Zvonescu Says:
februarie 6th, 2011 at 3:26 pm

V-am pus implicit o intrebare in acest articol. Imi dati un raspuns explicit?

@Zvonescu:

Îti dau. Mâine seară – dacă nu apare ceva între timp – la Sinteza Zilei.

27 COMENTARII

  1. Am si eu o intrebare care nu-mi dă pace…de ce a plecat Cristian Diaconescu din PSD,dar dacă ieşea Geoană preşedinte mai pleca?

  2. SOLUTIA VOICULESCU PENTRU ROMANIA

    Domnule Voiculescu
    Indraznesc sa va deranjez cu intrebare. Poporul Roman are nevoie de dumneavoastra sa scoateti Romania din prapastie. El are nevoie de dumneavoastra ca un geniu economic. Daca credeti ca Romanii iubesc un om bogat sau ca sunteti vreo personalitate stralucitoare ….inseamna ca orgoliul vi-a luat mintile. Sa admitem ca alianta va pune pe piciare un guvern mai putin corupt
    si oarecum mai competent acest lucru este de ajuns de a scoate Romania dIn uriasa criza economica si sociala ?
    Romania are nevoie de dumneavoastra si o ideie de coagulare a consensului national. El poate fi refuzul ajutorului de la IMF care forteaza un program de austeritate, Un program de austeritate in cazul unei tari sarace ca Romania este fatal.

    PASUL URMATOR

    Dan Voiculescu: Vreau o alianta PSD – PNL – PC pe termen lung, 5-10 ani
    O alianta cu socialistii inseamna sfarsitul democratiei romanesti. Cum este posibil
    ca un om cu inteligenta dumneavoastra poate propune astfel de lucruri. PDL este
    definitiv terminat si atunci creiem un partid unic ? Se pare ca sunteti obsedat de o alianta care nu intereseaza mai pe nimeni. Se pare ca gandirea si instinctul politic este in suferinta. Concentrti-va atentia in ceeace intradevar va pricepeti . Romania este o intreprindere falimentara care are nevoie de priceperea dumneavoastra.
    Dumneavoastra credeti ca altii va vor aduce la putere. Romania are nevoie de dumneavoastra si nu de altii.

  3. @ DV

    MOTIVAŢIE

    Pe blogul ei, o blondă admiratoare
    Te invită să-i vezi gondola la Vulcan ;
    Nu vrea maşina ta cea zburătoare
    Ci i s-a făcut, probabil, de … Motan .

  4. Va trimit spre analiza ultima mea postare intitulata Manifestul social-liberal. Este o invitatie la dezbatere adresata tuturor intelectualilor publici, cu precadere celor implicati sau interesati, in privinta responsabilitatii Uniunii Social-Liberale:
    http://codrinscutaru.blogspot.com/2011/02/manifestul-social-liberal.html
    As fi onorat sa primesc o reactie din partea dvs si mai ales ca dezbaterea pentru conturarea Manifestului sa continue pana vom avea un document de misiune solid.

    Va multumesc anticipat,

    Dan Voiculescu a raspuns:

    Interesant si util. Stam de vorba direct, ca vechi prieteni :).

  5. am si eu doua intrebari.

    mi s-a parut de bun simt ca cei doi presedinti de constructii politice sa fie in prim plan (recte antonescu si ponta). nu inteleg insa cum de nimeni de la pc nu a facut act de prezenta (pe fundal undeva). asa ar fi fost normal. nu?

    a doua intrebare e legata de pc. in afara de dan voiculescu mai exista cineva cu ceva carisma in partidul respectiv? macar partidul lui oprea are pe diaconescu care strange macar 10 voturi din imagine. la dumneavoastra nu vad pe nimeni. (pc parca ar fi un acvariu mic mic mic cu un peste mare si cateva fâtze lipite de geam/ nu zic nu, un partid mic si suplu e util intr-un sistem parlamentar dar … )

  6. Cred ca urmatoarea strategie ar fi crearea unei optiuni clare pentru romani. O varianta de guvernare si „actorii” implicati.

  7. CATREN DE VIAŢĂ LUNGĂ

    Născută de Crai-Nou, e USLa adorată ;
    Să îi dorim Mulţi Ani şi-o ţară guvernată !
    Ca statul social legiferat prin Constituţie
    Să nu ia calea lui Băsescu-n prostituţie…

  8. @RH

    Nu ” alianta ” cum v-ati exprimat dvs. ci uniune .

    Eu cred ca a scrie pe bloguri este echivalentul ” plicului cu dovezi ” care in filmele americane ajunge la presa in cazul in care eroul nostru urmeaza sa pateasca ceva . Prin urmare publicarea unor crampeie ale anchetelor dvs. in colaborare cu diverse agentii de pe mapamond , este o polita de asigurare reinoita in mod frecvent pentru a il determina pe Basescu sa nu va atinga in nici un fel , doar il enerveaza si ne atinge pe noi …

  9. Postare corecta
    @ ciprian
    Am ajuns in SUA inainte de a fi executat de Ceausescu. O scrisoare a presedintelui Carter mi-a salvat viata in ultimul moment. Am fost acuzat pe drept de tramsmiterea in occident a unor materiale filmate in care Ceausescu vorbea de bomba atomica. Toate pornesc de la aceasta experienta. Fiind la un pas de moarte nu mie frica de Basescu sau de altcineva. Mai degraba este invers. Eu sunt artistul care a deslantuit scandalul ICR New York prin chemarea politiei americane la expozitia prea bine cunoscuta. Trimiterea Dosarului Criminal si de terorism Basescu catre FBI a creiat o panica totala pentru regim. Faptul ca am fost chemat de urgenta de consulul Romaniei Parjol la o discutie cu o delegatie ” in civil ” venita de la Bucuresti, demonstraza acest lucru. Datorita denuntului meu Basescu a fost introdus pe lista de martori in procesul Victor Bout cel mai mare traficant de arme din istorie. Procesul va avea loc in Septembrie . Este la un pas sa fie inculpat. Sunt periculos pentru Basescu amestecand vorbele cu faptele. Cetatenia celor mai puternice tari din lume SUA si Japonia si calitatea oficiala de ziarist a-mi asigura un scut putenic. Va asigur ca am fundul bine asigurat. Pornesc de la o filozofie simpla. Mai bine sa le fie lor frica de mine decat mie de ei. Cu alte cuvinte sunteti gresit. Eu nu al “inervez ” pe presedinte ci al fac sa-i tremure izmenele . Multumesc pentru atentie.

  10. Domnule Voiculescu,

    Nu va cunosc, nu stiu daca intelegeti cu adevarat cata suferinta e in tara. Nu stiu nici daca mai aveti capacitatea de a empatiza cu oamenii aflati in nevoie. Dar cred ca incepeti sa intelegeti ca nu va puteti bucura de prosperitate, stabilitate si securitate intr-o tara ai carei cetateni sunt saraci, ignoranti si disperati.
    Si mai cred ca meritati niste multumiri din partea noastra. Fie doar si pentru un pas, primul e uneori cel mai greu. Dar daca vreti, cu adevarat, sa schimbati lucrurile, veti avea de facut multi „primi pasi”. Trebuie sa desteleniti poteci in toate directiile, pentru ca cei ce vor urma sa poata construi „autostrazi”. :)

  11. PASUL URMATOR
    MOGULULE
    IN CAZUL ANGAJARII MELE CA CORESPONDENT AL ANTENEI 3 LA NEW YORK SI TOKYO VA GARANTEZ SFARSITUL MAFIEI BASESCU INAINTE DE SEPTEMBRIE ! CALITATI : 2O DE ANI DE REPREZENTANT AL TELEVIZIUNII JAPONEZE IN SUA.CORESPONDENT LA ONU. 2 FACULTATI ….UNA ROMANEASCA IATC CINEMATOGRAFIE BUCURESTI. PRESEDINTE AL UNEI COMPANII DE FILM …DEVARTES FILM INTERNATIONAL
    CETATENIE BETON…SUA ,JAPONIA. DE OBICEI LUCRURILE COMPLICATE SUNT SIMPLE
    PS DONEZ SALARIUL UNEI CAUZE UMANITARE.

  12. Off topic

    HARALAMB G. LECCA (n. 20.02.1873 în Caracal, d.09.03.1920, înmormântat la Bellu)

    NESTATORNICIE
    (poem)
    […]
    Scoală, suflete, şi cântă ! Cântă inimii să-nvie
    După-atâtea zile negre petrecute sub sclavie !
    Cântă lăcrămilor curse ! Cântă dulcilor priviri
    Cari-aşteapă desmerdarea unei alte fericiri !..
    Du-mă repede-n mijlocul unei săli ispititoare
    Cu femei împodobite ; dă-mi puterea vrăjitoare
    Să le ştiu întoarce mintea, adunândul-le-ntr-un cerc,
    Şi, ca-n jocuri de-ntâmplare, vrând norocul să-mi încerc,
    Din atâtea chipuri albe, cu ochi negrii, verzi, albaştrii,
    Să-mi aleg, – cum îşi alege cel mai mândru dintre aştrii,
    Curtizana lună plină, într-o noapte de orgii,
    Când se-ascunde după dealul unde-adesea pribegii.
    Şi să-mi reazăm iarăşi capul pe-al ei umăr de statuie
    Sărutarea de pe buze până-n păru-i să se suie ;
    Ca noi doi, atât de tineri, ameţiţi de-atât amor,
    Să nu fie decât cântul unui vers întristător.
    Şi când, poate, mai încolo, arşi de setea de schimbare,
    Vom simţi că tot trecutul stă s-alunece-n uitare,
    Pentru ce să plâng ? Pleca-vom unu-n jos şi altu-n sus,
    Ea va zice : « încă unul », – şi eu : « bine că s-a dus » !

    Nota 1 : Celebru în epocă, Haralamb Lecca fiind şi un bărbat frumos, a avut o relaţie îndelungată cu celebra actriţă Aristiţa Romanescu.

    Nota 2 : Un scriitor pe nedrept uitat, de la a cărui naştere se vor împlini curând 138 de ani. Cine investeşte în publcarea operelor complete ale acestui scriitor complex ( piese de teatru, poezie, proză, epigrame ) nu va pierde…

  13. Sunteti printre putinele persoane care s-au tinut de cuvant si au facut ce au promis..asa ca pasul urmator e asteptat cu mult interes

  14. o intrebare pertinenta
    cat timp credeti ca va mai modera doamna firea eminsiuni politice in timp ce noul ei sot face parte din tagama tradatorilor . am inteles ca v-a cerut acordul pentru casatorie dar totusi ….motalitatea si bunul simt ar trebui sa-i spuna sa renunte pentru ca oricat ar dori nu mai este credibila
    ridic aceasta problema ca un simplu spectator.

  15. @RH

    Cred ca lipsesc … plin de modestie , plin de mult bun simt , sa scriu cu PORTA-VOCE always ready , HD-thinking ready etc.

    Nenea Base are un fel de „Merlin” il cheama tot cu M , Manolea , iar acest vraci e posibil sa primeasca ca sarcina sa va atace , nu cu dosare si articole ci prin metode energetice prin urmare va sfatuiesc sa va impachetati energetic bine ca sa nu poata sa dea „reset” nea Manolea .

  16. Cu tot respectul pe care chiar vi-l port, domnule Voiculescu, eu aş sintetiza totul astfel: ” Băsescu, ia de la Voiculescu!”. :D
    Aştept emisiunea cu nerăbdare. ;)

  17. Domnule Voiculescu,
    Va semnalez ca in jud. Olt la Poiana Radomiresti se afla parasit un conac ce a apartinut liderului P.Conservator Pavlica Bratasanu, om de mare caracter si patriot care in 1917 a sustinut de la Paris editand ziarul ,,La Roumanie,, realizarea Romaniei Mari . Va rog , faceti ceva sa nu se distruga acest monument de mare valoare arhitectonica si unde au poposit politicieni mari de talia unui Tache Ionescu ori N. Titulescu. Imagini pe http://www.memoriaoltului, sectiunea ,,Activitatea noastra,,. Cu consideratie, Ion Tilvanoiu .

Comentariile sunt închise.