Că presedintele e mincinos – stiam cu totii. Că-i marionetă – e relativ o noutate.

Oricum: leit Pinocchio!

30 COMENTARII

  1. CABLURILE SUNT O LUCRATURA A SERVICIILOR. DESPRE ROMANIA SUNT
    IMPORTANTE DOAR DOUA – TRANSMITEREA DE TEHNOLOGIE PENTRU RACHETE . ACTIUNE A SERVICILOR ROMANESTI SI IRANIENE.
    – ARME PENTRU GADDAFI MAI PRECIS 150.OOO DE KALISNICOV FABRICATE LA CUGIR.
    ELE SUNT EVIDENT TRCUTE CU VEDEREA DE MEDIA INFILTRATA SI MANIPULATA.

  2. BASESCU :CRIMA SI PEDEAPSA
    
Am speranta sa intereseze pe cititorii blogului dumneavoastra. 
DECE AI PUNE SARKOZI CATUSE LUI BASESCU ?
CRIMA TERMINALA A PRESEDINTELUI ROMANIEI
Inainte de a pleca spre Rouen am petrecut doua zile la Paris. Am petrcut cateva ore la PRESS CLUB DE FRANCE unde am intalnit printre altii cativa ziaristi japonezi stationati in capitala
franceza. Dupa careva pahare discutia sa aprins. Subiectul principal : Redeschiderea dosarului de Rouen. Dosarul se refera la incendiul urias din portul de la Sena cand actualul presedinta a incendiat 37 de nave , plus nava pe care o comanda. Apoi dupa ani apare la un post de TV beat si povesteste plin de nonsalanta cum a falsificat probele inseland autoritatile
franceze. Intrebarea la care incercam sa dam raspuns dece Sarkozi , presedintele francez
care a facut totul sa acopere urmele, sa hotarat peste noapte sa-i puna catusele pentru un termen lung. Intradevar daca este gasit vinovat Basescu poate lua intre 20 de ani de puscarie si inchisoare pe viata.
Auzind discutia sa apripiat de bar un lup vechi al ziaristici de la Le Monde pe care il stiam de pe vremea cand era corespondent la Tokio. EL nu numai ca a facut lumina in acest caz dar
a desvaluit o noua crima a piratului de la Bucuresti. O palma pe care presedintintele Frantei nu o va ierta niciodata si abia asteapta sa o dea inapoi.
LOVITURA MILITARA DIN CIAD PREGATITA LA BUCURESTI
( Intalnirea lui Basescu cu seful rebelilor Colonelul Mahamat Abbo Sileck la Constanta,Tabere militare inpanzesc teritoriul romanesc, , Intalnire cu membri romani ai LegiuniI Straine, Vizita de doau zile la fabrica de arme Cugir., Transporturi uriase de arme romesti catre Libiia de unde ajung in Ciad, , Intelegere secreta Basescu – Kadaffi
Rebeliunea din Ciad, pusă la cale în Romania .stire preluata de agenţii de ştiri precum Associated Press, AFP sau Reuters.
“Comandantul „Alliance Nationale de la Resistance” din Ciad (ANR – Alianţa Naţională pentru Rezistenţă), colonelul Mahamat Abbo Sileck, s-a plimbat, săptămâna trecută, nestingherit, prin România. 
Războiul civil din Ciad se poartă cu arme româneşti, dezvăluie liderul ANR, cea mai importantă facţiune rebelă de pe teritoriul Ciadului.”
 REBELIUNEA INDREPTATA IMPOTRIVA PRESEDINTELUI IDRIISS DEBY SPRIJINIT DE FORTELE DE INTERVENTIE FRANCEZE.
REUTERS : Sambata 2 februarie 2008, forte rebele inarmate cu arme romanesti preluate din Libia au patruns in capitala Ciadului, N’Djamena, pe care au parasit-o dupa doua zile de lupte intense cu armata guvernamentala si forta de interventie franceza (”Epervier Force”).
Bilantul: 160 de morti si 1000 de raniti, potrivit datelor Crucii Rosii Internationale. Ultima incursiune a rebelilor in N’Djamena s-a soldat cu un mare numar de refugiati: sute de mii de locuitori ai Ciadului s-au indreptat spre granita cu Camerunul vecin. Franta a incercat sa intruneasca, intr-o sesiune de urgenta, Consiliul de Securitate al ONU, Presedintele Nicolas Sarkozy a anuntat imediat ca Franta “isi va face datoria”
RAZBOIUL ROMANO FRANCEZ DIN AFRICA
Presedintele Sarkozi nu a ezitat sa trimita avioane de lupta franceze care au bombardat, in cateva randuri, coloanele de rebeli inarmate de Romtehnica si conduse de fosti membrii ai legiunii straine antrenate in Romania,
Razboiul romano francez sa transformat intr-un razboi intre Sarkozi si Basescu si se pare ca este castigate de partea franceza. Redeschiderea
dosarului Basescu de la Rouen este o faza finala a acestui conflict. Se pare
ca zilele in libertate a presedintelui roman sunt numarate.
Corespondenta speciala pentru Nipon Press din Rouen
Robert Horvath -Deva
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

  3. “RACHETELE ROMANESTI AU POPOSIT IN IRAN. SERVICILE AMERICANE, ISRAELIENE, FRANCEZE SUNT IN ALERTA MAXIMA ”
    Corespondentul teritorial al „Washington Post” a contactat mai multi jurnalisti de investigatie, incercând sa afle daca România a livrat Iranului componente de rachete sau echipamente nucleare. Romania mai fost tinta unui scandal „balistic”, gazduit de data aceasta de CNN, care documenta ca România a livrat Irakului giroscoape de rachete balistice intercontinentale (SCUD), in cadrul operatiunii „Teacup”. Specialistii in rachete au afirmat ca România produce giroscoape de rachete SCUD. Nu demult agentiile internationale comentau astfel razboiul nedeclarat impotriva Statelor Unite in Irak si Afganistan.Reuters : ” Elicopterele americane cad ca mustele sub tirul rachetelor de tip STRELA vandute de dealerii lui Basescu. pe o filiera iordaniana insurgentilor. Rachetele romanesti sunt usor de indentificat..(Capul rachetet contine un disc modulator)…….. Rachetele sunt produse fabrica Electromagnetica Ploiesti ( Romania )
    Americanii aflasera ceva despre vizita fostului director al aeroportului Otopeni la New York.
    Vasilescu a fost scos pe sest din Romania sub nasul servicilor secrete. Vizita fostului director al aeroportilui Otopeni (Romania )la New York fost extrem de scurta, se pare de cateva ore.
    “Vasilescu testifies a few Romanian intelligence agencies covered the import-export firms and were involved in arms smuggling on the Bucharest airport and in the of Agigea zone, in the Constanta Sea Port (new and old), for military training and support of the Islamic organizations.”
    http://www.myspace.com/val2002
    Vasilescu a parasit USA dupa cateva ore de sedere la New York fara sa viziteze orasul. Marturiile date sub juramant fac parte din noul dosar de acuzare prin care autoritatile judiciare americane il vor intrebuinta in procesul traficantului
    Victor Bout care va avea loc in septembrie la New York….proces in care Basescu apare ca martor si viitor inculpat,
    Unul din documente a atras in special atentia.
    http://www.romanialibera.com/articole/articol.php?step=articol&id=6662
    PE FILIERA IORDANIANA ( SI ALTELE ) RACHETELE ROMANESTI AU AJUNS PE MANA ” presedintelui iranian Mahmoud Ahmadinejad.”
    Ancheta americana a dus la descoperiri de o gravitate exceptionala. Zilele mafiei Basescu (Presedintele Romaniei ) sunt numarate.
    Corespondenta speciala Nipon Press by Robert Horvath
    DESVALUIRI COMPLECTE DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com

  4. Oamenii care misca din maini si din picioare, dupa cum ii trag unii si altii de sfori, aceia sunt oameni din plastilina, pe care ii poti modela dupa cum ai chef. Dupa mintea mea, aceia nu sunt oameni cu judecata limpede; nu au pic de personalitate; nu au coloana vertebrala, din cauza slugarniciei pe care o folosesc pentru a se „freca de picioarele unora”, exact ca o mata in calduri. La mintea lui Base, nu ma mai mir de nimic. Sunt satul pana peste urechi de promisiunile facute in campaniile electorale si in emisiunile televizate. Promisiuni, pe care bineinteles ca pana la urma le-a retractat, cu o fata de om nevinovat, un adevarat drac deghizat in sutana, comportandu-se ca aceia care umbla cu biblia in mana si cu diavolul la subtioara. Din sfaturile bunicilor mei, am aflat ca, NUMAI COPII MICI MINT, IAR OAMENII MARI MANANCA RAHAT NEALIMENTAR. Dupa toate probabilitatile, RAHATUL ALIMENTAR LE STRICA LA STOMAC, PROVOCAND ULCERATII GRAVE. Un presedinte prost ales, care a facut Romania in lume – OPERA DE TREI PARALE, cu zambetul mefistofelic pe buze.

  5. Pe mine personal ma va afecta doar daca nu-mi va indeplini dorinta pe care mi-am exprimat-o la referendum. Aceea de a avea parlament unicameral, chiar daca astfel vor disparea niste parlamentari.
    Restul…sunt promisiuni electorale si din astea…am colectie deja… :)
    Daca vreti pot sa Va spun ce mi-a/ne-a promis,printre altele, dl.E.Constantinescu in perioada lui electorala iar eu, in naivitatea mea, l-am crezut si pe el : ca aduce 10000 de specialisti si ca, daca va castiga alegerile ii va preda puterea Majestatatii Sale Regele Mihai I al Romaniei.Ce ziceti, ati mai auzit minciuni la fel de mari ?

    Eu cred ca odata cu perioadele electorale incep si…pinochioadele la romani.Restul…sunt fraze-politice-de-ridicat-moralul… iar de minciuni avem nevoie mereu, vorba aceea: mai bine minte-ma dar minte-ma frumos. – nu degeaba spunea cineva ca minciuna este vacanta adevarului.

  6. Cat despre a fi sau a nu fi marioneta….Doar nu credeti ca nu stia ca tot ce vorbeste in ambasada se transmite mai departe…? Avand la baza pregatire militara si dumnealui…vorbeste cat ii permite…limba, la fel ca si ceilalti „vizitatori de ambasador” :)

    Cea mai trista veste,insa, din aceste zile e cea din care am aflat ca dupa ev.din dec.statul roman -cu premier petre roman- a donat exploatarile petroliere cumparate de ceao -cu pretul si a constrangerilor mele alimentare si de trai- in Libia statului spaniol… si harnic si darnic statu’ asta al carui cetatean sunt.

  7. stricati povestea lui pinochio, intr-o vreme era frumoasa, dar de cand e asociata cu marinaru nu mai are nici un farmec

  8. sustin ideea ca nu dezvaluirile wikileaks sunt problema ci faptul ca omul care ne conduce, ca nu poate fi numit presedinte ne distruge cu fiecare zi cu care ramane la conducerea romaniei, toate eforturile trebuie sa se concentreze in directia inlaturarii lui

  9. Daca am face un clasament, securistul Basescu consider ca este cel mai mincinos politician roman.

  10. din pacate suntem „gestionati” de altii. iar seful statului permite asta, pentru ca este un fel de modellino. vai de soarta noastra!

  11. DOMNULE VOICULESCU
    NU DEMULT WIKILEAKS A LANSAT O BOMBA MENTIONAN ROMANIA CA INTERMEDIARA IN TRIMITERE DE TEHNOLOGIE PENTRU RACHETELE IRANIENE. IN LOC CA ANTENA 3 SA ANCHETEZE ACEST CAZ TERMINAL SE OCUPA DE ZVONURI SI SOPARLE DE LA AMBASADA SUA BUCURSTI, SE INTRA IN CURSA INTINSA DE SERVICII. VA ROG LUATI LUCRURILE IN MANA SAU LASATI PE BASESCU SA-SI TERMINE MANDATUL IN BUNA PACE.
    Wikileaks: Romania Mentioned as Go-Between in Iranian Weapons Deal
    „A confidential list of strategic instalations around the world, published by Wikileaks, mentions Romania, as intermediaries in a deal to supply Iran with strategic defence equipment. The provider was allegedly a German company and the trade was supposed to take place in 2007. Romania, were supposed to help the supplier avoid the embargo on Iran. ”
    AM DESCHIS O ANCHETA PERSONALA BAZATA PE SURSE SERIOSE SI CREDIBILE. LA INSISTENTA SERVICIULUI ITALIAN INTERMEDIARII AU FOST ARESTATI IAR PRIN INTERVENTIA PRESEDINTELUI BASESCU AU FOST ELIBERATI. AGENTII IRANIANI SUNT LA RACOARE SI AU CIRIPIT,
    DACA DORITI SA LICHIDATI REGIMUL BASESCU PUTETI SA MA CONTACTATI DE URGENTA. POSED DATE TERMINALE.
    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/
    [email protected] TEL 212 463.80. 74 NEW YORK

  12. DOMNULE VOICULESCU
    NU DEMULT WIKILEAKS A LANSAT O BOMBA MENTIONAN ROMANIA CA INTERMEDIARA IN TRIMITERE DE TEHNOLOGIE PENTRU RACHETELE IRANIENE. IN LOC CA ANTENA 3 SA ANCHETEZE ACEST CAZ TERMINAL SE OCUPA DE ZVONURI SI SOPARLE DE LA AMBASADA SUA BUCURSTI, SE INTRA IN CURSA INTINSA DE SERVICII. VA ROG LUATI LUCRURILE IN MANA SAU LASATI PE BASESCU SA-SI TERMINE MANDATUL IN BUNA PACE.
    Wikileaks: Romania Mentioned as Go-Between in Iranian Weapons Deal
    „A confidential list of strategic instalations around the world, published by Wikileaks, mentions Romania, as intermediaries in a deal to supply Iran with strategic defence equipment. The provider was allegedly a German company and the trade was supposed to take place in 2007. Romania, were supposed to help the supplier avoid the embargo on Iran. ”
    AM DESCHIS O ANCHETA PERSONALA BAZATA PE SURSE SERIOSE SI CREDIBILE. LA INSISTENTA SERVICIULUI ITALIAN INTERMEDIARII AU FOST ARESTATI IAR PRIN INTERVENTIA PRESEDINTELUI BASESCU AU FOST ELIBERATI. AGENTII IRANIANI SUNT LA RACOARE SI AU CIRIPIT,
    DACA DORITI SA LICHIDATI REGIMUL BASESCU PUTETI SA MA CONTACTATI DE URGENTA. POSED DATE TERMINALE.
    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/
    [email protected] TEL 212 463.80. 74 NEW YORK

  13. @ Dan Voiculescu

    DIN LUMEA CIRCULUI

    Deşi pe Boc l-a folosit ca pe – o trompetă ,
    Lui i-a plăcut şi -amor bucal cu -n Licurici ;
    Deci te miri degeaba că Zeus e marionetă ,
    Că-n fond,ce-ai vrea să facă un măscărici ?

  14. @Geta: Nu exista o legatura de cauzalitate intre parlamentul bicameral/unicameral si numarul de parlamentari. Poti avea 2 camere si daca ai „doar” 200 parlamentari. Si mai mult, nu cred c-ai vrea asta (ma refer inca o data la unicameralism), avand in vedere ca in acord cu nevoile socialului si evolutia politicului, legislatia (de la cea constitutionala si pana la regulamentele interioare) ar trebui sa capete un caracter mai rigid, sa fie o piedica mai serioasa in calea abuzurilor, a laturii umane existente.

  15. http://www.paginademedia.ro/2011/03/antena1-cere-companiei-rcs-daune-de-60-de-milioane-de-euro-in-baza-unei-interpretari-a-legii-audiovizualului/ Deci Ungurul daca este la putere cu Basescu si unde mai pui patron fima de cablu TV, incerca sa traga pe romani in piept! Domnul Dan Voiculescu cu tot respectul daca NU respecta LEGILE audiou vizuale si Comenteaza prea mult, va rugam sa vorbiti cu AVOCATI! Da de ce ungurul sa faca AVERE pe spatele dumneavoastra,si pe banii nostri…

  16. @RH

    Am inceput lucrul la urmatorul scenariu 007 .
    Ma ajuta enorm postarile dvs. sper sa nu existe pretentii in privinta drepturilor de autor pe viitor , inca nu m-am hotarat in ce rol sa va distribui insa va asigur ca depun eforturi in acest sens .

  17. @vlad:
    Desi nu caut sa socializez ci doar imi exprim parerile, totusi iti voi raspunde:
    Un parlament unicameral lucreaza mai usor si are un grad de eficienta mai ridicat decat unul bicameral, dar la noi romanii exista in subconstient teama repetarii istoriei de pe vremea marii adunari nationale.
    Cat despre legislatie nu e prima oara cand si eu concluzionez ca e greoaie si ineficienta -sa nu uitam cate cazuri predate de Parchet tribunalelor au foat intoarse in favoarea inculpatilor din pacate.
    In justitia din tara noastra se pare ca forma si fondul precum si procedurile au multe probleme datorate, evident, proastei formulari ale legilor de catre autorii lor -parlamentarii- incepand inca din ’90.

    Va doresc o zi buna !

Comentariile sunt închise.