Văd, în ultimele zile, oarece agitatiune pe teme de moguli, suspendări, comploturi si alte amuzamente. Am un singur răspuns:

23 iulie 2010: Dan Voiculescu solicită suspendarea lui Traian Băsescu, o cerere în acest sens fiind deja depusă la Biroul Permanent al Senatului (România Liberă).

Asadar: e o initiativă veche. Nimic nou – mirarea unora acum, după trei luni, e caraghioasă.

E initiativa unui senator. Unui senator care si-a castigat fără drept de apel colegiul uninominal. Povestea cu ”mogulul” poate fi un compliment simpatic, dar nu se aplică: mogulii nu sunt senatori de drept.

E o initiativă formală, oficială. Nimic misterios ori obscur – totul e la vedere si, slavă Domnului, în acord cu dorinta majoritătii românilor.

Mergem mai departe, pe drumul început.

24 COMENTARII

  1. MOGULULE CARE NE POTI SCAPA DE BASESCU.
    GRABESTE SUSPENDAREA INAINTE DE A TE SUSPENDA EL, CU TELEVIZIUNI CU TOT. DORESC MULT SI TERMINAL SUCCES !

    LOVITURA DE STAT BASESCU IN ROMANIA !

    ULTIMA ORA
    -SERVICIUL AMERICAN ANUNTA INEVITABILITATEA UNEI LOVITURI DE STAT
    IN ROMANIA. DEPARTAMENTUL DE STAT IN ALERTA.
    – CEREREA AMBASADORULUI SUA LA BUCURESTI PENTRU O AUDIENTA LA PRESEDINTELE BASESCU A RAMAS FARA NICIUN RASPUNS.
    – VICE PRESEDINTELE SUA BIDEN A TRIMIS PRIN CABLU UN MESAJ DE AVERTISMENT AMENINTAND CU GRAVE CONSECINTE.
    -PRESEDINTII ITALIEI SI FRANTEI AU TRIMIS MESAJE PERSONALE .
    – LOVITURA DE FORTA VA INCEPE CU ARESTAREA LUI DAN VOICULESCU
    UNUL DIN OAMENII CEI MAI BOGATI DIN ROMANIA SI PROPRUETARUL UNUI
    IMPERIU MEDIATIC.
    – SE PREGARESTE UN DOSAR DE TIP BOLSEVIC CARE ACUZA UN COMPLOT
    AL OPOZITIEI , MOGULILOR IMPOTRIVA PUTERII DE STAT IMPLICAND POLITIA JANDARMERIA SI O PARTE DIN SERVUCIILE SPECIALE.
    – IZOLAREA PRESEDINTELUI BASESCU EVIDENTA. LOVITURA DE STAT ARE
    IN AFARA PARTIDULUI PREZIDENTIAL DOAR SPRIJINUL SPP ( UN FEL DE GARDA PRETORIANA ) SI SERVICIUL EXTERN.
    – SERVICIUL SECRET AL ARMATEI ESTE IN CONTINUA LEGATURA CU STRUCTURILE „INFORMATIVE ” AMERICANE.
    – MINORITATEA MAGHIARA VA ANUNTA IN CURAND TRECEREA DE PARTEA OPOZITIEI
    – LOVITURA DE STAT INCEARCA SA OPREASCA INEVITABILUI.
    O URIASA MANIFESTARE POPULARA DE 100.000 SAU 200.000 DE PERSOANE CU PARTICIPAREA POLITIEI, JANDARMILOR SI A MII DE REZERVISTI DIN ARMATA PURTAND UNIFORMA VA INSEMNA SFARSITUL REGIMULUI.
    – CONCLUZIE : LOVITURA DE STAT MILITARA SAU DE CATIFEA NU VA PUTEA OPRI CADEREA UNUI REGIM CARE SI-A PIERDUT ORICE SUSTINERE SAU LEGIMITATE. MASELE REVOLTATE STIIND CA NU MAI AU DE CE SI DE CINE SA LE FIE TEAMA VOR UMPLE IN CURAND STRAZILE MARILOR ORASE.
    OCCIDENTUL INCEARCA O INTERVENTIE RAPIDA PANA LUCRURILE VOR SCAPA DE SUB CONTROL.
    Voi reveni cu o corespondenta speciala de la Bucuresti.

    Special pentru NIPON PRES ( Europe )

    Robert Horvath Deva.
    Urmariti corespondente pe Robert Horvath Deva Blog

    http:// devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

  2. Sa speram ca va fi un succes.

    In 2008 am remarcat un politician din parlamentul german …eu un politician de succes in Germania .. are ceva ce aduce a Sir. Roger Moore iar multi dintre nemti se regasesc reprezentati de astfel de politicieni ce au o prezenta impecabila .

    In cazul in care mai sunt nehotarati ce inca se simt bine reprezentati in prezent ..va rog accesati link-ul de mai jos :

    http://en.wikipedia.org/wiki/Karl-Theodor_zu_Guttenberg

  3. Dacă scapă acum, în scandalul legii pensiilor, nu va scăpa la moţiunea de cenzură când, după ce va refuza premierul majorităţii care dărâmă guvernul( se va încăpăţâna şi va numi ce-i trece prin capu’ ăla bolnav), veţi avea un motiv constituţional pt. a fi demis. Sigur vor vota şi ungurii, dacă nu, vorbiţi cu Pambuccian şi cu alţi câţiva de la putere, reuşind ceea ce pare imposibil.Ungurii, fiind înnebuniţi de putere, de a conduce ceva, de a fi acolo unde se dă ora exactă, nu vor schimba ceva decât dacă li se promite chiar mai multe ministere, într-un guvern de alarmă, condus de un premier agreat de ei, şi de ceilalţi, evident, sau dacă le fluturaţi marota neintrării în Parlament prin ridicarea pragului minim la cel puţin 7procente. Sau schimbarea regimului politic şi al reglementărilor şi pt ceilalţi reprezentanţi ai minorităţilor, altele decât ungurii. Acum, că tot vine Merkel, poate înlesniţi şi o discuţie între ea şi Klaus, ca să vadă tot poporul cât de mult am pierdut – financiar şi nu numai – prin Încăpăţânarea Bolnavului de a nu-l numi premier, total ilegal, zic eu, neconstituţional, de atunci previzionându-se dezastrul ce va urma, confirmându-se în prezent. Dramatic! Da, se va opune din răsputeri, va forţa după mintea lui, prin tot felul de combinaţţii, mai ales că l-a retras strategic pe nesuferitu’ de Videanu, cel care a făcut să se întâmple totul, cu Brânză, cu STS-ul, cu ” şmecherii” din afară etc. Fiţi atenţi – în continuare – la Videanu, că la el e strategia, el e punctul forte, el e „Călcâiu’ lu’ Ahile”, el e sforaru’ etc. Nu vă lăsaţi înşelaţi, că smecheru’ ăsta lucrează, le zice ce să facă pe mai departe ş.a. N-ai văzut cu ce siguranţă spun toţi că sunt veşnici la putere, că nu trece nimic, că n-aveţi nicio şansă etc.? De ce oare? Cam atât. Putere şi multă grijă! Cu respect,

  4. Părerea mea :

    Curtea, prin decizia ei, ar trebui de-ndată ,
    Să declare Legea pensiilor sigur fraudată ;
    De se pronunţă doar, c-ar mai trebui „fardată” ,
    Atunci suspendarea Javrei va fi … suspendată .

  5. DE CE TE-A MAZILIT BULDOGULE ?

    Fratele meu alb nu ştiu penru ca să-ţi spun. După vinerea din răpciune a Javrei Ordinare, i s-a pus pata pe mine, şi mă chiamă la palat. Cum ajung îmi şi dă comanda :
    – Aridică un picior ! Mă conformez cu dreptul, lăsând toate grijile pe stângul, când dă a doua comandă :
    – Aridic-l şi p-ăl’lat !
    – Ei ! asta-i bună. Că doar nu era să stai în « pelican » ! îl contră pretenarul.
    – Păi aşa i-am replicat şi eu, după care fulgerându-mă cu ochiul unghiular mi-a zâs că are el un tiz arădan ce se pricepe să stea-ntr-un deşt…
    – Poate numa-n ăla papal, cum cujetarăm şi noi…

  6. @ ROBERT HORVATH-DEVA

    Soldatii americani sunt de 2 saptamani in bucuresti, de la inceputul protestelor. Sunt cazati la hotel Athene Palace Hilton ;) . I-am vazut cu ochii mei, dar in presa nu a aparut nimic. Exact in acelasi timp cand boc era in SUA la congres….
    Coincidenta? DV stii ceva?

  7. abuz fara margini asupra mamicilor avocat:
    Va scriu in numele unui grup de tinere avocate din Iasi supunandu-va atentiei urmatorul fapt abuziv :
    in urma hotararii luate de UNIUNEA NAŢIONALĂ A BAROURILOR DIN ROMÂNIA-CONSILIUL UNIUNII nr. 845Bis privind stabilirea cuantumului indemnizaţiei pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani şi, în cazul copilului cu handicap,
    până la împlinirea vârstei de 3 ani din11 septembrie 2010 ,femeilor avocat li s-a luat dreptul la indemnizatia de crestere a copilului. Esta o hotarare abuziva si o insulta la adresa breslei. V arog sa luati atitudine pentru a impiedica punerea in aplicare a unei hotarari ce aduce atingere drepturilor fundamentale ale femeii. Mai exact pana acum orice femeie avocat putea beneficia de indemnizatie de creste a copilului in cuantum de 85% din veiturile incasate dar nu mai mult de 2300lei ,cu conditia sa fi cotizat cel putin 12 luni la casa de asigurari a avocatilor. Ei ,in urma hotaririi 845bis se reduce cuantumul la 40% dar marea smecherie este ca au introdus in hotarare urmatoarea chestiune:”Indemnizaţia pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani şi în cazul copilului cu handicap, până la împlinirea vârstei de 3 ani, se acordă doar asiguraţilor care nu au dreptul la indemnizaţie pentru creşterea copilului din sistemul public” .Astfel le exclude pe toate femeile avocat deoarece de la sistemul public poate beneficia toata lumea care respecta legislatia si isi plateste impozitele la stat.Asadar, chiar daca au cotizat ani de zile, in momentul in care vor sa-si cresca copilul casa de asigurari refuza sa mai dea un drept garantat in momentul hotararii de a avea un copil.

    Nebunia merge mai departe pe toata perioada in care beneficiaza de indemnizatia de crestere a copilului (perioada in care nu are voie sa-si exercite meseria si sa incaseze onorarii) trebuie sa plateasca taxe la barou in valoare de minim 230lei, indiferent daca beneficiaza de indemnizatie de crestere de la casa de asigurari a avocatilor sau de la stat.

    Va rog sa ne ajutati in demersul nostru de a stopa o hotarare abuziva care aduce o pata neagra asupra intregii bresle a avocatilor si atingere drepturilor unor femei care muncesc corect si isi achita cu constiinciozitate taxele fata de stat si fata de asociatia profesionala din care fac parte!

    Hotararea nr. 845Bis poate fi gasita in integralitate la :http://unbr.ro/index.php?id=1&lg=1

  8. domnule voiculescu, sunteti un mare ipocrit. nu impartiti lumea intre prieteni si dusmani, dar basescu e inamicul nr. 1. v-ati facut control la cap, poate aveti acolo niste pitici pe creieri, care ar trebui extirpati. mi-e rusine ca un om ca dvoastra mai foate fi profesor. si la facultate ii manipulati pe studenti cu antibasescu? a, daca nu voteaza demiterea, atunci cu siguranta nici nu ii veti trece la examene. mi-e scarba de dvoastra si camarila de la antena 3.

  9. PRESEDINTELE OBAMA DECLARA : NU VOI ACCEPTA UN NOU MILOSEVICI LA BUCURESTI !

    @ Cosmin
    La o intalnire a guvernului ( numai cu cei responsabili nationala ) Presedintele Obama sa referit la BASESCU spunand : NU VREAU UN NOU MILOSEVICI .
    Este considerat iresponsabil si inprevizibil si periculos. Analistii CIA ca si al altor
    tari au ajuns la concluzia ca in plina iarna, in apropiere de craciun va avea o revolta populara in Romania. Va fi o miscare haotica impotriva clasei politice si a imbogatitilor de dupa revolutie. Se va creia un vid politic care va aduce un regim fascist de culoare rosie verde sau un razboi civil. Ultimul lucru de care are nevoie
    Vestul este o situati iesita de sub orice control in Romania.
    Regimul a intrat intr-o panica totala. Basescu este un lup incoltit .care actioneaza
    lipsit de logica, crezand ca desfintarea mediei ostile il va scapa regimul mafiot de pierire. A dat ordin serviciilor ca pana la fatidicul Craciun, sa scape de Moguli.
    Surse credibile spun ca mitingul politistilor a mutat scenariul mai devreme si pericolul unui lovituri de stat organizat de Basescu este real. In Romania se crede
    ca Basescu controleaza serviciile si armata. Complet fals. In afara de conducere
    care a primit un spor inainte de legea bugetariilor serviciile sau trezit cu aceleasi scaderi ca si restul bugetarilor.
    SUA a realizat peste noapte disolutia institutilor statului intr-un stat membru NATO
    o situatie noua fara precedent. Obama a cerut un raport de urgenta.
    C.I.A nu poate actiona fara aprobarea House Permanent Select Committee on Intelligence si autorizatia prezidentiala. Vice -Presedintele Biden a primit si el un raport CIA la fel ca si the Senate Foreign Relations Committee, the House Committee on Foreign Affairs, and the Armed Services Committees.
    The Romanian Desk de la Departamentului de Stat a convocat o sedinta cu specialistii in Romania. In calitate de ziarist de investigatii specializat in Romania am trimis si eu opinii scrise in legatura cu situatia de urgenta creiata. Am remarcat in ele ca este deosebit de important ca libertatea de exprimare sa fie mentinuta cu orice pret si sa nu se accepte sub nici-o forma
    santionarea sau suspendarea televiziuninilor sau presei de opozitie ” „controlata de moguli „. Mi-am exprimat clar opinia pozitiva despre cel mai important personaj al esicherului romanesc ……profesorul Dan Voiculescu
    PRESEDINTELE SUA OBAMA A SEMNAT IN CURSUL ZILEI DE VINERI
    O AUTORIZATIE SECRETA IN VEDEREA ” STABILIZARII SITUATIEI DIN
    ROMANIA „.Cu alte cuvinte stimate domn Costin veti vedea din ce in ce mai
    multi soldati in uniforma americana sau mai ales fara. Asfel zilele regimului
    de la Bucuresti care erau oricum numarate ,sa fie si mai mult reduse.

    Robert Horvath DEVA Ziarist de investigatie. New York
    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

  10. JALBĂ-N PUSTIU

    Băsescu D. Traian – alias Javră Ordinară,
    Cel constipat în anusul gândirii, bună oară,
    Stigmatizat pe veci de dârza „haină militară”,
    E îngrozit de suspendare, ce-l uşuie afară…

    Schelălăie, pe apucate prin boturi de lichele
    Pedeliste, prinse-n fapt la furăciune cu belele,
    Că-i victima mogulilor de presă foarte aţâţaţi;
    Uitând că îi arată curul gol, o ţară de bărbaţi.

    Bă şti cât eşti de nul şi cât de mic putuşi să fii?
    Ţi-o srigă-n cor: pensionari, bolnavi, copii…
    Eşti spurcăciune de tătar cu pleoape-n unghi ;
    Prin susendare vom scăpa d-un groaznic junghi.

    Să ne ajute Marele Stăpân şi sfinţii cei de Sus,
    Înfăptuind rapid, spre bine popolar, ce-am spus.
    Dârdală, să-ţi fie capu-ndepărtat doar pe butuci;
    Plâng, îngeraşii ce-i arseşi de vii, şi bat la cruci!

  11. Ba da urat erai pe vremuri in poza 6. Semeni cu Bodo ala care a tinut pe fata lui Chioru.
    Mai lasa-l moartii de chior si fa ceva util si pentru astia care am studiat cate ceva si nu avem posibilitatea sa justificam banii investiti de stat in studiile noastre.
    Un ghid de utilizare a Romaniei ar fi perfect daca te-ai pricepe sa il scrii.

  12. @ciprian:
    cu regret, citind link-ul propus, constat ca in tara noastra inca nimeni dintre urmasii caselor noastre princiare de la anii 1000 incoace nu au fost in stare sa acceada in parlament macar.
    Ca toti suntem posibili urmasi ai lui Burebista -mai putin Dl.Madalin Voicu -psd sau Dl.Varujan Vosganian -pnl sau Dl.Johanis Klaus sau…etc.s.a.m.d.- nu ne incalzeste altceva decat inima -creierul in nici un caz, dupa cum bine vedem evolutia poporului din care facem parte, evolutie trista in acesti primi 20 de ani.

  13. @ROBERT HORVATH:

    Domnule Horvath, informatiile pe care dumneavoastra le prezentati pe acest blog sunt interesante. Ramane doar de vazut daca se si adeveresc.
    Contrar spuselor dumneavoastra, consider totusi ca romanii nu sunt un popor care sa si ceara drepturile in strada, prin manifestarea nemultumirilor. Nu s a intamplat din proprie initiativa in 1989, sunt destul de sigur ca nici acum nu se va intampla.

  14. Daca,din intamplare,domnule Voiculescu va intalniti cu Boc,va rog sa-i propuneti una din solutiile de iesire din criza(conceputa de mine!) care sunt convins ca ar intelege-o chiar si inaltimea sa! – Sa se scumpeasca painea si sa se ieftineasca manusile de box!

  15. @ Rapsod

    M-as bucura nespus de mult daca jalba dv. va fi solutionata in termenul prevazut de O.G.nr.27/2002. Indiferent de deznodamant,imi place cum ganditi … poetic.

  16. @ Dan Doboseriu
    Sunt optimist !!! ( răspunsul se încadrează în prevederile art.16 din OG 27 / 2002, pe care l-am copiat pentru conformitate).
    Cu stimă
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
    Art. 16 abrogat
    -****-
    PRIM-MINISTRU
    ADRIAN NĂSTASE

  17. O fi iniţiativa dumneavoastră veche, acum “Doi moguli şi doi politicieni şi-au dat mâna în continuare pentru suspendarea preşedintelui contrar Constituţiei şi intereselor României, fără să înveţe nimic din lecţia istoriei” :)
    Nu ajunge, mai trebuie să “dea cineva mâna” ca să se demită guvernul şi/sau suspenda preşedintele!

  18. @ ACUVIO
    OBAMA, SARKO SI ALTII VOR SA DEA MANA.
    CITITI VA ROG CU ATENTIE.
    ROMANIA
    DISOLUTIA PUTERII DE STAT INTR-O TARA NATO.

    . Informatiile occidentale despre o lovitura de stat provin din diferite cai in special din serviciile romanesti pe cai „confidentiale”. Alarma generala. Asistam in premiera la disolutia puterii de stat intr-o tara N.ATO.
    Sursele mele provin de la colegi jurnalisti ( care fiecare are surse proprii) si surse personale pe care le-am creiat in decursul multor ani ca corespondent special ( impreuna cu sotia mea Kiyoko ) al presei si televiziunii japoneze in SUA.
    Pentru a intelege sursele mele sunt nevoit sa fac o scurta nota autobiografica. La un an de la absolvirea facultatii de cinematografie ( IATC -Bucuresti) am trimis in occident un material filmat despre Ceausescu care vorbea cu un grup de tovarasi printre altele de bomba atomica romaneasca. O scrisoare venita de la presedintele
    american Carter mi-a salvat viata in ultimul moment. Am ajuns in occident printr-un „schimb” evident nu de studenti. Cu alte cuvinte informatile provin de la sursa. Am devenit un specialist in probleme romanesti. Ca ziarist independent opiinile mele
    sunt luate in considerare de factori de raspundere in administratie si de ” inteligenta ” americane si franceze . ( materialele mele despre Ceausecu au fost trimise serviciului francez , profitiand de o coproductie cinematografica ).
    Acum cateva ore am intrat in posesia unei scrisori personale in care Presedintele Frantei avertizeaza pe omologul Basescu de consecintele unei lovituri de forta si de restrangerea libertatii de expresie a presei si in special al televiziunii care ar fi ” controlate de moguli. Inainte de a publica un fragmet trebue sa mentionez ca serviciile occidentale au anuntat cancelariile respective de cererea expresa a lui Basescu ” de a se lichida mogulii inainte de Craciun”
    CITEZ : NU DEMULT UN MOGUL RUS ” NUMIT BANCHERUL LUI PUTIN”A CUMPARAT UNUL DIN CELE MAI IMPORTANTE PUBLICATII FRANCEZE ” FRACE -SOIR. INVESTIND 50 MILIOANE DE EURO FIUL OLIGARHULUI RUS PUGATCHEV PUNE MANA PE UN COTIDIAN DE IMPORTANTA NATIONALA, CREIAT ACUMA 60 DE ANI. SCRASNESC DIN DINTI DAR NU AM CE FACE. ATAT CAT EXISTA CAPITALISM VOR EXISTA MOGULI……/….. SE PARE CA DUMNEATA NU INTELEGI IMPORTANTA UNEI PRESE LIBERE INT-O SOCIETATE LIBERA ”
    Partea cea mai grava a situatiei din Romania este lipsa unei solutii la orizont. Opozitia venind la putere va dovedi aceiasi incompetenta sau pe aproape.
    Un guvern condus de Profesorul Voiculescu ofera macar o speranta. In aceasta privinta opiniile mele sunt clare si le-am facut cunoscute unde trebue.

    Robert Horvath Deva ZIARIST DE INVESTIGATIE NEW YORK – TOKYO
    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

  19. Părăsit încă de la naştere
    Mihai Caldararu
    Încă de când a văzut lumina zilei, Mihai a fost abandonat în centrul de plasament numărul 5 din Capitală. De la vârsta de şapte ani a fost mutat la centrul de plasament numărul 6, iar la 13 ani a fost agresat sexual de doi indivizi mai mari, de care şi acum îi este teamă. Când credea că ar putea să depăşească trauma, Mihăiţă a fost mutat la un alt centru, unde a fost din nou supus relelor tratamente: „La 15 ani am fost mutat la centrul de plasament numărul 2 „Casa Speranţei”, unde primeam bătaie seara de la nişte indivizi mai mari. De atunci am rămas cu sechele”.

    Şcoala populară de artă

    După ce a terminat Şcoala de Arte şi Meserii cu profilul confecţii-îmbrăcăminte, pe care a absolvit-o cu nota 9, a urmat şi Şcoala populară de Artă, unde a obţinut un certificat de la OSIM, pentru solist vocal. La 18 ani a fost reintegrat în familia sa. Cu toate acestea, a găsit o mamă bolnavă de hepatita C, iar condiţiile în care trăia sunt greu de explicat. Chiar şi aşa, Mihai nu s-a dat bătut. Deşi şi el suferă de epilepsie, şi-a propus să triumfe în viaţă prin propriile forţe nedându-se bătut de la nimic. Astfel, l-a auzit cântând compozitorul Adrian Ordean care l-a ajutat să-şi înregistreze câteva melodii, iar Star Print l-a ajutat să îşi înregistreze gratuit şase piese: „Cea mai mare dorinţă a mea este să mă lansez, însă nu dispun de resursele financiare necesare pentru a iniţia astfel de demersuri. Am putut doar să înregistrez un număr de şase melodii, iar câteva piese sunt compuse de mine. Înregistrările le-am putut finaliza chiar de Sfintele Sărbători de Paşte”. 0724713999

  20. Am depus acum 25 de ani bani pentru cumpararea unui autovehicul Dacia. Nu am primit valoarea reactualizata a depozitului meu bancar, nu am primit masina, nu am primit nimic. In aceeasi situatie mai sunt 2000 de oameni. Exista un proiect de lege, PLx 226/2011 care inlatura consecintele acestei privari de proprietate/ sanse in viata. De ce nu este adoptata ? Mi-am propus sa dau acest mesaj de 1000 de ori. Sper ca acest guvern sa fie … altfel. (NR.548)

Comentariile sunt închise.