Zamfir Show propune aici un concurs: ce-i lipseste din mână lui Traian Băsescu atunci când stă umil în fata presedintelui Frantei?

”Pe scurt, si in romana, de aceasta data: din poza pe care o avem la dispozitie lipseste ceva. Ceva din mana presedintelui Basescu. Ceva care ar completa desavarsi cadrul. Ceva care – oricat de dureros ar fi pentru toti romanii (sper, totusi, la un junghi sau doua in plus pentru cei care l-au si votat) – ar reprezenta fix cireasa de pe tortul diplomatiei noastre. Bomboana de pe coliva. Coliva a demnitatii, daca vreti sa fim pretiosi.”

Îti spun eu răspunsul corect, Răzvan, doar l-am mai văzut în ipostaza asta: o căciula.

Premiul – direct la Cotroceni, pentru îmbărbătare :).

53 COMENTARII

  1. Poate doar il “saluta’ in stil romanesc : “S’il vous plait, Messieur !, cersind un moment de atentie din partea frantuzului. Mana intinsa poate sta marturie. :)

  2. Cred ca a fost unul dintre cele mai penibile momente de a care a avut parte ca sef de stat…asta dupa ultima intalnire in care a fost impins de Berlusconi.

  3. Romanii au ce merita! Nu mi-e mila de absolut niciunul din cei care l-au votat si acum sunt pe la mitinguri sau plang pe strazi ca n-au ce pune pe masa sau n-au cu ce imbraca copiii.

  4. Mi-a fost mie rusine ca si roman cand am vazut cum l-a tratat Sarkozy..nu e vorba doar de Basescu aici, e vorba de modul in care sunt vazuti romanii de catre Occident.

  5. Partea proasta este ca si noi, romanii obisnuiti avem parte de acelasi tratament din partea occidentalilor. Si este numai meritul politicii actuale.

  6. Aceasta atitudine este tipic „disperarii politice” romanesti. Politica romaneasca nu are negociatori. Are disperati.

  7. @geta asa e ai dreptate. vezi diktatul de la viena cand al nostru a lesinat. basescu ar fi varsat o lacrima….

  8. Se taie concediul de crestere a copilului ! cum e posibil asa ceva in Romania ? ultima speta de oameni am ajuns de se leaga de copii nostri . In numele celor mici din suflet sper sa ii bata Dzeu copii celui care a propus asa ceva si a celor care aproba sa ceva

  9. @casinoroial:
    Daca e sa aducem in discutie …emotivitatea alesilor neamului…am putea discuta si de urmasii/urmasele basarabenilor…despre ineficienta noastra relatie cu …Napoleon Buonaparte…de anul 1812, etc.
    Putem, totusi, sa ne amintim …prohibitia impusa de Burebista ? Totusi…

  10. update;
    Nu am vazut pe nici un post tv, nici pe tvr cultural sa se aminteasca de Unirea Bucovinei cu Romania, ieri implinindu-se 92 de ani conform scriptelor, data de la care minoritarii ucrainieni au inceput activitati anarhice,in semn de nesupunere, pana cand armata romana le-a pus „piciorul in prag”.

  11. Ii lipseste tot ce inseamna rafinament, prestanta, subiecte de discutie ( nu cersit). E un nimeni si Sarkozy a avut curajul sa arate intregii lumi asta. Oricum cine mai vorbeste cu el o face din complezenta

  12. @ andron . ce nu este de recunoscut ? sunt destul de taios pt gustul unora dar nu de azi sau de ieri urasc prostia si mizeria umana .

  13. Nu stiu daca suntem tampiti, dar multi ne trateaza ca si cand am fi ! Deci, ne dispretueste ! Cu alte cuvinte:barbate, nu e cea ce crezi !”
    In fond, are si el dreptate ! Nu el trebuie sa recunoasca faptul ca are probleme psihiatrice, noi trebuia sa le vedem la timp !

  14. Basescu o da la intors ca si cu inregistrarea in care se vede cum a lovit copilul . Or fi si aceste secvente trucate ?

  15. Orice răspuns e plauzibil

    Ce-o fi lipsind din laba Javrei – Scorpion :
    Căciula umilinţei ori carafa de trascău ,
    Drapelu-n cinci culori sau frunza-milion ,
    Coasa lui Emil ori … pistolul lui Falău ?

  16. In sfarsit un baiat care-i da peste nas asa cum se cuvine lui Base. Bravo Sarkozy, desi nu ai dreptate in privinta rromilor…

  17. Basescu apara interesele mafiotilor si tiganilor.
    Romania este din ce in ce mai prost vazuta pentru ca avem un presedinte si un guvern corupt.

  18. A incercat sa-l „prinda” pe francez „la inghesuiala” si piticul s-a eschivat in mod parsiv .
    Basescu avea „pregatita” o intrebare pentru Sarkozy, dar momentul n-a fost tocmai bine ales !
    Francezul stia ca Basescu sta „la pinda” si asteapta prima ocazie sa-i „trinteasca” o intrebare neplacuta.

  19. Multumim conducatorului mult iubit caci el a fost la carma corabiei pentru faptele glorioase si taramul bogat unde ne-a adus.
    Eu zic ca cel mai nasol conducator al romanilor a fost Basescu nu Ceausescu.

  20. sarkozy stie ca nu are ce sa discute cu basescu, pentru ca marinarul tatar nu stie nicio limba straina si habar n-are politica externa

  21. basescu nu stie ce inseamna diplomatia si nu are nicio idee despre cum se stabileste o discutie oficiala cu un sef de stat de talia lui sarkozy…basescu stie numai sa asigure cadrul pentru ca udrea sa prospere

  22. nu ai ce sa discuti cu un individ ca basescu, iar sarkozy stia asta. toti sefii de stat se feresc sa discute cu Basescu.

  23. Gresesti. Sunt notitele de la Anvers, despre cum se umfla devizele la reparatii navale. Abia apoi s-a gandit la ”privatizarea” flotei..

Comentariile sunt închise.