Afirmatiile lui Cristi Preda sunt, deopotriva, false si ridicole. Cateva precizari:

1.Intotdeauna mi-am dorit colaborari cu persoane inteligente, echilibrate, capabile sa se evalueze obiectiv. Implicit, niciodata nu am incercat sa il angazez pe Cristi Preda.
2. Nu angajez pe nimeni la negru, iar Cristi Preda nici nu poate fi angajat la negru! Este angajat la portocaliu.
3. Povestea cu „mijlocitorul”, „persoana insemnata, nu spui cine”, cum spunea Dandanache, il descalifica pe Cristi Preda. Este constructia tipica pentru veleitarul semidoct care ne face cu ochiul si ne transmite ca stie tot, dar nu vrea sa ne spuna, este discret, le tine pentru el.

Cristi Preda este obligat sa ne comunice numele „mijlocitorului.” Urgent!

33 COMENTARII

  1. Domnule Voiculescu,
    Într-o Românie a bădărăniei şi mârlăniei… vă luptaţi cu domnul Cristian Preda, un politician în limitele eleganţei şi bunului simţ… nu găsiţi altă ţintă? :D
    Realitatea se schimbă funcţie de locul dinspre care priveşti… cine ştie ce s-a întâmplat de sunteţi astăzi doi politicieni români cu păreri diferite.
    Pe de altă parte, şi eu sunt curios cine este acea „persoană care a făcut prea mult bine spaţiului public din România ca să nu fie iertat pentru o asemenea minoră greşeală”.

  2. LEHAMITE

    Nu-i nici un dubiu că băiatul onanist este spurcat;
    O să vedeţi că şi mjlocitorul, suspect a decedat …
    Nu sesizaţi la el un gest nebun de disperare
    Simţind cum că pământu-i fuge sub piciore ?
    Lăsaţi-l, deci, să-şi mestece zăbala sa de gloabă
    Sau puneţi-i un ham, să-l plimbe pe TB în roabă !

  3. Astea sunt artificiile lu’ basescu. L-a sunat pe preda si i-a zis sa iasa in presa cu o declaratie impotriva d-voastra. Este cat se poate de clar ca decand cu alianta, basescu e disperat, comanda articole pe banda rulanta, „cumpara” jurnalisti si pe deasupra da ordine si argatiilor sa publice impotriva aliantei pnl-pc, impotriva d-voastra in special. Asta e teoria mea.

  4. Comportamentul lui Cristian Preda denota caracterul lui…..Se preteaza la orice mizerii, minciuni, a depasit orice limita, doar ca sa-l slujeasca pe stapan…urat, foarte urat. Astfel de oameni ar trebui exclusi din politica.

  5. Acest Preda e de-a dreptul ridicol….e trist cand un om isi pierde si cea mai mica urma de demnitate si e la fel de trist cand vedem ca suntem condusi de astfel de oameni..

  6. cristi preda nu-i un fost decan de la universitate, la stiinte politice, acelasi care – pe langa faptul ca se ambitiona se ocupe simultan cateva posturi la stat (ambele de raspundere) – a fost si amintit in presa ca un „bun copil”? „bun copil”, in sensul in care a atribuit la un moment dat cateva contracte (la institutia pe care o conducea) firmei tatalui sau.

  7. E….pede-l -ist sau ….am incurcat eu partidele ?????!

    P.S. la 1. 2. 3. inca nu am raspunsuri…. ma mai gandesc….ca e ceva ardelenesc in sange….

    Si nici nu am primit raspuns de la cei care tre’ sa aplice legea 175/2010, aia cu …scutirea de penalitati…ca la primarie am facut sesizare si au zis ca n-au….norme de aplicare. Nu e un reprosh la adresa secretarelor/consilierelor, :)

  8. D-le Voiculescu,

    Va scriu din partea unei mame disperate, Stoica Elena, al carei fiu, Andrei Ilie, de 19 ani, are nevoie urgenta de un tranplant de celule stem, avand leucemie. La 1,95m are doar 55 kg si boala avanseaza pe zi ce trece . Mai multe despre starea lui, asa cum singur si-o descrie gasesti aici : http://www.sibiul.ro/stiri-locale/teledon-andrei-ilie/34238/

    E nedrept ca viata unui tanar sa fie conditionata de o suma de bani, dar asta fiind aici situatia, nu va rog sa donati dvs., ci sa facem fiecare atat cat putem si dvs puteti ajuta prin mediatizarea acestui caz, data fiind expunerea de care beneficiati. Postati , va rog insistent, un mesaj pe blogul dvs. astfel incat sa afle si altii care ar dispune de resurse sa doneze …. Nu trebuie sa asteptam sa doneze cineva jumatate din suma sau mai mult pentru a crede ca se poate rezolva, doar 100 euro de persoana si 1000 de oameni buni pot salva aceasta viata. 1000 oameni, nu e atat de mult, nu? Si totusi se gasesc atat de greu ….

    Cu sincere multumiri,
    Ionut Bandol, student; implicat voluntar in aceasta cauza

  9. PERCEPŢIE

    Preda bate câmpii s-apară mai deştept
    Şi se comportă adesea ca un girovag ;
    Dar oricât pozează el într-un înţelept ,
    Lumea-l percepe ca pe-un … scatofag.

  10. Cristi Preda se dovedeste a fi din acelasi aluat aluat cu pseudo-intelectualii Baconschi, Voinescu, Macovei. Cu echipa asta de vamaiotzi expiratzi vrea sa prosteasca Basescu din nou poporul?

  11. Off topic (pentru Eminescu)

    FORMALITATE

    Ţi l-am trimis pe Adrian,
    Un ultim mare mohican.
    Acum nu mai avem nimic;
    E frig, şi soarele îi mic…

    Cadavre vii fără sextant,
    Vite mânate în neant ;
    De mult pieri orice ruşine,
    Vorbim, privindu-ne pe vine.

    Titanule să uţi ce-am zis,
    În şcoli, şi tu eşti interzis.
    Pun stop la jumătatea filei,
    Mă duc, să stau la coada milei !…

  12. mda, e un banal atac politic si atat. preda nici macar la asta nu se pricepe si nu a reusit decat sa provoace amuzament

  13. Acest individ nu are scrupule. Minte foarte mult. Cristi Preda ar trebui sa isi ceara scuze pentru aceasta minciuna.

  14. Sa fim sinceri, totusi, nu cred ca Voiculescu ar putea sa angajeze un asemenea specimen. Sa ii fie rusine pentru toate minciunile pe care le spune.

  15. politica romaneasca e ca o cocina de porci. nu suntem naivi sa credem ca daca intri in ea nu te manjesti. dar unii macar incearca sa nu se tavaleasca in rahat pe cat posibil iar altii sunt atat de tavaliti incat daca vad pe unul mai curat prin cocina e musai sa-l „murdareasca” si mai tare. asta doar ca o observatie generala, nu neaparat in legatura cu subiectul de fata

  16. PALMA DATA DE BASESCU PRESEDINTELUI FRANCEZ NU VA FI UITATA NICIODATA.
    Domnule Voiculescu
    In postarea anterioara vorbiti de deterioarea relatiilor cu Franta. Lucrurile sunt mult mai grave decat banuiti. Scriu aceste randuri de la Paris unde se pune la cale debarcarea lui Basescu…..

    CRIMA SI PEDEAPSA
    DECE AI PUNE SARKOZI CATUSE LUI BASESCU ?
    ( DE LA 20 ANI LA INCHISOARE PE VIATA )
    Inainte de a pleca spre Rouen am petrecut doua zile la Paris. Am petrcut cateva ore la PRESS CLUB DE FRANCE unde am intalnit printre altii cativa ziaristi japonezi stationati in capitalla
    franceza. Dupa careva pahare discutia sa aprins. Subiectul principal : Redeschiderea dosarului de Rouen. Dosarul se refera la incendiul urias din portul de la Sena cand actualul presedinta a incendiat 37 de nave , plus nava pe care o comanda. Apoi dupa ani apare la un post de TV beat si povesteste plin de nonsalanta cum a falsificat probele inseland autoritatile
    franceze. Intrebarea la care incercam sa dam raspuns dece Sarkozi , presedintele francez
    care a facut totul sa acopere urmele, sa hotarat peste noapte sa-i puna catusele pentru un termen lung. Intradevar daca este gasit vinovat Basescu poate lua intre 20 de ani de puscarie si inchisoare pe viata.
    Auzind discutia sa apropiat de bar un lup vechi al ziaristici de la Le Monde pe care il stiam de pe vremea cand era corespondent la Tokio. EL nu numai ca a facut lumina in acest caz dar
    a desvaluit o noua crima a piratului de la Bucuresti. O palma pe care presedintintele Frantei nu o va ierta niciodata si abia asteapta sa o dea inapoi.
    LOVITURA MILITARA DIN CIAD PREGATITA LA BUCURESTI
    ( Intalnirea lui Basescu cu seful rebelilor Colonelul Mahamat Abbo Sileck la Constanta,Tabere militare inpanzesc teritoriul romanesc, , Intalnire cu membri romani ai LegiuniI Straine, Vizita de doau zile la fabrica de arme Cugir., Transporturi uriase de arme romesti catre Libiia de unde ajung in Ciad, , Intelegere secreta Basescu – Kadaffi
    Rebeliunea din Ciad, pusă la cale în Romania .stire preluata de agenţii de ştiri precum Associated Press, AFP sau Reuters.
“Comandantul „Alliance Nationale de la Resistance” din Ciad (ANR – Alianţa Naţională pentru Rezistenţă), colonelul Mahamat Abbo Sileck, s-a plimbat, săptămâna trecută, nestingherit, prin România. 
Războiul civil din Ciad se poartă cu arme româneşti, dezvăluie liderul ANR, cea mai importantă facţiune rebelă de pe teritoriul Ciadului.”
 REBELIUNEA INDREPTATA IMPOTRIVA PRESEDINTELUI IDRIISS DEBY SPRIJINIT DE FORTELE DE INTERVENTIE FRANCEZE.
    REUTERS : Sambata 2 februarie 2008, forte rebele inarmate cu arme romanesti preluate din Libia au patruns in capitala Ciadului, N’Djamena, pe care au parasit-o dupa doua zile de lupte intense cu armata guvernamentala si forta de interventie franceza (”Epervier Force”).
    Bilantul: 160 de morti si 1000 de raniti, potrivit datelor Crucii Rosii Internationale. Ultima incursiune a rebelilor in N’Djamena s-a soldat cu un mare numar de refugiati: sute de mii de locuitori ai Ciadului s-au indreptat spre granita cu Camerunul vecin. Franta a incercat sa intruneasca, intr-o sesiune de urgenta, Consiliul de Securitate al ONU, Presedintele Nicolas Sarkozy a anuntat imediat ca Franta “isi va face datoria”
    RAZBOIUL ROMANO FRANCEZ DIN AFRICA
    Presedintele Sarkozi nu a ezitat sa trimita avioane de lupta franceze care au bombardat, in cateva randuri, coloanele de rebeli inarmate de Romtehnica si conduse de fosti membrii ai legiunii straine antrenate in Romania,
    Razboiul romano francez sa transformat intr-un razboi intre Sarkozi si Basescu si se pare ca este castigate de partea franceza. Redeschiderea
    dosarului Basescu de la Rouen este o faza finala a acestui conflict. Se pare
    ca zilele in libertate a presedintelui roman sunt numarate.
    Corespondenta speciala pentru DAN VOICULESCU BLOG dela Paris
    Robert Horvath -Deva
    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/
    ACEST ARTICOL A FOST REMIS AMBASADEI FRANCEZE DE LA BUCURESTI.

  17. @zvonescu

    Bineinteles! De exemplu, baietii care planteaza flori si infrumuseteaza sectorul 3 al capitalei, se cheama ca fac un bine spatiului public (chiar daca-i spatiu verde)! Daca aceiasi baieti, dupa trei luni, scot florile plantate si pun altele (si tot asa…), atunci se cheama ca fac „prea mult bine” spatiului public!

  18. Minciuna e o arta.Ca vrei sa recunosti sau nu,se pare ca nu-i asa de usor sa minti.Unii chiar se pricep la asta – vezi cazul Preda.

  19. Preda – un mincinos marcant al partidului democrat liberal.
    Am observat ca o minciuna se strecoara cel mai usor printre cuvinte. De cate ori n-am fost mintiti fara sa ne gandim o secunda ca celalalt ne ia de prosti.

  20. Lui Preda ii ia interviu Euronews, este raportor UE pe Islanda si seful observatorilor UE la alegerile din Coasta de Fildes in timp ce Dvs sunteti presedinte de onoare in partidul pe care l-ati fondat si care are in sondaje 2%. Rest my case.

  21. Imi amintesc episodul a carui intensitate am simtit-o intreit atunci, pentru ca locuiam in acea vreme in afara tarii, in Japonia si vestile le primeam cu ceva intarziere; din cate imi amintesc, totul a pornit de la interpretarea gresita a unei fraze, in care se spunea ca PUR trebuie sa se teama mai mult de faptul ca e vazut ca un partid prea versatil decat de faptul ca e acuzat ca e un partid de securisti. Staff-ul domnului Voiculescu a luat asta drept o acuzatie ca ar fi un partid de securisti. Ma indoiesc ca dl. Voiculescu intelege chiar si acum nuantele acestei afirmatii, mai ales acum, cand se aliaza cu PNL-ul :-).

  22. @ion
    Intr-adevar, Preda are un parcurs in serviciul public si, recent, politic, exemplar si puteti adauga consilierea a doi presedinti, ca si postul de secretar de stat la Externe in timpul ministeriatului lui Razvan Ungureanu, cand a organizat Sommet-ul Francofoniei la Bucuresti. De asemenea, a fost si presedintele consiliului politic al adunarii permanente a Francofoniei, inca doi ani dupa organizarea Sommet-ului.

  23. @ion
    (continuing previous comments)
    In acelasi timp, as adauga ca Dan Voiculescu si Cristian Preda vad politica si implicarea afacerilor in politica foarte diferit. Dan Voiculescu foloseste succesul sau in afaceri si vizibilitatea datorata trustului media coordonat de familia Voiculescu pentru a-si promova proiectul politic; in acelasi timp, Preda e impotriva amestecului dintre afaceri si politica, denuntand de multe ori influenta nefasta a amestecului celor doua.

  24. Sunt cel putin 10 comentarii aici care pur si simplu il acuza pe Preda ca ar minti. Daca citim presa de atunci, putem vedea clar ca se afirma ca Dan Voiculescu l-a amenintat pe Cristian Preda ca il da in judecata. Episodul e oricum caraghios, pentru ca Dan Voiculescu se supara pentru un comentariu care ii era mai degraba favorabil, punandu-l in garda in privinta unei erori de tactica pe care o facea atunci, cand era PUR, si pe care o repeta acum, cand e Conservator. A fost o eroare de tactica dublata de o eraore de logica, de ajuns sa transforme un distins parlamentar si fondator de miscare politica intr-un caraghios in razboi cu subtilitatile limbii romane.

  25. motivul pentru care nu spune numele, este faptul ca „e o persoană care a făcut prea mult bine spaţiului public din România ca să nu fie iertat pentru o asemenea minoră greşeală”. Adica nu spune nimic.
    Pe aceasta cale, Preda a implinit vointa Divinitatii, aratand iertare pentru acest om care a gresit, fiind mijlocitorul ce a spus ” vino la Voiculescu, sa lucrezi la negru” .
    De ce a mai amintit Preda despre existenta „mijlocitorului”?
    Evident ca sa nu isi asume nici un fel de responsabilitate si totusi sa para ca „spune ceva”. Isi asuma doar ca „a fost amenintat cu tribunalul”. Sentiment care, intre noi fie vorba, ar fi justificat sa il urmareasca in continuare.

    Cred ca dv datoreaza o scuza lui dandanache in ceea ce priveste tribunalul. Poate fi citat doctorul Oprescu (considerat de partid, evident, cel mai prost primar al bucurestiului din toate timpurile) in dialogul cu cosmin gusa http://www.youtube.com/watch?v=YQ1iHXZbEZo

Comentariile sunt închise.