Voi fi alături de domnul Ciuhodaru. Şi eu şi întreaga Opoziţie şi, sunt convins, orice persoana rationala, echilibrata si inzestrata cu bun simt. Tudor Ciuhodaru va acţiona în judecată conducerea Spitalului de urgenţă din Iaşi şi va avea la dispoziţie o echipă exceptională de avocaţi.

Dar, mai întâi, faptele:

Tudor Ciuhodaru, deputat de Iaşi, medic de urgenţă, a decis duminică, 9.01.2011, să se înscrie în Partidul Conservator. Luni, 10.01.2011, conducerea Spitalului Clinic de Urgenţe din Iaşi a luat următoarele masuri impotriva medicului Ciuhodaru:

1. demiterea din functia de purtator de cuvant.
2. imputarea sumei de 29343 lei.

Aceasta decizie de evidentă epurare politică a fost asumată de managerul Spitalului Clinic de Urgenţe din Iaşi, domnul Vladimir Poroch, numit în funcţie în decembrie 2009 de PDL. Acest abuz primitiv este caracteristic pentru întregul regim Basescu: agresiv, abject, decis să sacrifice totul, inclusiv viaţa şi sănătatea oamenilor, pentru a-şi păstra privilegiile.

Prin sanctionarea violenta si injusta a medicului Ciuhodaru, Puterea a incercat sa dea o lectie tuturor celor interesati sa se alature Opozitiei. Insa, din razbunarea rudimentara aplicata domnului Ciuhodaru putem trage mai multe invataminte:

1. Aceasta este “principialitatea si moralitatea” regimului Basescu. Acestea sunt valorile aparate isteric de propaganda portocalie.
2. Le este frica. Atat de frica incat sunt dispusi la orice abuz pentru a se salva.
3. Opozitia unita trebuie sa actioneze rapid pentru a inlatura clanul mafiot care vrea sa-si pastreze puterea cu orice pret. Cu fiecare zi in care detine puterea politica si controleaza institutiile statului roman, clanul portocaliu devine mai agresiv.
4. UDMR, partid care detine ministerul Sanatatii, este, astazi, obligat sa decida daca mai poate fi solidar cu un regim discretionar, daca mai poate accepta sa fie folosit drept instrument al abuzurilor PDL, daca isi poate asuma compromisul total de a sacrifica drepturile si libertatile cetatenilor romani, inclusiv pe cele ale etnicilor maghiari, doar pentru a prelungi agonia regimului Basescu.

Am convingerea ca medicul Ciuhodaru va castiga conflictul cu spitalul din Iasi. Am certitudinea ca deputatul Ciuhodaru va avea un viitor politic semnificativ. Iasiul are nevoie de domnul Ciuhodaru si domnul Ciuhodaru va ajuta Iasiul pentru ca este nascut sa ajute, sa salveze vieti. As vrea sa cred ca episodul Ciuhodaru a trezit cateva constiinte adormite. Chiar si in tabara politica si mediatica controlată de PDL. Mai ales, printre cei care, de câteva zile încoace nu mai pot dormi de grija somnului Bratienilor. Insa, din pacate, nu se va intampla asa. Fauna portocalie va ignora evidenta, va ascunde dezastrele prezentului si va vorbi si astazi si maine si in fiecare zi despre “compromiterea liberalilor”, “trecutul lui Voiculescu” si “hibele PSD-ului.”

N.B. Si, inca ceva, pentru prieteni si adversari, deopotriva, despre “trecutul lui Voiculescu!”. Curtea de Apel Bucuresti a respins toate acuzatiile pe care le-au formulat CNSAS si intervenientii cu exceptia uneia: ca i-am comunicat directorului firmei de comert exterior la care lucram opiniile politice insistent exprimate de un om de afaceri strain, asa cum ma obligau legea si regulile comertului exterior din acele vremuri. Este singura observaţie despre “trecutul lui Voiculescu” pe care justitia a retinut-o si care se va lamuri la instanta superioara, care are pe rol acest proces. In rest, toate celelalte acuzatii au fost respinse de Decizia Curtii de Apel Bucuresti, care este publica si poate fi consultata. “

47 COMENTARII

  1. Incredibil cu cata nonsalanta ne sfideaza pe noi si sfideaza drepturile dobandinte prin lege acesti nenorociti!
    Este de neimaginat tupeul de care dau dovada nesimtitii astia!

    „…o guvernare de spirit ca la 20 de ani îi trebuie ţării!…”
    ~Am infiintat o comunitate pe facebook, Tineri Liberi.
    Visit and like us daca v-ati saturat de cum si cine ne conduce! ~

  2. Mogulule, pai d-astea faceati si voi securistii inainte de ’89. Nu inteleg de ce te miri. Ati fost profesori buni pentru cei mai tineri. :))))))

  3. Asta este regimul discretionar al lui Basescu, care functioneaza dupa un singur principiu: CINE NU ESTE CU MINE, ESTE IMPOTRIVA MEA!”

  4. vazand ca PC-ul se intareste cu oameni competenti, camarila basesciana s-a sesizat si au inceput sa construiasca tot felul de povesti

  5. M-am saturat de acest dictator, pe nume traian basescu. Sper ca aceasta alianta pnl-pc sa dea startul inceputului sfarsitului regimului basescian.

  6. Ce socheaza foarte tare este tupeul cu care iau aceste masuri, probabil pentru a fi cat mai vizibile si cat mai perceptibile pentru cei care mai vor sa faca astfel de miscari politice.

  7. Nu inteleg ceva, domnule Voiculescu: de ce i-a imputat conducerea spitalului suma de 29343 lei? Eu vreu sa cred ca sefii de la spitalul de urgenta din Iasi sunt niste pedelaci, dar cum dovedeste domnul deputat Ciuhodaru ca NU are harul ubicuitatii? din câte se specifica in comunicatul spitalului, exista documente semnate de dl. Ciuhodaru potrivit carora domnia sa era in acelasi timp atât la spitalul din Iasi, cât si la Camera Deputatilor din Bucuresti, ceea ce inseamna ca primea bani pentru doua activitati facute in acelasi timp in doua locuri diferite.

    comunicatul institutiei:

    http://www.politicalocala.ro/vladimir-poroch-atitudinea-domnului-deputat-dr-tudor-ciuhodaru-nociva-pentru-institutiile-statului.html

  8. @ Cetateanu’ Turmentat: Se vede ca esti turmentat rau. Te intrebi oare si „da’ eu cu cine votez” ? Ai votat cu Base ca ati avut interese comune – erati sub influenta bauturilor alcoolice.
    Or fi fost lucrurile atunci asa cum iti imaginezi tu, diferenta este ca acum Romania se lauda ca traieste in DEMOCRATIE, nu in comunism.
    Atunci macar stiai la ce sa te astepti cand faceai ceva „nelalocul” lui. Dar acum, te batjocoresc astia in ultimul hal cu tot cu libertatea ta dobandita in `89.
    LIBERTATE!

  9. Asa este, Iasi-ul are nevoie de Ciuhodaru, e una dintre figurile cele mai cunoscute si respectate din oras. Faptul ca il sprijiniti nu poate fi decat laudabil. De asemenea, foarte bine ati observat ca de câteva zile încoace, unii nu mai pot dormi de grija somnului Bratienilor. Internetul vuieste de aceleasi texte plictisitoare ale pedelistilor legate de somnul de veci al Bratienilor.

  10. Totusi, fondul problemei: a semnat sau nu a semnat in plus pontajele? Suma pare exagerata. Daca ar fi sa calculezi, ar iesi ca dnul Ciuhodaru castiga 194 de lei/zi (4500 de lei/luna?!?).

    Il cunosc, stiu cum lucreaza. Poate a semnat ceva in plus, poate nu.
    Sa iasa chestia asta in public tocmai in ziua in care trece la PC si devine presedintele filialei Iasi a PC e cam ciudat totusi.

  11. Ma preocupa nu trecutul ci viitorul lui Voiculescu. Cenzurarea mea continua pe acest blog spune multe. Fiind ziarist de investigatie voi afla despre ce este vorba.
    Poate o alianta pe fata si una pe dos….. cu inamicul public. Vorba lui Caragiale.
    Tradare …tradare dar sa o stim si noi !

  12. TB în topul nesuferiţilor

    Cumplit. Yankeii l-au numit –
    Pe glob – cel mai nesuferit !
    Cum c-a impozitat pe vrăjitoare,
    Şi, vai !… chiar pe prezicătoare.

    Sărmana noastră Javră Ordinară
    E-n State obiectul de gargară;
    Mama Alis prea rău l-a blestemat :
    În straie violet să zacă-n pat !…

  13. @Catalina,
    Nu am votat cu chioru’. Si nici cu geoana. Am stat acasa in turul 2. Iar unul dintre marii vinovati ca a fost reales chioru’ e chiar proprietarul acestui blog care a ales sa sprijine un maimutoi ca geoana in loc sa il sprijine pe Crin Antonescu. Ca nu l-a sprijinit atunci si ca il „sprijina” acum e degeaba. De fapt prin alianta asta nu a facut decat sa ii scada credibilitatea lui Antonescu. Si ma tot gandesc ca poate e blat cu chioru’.

  14. Domnule Felix, aveti un tupeu fantastic. Cand va uitati in oglinda ce vedeti? Nu va crapa obrazul de rusine? Sau aveti creme speciale antirid?

  15. DOMNULE VOICULESCU
    VORBESTI DE CURTEA DE APEL BUCURESTI CA DE BIBLIE ….SI DUMNEATA CA DUMNEZEU. ACELASI LUCRU DESPRE CNSAS…… AM CREZUT CA AI SIMTUL HUMORULUI.
    AU FOST MULTI…..SI PESTE SECURITATE SI PESTE GRADE.
    ESTE MOMENTUL SA-TI REPARI PACATELE FACAND CEVA PENTRU CEILALTI………. DACA NE SCAPI DE BASESCU VEI FI IERTAT !

  16. ” Art. 265. – (1) Amenzile disciplinare sunt interzise.
    (2) Pentru aceeasi abatere disciplinara se poate aplica numai o singura sanctiune.
    Art. 267. – (1) Sub sanctiunea nulitatii absolute, nici o masura, cu exceptia celei prevazute la art. 264 alin. (1) lit. a), nu poate fi dispusa mai inainte de efectuarea unei cercetari disciplinare prealabile.
    Art. 264. – (1) Sanctiunile disciplinare pe care le poate aplica angajatorul in cazul in care salariatul savarseste o abatere disciplinara sunt:
    a) avertismentul scris;
    Art. 270. – (1) Salariatii raspund patrimonial, in temeiul normelor si principiilor raspunderii civile contractuale, pentru pagubele materiale produse angajatorului din vina si in legatura cu munca lor.”

    Toate ‘cestea sunt articole din Codul Muncii.
    Mai este ceva de comentat?

  17. societatea are nevoie de oameni precum tudor ciuhodaru – dedicati, profesionisti in meseria lor. astfel de oameni putem intalni atat in pc cat si in pnl. alianta pnl pc reprezinta un plus mare pentru Romania. am incredere ca aceasta alianta o sa curete scena politica de demagogi, parveniti, incompetenti, marlani si corupti.

  18. Nu stiu cum de nu va este rusine d-l Voiculescu?
    Nu vi se pare normal ca un cetatean roman sa nu incaseze salariul pentru doua locuri de munca prestate in acelasi timp, unul in Bucurest si unul la Iasi???
    Dumneavoastra tot asa faceti ? sau va platiti subordonatii in timp ce lucreaza la o firma concurenta si ar trebui sa fie la blocul de munca platit de dumneavoastra???
    Ori e prostie ori nerusinare???????

    Dan Voiculescu: De unde stii ca a facut acest lucru? Pe ce te bazezi? Pe ce a sustinut directorul PDL a doua zi dupa ce Ciuhodaru a trecut in Opozitie?

  19. @ Dan Voiculescu
    Domnule Voiculescu,
    Eu am o întrebare mai candidă… Domnul Tudor Ciuhodaru a citit Statutul Partidului Conservator, Programul Politic al Partidului Conservator, câteva elemente despre istoria Partidului Conservator, cunoaşte elementele de doctrină ale Partidului Conservator?

    Eu unul sper că nu vorbim în acest caz despre banalul traseism politic, ci despre faptul că domnul Tudor Ciuhodaru s-a convins că doctrina Conservatoare este cea care i se potriveşte.

  20. La viitoarele alegeri, Romania va vota sigur impotriva coruptilor portocalii, impotriva imposturii, impotriva lui Basescu.

  21. Chiar nu inteleg ce (mai) faceti in politica. Sunteti unul dintre cei mai bogati romani. Averea dvs. considerabila a fost trecuta, in buna parte, pe numele fiicelor. Ca nu sunteti vreun sfant – e evident, dar nici la capitolul mafioti nu va incadrati. Ati facut avere cum ati putut, in conditiile pe care le cunoastem cu totii. Indiferent cine este la putere, va conservati puterea economica si influenta. Si, atunci, de ce?!

    Inteleg ca sunteti un bun cunoscator al faunei politice. OK. Si sunt sigur ca va considerati mai inteligent decat majoritatea. Oricum, se deduce si din numararea milioanelor dvs. Pe care dvs. le aveti si ei, nu. Dar asta nu e un motiv sa intrati in cocina, domnule Voiculescu. Pt. ca institutiile fundamentale ale statului roman – Parlament, Guvern, Justitie – asta sunt: cocine de porci si scroafe.

    Nu exista exceptii. Ai intrat in cocina, te mananca porcii. Si tot democratie reprezentativa ramane, nu participativa. Atunci cand cetatenii vor fi consultati si vor vota pe internet in privinta bugetelor locale, spre exemplu, voi spune si eu ca in tara mea exista democratie. Pana atunci, ne chinuim sa platim taxe online macar 10% din populatie si injuram alocarea banilor publici catre mafioti. Urlam degeaba.

    Observ ca acum urlati dvs. pe individul de la Iasi. Habar n-am cine e, nu i-am facut dosar de cadre (o inventie occidentala, de altfel) ca sa stiu. Stiu doar ca medicii cu adevarat buni sunt prea ocupati cu pacientii ca sa mai aiba timp de politica si cocina parlamentara. E destul sa stiu asta.

    Inteleg ca va plictisiti, domnule Voiculescu. Sunteti inca un om in putere si nu vreti sa sfarsiti pe vreun teren de golf. Dar cred ca va irositi energia. La putere nu veti ajunge vreodata. Sunteti oficial prea bogat si romanul are nevoie sa fie mintit plauzibil de politicianul care jura ca-i un om obisnuit. Nu veti avea niciodata o influenta decisiva in marile probleme ale tarii. Dar ati putea sa influentati in bine mintile unor grupuri de indivizi – pretabili educatiei. Dispuneti de resursele necesare. Nu inteleg de ce nu o faceti. Dar probabil ca va este prea frica.

    Va doresc toate cele bune

    Dan Voiculescu: Cum as putea influenta in bine aceste ”grupuri pretabile educatiei”?

  22. EXASPERARE

    Văzând Puterea cum funia atinge paru’,
    La plată-l puse acum pe dr. Ciuhodaru ,
    În timp ce Javra-n whisky îşi îneacă amaru’
    Iar Boc stă să pice-n cap precum … Sobaru .

  23. Toti, dar absolut toti, cei de la putere, sunt niste nemernici. Nicio clipa nu se gandesc ca fiecare angajat are o familie, o cariera, un suflet. Se joaca cu ei aruncandu-i de colo-colo ca pe niste batiste folosite. Nu se gandesc ca un amarat de functionar e profesionist pe bucatica lui de lucru, nuuu, nu e important, acolo trebuie sa fie un politruc. N-are importanta ca stie, sau nu, ce sa faca pe postul respectiv. Iar noi, cu totii, mergem sa-i votam, ne platim impozitele si taxele ca sa aiba ei posibilitatea sa-si bata joc de noi, fara nicio noima. SUNTEM MASOCHISTI !!!!!

  24. MARINĂREŞTI

    ! . La examenul de reautorizare pentru căpitan de cursă lungă, capitolul „cunoştinţe generale” :
    – Domnule Traian Băsescu, ce ştiţi despre BOCAPORT ?
    – Este simpla formula standard de a-l chema la ordin pe tâmpul de Emil, singura pe care, de altfel, o înţelege [ Boc Aport !!!]
    – Vai mie…

    2 .TB gâdilând-o insistent-protocolar cu arătătorul dreptei, Nuţica – nervoasă – i-o serveşte marinăreşte :
    – Ce faci iubitule, încerci marea cu deştul ?
    – A căzut BOMPRESUL ! Asta este…

  25. Legea e lege pentru prosti , fals , uz de fals , delapidare ! Pune armata de avocati sa il scoata , daca era inocent nu ii trebuia nici macar un avocat !

  26. http://www.cotidianul.ro/134585-Tudor-Ciuhodaru-anchetat-disciplinar-pentru-ca-ar-fi-jignit-un-paramedic

    Eu, daca m-as inscrie acum in PC, cred ca as fi dat afara de la doctorat si pus sa dau inapoi toti banii primiti ca bursa (13.500 de euro in 2 ani jumatate) plus diferite alte taxe inventate de facultate. Ca doar cine se alatura mogulului e impotriva populatiei..vrea sa distruga tara..se opune modernizarii statului…reformarii sistemului.. :-) .

    Tudor Ciuhodaru e deja la a 2a ancheta intr-o saptamana..Nu i-as putea ura „La mai multe”…

  27. Asa a respins Curtea acuzatiile? Mai ganditi-va.
    Solutie: Amână pronunşarea la 05.02.2010. RCD Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Admite cererile de intervenţie accesorie în interesul pârâtului CNSAS. Respinge ca inadmisibile cererile privind acordarea cheltuielilor de judecată formulate de intervenţie.

    Dan Voiculescu: M-am gandit: ramane cum am spus.

  28. ANCA-NARIPATĂ

    Emblemei cefereului – vechea şi arhicunoscuta roată-naripată – i-a pus gând de-nnoire doamna Anca Boiangiu care înarmată cu două aripi de gâscă şi o roată de roabă Ø300 mm, face o vizită de lucru lui TB la primul cântat al cocoşului violet.
    Fără introducere, se dezbracă în costumul de damă, îşi aplică pe umeri aripile, şi în genunchi stând prinde cu ambele mîini axul roţii, grăind :
    – Iubitule prinde-mă foto-n figura asta care de-acu va deveni „brand de cale” spre optimul mioritic promis te tine !…
    – Fata moşului, dar ţi se vede discul roşu de fine de tren …
    – Perfect ! Este instrucţional.
    – Dacă în loc de roată îi bag în gură un cârnat (de Pleşcoi), chestea asta i s-ar potrivi şi Nuţicăi, pentru înlocuirea hulitei frunze…
    – Mă rog! Dacă interesul ţării o cere, nu fac nazuri !

  29. Ce poate fi mai rau decat sa stii ca esti condus de unul mai prost ca tine… sa-l vezi cum iti distruge tara.. si apoi isi mai promoveaza si progeniturile care ne fac de ras in Parlamentul European. Macar daca e sa fim furati .. sa fim furati de unul mai inteligent.

  30. Domnule Voiculescu
    Sunteti un geniu financiar. Singurul om care poate scoate Romania din prapastie.
    Cred in dumneavoastra deaceea va vand o poanta importanta. Cenzurarea ei poate avea consecinte importante. Agentura americana stie precis cu cine au de aface. Marin Ceausescu a fost filat la Viena si dumneavoastra aveti un dosar greu..greu de tot. Credeti sau nu credeti nu ma intereseaza de fel. Dumneavoastra
    sunteti varful de lance care poate scapa occidentul de un presedinte periculos si inpredictibil. Treceti la fapte. In nici-o tara din lume un presedinte sustinut de 5-7 % din populatie nu poate rezista o saptamana. Poate nu vreti sa intelegeti mesajul meu sau nu vreti sa-l intelegeti. Cititi-l cu atentie mai ales printre randuri. Vom fi recunoscatori ….alaturi de toti cetatenii acestei tari.

  31. Daca tot suntem la capitolul sanatate – Teo Trandafir (din Viena) catre tatal ei „Tata nu-ti fa griji ca sunt pe maine bune”.
    S-a dus acolo pentru un tratament banal.
    Daca nu ar fi fost parlamentara PDL ar fi fost ok sa plece in Austria., sau oriunde ar fi dorit ea.

    Cu noi, cu parintii nostri, cu copiii nostri cum ramane?

  32. Postat pe blogul lui Mircea Badea:

    Am constatat cu stupoare ca emisiunea NU se mai reia pe A 3 la ora 7 DIMINEATA, ci mult mai devreme cand oamnenii normali dorm.La ora 11 noaptea multi alti oameni cu job DORM, IN PUII MEI! La ora 10, pe A 1,cand este alta reluare, oamenii normali muncesc! Pentru ca aveti un cuvant de spus in Antene,(ma adresez dlui Badea, n.n) va rog reveniti la programul initial. Ora 7 era super pentru targetul celor care au un serviciu decent, un IQ acceptabil si isi pot bea cafeaua relaxati pana la ora 8. La ora 10, cui va adresati? Gospodinelor, somerilor sau beizadelelor de Dorobanti retardate ? N-as prea crede.DATI-NE MACAR O EXPLICATIE ( NU LEGATA DE RATING) SAU VOI BOMBARDA BLOGUL MOGULULUI CU ACEST TEXT 24 DE ORE DIN 24!

  33. Clientela portocalie se bucura de cascavalul bugetar din care se infrupta fara mila. Dureros este ca ei se bucura si tara este in suferinta fara leac. Niste javre nemernice in frunte cu sluga preaplecata a mahmurului cotrocenist. Ne-am intors la epoca de aur intitulata Traian Basescu de aceasta data….sa ii fie de cap !!!!!

  34. @Bibliotecaru:
    eu m-as intreba si V-as intreba de ce inca un parlamentar independent s-a „inrolat” intrun partid…. ???
    Cred, insa, ca are motive intemeiate.

  35. mai codrine care il cunosti pe doctor ,asa cum spui,ii cunosti si dusmanii?sau iti pne ierzi doctoratul daca ii nominalizezi..esti dragut in poza,dar putam suspecta k este poza dr cimpiesu jkreia ii este neplacut sa si vada fata dimineata knd se trezeste..mai ce uniui prezentaytne nationala ati creat k sa distugeti pe doctor..de ce?!daca este cu adevaat un politruc de ce va obositi..probabil marea realizare a pdl ului kre va fi prezentata iesenilor in alegeri va fi ..noul socola,adik noul spital de urgenta..kum mai poate prezenta alt partid altceva..doresc sa ma inscriu in pc..din simpatie pt doctor..si astept sa fiu linsat..nu mai este nevoie de intelectuali..ci pdlisti..

  36. Cum ramane cu „interzicerea migratiei parlamentare”?!?!?La unii doar…???

    Altfel, de la”motanul Felix” prin „solutia imorala” la „sconcs „(liberal)…e jenant,
    poporul(de fapt doar cativa amarati de varsta a 4a) pe care il tot mintiti cu pomeni nu va vrea, tot la stadiul ala va tine!!!!!!
    Ati „involuat” continuu dar va incapatanati sa credeti ca reprezentati ceva!

  37. problema lui ciuodaru o stie toata lumea din iasi,dar vad ca nici un”om de bine”nu o scrie..era fericit dca se inscria la pdl,atunci numa devenea”inamicul public nr.1″..Se stie ca in PSD nu a avut loc de Nichita,care vrea doar mediocrii in jur pentru a nu si periclita pozitia..Se stie ca in medicina,doctorita de la Spiridon a suferit tot timpul din cauza ca s-a aflat tot tmpul pe locul 2 in lumea medicala a Iasi-ului,la Tv,in fata pacientilor etc..Si acum,doctorul”inimilor”,nu Lady Diana Cimpoiesu a „inimilor”are succes si e favorit in cursa pentru primarie..Uniti-va sa il epurati…la ma multe acuzati,doctore..toata umea stie de ce..

  38. domnule voiculescu, din pacate pt dvs nu il cunoasteti pe doc ciuhodaru
    daca l-ati cunoaste, nu l-ati fi primit in partidul dvs, va doresc sa nu regretati decizia luata
    din pacate pt noi, cei din iasi, ciuhodaru exista si pai da si pe la spital, din pacate pt noi nu e cel mai bun doctor pe care un pacient si l-ar putea dori
    din pacate pt noi, doc ciuhodaru nu este cel mai bun om cu care cineva si-ar doari sa aiba de-a face
    doc ciuhodaru da afara pacienti din upu, cand nu are chef sa ii consulte
    doc ciuhodaru da afara asistentii de la ambulanta care incerca sa intre cu pacientii in upu
    pacienti bolnavi, adusi de ambulanta
    doc ciuhodaru pe care il cunoasteti e doar o imagine fabricata la tv
    doc ciuhodaru are camera lui de filmat care sta la biroul de la intrare in upu, si atunci cand vine o urgenta, un om care ar putea ajuta un pacient, sta si filmeaza si mai tarziu, dupa ce sunt anuntate telefonic ca a mai aparut un etnobotanic sau alta balarie, vin amaratii de ziaristi si printr-un simplu cablu isi iau imaginile. si nu stiu daca dvs daca ati ajunge in postura de pacient, v-ar conveni sa va vi se bage camera de filmat in freza si dupa vreo 2 ore sa aungeti pe sticla
    ah da, si doc ciuhodaru cand a fost prins in trafic baut, a fost la el in upu la recoltare de probe biologice si stupoare, desi in aerul expirat alcoolul era din plin, in sange, stupoare, nu a mai fost gasit, ne-am putea gandi oare ca ar fi putut fi sangele altcuiva in acele eprubete?

    pe de alta parte, doc ciuho are si partile lui bune, e bun organizator, e bun vorbitor, a format un colectiv unit, care beneficiaza de unele facilitati de care nu toti angajatii din domeniul sanitar beneficiaza, nu e rau sa ai grija de oamenii tai, poatte de asta sunt si atatia care il apara

    dar i s-a urcat la cap, a inceput sa se creada mai bun decat este, si de asta cred ca ar trebui sa i se dea peste bot, ca sa revina cu picioarele pe pamant
    iar daca acum e luat in suturi, e vina lui ca a creat toate conditiile ca acum sa fie luat cu farasul
    o zi buna va urez si decizii mai inspirate pe viitor, domnule voiculescu

  39. Eu sincer nu-l cunosc pe Ciuhodaru, deci calitatile si defectele lui umane imi sunt straine. Dar nu e oarecum evident ca s-a facut din el un exemplu ca sa-i descurajeze pe alti parlamentari din sfera puterii care ar putea vrea sa treaca in opozitie? Caz care ar duce la o noua majoritate parlamentara si logic, la un nou guvern. Deci miza e destul de mare. Iar exemplul personal destul de clar. Acum unii or sa se gandeasca de 2 ori inainte sa treaca in opozitie, ca nu toti sunt dispusi sa riste sa fie retrogradati sau concediati sau sa se trezeasca cu cine stie ce imputari iar numele lor sa fie tavalite prin presa. Si nu cred ca poate fi calificat ca traseism politic ptr ca a fost la PSD, a plecat ptr ca probabil nu s-au mai inteles, a ramas independent , si cand s-a format o noua alianta care parea ca promite, tot in opozitie, s-a inscris acolo. Deci e greu sa spui ca a alergat dupa avantaje de la un partid la altul.

Comentariile sunt închise.