Imi amintesc de prin tinerete că Tom Jones – al cărui ”fan” eram – a început să cânte cu o trupă numită Senatorii.

Deci avea si el colegi eficienti si prolifici :).

25 COMENTARII

  1. Multumesc pentru melodie si imagini! Ofer la randul meu, o SOLUTIE pentru Romania, care pune la treaba mintea si simtirea! ” Apel, catre toti cei pe care ii intereseaza Romania si poporul roman!
    Stimati compatrioti! De 20 de ani Romania se prabuseste atat material, cat si moral-spiritual! Din 12-01-1993, cand a fost prezentata Parlamentului, Romania dispune de o SOLUTIE care ii poate opri atat prabusirea moral-spirituala, cat si materiala. Acest Apel se adreseaza compatriotilor cu spirit viu, dornici de cunoastere si de actiune in interesul Romaniei si al poporului roman, si NU celor incapabili de rationamente si analize, care prefera prabusirea tarii, decat sa caute “in buzunar” SOLUTIA salvatoare! Acesti aproape 18 ani, in care Romania continua sa se prabuseasca, desi are SOLUTIA salvarii “in buzunar”, unde insa NIMENI nu este dispus sa caute, mi-a relevat adevarul cutremurator al distihului: “MAMA NOASTRA LA NOI TOTI / TARA DE TAMPITI SI HOTI/!”, din piesa “Viitorul e maculatura”, de Vlad Zograffi. Caci doar “tampitii” nu se “obosesc” sa cunoasca si sa verifice pe propria lor persoana si familie o SOLUTIE salvatoare, si doar “hotii” nu sunt interesati de SOLUTII care i-ar lasa fara “obiectul” muncii lor! Nimeni dintre cei care vor cunoaste si vor verifica SOLUTIA care – impreuna cu un comentariu al meu, ce o completeaza – se gaseste la adresa, http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, nu trebuie sa se mai planga de situatia din Romania, daca nu vor sustine implementarea acesteia in viata societatii romanesti, in pofida “corului anti” format din “tampitii” si “hotii” amintiti mai sus! MAI BINE MAI TARZIU, DECAT DELOC! D.Rizoaica. Tel.0723966732.
    PS. Aceasta SOLUTIE constituie un numitor comun unificator, pentru toate segmentele sociale si politice, oricat de antagonizate sunt ele astazi! „

  2. M-ar interesa

    Care au fost trei din cântăreţii români de muzică uşoară indigenă ce vă mai răscolesc amintirile, domnule DV ?

  3. Frumoasa melodie! Cred ca e singurul lucru care a mai lipsit ieri, la alegerile PDL Bucuresti dintre odele aduse madamei Udrea. Daca a-ti fi postat sambata, poate chiar le dadeati idei.

  4. Domnule Mogul, am si eu o nelamurire cam offtopic: de ce va spuneti in continuare ”dom profesor” dupa ce prin Hayssam Basescu a compromis adresarea???

Comentariile sunt închise.