Există solutii anti-criză Băsescu-Boc?

Sigur: luăm de la pensionari, luăm de la bugetari, nu ne plătim datoriile. Despre ”pitirea” arieratelor puteti citi pe larg aici.

37 COMENTARII

  1. DECAJAVRĂ

    1. Îmi sunt simpatici poliţiştii, bunăoară
    Cei ce-i ziseră pe nume Preşului TB,
    Javră Ordinară

    2. Scoţi din sistem unu din şapte, doară
    Mă-ta fu unul dintre nominalizaţi, bă
    Javră ordinară

    3. Nu simţi că te purtăm ca pe-o povară,
    Demon al budelor spurcate de la şanţ,
    Mă Javră Ordinară

    4. Făcuşi o Românie şi poporul de ocară,
    Pe continent si-ntregul mapamond, bă
    Javră Ordinară

    5. De la Potop nu a mai fost aşa papară,
    Fii blestemat, măcar pe nouă neamuri,
    Javră ordinară

    6. Ai bramburit întreaga tagmă sanitară
    Hulind pe vraci şi moaşele pruncimii,
    Javră Ordinară

    7. Ai dezechilbrat balanţa judelui, farfară
    Să-ţi fie ţie cald la furt, prin strâmbătate
    Javră Ordinară

    8. Când prăduişi Arca lui Noe (zic flota)
    Crezuşi cumva că-i moştenire de la mă-ta,
    Javră ordinară

    9. Făcuşi o educaţie fără suport, precară
    Sub tot ce-a fost în ţara multimilenară,
    Bă Javră Ordinară

    10. Nu eşti în stare de nimic, numai gargară
    De la un creier neted gălbejit,şi ramolit,
    Mă Javră Ordinară

  2. Statul ar trebui sa fie primul care sa dea un exemplu pozitiv si sa isi achite debitele, in conditiile in care neachitarea datoriilor este o cutuma nationala. Dar vorbim totusi de Romania…

  3. Mediul privat (cel huiduit de unii ca face afaceri cu statul) crediteaza statul cu zero % dobanda.
    Companiile furnizoare de servicii/produse in momentul facturarii acorda statului termen de plata, care poate fi de 90-120 de zile de la data facturarii.
    Arieratele de peste 90 de zile intarziere fata de termenul de plata contractat deja inseamna o sursa gratuita de finantare de minim jumatate de an., si indirect ducand la blocaje economice si de multe ori reduceri de activitate/prejudicierea imaginii catre furnizorii proprii, unii din ei furnizori externi., datorii la plata salariilor etc.

  4. Sunt curios cate companii au dat sau sunt aproape de faliment pentru ca nu si-au incasat datoriile de la stat, cate au fost nevoite sa dea afara din oameni sau sa isi reduca din activitate din acest motiv.
    Oare a facut cineva o analiza?

  5. Nu exista nimic cu astia la putere, parca ne urasc, un om mai razbunator ca basescu n-am vazut, cand prinde ocazia cum ne arde. E un parsiv care nu are nici o solutie pentru noi, nu il mai putem rabda inca doi ani…nu se mai poate

  6. Statul n-are bani decat pentru cheltuieli proprii, pentru scaune, covoare , masini si tot felul de aparate exista bani cati vrei, ca sa nu mai zic de sutele de mii de euro care se duc pe calatoriile in „interes” de servici care se fac chiar mult prea des.

  7. Solutiile anticriza ale marinarului si piticului pe mine cel putin ma fac sa ma simt umilita. Nu mi se pare firesc sa ne ceara sa fim solidari si sa rabdam ca o sa ne fie bine.. Cand??? in 2014? In caz ca nu stiati dl. base majoritatea dintre noi traim de pe o zi pe alta si nu mai putem suporta mizeria…va vrem plecat!!!

  8. @florin – ai dreptate. Prostul asta de Basescu le-a facut pe toate din razbunare. E o nulitate care nu stie macar conceptul de interes de stat. Crede ca inseamna stat degeaba cu Udrea.

  9. @22milioane – bravo, asta va ajunge ca Imnul Golanilor. Ne trebuia un Paunescu in aceste triste momente ale istoriei noastre.

  10. Basescu habar nu are de solutii pt ca el nu s-a gandit niciodata la problemele acestui stat ci la tepele pe care a vrut sa le dea. El nici nu e un om de stat, ci doar un bishnitzar.

  11. d.le Voiculescu va respect pt parerile si activitatile dvs. sunt un patriot si sunt foarte ingrijorat ca se vinde tara catre unguri numai ca sa poata guverna acesti nenorociti .Trageti va rog un semnal de alarma ca altfel romanii din judetele secuiesti o vor duce foarte rau la ei in tara.Inaintasii nostri au murit sa elibereze tara si acum va fi vinduta. Lucrez in invatamint si ma sperii ca acesti copii nu mai invata nici un pic de meserie. Nu exista o programa cum trebuie ptr instruirea practica.Ies la pensie maistrii in virsta si din urma nu mai vine nimeni.S-au facut niste investitii pe bani europeni dar programa tot aia incarcata a ramas

Comentariile sunt închise.