Înteleg că ceasul lui Mircea Badea ajunge la Stefan Burlacu – pe care îl salut pentru gest. 

Urmează contributia mea pentru ca Ioana Iordache să poată utiliza, atunci când reprezintă România la concursurile internationale, o vioară adecvată valorii ei exceptionale. Scopul licitatiei a fost, de fapt, tocmai acesta: să atragă atentia, printr-o ”buclă” cvasi-mondenă, care sensibilizează presa, asupra unui talent remarcabil.

Revin cât de repede cu un Youtube pe temă.

43 COMENTARII

  1. da dupa ce nu exista licitatia in ziua de 16 si s-a prelungit cu o ora termenul limita doar pentru cunoscatori . asta e . felicitari

  2. Ioana Iordache are nevoie de sprijinul nostru pentru realizarea proiectului. Impreuna putem sa ii aducem o raza de speranta.

  3. Este laudabil faptul ca prin dumneavoastra, copiii talentati au o sansa de afirmare. Ioana sper sa aiba mult succes in activitate.

  4. Sunt sigur ca nu faceti aceste gesturi pentru a primi complimente. Dumneavoatra faceti aceste lucruri pentru ca asa simtiti si pentru ca descoperiti oameni de valoare care trebuiesc promovati. Va felicit pentru toata activitatea pe care o desfasurati prin intermediul fundatiilor.

  5. Ei,aici e aici ! Viorile bune „adecvată valorii ei exceptionale”,{cum zici } sunt foarte putine si sar de 15 000-20 000 de euro{doar atat,ca-i criza….} ! Restu-s mai mult sau mai putin stifturi ! So see : cool-mogul alegand vioara !

  6. Ii uram Ioanei spor la repetitii, acum ca va avea o noua vioara, sa ne anunte cand va sustine o reprezentatie, iar d-lui Voiculescu felicitari pentru ideea de a o promova si ajuta in acelasi timp pe Ioana.

  7. Asteptam si cateva interpretari noi ale Ioanei cand va intra in posesia viorii. Ne vor mai scoate din tumultul cotidian.

  8. Domnule Voiculescu, am si eu o nedumerire. Dvs aveti asa de multi bani incat va permiteti sa ii cheltuiti pe satelitul necesar transmiterii in direct a inmormantarii interlopului Mararu? Inteleg sa trimiteti o echipa acolo, dar nu vad ce mare interes prezinta o transmisie in direct care se face intr-o „fereastra” de la „marele eveniment” – inmormantarea lui Mararu. Dvs va mai uitati la Antena3? Eu nu ma uit pentru asa ceva. Va spun sincer.

  9. Miros de sorici
    de Marius Adrian Porojnicu

    Sigur ca e groasa treaba:

    Sti si tu s’acu’ si zici

    Politistilor : mai tata,

    N’aveti obraz, ci sorici !

    Criza scoate la iveala

    Furaciuni si pacalici :

    Cea mai tare invarteala

    Insa,’i toba din…sorici !

    Nedreptatea-i nedreptate:

    Guvernul e pacatos !

    Interlopii sunt de vina,

    Insa… si soriciu-i gros !

    S’asa cum se vede draga,

    Politistu’ vrea sa zica :

    Leafa-i leafa, spaga-i spaga

    Ca nici rata nu e mica !

    Ca tu, cetatean modest

    Ai rate si leafa-i mica,

    Nu conteaza:qui protest ?

    Treaba ta,la o adica !

    Coruptia-i raul tarii

    -Tot o treaba de…soric !-

    Si la limita rabdarii

    Te-a adus bocul cel mic !

  10. Sincer cred ca ati facut fericiti nu un om ci doi. Atat ioana cat si cel care a cumparat ceasul se pot considera doua persoane norocoase care vor intra in posesia unor lucruri foarte frumoase si de valoare. Mult succes ioana mai departe!

  11. Multumesc pentru felicitari, desi nu mi se cuvin.
    Din cate stiu eu, Mircea nu a licitat, desi din punctul meu de vedere este imposibil de verificat numele (au fost licitatori gen „Traian Basescu” care a spart piata cu suma de 99999 – evident un ciumpalac plictisit si fara onoare).
    M-a intristat totusi faptul ca au fost putini participanti la licitatie. Ma asteptam ca suma finala sa depaseasca binisor pretul de achizitie. Este un ceas care a avut doi stapani de marca, a carui valoare sentimentala pentru mine, face totul.
    Mai mult ca sigur licitatia a avut o prea mica publicitate.

Comentariile sunt închise.