Să o luăm metodic: ieri am inmanat in Colegiul 8, unde sunt senator, Diplomele de Iepurasi :) copiilor care urmează cursul de engleză la Cabinetul Senatorial; ceva mai tarziu, tot la Cabinetul Senatorial, am sarbatorit-o pe Alexandra (cea serioasa si eleganta) la implinirea varstei de zece ani; iar azi, peste nu mult timp, merg la Baby Boom Show, insotit de nepoti si de copiii din Colegiul 8.   

Un program parca mult mai relevant decat cine stie ce galagie politica fara sens si finalitate – nu-i asa?

30 COMENTARII

  1. Foarte drăguţ.
    Felicitări pentru toate iniţiativele, însă mai ales pentru cele care îi privesc pe copii. :)
    De „gălăgie politică fără sens şi finalitate” cred că ne-am săturat cu toţii. :D

  2. suna foarte interesant programul pe astazi, adevarul e ca alaturi de copii uiti de griji macar pentru cateva ore, stiu ei cum sa te tina ocupat

  3. @ Dan Voiculescu

    “UITE,VEZI ? ĂSTA E CUSURUL TĂU ”

    Copiilor, diplome de Paşti le dăruieşti ,
    Dar, pentru Putere, rămâi mogulul rău ;
    Căci dacă Zeus îi loveşte, tu-i iubeşti
    Şi lucrul ăsta – aş zice – e cusurul tău .

  4. CATREN SUGERAT

    Nu-i întâmplare gestul tău sublim,
    Azi când Isus Cristos intră-n Ierusalim,
    Pe care-L rog să-ţi dea putere şi idei,
    Să izbuteşti în marea cotitură ce o vrei.

    P.S. Vă rog să-l anulaţi pe cel de la 9:44 pm

  5. Intr-adevar acestea sunt lucrurile care conteaza. Iar intalnirile cu copiii nu fac decat sa ne responsabilizeze si mai mult in lupta pentru a le asigura sansa unei vieti decente.

  6. din pacate, talmacenii astia care au construit statul talhar, au adus societatea romaneasca intr-o situatie in care, divortul reprezinta ceva normal. ceva la moda. in care familiile nu mai reprezinta celula de baza. tinerii sunt descurajati sa mai intemeieze familii…pentru ca intampina tot felul de piedici: lipsa locurilor de munca, lipsa unui acoperis deasupra capului, lipsa sprijinului din partea statului etc

  7. incepem sa uitam cam care e ordinea lucrurilor cu adevarat importante, prea multa lume a inceput sa puna familia pe planul doi

  8. In relatiile de prietenie nu conteaza numai cum se comporta prietenii cu noi, dar si cum ne comportam noi cu ei.

  9. Președintele PC Daniel Constantin susține că Elena Udrea și PDL doresc desființarea sectoarelor pentru a nu avea șapte înfrângeri în București , ci doar una, la alegerile locale din 2012.”Ceea ce face partidul stat şi Elena Udrea în ultimele zile este încă o încercare disperată a PDL de a nu avea şapte înfrângeri în Bucureşti – şase sectoare şi Primăria Capitalei, ci de a avea o singură înfrângere şi, în felul acesta, de a atenua acest lucru la nivel naţional. Este foarte limpede pentru toată lumea că Bucureştiul dă tonul şi în ceea ce priveşte alegerile parlamentare din acelaşi an. Cu alte cuvinte, cei de la PDL ştiu foarte clar că nu pot să câştige niciunul dintre cele şase sectoare şi nici Primăria Capitalei şi atunci încearcă să desfiinţeze sectoarele pentru a nu avea şapte înfrângeri în contul PDL, ci doar una, pe care o pot masca mult mai uşor”, scrie Daniel Constantin pe blogul propriu.
    http://www.danielconstantin.ro/2011/04/referendumul-pdl-–-o-incercare-de-manipulare/

  10. LEACUL INEGALITĂŢII SOCIALE

    Un minisubmarin la purtător de câţiva metri liniari
    M-ar proteja de JON*, bogaţii pdl-udmr şi alţi tâlhari,
    Iar ca muniţie de bord m-aş mulţumi c-o singură torpilă!
    Dom’le DV, acesta-i leacul; săracii toţi – o unică „godzilă”.

  11. Dovada clara ca Basescu este un mare minicinos:
    „România are cea mai mare densitate de paturi de spital la mia de locuitori din Uniunea Europeană”

    Aici dovada minciunii:
    http://www.who.int/whosis/whostat/2010/en/

    si dati jos fisierul xls
    DOWNLOAD THE DATA tablleS

    Sau poate si WHO este cu mogulii si cu comunistii :)

  12. In acest weekend mi-au spart masina in Brasov. Nu au luat mare lucru, gestul conteaza :) In Romania trebuie sa fim non-stop vigilenti. Uitasem de acest lucru. Batranetea bat-o vina.

  13. 1. JON* A SCHELĂLĂIT TAMAN LA COVASNA

    JON* „a declarat, duminică 17 aprilie a.c., la Covasna, ca nu işi propune ca obiectiv să fie fluierat la diverse evenimente, dar că nu este o surpriză schimbarea atitudinii oamenilor faţă de el, atat timp cât ei nu acceptă să trăiască intr-o Romanie modernă” [care bă JON* ?!].
    Ceke(ste) dom’le ? La Covasna potaia nu e fluierată !!! Cunună din iarbă / Tot ţi-o dăm în barbă…

    2. CONFESIUNEA ASTRELOR DESPRE JON*(SCORPION)

    „Nu-şi găseşte echilibrul decât în extreme.Având totdeauna o motivaţie putenică, sălbatic în opţiunile sale, el nelinişteşte şi fascinează, asemenea fiarelor mari, gata să se năpustească.Gustul său pentru manipulare şi acţiune îşi găseşte terenul propice în servicii, poliţie, armată Orgoliul şi caracterul său absolut pot lua o formă destructivă ; să distrugă, aceasta este soarta acestui pasionat şi individualist. Dificultăţile îl stimulează. Atras de rău, el îl combate cu preţul unor grave crize de conştiiţă. În profesiile subterane : agent secret, medium sau ocultist se simte în largul său. Gelos, bănuitor şi posesiv, el adoră ceea ce îi scapă şi dispreţuieşte ceea ce i se oferă. Este capabil de prietenii pasionate , ba chiar ambigue.Chibzuiala sa se dovedeşte mai scăzută în domeniul temperaţiei, căutând în alcool sau toximanie un mijloc de a-şi intensifica reacţiile emoţionale. Este fascinat de moarte care îi dă angoase şi îl atrage.”

    JON* – Javra Ordinară Naţională

  14. off-topic la subiectul din 28 aprilie 2011:

    Dv.spuneati ca „parintii sunt cei mai buni prieteni”.
    Doar daca nu se sperie de curiozitatea copiilor.
    Doar daca tin pasul cu copiii lor.
    Daca nu, parintii din necunoastere si spaima de necunoscut devin cei care-si handicapeaza copilul de prea multe ori.
    Stiu un caz trist care, din cauza ca a urmat cursurile M.I.S.A. iar parintii habar n-aveau cu ce se mananca Buda si filozofia budista si nici Tao si filozofia taoista si nici Tantra si filozofia tantrista si nici Isus si credinta sincera si-au nenorocit copilul inchizandu-i orizontul vietii definitiv.

    Deci….exceptiile confirma faptul ca cei mai buni prieteni iti sunt parintii ?

    Oricum, gestul Dv. pe care ni-i l-ati impartasit e minunat !

Comentariile sunt închise.