Traian Băsescu declara astăzi că-i place să vada tara din elicopter.

O fi o premonitie? :)

26 COMENTARII

  1. Nu cred. Am depasit timpurile alea. Sau cel putin asa sper.
    Mai degraba cred ca e o totala desprindere de realitate. Realitate in care romanii mor de foame. Iar conducatorii lor se simt bine. Pe banii acelorasi romanasi pomeniti adineauri…

  2.  PREMONITIE
    BASESCU ARE DE ALES INTRE O EXTRADARE CATRE SUA SI FRANTA.
    SPER CA VA ALGE DIN PATRIOTISM O PUSCARIE ROMANEASCA .

  3. intradevar se pregateste intens pentru asta si sper sa si ajunga…evident figurativ vorbind…Da, are si Lenuta si o sa ajunga si doctori de renume mondial cei doi, daca nu or fi ajuns deja…(repetitia intentionata!)

  4. doar ca basecu ne-a luat si nu-nea dat sutele de lei. Totusi, ina nu i-a venit romanului mintea cea de pe urma.

  5. Atunci ii propun sa ne cumpere la toti 20 milioane de romani CATE UN ELICOPTER.
    Daca esti cu capun in nori atunci CLAR ASTA E RASPUNSUL de ce noi cei de pe pamant vedem mizeria in care ne zbatem IAR CEI DE SUS ….NU O VAD.

  6. Buna seara! As dori sa va intalnesc, am o problema pe care as dori sa o discut cu dumneavoastra! Astept sa-mi spuneti cum procedam, multumesc!

  7. EXPLICAŢIE

    Ca neamul prost, lipsit de caracter,
    El, frecvent, de banii altora profită ;
    De aceea Javra se urcă-n elicopter,
    Precum se suie scroafa în răchită.

  8. Buna ziua Dle Voiculescu.
    Sunt, prin intermediul internetului, deoarece sunt plecate de cativa ani din tara, un fan al postului Antena1. Urmaresc cu placere emisiunile postului dvoastra si am adevarate tabieturi :cele cu care imi beau cafeaua dimineata,cele pe care le urmaresc la cina etc.De o saptamana insa e imposibil acest lucru deoarece ori de cate ori incerc sa dau play la orice video pe site apare mesajul „video not found”.Am incercat sa trimit un mesaj antenei sau pe forum,unde am gasit si alte persoane care intampina aceeasi problema si coincidenta sau nu toate le vizioneaza dinafara tarii.De fapt ideea de a va scrie pe blog,fiind perfect constienta de fapt ca nu va ocupati dvoastra de site, a venit de la cineva de pe forum dat fiind faptul ca in ciuda mesajelor noastre nu ne raspunde nimeni.
    Exista un departament ,o adresa unde am putea sa lasam un mesaj sa intelegem ce se intampla si daca putem sa facem ceva pt a putea viziona din noul inregistrarile?Sincer dupa atatia ani ,nici nu pot sa ma gandesc ca aceasta placere imi va fi luata
    Va multumesc

  9. CRIZA PANARAMEI

    ELI(copter) îl poartă pe Băsescu cel smintit ;
    Românii toţi aşteaptă jos, să-l vadă prăbuşit,
    Lătrat şi de buldogul, cel presupus „regina”
    Pe care JON l-a dat în dos, să-l macine rugina…

  10. Razboiul Basescu-PDL si scandalul arestarilor din vami ar putea avea un substrat cu adevarat spectaculos, care, in rezumat, ar suna asa:
    Operatiunea “Vamile” a fost pornita nu de Basescu contra lui Blaga, ci de Blaga (sau mai corect, de gruparea Blaga-Videanu-Berceanu), ca sa-l termine pe Basescu si mai ales sa reteze sursa de finantare a gruparii Falca-Udrea.

  11. Greii PDL-ului, adversari ai lui Basescu, mai cunoscuti sub initialele BVB, pornind de la premisa ca s-au saturat sa tot auda cat sunt ei de corupti, ar fi luat decizia “sa arate cat de corupti sunt altii”, chiar cu riscul sacrificarii unor pioni de pe tabla lor de sah, tocmai in ideea credibilizarii intregii actiuni.

  12. Sper sa nu fie premonitie si sa fie numai o reflectare a spaimelor care ii bantuie subconstientul. Suspendarea imediata si demiterea prin referendum ar fi preferabile unor miscari de strada cu varsare de sange, urmate de fuga cu elicopterul.

  13. vibratiile fine din SA 365 Dauphin ii fac bine la coloana ,
    clar exista un scop terapeutic in alegerile dansului
    sau ?!?

  14. „Cercetare. Inovatie. Inteligentă. Expertiză”. securistule, chiar daca esti plin de bani si te faci ca sponsorizezi si cotizezi pe la diversi si diverse crezi ca pupatu icoanelor te absolva de crima? unele lucruri nu pot fi niciodata iertate. singurul lucru bun pe care-l poti face tarii asteia e sa-ti tragi un glont intre urechi si sa dispari. toata clasa politica sunteti un conglomerat de securisti escroci baroni locali care va mituiti locurile in politica pe banii prostilor pe care-i cumparati sa va voteze. in numele tinerilor si viitorului tarii, aveti decenta si dispareti din tara asta!

Comentariile sunt închise.