Recunosc: m-au prins! Aici:).

40 COMENTARII

  1. Am ras cu lacrimi la comentariul asta de pe inpolitics: ”veriga slaba dintre cei doi este diferenta de pregatire. voiculescu este profesor de economie iar basescu este profesorul lui hayssam”. Lacrimile insa erau de la performantele lui boc – .

  2. Stimate Mogul
    Sa speram ca nu exista si alte ” afinitati periculoase. Cand ati inceput sa cenzurarea postarilor mele….am intrat la banueli. Reinceperea publicarii ideilor mele destabilizatoare este un semn bun…..bineinteles pentru Basescu.
    Este greu sa ma obisnuesc cu trecerile de la un aparator al libertatii de expresie la
    contrariul stalinist. Sper ca lacrimile sa fie singura afinitate cu un bataus de port mereu …..setimental.

  3. Nu are legatura cu subiectul acestei postari si imi cer scuze pentru asta, dar sper ca veti gasi urmatoarea randuri interesante.
    Acum am o problema care in acelasi timp devine si o propunere pentru viitor. Sunt masteranda in anul II. Am terminat facultatea de economie si de administrare a afacerilor, specializarea turism, din Timisoara. Master, tot in turism – administrarea si dezvoltatarea intreprinderii de turism si servicii.
    Am ales aceasta specializare pentru ca, pe langa placerea pe care mi-o da acest domeniu, ni s-a promis, ca la sfarsitul celor 3 ani de licenta vom primi BREVETUL DE TURISM (document absolut necesar in orice intreprindere de turism). Am zis… ok! Termin facultatea, primesc brevetul, imi deschid o pensiun (locuiesc si intr-o zona cu un real potential turistic – Clisura Dunarii).
    Am ajuns in anul 3: stiti, nu va dam brevetul.. dar daca FACETI MASTERUL asta.. La sfarsit SIGUR SIGUR primiti brevet.
    Surpriza. Sunt anul 2 de master. Nu primim brevet. Ni s-a spus de catre sefa de catedra de la facultate cum ca: puteti aplica, aveti toate sansele sa-l obtineti.
    Ok. M-am interesat pe site-ul ministerului condus de “ilustra” d-na Udrea si am aflat asa: Imi trebuie un studiu de manager in turism de 6 luni ( 5 ani de turism nu SUNT DE AJUNS????)… care este evident.. contra cost. Vreo 1 800 lei… numai. Apoi imi trebuie un atestat/certificat de competenta lingvistica (o limba de circulatie internationala). Si se pare ca atestatul in engleza obtinut in liceu, si certificatul de competenta lingvistica obstinul la sfarsitul facultatii …surpriza, nu sunt bune. Trebuie sa merg la british council . Alti bani… cateva sute de euro… numai.
    Mai trebuie si 2 ani experienta in turism. Partea asta o inteleg. Faptul ca nu ma angajeaza nimeni… si pe asta o inteleg avand in vedere ca traim in vremea lui Basescu. Asa ca plec in strainatate sa fac experienta in turism. Plec in Grecia vara asta… Dar oare credeti ca mi se va “recunoaste” experienta asta? Ma indoiesc… Iar dupa TOATE ASTEA… e posibil ca cererea mea sa fie respinsa.
    Propunerea mea pt dvs este evidenta. VREAU SA POT SA-MI IAU BREVETUL DE TURISM dupa 5 ANI DE STUDIU SI PRACTICA IN TURISM! Nu mai vreau sa fac alte cursuri… care nu sunt nici macar gratis!
    Eu am avut cea mai buna intentie, de a-mi deschide propria afacere. Vorba aia…”faceam economia sa mearga”. Dar nu am, efectiv NU AM cum.
    Asa ca, plec pe unde vad cu ochii… Cine stie daca ma mai si intorc…
    Va multumesc pt timpul acordat.. si sper ca veti citi aceste randuri.

  4. INDISCREŢIE

    Îs deştepte şi frumoase
    Tuspatru fete – nu greşesc ;
    Însă tare le-aş descoase :
    Pe cine oare … moştenesc ?

  5. CONSTATARE

    Nu mă sfiesc la ambii să vă spun ,
    Ce mândre fete aveţi -nişte minuni !
    Şi remarc la voi un punct comun :
    Avuserăţi amândoi … vecinii buni .

  6. luati o foaie si un pix . cu o linie verticala impartiti foaia in 2 coloane . pe prima coloana se scrie asemanari si pe a doua coloana deosebiri basescu vs DV. faceti un sondaj cu 21 de intrebari care sa vi le puneti si vedeti rezultatele … surpriza nu ?

  7. ce o fi fost in mintea marinarului in acele momente? nu avea mainile transpirate? cred ca il durea si stomacul de la emotii…asa este si acum, tremura de frica atunci cand aude numele Dan Voiculescu. are si de ce. el este un biet marinar incompetent, care a facut avere prin total alte mijloace decat munca cinstita. iar tu, senatoare, un antreprenor smart, un bun negociator, care a facut averea prin investitii inteligente, prin munca…deci nea traian nu poate dormi bine noaptea. matale, poti.

  8. bleah…mi-e o scarba de individul ala, traian basescu…cred ca duhnea a tanita in acele momente. probabil era dupa un chef cu bercea mondial.

  9. nu mai vorbiti despre „afinitati”…ca intra basescu pe blog, citeste si pe urma intra in spasme…ii faceti pofta de AFINATA. imediat isi trimite chelnerul, pe emilache boc, sa cumpere afinata. isi cheama prietenii – edmond talmacean, marcelica hoara, murg, visan si incing o petrecere cu afinata, de mama focului

  10. il vad in poza si pe florin anghel…golanul asta e la pdl acum…o lichea. in poza, se uita cu admiratie la betivul-care-ne-a-vandut-tara.

  11. Pai daca Basescu e, asa cum am observat si noi in nenumarate ocazii, „un tip de lume” eu zic sa-l ajutam sa faca ceea ce-i place si sa-i pregatim un vot pentru suspendare.

  12. mie imi dau lacrimile atunci cand ma trezesc dimineata si imi dau seama ca traiesc intr-o tara condusa de un betiv, de un incompetent si de o femeie usuratica

  13. Intrucat am si eu 2 doua fetite, melodia respectiva imi provoaca si mie lacrimi.
    Deosebirea e ca sunt departe de ele…

  14. Cred ca toti tatii de fete au o afinitate pt aceasta melodie…deci nu cred neaparat ca e un punct comun. Basescu este un personaj mult prea malefic ca sa aveti ceva in comun cu el.

  15. Chiar si un om puternic ca d-voastra are slabiciuni….iar basescu este un om incompetent cu slabiciuni…cam astea ar fi caracterizarile.

  16. eu ma intreb ce o face basescu intr-o zi de duminica. cred ca asculta manele, mananca seminte, vorbeste cu udrea pe messenger (evident cu webcam). il injura pe boc la telefon. si plange cand il vede pe bercea mondial cu catusele la mana.

  17. ”Nu muncesc pentru avere/Doar pentru fetele mele/Să aibă totul de-a gata/Fetele lu’ tata!”

    Il suspectam pe basescu de prea multa dragoste, fie ea si parinteasca. Sincer, cred ca „munceste”, daca nu pentru „avere”, pentru „obsesia de putere”.

  18. basescu asta e mare pampalau. saracu’. nu-l duce cuva! ce sa facem cu el? eu l-as arunca la gunoi cat mai repede. ca e tolomac rau!

  19. Exista o diferenta foarte mare intre Voiculescu si acest guvern incompetent. In timp ce guvernul Boc nu vine cu nici o solutie economica viabila, Voiculescu vine cu mai multe masuri economice pentru redresarea economica a Romaniei.

  20. ANALIZĂ FOTOGRAFICĂ

    A ta coloană vertebrală prezintă o curbură
    Privind pe sub sprânceană a şefului figură ;
    Probabil ţi-a fost teamă de înalta lui statură ,
    Deşi poziţie aveai … să-i tragi un cap în gură.

Comentariile sunt închise.