Traian Băsescu explicat stiintific: aici.

26 COMENTARII

  1. Domnule Voiculescu
    Sunt intre filmari. Ajung acasa tarziu si ma scol devreme. I-mi fac timp
    sa postezi cate ceva pe blogul dumneavoastra. Ultimele doua au fost din nou cenzurate. Se pare ca obiceiurile vechi si lipsa de maniere a mediului formativ nu va paraseste. Se parea ca sunteti inteligent, uns cu toate alifiile si pragmatic.
    A antagoniza mereu si a provoca la nesfarsit un ziarist de investigatii care stie si culoarea sosetelor care le purtati la crescent poate sa va fie fatala. Sunt constient ca sunteti o arma inpotriva lui Basescu. Acest lucru ma face sa nu trec la represalii. Dar si rabdarea mea are limite.
    Pinochio
    Credeti ca sunteti hazliu si poanta tine la infinit. Basescu este un betiv criminal care a inceput un genocid impotriva cetatenilor Romaniei special impotriva celor lipsiti de aparate. Credeti sa un Hitler, Ceausescu sau Milosevici erau niste mincinosi hazlii. Terminati cu glume si comparatii rasuflate. Cu cine comparati elitele politice romanesti Ponta si Antonescu cu care va umflati ca v-ati aliat.
    Luati un glob pamantesc si aratati locul unde asemenea sub nulitati pot ajunge presedinte si prim ministru. Cu ce va fi mai cald si mai putina foame intr-o tara unde clasa politica provine din pleava societatii vorba prea bunului aristocrat Neagu Djuvara la Antena 3.
    Repet ca sunteti ultima speranta si sansa pentru a scoate tara din prapastie. Dar pana cand ?
    In occident politicienii cheltuesc miloane ca sa ajunga la putere. Cati bani ati pus la bataie impotriva mafiei ? Ce face imperiul mediatic…..doar frectii de lemn si discutii plictisitoare si interminabile cu aceiasi invitati. Cate anchete a-ti deschis pe numele Traian Basescu. Sunt doua posibilitati. Sau sunteti in blat cu marinarul sau acesta va are la mana. Sau poate amandoua la un loc. Sper sincer sa nu am dreptate.
    PS Repuneti comentarile cenzurate anterior pe…….. Pinochio printre corul de laudatori si pupa-n fund fanatizati de personalitatea dumneavostra stralucitoare.

  2. SOLUTIA VOICULESCU PENTRU ROMANIA
    Domnule Voiculescu
    Primesc aproape zilnic mesaje importate de la membrii servicilor romanesti.
    Din scrisorile reiese ca servicile l-au parasit pe Basescu . Motivul principal este faptul ca ele nu pot paria pe un cal pierzator. Cu cateva exceptii ofiterii mentionati
    se impotrvesc politizarii servicilor si transformarea lor intr-o garda personala a unui presedinta urat de majoritatea populatiei. Stiind ca postez pe blogul Voiculescu ei adreseaza prin mine vorbe de sprijin si de simpatie pentru dumneavoastra, considerand ca si mine ca sinteti unica si singura speranta.
    Sunt convins ca se adreseaza direct si dumneavoastra. Este cazul sa le raspundeti facand apel la patriotismul lor. Mesajul dumneavoastra poate fi transmis printr-o scrisoare deschisa. Profit de faptul ca blogul dumneavoastra este citit si analizat zilnic choiar de un departament special ” antimogul folosesc prilejul sa adresez personal cateva randuri. Fac acest lucru in calitate de artist adanc ingrijorat de soarta tarii,
    MOMENT AL SOLIDARITATII NATIONALE , APEL CATRE SECURITATE !
    SERVICIILE SPECIALE IN SLUJBA ROMANIEI ,IMPOTRIVA DICTATURII.
    MOMENT AL SOLIDARITATII NATIONALE
    Romania se afla int-un moment prerevolutionar similar cu cel ce prevestea caderea lui Ceausescu. Elementul hotaritor in caderea lui Ceausescu la reprezentat reorientarea securitatii in favoarea dezideratului national. Elementele pragmatice au dus la caderea dictatorului. Securitatea nu poate sa joace pe un cal pierzator pentru ca a-si va frange gatul. Singura ei sansa de supravitui furiei care vine ,este sa se alinieze vointei populare.
    APEL CATRE SECURITATE !
    Nu am nici-o simpatie pentru aceasta organizatie ci dimpotriva. Am scapat de infernala ancheta securitatii dupa un an jumate de an fiind invinuit de inalta tradare, pentru transmiterea in occident a unui material filmat despre Ceausescu. Imediat dupa terminarea facultatii am fost trimis sa fac un film la Scornicesti . In sat a avut loc o nunta unde unde Ceausescu a vorbit in fata unor tovatasi despre …..o bomba atomica. Am scapat cu viata printr-o scrisoare adresata de Presedintele SUA. Carter. In ancheta ( securitatea era divizata din 1977 ) am cunoscut ” securisti buni ” care au incercat sa-mi salveze viata ” si cei rai ” care se pregateu sa-mi puna streangul pe gat. Cu alte cuvinte am cunoscut securitatea pe pielea mea atat la figurat cat mai ales la propriu. Cu toate acestea ma simt moral obligat sa spun doua mari adevaruri, fara de care socitatea romaneasca nu poate merge inainte, – Securitatea a reusit sa cuprinda cu anumite exceptii elita societatii romanesti. Fiecare valoare a cestei tari a avut intr-un fel sau altu relatii cu securitata. Acest lucru sa intamplat atat in Germania lui Hitler sau Rusia lui Stalin. – Securitatea a fost elementul hotarator in caderea si lichidarea lui Ceausescu. In aceste zile istoria se repeta, Basescu ca si Ceausescu a declarat razboi poporului roman. Asistam la o atmosfera prerevolutionara asemanatoare cu cea din …1989. In serviciile romanesti se gasesc oameni de tote felurile….Gasim patroti si oportunisti, oameni tineri care nu au cunoscut comunismul alaturi de ” vechea garda care are sansa de a-si sterge pacatele. Cunosc de la sursa faptul ca ” securistii ” sunt nemultumiti de faptul ca nu sunt lasati sa-si faca datoria devenind un fel de garda pretoriana a clicii Basescu. In concluzie ma adresez fiecarui om de bine din servicille romanesti sa arate demnitate si sa se alature poporului mereu jignit si acum infometat, exact ca in… 1989. .Cetateni acestei tari va vor recunoscatori si va vor strange mainile mainile iar copii vostrii vor fi mandrii de voi ! Dumnezeu sa va ajuta sa gasiti calea cea dreapta .
    Robert Horvath DEVA Cineast- New York
    .

  3. singurul care ii poate da o descriere comprehensiva acestui bolnav psihic, (pacientul basescu) este…evident, Florin Tudose

  4. Unii oameni mint mai bine, altii mai putin – vezi Basescu. Exista persoane care pot spune o minciuna in asa fel incat se pot convinge si pe ei insisi ca ea este adevarata, in timp ce altii incep sa rada, se inrosesc, le transpira palmele, isi ascund fata sau emit alte tipuri de semnale care pot duce partenerul de conversatie la concluzia ca este mintit.

  5. Exista si parti bune ale minciunii, pe care le voi numi “avantaje”. Acestea au rolul de a menaja partenerul de conversatie sau de a da o nota mai dulce unei critici.

  6. Nu stiu daca putem spune ca minciuna are parti bune. Cu totii cunoastem celebrele proverbe: “ Ulciorul nu merge de multe ori la apa ” si “ Mincinosul are nevoie de memorie buna ”. Cat se poate de adevarat ! Asa ca ori alegi sa spui adevarul oricat de dureros ar fi, ori te rogi sa nu fii descoperit.

  7. Cand eram mai tanar, minciuna o consideram a fi o calitate. In prezent, minciuna mi se pare ca este un mare defect.

  8. ….”minciuna ca alternativa diplomatica… ” ?
    sau…”minciuna – o arta”…?
    Asa ceva este imposibil in era expansiunii informatice si,totodata, a informatiei.
    In zilele noastre este greu sa fii adevar pur.
    Doar daca provii dintr-o manastire.

  9. @ Robert Horwath poz.3
    @ benjamin poz.5

    PUŢINĂ GRAMATICĂ

    Că-l porecleşte aşa pe Zeus,aş zice cu sarcasm ,
    Să nu mai criticaţi mogulul, cu – atât entuziasm ;
    C-o fi el ”Pinocchio” simpatic personaj de basm ,
    Însă “Băsescu – Javră ordinară” este … pleonasm .

  10. Basescu reprezinta o adevarata catastrofa pentru Romania. El nu a fost pregatit pentru aceasta functie pe care o ocupa. Ar trebui sa plece si sa lase locul unei persoane competente.

  11. @DRAGOS
    SI LA SECURITATE IN ANCHETA MI SE SPUNEA CA SUNT NEBUN SI SA MA CAUT LA DOCTOR. ESTE EVIDENT CA NE CUNOASTEM PERSONAL….TOTI CARE NU AGREIAZA CU CEAUSESCU SAU BASESCU SUNT NEBUNI NUMAI
    VOI….MEREU ACEIASI SUNTETI….. SUNTETI NORMALI LA CAP…….DATA VIITOARE VOR FI MULTE HELICOPTERE ….SA INCAPA TOATA LUMEA…..INCLUSIV DUMNEAVOASTRA. VA UREZ DRUM BUN SI GLOANTE USOARE.

  12. Straiele lui JON

    ® „Minciuna – masca adevărului
    La balul mascat al vieţii sociale”,
    Pleoştită-n filtrul clarvăzătorului
    [Pe JON ca „straie” Prezidenţiale].

  13. Se cauta tot timpul nod in papura opozitiei. Opozitia spre deosebire de putere are persoane mult mai bine pregatite din punct de vedere profesional.

Comentariile sunt închise.