufneaza si-si incruciseaza bratele sub piepturile subdezvoltate, parasind sala ca niste semi-virgine tematoare sa nu fie pangarite. Sau in tara unde fondul sonor al manifestatiilor de protest este celebrul dans al pinguinului, ridicat pesemne la rangul de imn. O referire plauzibila putem face, mai degraba, la viata ‘presedintelui’ post-moartea-noastra-de-foame.

    Considerand totusi demiterea ca un scenariu posibil, l-as vedea pe Pinocchio bucurandu-se de o neviata lunga si fructuoasa, muncind probabil 12-13 ore pe zi sau avand de ales intre mancare si medicamente. Sunt sigur ca ar fi conjunctura perfecta ca sa-si exerseze pozitia fruntii. Oare ar fi aceasta la fel de sus?

  42. Pentru ca nu-s o norocoasa in castigarea premiilor de orice natura, ma multumesc cu marele noroc de a avea un loc de munca din care sa-mi duc traiul cat de cat decent, n-am sa-mi chinui prea tare nici creativitatea si nici logica. Am sa spun decat atat. Sper sa nu mai avem cunostinta de ce va face el. Si stiti de ce? Mi-e foarte teama ca se va reinventa dupa un timp si va reaparea in prim plan.
    Mi-e foarte teama ca va gasi destui care sa-l vrea de lider. Si uite asa, dupa ani, sa-l vedem iar prim. Ca doar asta-i place lui sa fie.
    Asa ca…. sa nu stiu nimic de el. Asta mi-as dori. In rest….treaba lui ce-o face.

  43. revine in PDL, provoaca o criza parlamentare, alegeri anticipate, castiga loc de parlamentar, si isi asigura imunitatea inca 4 ani.
    inainte de suspendare codul penal astfel incat cazul flota se prescrie.
    se retrage la o vila undeva pe o insula exotica si este vizita de Udrea ajuns intre timp presedinte.
    care la o adica il poate aministia [nu gratia] si poate sa candideze cand vrea muschiu lui.

    cum va puteti imagina ca o sa scapam de base?
    scapam de el, are urmasi :
    http://www.mcgogoo.ro/basescu-are-urmasi-trist.html

    ps:
    sunt sanse f mici ca el sa fie suspendat. are majoritatea in parlament asa ca il doare la absca deocamdata.

    la una din intalnirile du PDL le-a spus: ” mergeti pe mana mea si de data aceasta”

    are el niste asi in maneca…

  44. Suspendarea e posibila dar improbabila. Nu vor participa 50% din numarul de alegatori. Cei care vor sanctiona prin lipsa prezentei la urne, sunt ori dezinteresati de soarta lor, ori asa inteleg ei ca sanctioneaza clasa politica.
    Daca s-ar intruni mai mult de 50% din alegatori, sa nu uitam de parghile pe care Base & Co le are pentru a truca rezultatele. Ce a facut R.Anastase a fost doar un exercitiu, teza se va da la un posibil referendum.
    Din punct de vedere logistic, Base are capacitatea de a muta masele de oameni in tara, si a creea un haos. E stiut ca sustinatorii lui sunt niste fanatici, violenti si agresivi, care nu s-ar da inlaturi de la nimic pentru a-si sustine idolul (contra cost). In schimb oamenii care sustin opozitia sunt calmi, cumpatati si pasnici (cu mici exceptii). Raportul de forte devine inegal astfel.
    Asadar in cazul unei suspendari e foarte posibil ca:
    Basescu sa invoce sinistrul iminent si sa anuleze rezultatul votului, sa nasca o revolutie sub o forma nemaintalnita, si sa scoata niste animale in strada astfel incat de frica populatia sa il accepte asa. Cu ajutorul unor afirmatii populiste va cosmetiza si aceasta situatie.
    Basescu poate dezlantui o anarhie in Romania:
    – poate promite secuimii autonomie si sa le solicite sprijinul in Transilvania
    – in Oltenia poate plati minerii sa se revolte
    – in Moldova trimite mancare, tigari, bautura si pachete de carti de joc si ii tine ocupati pe oameni
    – in Bucuresti populatia va sta in casa de frica gorilelor ce vor patrula in uniforme portocalii
    – Banatenii sunt aproape de Ungaria si vor pleca rapid
    Orice om care poate fi prostit de catre Mincinos va fi prostit. Si sunt multi in Romania.
    Persoanele care prezinta integritate morala, vor accepta situatia si vor pleca din Romania, sau se vor grupa intr-o regiune si vor cere independenta.

    Traiti bine? Cand, cum si unde?

  45. @McGogoo: nu te mai gandi la flota, nici la casa din Mihaileanu. Pentru dosarul Flota, toti cei acuzati in dosar au primit NUP (desi in cazul lui Base acest lucru nu era posibil pana la terminarea mandatului), iar in cazul casei din Mihaileanu – artificiu juridic: act aditional ilegal (acceptat totusi de procuror) emis in aceeasi zi cu contractul de vanzare-cumparare, aparut peste noapte. Toate dosarele pot pati acelasi lucru.

    Parerea mea personala e ca Basescu, dupa demitere sau terminarea mandatului, va iesi mai curat decat era inainte. Se va reinventa ca om politic aruncand (practica obisnuita pentru el), toata vina pe subordonatii sai. Pentru pensii si salarii scazute, deja se delimiteaza, dand vina pe Boc si Guvern. Infrastructura proasta e din cauza grelei mosteniri si a ministrilor de transporturi prosti de dupa el care nu au putut accesa fonduri europene (el nu avea de unde) si tot asa. Sunt multe de explicat si va gasi multe de spus.

  46. @DV: dat fiind interesul scazut (la concursul precedent, in 2 zile erau 200 de raspunsuri, toate la subiect; acum sunt 62, din care doar vreo 10-15 raspund provocarii), va propun sa scurtati termenul limita (sa zicem pana pe 24 septembrie, ora 18?!? <-pentru a nu se suprapune cu Let`s Do It, Romania :-) ).

  47. Stimate domnule presedinte,
    personal, nu vreau sa mai aud de el. Va scriu insa cu rugamintea sa impunem un alt concurs:
    cine este (dar sa si participe) de acord sa ii platim amenda lui Mircea Badea. Eu ma inscriu chiar acum.
    Va salut cu respect,

  48. Desi am o oarecare reticenta asupra faptului ca va fi demis,in cazul in care se va intampla,cred ca va combina cele doua mari pasiuni:isi va construi propiul Golden Blitz pe o nava,si va pleca sa isi viziteze prietenii din lumea larga,gen Omar Hayssam,SOV (desi in presa,cei mai mari dusmani,lupul isi schimba parul,dar naravul ba)si altii,mai mult sau mai putin publici iar peste ani,ii doresc sa il vedem in locul maestrului Dem Radulescu,in sceneta „Milogul SRL” , ca tot e „prietenul” actorilor.

  49. Imi pare rau sa va spun, dar va inselati cu totii.
    Ce a dovedit Base de-a lungul vremii ca poate si vrea sa faca tot timpul? Exact, SHOW! Si unde poate face acest lucru mai bine decat la o televiziune? Acum se pune problema care? Cred ca este o chestiune de bun simt sa scoatem din discutie Antenele si Realitatea. B1 ii are deja pe Nasu si Turcescu, deci nu mai e loc de un al treilea titan. La PRO TV l-ar primi numai daca ar dansa pentru mine, TVR-ul ar fi deja un subiect inchis, iar la PRIMA nu se uita nimeni. Asa ca cea mai viabila solutie ar fi televiziunea care l-a sprijinit cel mai mult in timpul campaniei, si anume ETNO TV. Da dragilor, la ETNO se va duce Base. Si va avea o emisiune maraton zilnica, de genul celor facute de Hugo Chavez in Venezuela. Aici va infiera incompetenta guvernare Boc si, bineinteles, greaua mostenire…Totodata, ii va balacari pe Badea, Ciutacu si Gadea si va oferi consultanta in detectarea pixelilor albastri. Si cum o emisiune de o asemenea amploare nu poate fi dusa la capat de unul singur, va avea si o asistenta. Pe cine credeti? Exact, pe Boc. Care la randul lui va infiera incompetenta guvernare Boc I, II, III, IV. Boc V a fost buna…
    Si va mai impartasesc un secret…Desi ii acuza pe moguli cu fiecare ocazie pe care o are, Base isi doreste in sinea lui sa devina (daca nu este deja) si el un mogul. Si cum din fisa postului unui mogul care se respecta nu poate lipsi o televiziune, isi va pune fata cea mare sa cumpere si sa conduca ETNO TV (da, nu este foarte original, vrea sa fie exact ca Felix – il cunoasteti :) ?). Poate o sa ma intrebati de unde bani? Pai e simplu, din vanzari anterioare, nu?!
    Si dupa ce va pune mana pe acest imperiu media, ce-i mai lipseste chelului (no ofense, dar asa e vorba din strabuni), decat o alianta…Si deoarece la GRIVCO ii este imposibil sa faca una, va pune bazele aliantei de la ETNO. Problema este cine va face parte din aceasta alianta… Se pare ca singurul care va raspunde initiativei lui va fi camaradul care i-a fost intotdeauna aproape (nu, nu Johnny), cel care i-a fost, ii este si ii va fi mereu asistenta, cel care ii da mereu dreptate, unicul, tristul…Emil Boc…
    Iar dupa o perioada de televiziune, Base, ca orice diva de prim rang, se va retrage la Monte Carlo, scarbit de mizeria din Romania…

  50. IGNATUL

    Un porc de Preşedinte vorbitor
    La sfadă c-o maimuţă procuror
    Ce-şi lasă la vedere fundul roşu
    De comunistă, cum lălăi codoşu’,

    A grohăit, în trocul plin, baritonal,
    Mixând lături dospite – gen canal,
    Cum că antropoida i-a fost preş
    Acum o vreme, până să dea greş.

    Din loja societăii râd pensionarii,
    Privindu-i pe TB, RA & căcănarii,
    Cum fură voturi, ca să-i lege-n Lege;
    Ce porcărie oameni ! ce fărădelege !

    Regretă-n lacrimi, ce fuse mai-nainte
    De a fi preferat un Porc de Preşedinte,
    Şi-s hotărâţi să-l taie sus- pe româneşte,
    Cu baioneta urii, aşa cum se vorbeşte.

  51. SALUT POLIŢIENESC

    S-au azvârlit chipiuri, azi, în Cotroceni,
    De poliţişti-bărbaţi ajunşi la limita răbdării,
    Când Preşedintele pitit în cluca de coceni
    Făcea pe el, cuprins de frica răzbunării…

  52. Intr-o tara pe care mi-as dori sa o numesc cu MANDRIE “Romania MEA”, Tradatorul ar fi lasat fara drepturile aferente fostilor sefi de stat, anchetat, trimis in judecata (ajung la acest pas pentru ca faptele din dosare sunt de notorietate publica, iar pregatirea imi permite sa apreciez ca sunt motive suficiente pentru trimiterea Tradatorului in judecata) si, daca este gasit vinovat, incarcerat.

    In Romania celor ce-si vand votul cui ofera mai mult, Tradatorul se va bucura de tot luxul asigurat de banii furati de la toti romanii (aici Tradatorul nu face discriminari), ne va privi crucis atunci cand se va impletici, purtat de mrejele bahice, catre limuzina de lux (Tradatorul e fan Logan doar la serviciu), va trosni cate-o tiganca imputita ori un prescolar carliontat (chiar pe ambii simultan daca va fi in forma), va face frecventa ruta Mihaileanu (casa furata) – nunta/botez/taiere de mot (neaparat de interlopi) – Coasta de Azut (numai sa-i arate Rozaliului ca poate si el), va incerca s-o mai “tureze” pe magnifica Nuti (nu-i va mai reusi pentru ca nu va avea cu ce functie sa o plateasca.. in avans – cum se obisnuieste) si ne va mai scuipa arogant pe la diferite emisiuni pe la care sunt prezenti acum cei ce au vandut tara pe 2 lei acum nu multa vreme (pentru ca “spalata e ca noua”).

    In tot acest timp, generatia mea va trai de pe o zi pe alta din mila parintilor, frustrati fiind de faptul ca suntem prea putini care maraim cu ura printre dinti:

    Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
    Să vrem noi sânge, nu pământ!
    Când nu vom mai putea răbda,
    Când foamea ne va răscula,
    Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
    Nici în mormânt!

    Cu respect,
    Un proaspat absolvent de master in administratie publica (pe scurt: somer – si nici macar!)

  53. Domnul Basescu va zbura impreuna cu doamna Udrea ca un sultan, pe presul de Boc pana pe o insulita pustie cumparata cu banii de pe flota,iar dna Undrea va face parcari trasate cu batul pe nisip si isi va convectiona gentii din frunze de bambus.In lipsa de fani, domnul ,,Base’’ va incerca sa domesticeasca ,,maimutici” pe care le va prostii ca daca intra in ,,jocurile” lui,vor traii bine!!!

  54. Viata post-demitere(caci despre asta-i vorba) va fi extrem de linistita pentru noi si extrem de agitata pentru altii. Sa explic putin: nu sufar de naivitate astfel incat sa ma imbat cu apa rece si sa-mi imaginez ca dupa ce nu va exista basescu in functia de presedinte va curge lapte si miere. Nicidecum. Insa, astept dupa demitere o intoarcere la normal a scarii valorilor (empiric explicat sa conteze ceea ce ai in capul tau si mai putin spre deloc carnetul de partid, banii si caii putere pe care au reusit sa-i fure toti cei care ne conduc), in acest moment fiind cu susul in jos, astept o reprezentare la cel mai inalt nivel facuta de un om care este constient in ce functie este, astept institutii functionale si nu detonate de un iresponsabil, astept sa nu ne mai fie ascultate telefoanele (nu ca am avea secrete de ascuns) pentru ca au murit in ’89 oameni pentru libertate, aceste servicii avand un cu totul alt rol in tarile civilizate, astept sa nu ne mai fie frica sa vorbim cum ne este acum si mai astept un guvern de oameni responsabili care sa faca ceva si pentru poporul asta. Mai astept ceva: sa plateasca pentru tot ceea ce a facut pana acum Pinochio! Asa imi imaginez viata post-demitere!

  55. Numerele de destin ale conducatorilor Romaniei moderne
    Regele Carol 1 – 33
    Regele Ferdinand – 7
    Regele Carol 2 – 1
    Regele Mihai – 3
    Gheorghe Gheorghiu Dej – 1
    Nicolae Ceausescu – 11
    Ion Iliescu – 1
    Emil Constantinescu – 7
    Traian Basescu – 22

    Si dupa suspendare, care nu va avea loc, isi va desavarsi destinul. Va place, sigur nu va place, dar Traian Basescu are stofa de reformator si dupa parerea mea stradania de a-l decredibiliza pe el si demersul lui pe calea undelor de ANTENE a fost costisitoare, dar efectul se va dovedi efemer. Va rog cititi cu atentie.

    Numarul 22: Numarul 22 este cel mai mare dintre cele doua numere maiastre (primul este 11) si cel mai puternic dintre toate numerele destinului. Prin urmare, este si cel mai dificil de implinit ca destin. Persoana care are numarul destinului 22 este inzestrata cu multe puteri si poate ajunge oricat de sus. Daca persoana respectiva valorifica latura pozitiva a numarului 22 si are parte de o educatie sanatoasa, poate deveni un factor de progres al societatii. Pentru ca imbina viziunea idealista cu abordarea pragmatica, poate concepe planuri grandioase si este capabil sa le duca la indeplinire.
    Calitati – numarul 22: Dintre numeroasele numere ale destinului care confera o mare capacitate de intelegere spirituala, numarul 22 se distinge prin faptul ca insoteste capacitatea de intelegere cu capacitatea de a pune in aplicare cunoasterea dobandita. Are un scop bine determinat in viata si isi asuma sarcinile si responsabilitatile cu calm si hotarare.
    Defecte – numarul 22: Latura negativa a numarului destinului 22 se manifesta foarte rar. Atunci cand se manifesta, genereaza aceeasi putere ca si latura pozitiva a numarului, dar motivatiile devin negative si imprima o tendinta catre comportament dictatorial, insensibilitate si aroganta. In majoritatea cazurilor, persoana care are numarul destinului 22 va fi in continuare capabila sa realizeze foarte multe in domeniul de activitate ales. Stapanirea de sine se va dovedi foarte utila in afaceri sau in politica. Influenta numarului destinului 22 ramane foarte puternica si va determina mari castiguri materiale, dar si mari realizari pentru omenire.

  56. Clasic, da’ déjà vu.

    Dupa ce vreme de mai multi ani s-a jucat cu neuronii poporului, a vandut barci si plute, si-a adunat o adevarata trupa de circ pentru sustinerea spectacolului politic, Pinocchio, baietelul a carui ultima si cea mai mare dorinta era sa devina un baietel adevarat, a ajuns la capat de drum; a fost detronat.
    La sfarsitul domniei, impovaratul si cinstitul rege, era deprimat; dar nu foarte tare, caci, ca orice capitan versat pe valurile biruintei, stia ce-si doreste. Si nici nu era foarte original cu acest plan, deoarece fusese altul inaintea lui pe acelasi drum. Planul sau de dupa retragerea de la sefia Romaniei, cum s-a suspectat deja de nenumarate ori de oameni bine intentionati ce doreau sa deschida ochii si celorlalti, era sa obtina o marioneta cu lat lung pe care sa o poata trage dupa el, avand in acelasi timp control asupra scaunului de prim-ministru. Boc va fi mazilit pana atunci, iar pe scaunul de presedinte va veni cineva cu lesa bine stransa de gat, dus la plimbare de lucitorul sef al guvernului – nimeni altul decat Traiaaan Baasescu -, proaspat retras sef al statului, dar care vrea inca sa ajute si sa ajusteze politica Romaniei. Ca si cum nu ne-am pierdut inca toate relatiile diplomatice pe care le-am avut.
    Cu regrete, dar modelul Putin nu se poate aplica oriunde si in orice conditii.

    Dar asta e doar o parere. Poate ca totusi vrea se se retraga de tot si visul lui de o viata este de fapt sa faca acrobatii cu barci si impreuna cu trupa de circ deja formata sa mearga sa lucreze la Cirque du Soleil, in Belgia. Categoric va face senzatie trucul cu maimute cu funduletul rosu.

  57. Cred ca se ba face asa dintr-odata presedinte la UNPR. Va profita de ocazie sa plece intr-o vizita la un partid „prieten” peste hotarele UE, carand cu el multi bani smoliti cu material de autostrada si gresati cu vaselina pentru Daimler si multi multi bani carora nici el nu le mai stie provenienta. Va aparea astfel o pleiada de conturi ferite de impozite si controale, apartinand beizadelelor presidentiale, ca de, au ostenit saracutele de cat au muncit, un cont gras a lu’ tatuca, un cont mai mic al Doamnei, si multe conturi mult mai mici dar totusi consistente a unora…….
    Se va intoarce in tara alb si nepatat, ca iesit de la Nufarul, si va incepe iar ca in spatele luptei pentru putere sa mai delapideze ce se va mai putea, acoperit prietenii lui bine plantati si garnisiti.
    Aaaaa……Va lupta pentru cresterea salariilor profesorilor, pentru marirea pensiilor, pentru TVA 19% si scoaterea TVA la produsele de baza, pentru scaderea somajului, pentru combaterea afacerilor si a banilor negrii din economia subterana, pentru reabilitarea sistemului national de sanatate si pentru toate cele care astazi le huleste!
    Si stiti ce va fi cel mai interesant?
    Romanii vor pune din nou botul si-l vor vota in numar neasteptat de mare!
    Bine, ajutati in mare parte si de nepriceperea celor ce-i iau LOCURILE din guvern.

  58. Domnule Voiculescu,
    Scriu aceste randuri pentru distractia celor care vor fi interesati de tema concursului, respectiv replica celor care inca sunt „fascinati” de dl. Basescu.
    Banc cu Ceausescu reactualizat :

    ” -Stiti bancul cu BASESCU in zdrente cersind in strada ?
    -Nu !
    -Nici eu, dar imi place cum incepe ! ”

    Fac un scurt comentariu politic.
    Este cel mai mare blestem al poporului roman faptul ca NU avem un PRIM MINISTRU ( un om de stat adevarat ) si un PRESEDINTE JUCATOR contra propriului popor. Imprumuturile ROMANIEI le vor plati si copii, copiilor nostri.
    Cei care scriu pro BASESCU sunt oare constienti ?
    Oricum JOS PALARIA in fata Dumneavoastra pentru tot ce faceti in activitatea politica, fata de socitatea civila si nu in ultimul rand va multumesc pentru emisiunile posturilor Dumneavoastra de televiziune care au oferit informatii si comentarii fata de evenimentele economice si politice ( remarcabila echipa: D-na Stoicescu, Firea, Dl. Gadea, Tudor, etc. )
    Cu stima.

  59. Nu prea mă interesează ce va face Băsescu din momentul în care ne va lăsa în pace, dar eu l-aş sfătui să facă-n altă ţară…

  60. Dupa ce de-a lungul anilor a condus BINE tara, Basescu va avea suficienti bani nu doar ca sa se duca pe o insula, ci chiar sa-si cumpere una. Dupa demitere a plecat imediat din tara si si-a luat o insula. Prima lui actiune va fi sa-si faca un sediu, un loc unde sa poata vorbi cu adeptii lui. Sau mai bine zis el sa le vorbeasca si ei sa-i cante ode. Asa va lua nastere Ciresica insulara. Si Basescu se va odihni, se va plictisi, apoi se va perpeli cu cireseii lui in timp ce va fi „cautat” de lumea intreaga. Dar normal ca n-o sa-l gaseasca, ca doar cine s-ar gandi sa se uite -n ciresel?

    Dupa un timp de chefuit,
    Basescu s-a plictisit,
    Pe Elena o visa intruna,
    Cum o lua ca niciuna,

    Spre ea incepu sa navigheze,
    Cu cadouri aurii s-o imbuneze,
    Dar vasul in cerc mereu ratacea,
    In timp ce whisky-ul curgea,

    Dupa o luna bautura se termina,
    Atunci sprea ea se inversuna,
    Ajunse chinuit de o mare sete,
    Dar si-o potoli inghitind pe indelete,

    Elena in apartamentul ei il astepta,
    La privirea-i fermecatoare medita,
    Un zgomot o trezeste din visare,
    Iese, si-l gaseste-n picare,

    O palma l-a trezit, a doua l-a ridicat,
    – Ce m-as fac fara tine, iar m-ai salvat,
    – Ti-am zis sa nu mai vii la mine beat,cretine,
    – Nu e pe Pamant un betiv mai rau ca tine,

    – Nu-mi vorbi asa scumpa mea draguta,
    – Mai bine vezi ce ti-am pus in posetuta,
    – Vai,nu merit atata aur iubitulule,
    – Mersi,dar acum du-te si fa dus,scumpule,

    – Acum sunt treaz si curat,
    – Pentru tine m-am schimbat,
    – Ce ai patit, de ce zambesti?
    – Idiotule, o s-o patesti!

    – Imi inchipui?Taria e inca-n mine,
    – M-am saturat s-o iau de la tine!
    – Cum poti fi atat de ingrata si rea,
    – Las’ s-o iei si tu de la Udrea.

    In scurt timp mascatii au venit si l-au arestat pe Basescu.

Comentariile sunt închise.