I-am promis Bibliotecarului ca sugestia sa privind o televiziune on-line va fi analizata atent – si niste profesionisti media fac deja asta.

As vrea insa, inainte de toate, parerea voastra.

Ideea lui initiala a fost:

Bibliotecaru Says:
mai 24th, 2011 at 4:20 pm

@ Dan Voiculescu

Faceţi o “Antena 4″ online, sau “Antena O”, cu O de la OnLine, că o televiziunea online este o nimica toată din punctul de vedere al costurilor, şi nu are nevoie de nici un fel de licenţă, nu se supune CNA…

Apoi a argumentat in extenso:

Bibliotecaru Says:
mai 25th, 2011 at 9:57 pm edit

@ DV

Acest sistem de televiziune pe internet costă extrem de puţin faţă de una convenţională. Nu vorbesc numai de personal mult mai puţin, spaţii, lumini, studiouri, energie electrică, emisia hertziană… Costurile de producţie sunt şi ele mai mici, internetul nefiind atât de pretenţios cu imaginea. De exemplu, o cameră video 7D costă cu mult mai puţin decât celebrele camere video pe care televiziunile le folosesc (de exemplu clasica SONY HXRNX70U are un preţ “cam” dublu) şi… trebuie spus, că au calitate aproape cinematografică (eu cred că merg mult mai bine decât cele de televiziune fiind specializate în a filma în mişcare). Transmisia se poate face de oriunde există o linie INTERNET cumsecade, eventual fiecare de acasă la el. Realizatorul programului poate fi de oriunde, chiar şi din străinătate, de peste ocean (desigur şi linia este din ce în ce mai scumpă cu cât se îndepărtează de Bucureşti). Modalitatea de prelucrare a imaginii este similară cu cea dintr-o televiziune, putându-se partaja produsele software, mesele de montaj video mai vechi şi aşa mai departe. Aceste televiziuni pe internet pot fi oricând o adevărată pepinieră de lucrători în televiziune fără nici un cost din partea televiziunii. Televiziunea hertziană şi pe cablu ar avea practic întotdeauna la dispoziţie o structură de schimb, de la cameramani la prezentatori, de la editori la copyrighter. O dată ce reţeaua de colaboratori se face la nivel naţional, Antenele vor fi practic tot timpul la faţa locului prin reprezentanţii internauţi. Să nu mai vorbim despre faptul că în spaţiul INTERNET vor fi probabil tineri şi este evident că aceştia sunt mai aproape de evenimente. Se asigură promovarea cumsecade a evenimentelor media în spaţiul internet iar feedback-ul este practic instantaneu. Există posibilitatea de a afla în fiecare moment câţi privitori sunt exact, funcţie de asta putându-se îmbunătăţi emisiunea în timp real. Televiziunea pe internet să va cupla foarte, foarte bine cu videonews.antena3.ro şi implicit cu cele trei televiziuni “mame”. Sumele colectate din reclama pot ajunge la valori importante, pentru că traficul unei astfel de site poate depăşi 50.000 de vizitatori unici pe zi (asta de la bun început). În sfârşit, spre deosebire de o televiziune clasică, pe o televiziune pe internet există un foarte mare avantaj. Se pot posta spre download fişiere de tot felul, documente Word, PDF, mp3… De ce este important? Pentru că în emisiunile normale, atunci când invitatul vine cu nişte acte, acestea nu prea se pot prezenta astfel încât să poate fi studiate… şi atunci trebuie să crezi pe cuvânt pe cel ce vorbeşte. Aici nu este nici o problemă să scanezi în live un document şi să-l oferi, instant, spre studiu celui care priveşte. În plus, instrumentul internetului permite şi chat-ul live, astfel încât spectatorii pot adresa în live întrebări unui invitat în emisiunile de tip videoblogging.

Ce spuneti? Pertinent? Aplicabil? Lucid?

59 COMENTARII

  1. O analiza care trebuie facuta:

    O noua televiziune, de tip online, sau o echipa de gestiune inteligenta
    a transmisiilor live care se intampla deja online?

    Imi vine greu sa cred ca in conditiile in care utilizatorii de internet
    vor avea de ales intre player-ul Antenei 3 Live si cel al Antenei 4
    vor opta pentru a doua varianta.
    Sau hai sa presupunem ca ar fi asa:
    cu tot apetitul meu pentru concurenta,
    a-ti faramita singur audienta nu pare cea mai inspirata mutare.
    Practic, un succes major al televiziunii online
    ar reprezenta o sapatura continua si consistenta
    la radacina audientei televiziunilor traditionale din propriul trust,
    care televiziuni traditionale, in cifre mult mai mari decat cea online,
    vor trebui sa traiasca in continuare din publicitatea dependenta de audienta,
    pentru ca vor mai creste si se vor inmulti multe generatii
    pana cand om vedea investitii in publicitate online
    de nivelul celor care se practica in publicitatea TV traditionala.

    Ca atare, concluzia mea ar fi asa:
    este o idee buna, dar nu in cadrul unui trust cu 3 TV-uri traditionale la activ.

  2. Urmaresc Antena 3 pe internet din New York. Care este deosebirea de aceasta
    transmisie si statia pe care veti s-o deschideti? La aceasta noua televiziune vom
    afla parerea moguliana despre programul de promisiuni desarte USL si vom afla stupefiati cum impreuna cu colegii de coalitie veti creia un milion de noi locuri de munca. Propun ca acest nou poarte un titlu semnificativ…..PINOCHIO 3.

  3. Text corect
    Urmaresc Antena 3 pe internet din New York. Care este deosebirea de aceasta
    transmisie si statia pe care veti s-o deschideti? La aceasta noua televiziune vom
    afla parerea moguliana despre programul de promisiuni desarte USL si vom afla stupefiati cum impreuna cu colegii de coalitie veti creia un milion de noi locuri de munca ? Propun ca acest nou post TVsa poarte un titlu semnificativ…..PINOCHIO 3.

  4. Imi cer scuze ca, ceea ce va scriu nu are legatura cu tema tratata, totodata am sa va rog sa-mi iertati cutezanta ca v-am facut testul reincarnarii si am rugamintea la Dumneavoastra de a nu ma urechea verbal sau faptic.

    Anul primei incarnari: 800
    Ziua: Miercuri
    Sexul: Barbatesc
    Tara: Ungaria

    Tipul reincarnarilor:
    – Un tip de persoana stiintifica, matematician, inovator, vindecator. Poate ca a fost greu sa fiti inteles de cei din jur, dar inteligenta Dvs. va facut respectat.

    Ocupatiile vietilor anterioare:
    – Intocmitor de harti, astrolog. Un cautator de drumuri si indrumator pe pamant sau in ceruri. In timpuri mai recente – astronom.

    Menirea in aceasta viata:
    – Sa invingeti gelozia si prejudecata mai intai in Dvs. si apoi in cei din jur care va cer indrumare.
    – Realizati ca aceste slabiciuni sunt provocate de teama si autocompatimire.

    Conform testului de reincarnare publicat in Almanahul Parapsihologic din 1996.

  5. Aplicabil.

    Desi celelalte televiziuni au deja transmisiuni online, o televiziune exclusiv online ar avea succes. Trebuie doar stabilit un profil.

  6. E o idee buna. Nu stiu ce costuri sunt sau nu implicate dar ar asigura o redare a stirilor in timp aproape real. Si calculatoarele sunt viitorul. E buna si ideea titlului : Antena 0. Nu numai de la online, ci si de la Oana. Rezulta ca va trebui sa angajati Oane. :)

  7. Pai cum romanii sunt mari amatori de cumparaturi on line, probabil vor deveni si consumatori de televiziune.

  8. Ma bucur ca pentru infiintarea acestei televiziuni nu trebuie sa existe un acord dat de Consiliul National al Audiovizualului.

  9. Ca orice sistem tehnologic nou aparut, are si dezavantaje. Proiectul ar depinde in mare masura de conexiunea de Internet care inca lasa de dorit, de performantele calculatorului si, nu in ultimul rand, de programul de televiziune online.Dar intra la categoria ‘de ce nu”?

  10. @Anca: de ce ar trebui sa concureze postul online cu cele traditionale din cadrul trustului? Daca se gaseste o nisa pe care sa functioneze postul online pe care celelalte 4 posturi (ai uitat Euforia) nu o acopera, atunci totul va fi bine si frumos.

    Totul depinde de piata.

  11. Eu, sincer, urmaresc inregistrarile unor emisiuni preferate online. Cred ca ar avea succes, foarte multa lume are conexiune la internet si implicit consumatori online. Doar ca trebuie sa va stabiliti cu multa grija grila de programe astfel incat sa se deosebeasca de cea de la TV (telespectatorii sa lase telecomanda si sa devina online-spectatori :) ).

    P.S. 1 : Bravo Bibliotecaru! nu demult scria ca nimeni nu-i ia in seama ideile :)
    P.S. 2: A aparut o alta „Anca” care nu sunt eu …cea care scriu comentarii pe aici… si mai mult, a aparut cu acte in regula, cu blog cu tot :)… de acum voi fi Anca M … pana va aparea si o alta Anca M :)

  12. O idee interesanta.
    Cred ca Bibliotecaru ar putea fi directorul acestei tv on-line.
    Pacat ca nu a avut bani sa demareze el singur proiectul…

  13. De ce sa stai incomod pe scaun sa urmaresti un program TV online cand, poti sa stai intins pe canapea sau in pat si sa privesti la TV -ul clasic.

    Mai bine o platforma de bloguri, interactiva in care cei care scriu sa raspunda cititorilor, asa cum este Vox Publica unde bineinteles se face propaganda basista.

    Oricum aveti mult de recuperat in ceea ce priveste aparatul urias al luiBasescu de propaganda, si in plus are oameni mult mai inteligenti care orchestreaza totul, decat aveti dumneavoastra.

    Gadea o fi bun organizator sau manager, dar nu straluceste la inteligenta, iar un anumit public simte asta si nu reactioneaza la emisiunile lui.

    Badea, este inteligent dar egocentrist, nu il mai invitati cu altii in emisiuni. Are segmentul lui de piata.

    Foarte buna achizitia cu Oana Stancu si Ursu, amandoi inteligenti … dar cu Ursu aveti grija … cateodata ii place sa joace la doua capete.

    Luati exemplu de la propaganda basista :
    OTV se adreseaza primatelor, cu moderatori si emisiuni pe masura, dar care au reusit sa fidelizez un 15% anti PDL dar si anti USL.

    RTV moderatori inteligenti, cu aspect european, intelectual (Dragotescu, Hurezeanu, Striblea) , aici cred eu ca pierdeti cel mai mult, fura mult din publicu A3, se fac ca ataca puterea dar concluziile sunt basiste.
    Manipulare foarte buna. Iar PDL ul cu toate ca stiu ca le face jocul, o includ in categoria celor doua televiziuni moguloide ca sa fure public de la A3.

    Radio Guerilla, muzica buna de calitatea pentru un public tanar si cult, dar face propaganda basista.

    Idea este ca trebuie sa aduceti si oameni cu aspect de intelectuali (fini, frezati, costumati atat in aspect cat si in discurs, vezi Cioroianu, Hurezeanu), care sa transmita politica editoriala a A3. Aici cred ca este marea slabiciune.
    Toti realizatorii dumneavoastra au un aer provincial(Gadea, Firea, de Ciutacu numai zic) atat in aspect cat si in cultura.

    Cu stima,
    Dan

  14. :)
    Din reacţiile de mai sus deduc că se face o confuzie…

    Televiziunea online sau „INTERENT TELEVISION” (ca să nu mai existe confuzii), nu este o televiziune care transmite prin streming un program TV, aşa cum se retransmite Antena 3, TVR internaţional sau mai ştiu şi eu ce program.

    Din cele ce am citit mai sus am văzut că există frica că această televiziune concurează cu cele trei Antene. Ei bine… dimpotrivă, completează cele trei Antene. Ar concura site-ul videonews (sau s-ar putea împleti, ca utilitate, cu el).

    Televiziunea pe internet despre care vorbesc este un concept mult mai larg decât un program transmis în streaming (adică o emisie care curge, neîntrerupt, 24 de ore). Să spunem că cineva doreşte să vadă o emisiune zilnică, cum ar fi cea a domnul Badea… dar ajunge un sfert de oră mai târziu. Ce poate face? Aşteaptă reluarea? Ei bine, la o televiziune pe internet nici nu există o astfel de problemă pentru că vei vedea emisiunea tot timpul de la început, chiar dacă întârzii un sfert de oră (cu tot cu reclamă, să câştige şi patronul banii). Mai mult, poţi alege între o transmisie live de la Camera Deputaţilor, una de la Senat, una de la Palatul Cotroceni… chiar dacă ele se întâmplă concomitent, şi nici o dată nu trebuie să pierzi nimic, pentru că ele sunt accesibile.

    Nu prea am fost pasionat de subiect… Dar puteţi să înţelegeţi mai bine decât v-aş explica eu jucându-vă un pic pe acest site ales la întâmplare (care nu este foarte complicat, dar vă puteţi face o idee şi aşa), cunoscut în Marea Britanie:
    http://revision3.com/

    Deschideţi o emisiune. Eu am dat acces pe..

    http://revision3.com/tbhs/gameshare

    Aveţi posibilitate de a alege dacă doriţi să vizionaţi emisiunea pe tot ecranul, theater mode, pop-up, în trei variante de calitate (calitatea mai slabă pentru cei care nu au viteză de internet), puteţi lua emisiunea cu embed pentru a o pune pe blog sau site, puteţi lua întreaga emisiune sau pe bucăţi astfel încât să faceţi ulterior un comentariu, puteţi accesa forumul de discuţie al emisiunii, puteţi vedea alte episoade, în caz că aţi fost în concediu sau detaşat în alt oraş sau la o petrecere… şi l-aţi pierdut.

    Sigur, la început lucrurile sunt mult mai simple, postul iAntena sau Antena 4, sau cum o fi, va trebui să adune producţie… trebuie să treacă ceva timp până se ajunge la o astfel de complexitate. Puteţi observa cu uşurinţă că de fapt un astfel de site/portal, numit generic televiziune pe internet, eclipsează total un segment întreg de televiziune hertziană sau pe cabul. În colaborare cu „Antenele” aici pot exista toate emisiunile de pe „Antene”, eventual chiar şi un program de radio pe internet… Only The Sky Is The Limit!

    Cred că tata ar fi visat la un astfel de post cu profil de sport, putând să vadă astfel TOATE MECIURILE DIN CAMPIONAT, inclusiv pe cele din divizia secundă…

    PS.
    Există însă o observaţie în comentariile de mai sus care cu adevărat importantă legată de conexiunea la INTERNET. Este adevărat, fără INTERNET şi fără un PC mai nou de 10 ani (al meu are cam 10 ani şi se descurcă încă) nu poţi să vezi cumsecade toate acestea. Pe de altă parte reţeaua INTERNET este practic accesibilă astăzi aproape în toată România. Nu numai că este accesibilă (vine de regulă cu furnizorul de cablu care ajunge şi acolo unde nu există canalizare şi apă curentă), dar viteza de acces internet creşte pe an ce trece. Desigur, în curând, accesul la internet va fi neîndestulător pentru a vedea filme în format blue-ray sau ce va apărea cu capacitate şi mai mare, dar până atunci să profităm ce ceea avem acum.

  15. Tot eu … :)
    Si daca va ganditi la Bogdan Chiriac, ca are fata de inteletual … sa stiti ca nu mai este cel de dinainte de scandalul cu inregistrarile … serviciile iau schimbat un pic optica :).

  16. Ar fi foarte buna o astfel de televiziune online. Insa, ma tem ca CNA va incepe demersurile de a cenzura si internet-ul, chiar daca e greu asa ceva. Oricum, merita incercat.

  17. @Dan Popescu: ideea cu reteaua de bloguri tip voxpublica ar trebui interconectata cu ideea Antenei 4, si trebuie sa mentina posibilitatea de inscriere a unor membri noi de o anumita calitate dupa o avizare. Asa vor aparea si intelectualii, gradual. Cat despre televiziunile clasice, nu vor putea niciodata concura interactivitatea formidabila a viitoarei Antene online; potentialul de dezvoltare exponentiala se gaseste aici, segmentul clasic si-a atins limitele.

  18. @ Bibliotecarul
    Diaspora americana urmareste Antena 3 pe internet. Se transmit emisiuni in direct ca si emisiuni inregistrate. Cu parere de rau dar aceasta televiziune ……exista.
    Revenind la programul economic USL care promite creiarea a un milion de noi locuri de munca ….este timpul ca Voiculescu sa invite economisti seriosi la Antena 3 sa discute aceasta problema iar dansul sa se disocieze de acest program falimentar chiar pe acest blog. Economia SUA nu poate creia un asemenea numar de Jobs si probabil in recesiunea actuala intreaga Uniune Europeana nu poate creia sau promite acest lucru. Voiculescu este singura voce economica pertinenta a opozitiei si trebue sa-si pastreze credibilitate. Doamne fereste ca Romania sa fie condusa de economisti gen Ponta si Antonescu si de specialistii care au conceput aceasta inbecilitate
    .” Din lac in put ” ORICINE VA VENI LA PUTERE IN ROMANIA SOMAJUL VA
    CRESTE….CONFORM UNEI TENDINTE ECONOMICE MONDIALE
    Stimulus Two Years Later, Obama’s Failed Job Promise
    Just a few years ago, double-digit unemployment seemed like a crazy idea. But when the economy began to stumble, it was fear of high unemployment and a promise to prevent it that the Obama administration used to usher in the $787 billion stimulus package. As The New York Times reported on Oct. 22, 2009, „The Obama administration’s forecast at the start of the year, which predicted that unemployment would not climb much above 8 percent.”
    A big promise to be sure and a claim that proved false as unemployment climbed higher and higher reaching 10.2 percent at its peak.

  19. MOGULUL VOICULESCU DEVINE UN PINOCHO SOCIALIST ?
    Pe scheletul unor propuneri punctuale cu un potential mare de a atrage simpatia publicului larg, alianta grefeaza o constructie de idei inspirate din ideologia socialista. Idei si principii introduse in subsidiar, care promoveaza interventionismul, si au, de fapt, ca finalitate, cresterea implicarii si importantei pe care statul o are in economie. Parcurs cu atentie, Programul de Guvernare al USL se transforma intr-o poveste plina de „vrajeli” cand vine vorba de investitii publice, cu foarte multe omisiuni in planul politicilor sociale, dar mai ales o poveste insailata insa intr-un mod necredibil si contradictoriu.

    In dulcele stil PSD-ist, programul promite „de toate pentru toti”! Si reduceri de taxe si impozite, reduceri de TVA si scutiri de impozite pe profitul investit, dar si programe de stimulare, sprijinire, subventionare sau investitii publice.

    De unde se vor lua banii ne va explica poate profesorul Voiculescu pe acest blog.

  20. @Anca, esti cam transparenta. Antena online trebuie sa se adreseze si altor segmente de piata carora nu prea le pasa de Antena 3. De fapt, asta a fost si ideea Antenei 2, care nu a canibalizat pe nimeni. Dar, mai mult de-atat Antena online trebuie sa ‘absoarba’ generatia facebook si intelectualii de dreapta indecisi.

  21. @Bibliotecaru: esti un geniu neinteles se pare…si vor mai trece ani.. :-) .

    Am inteles ideea ta. Exista posturi online in afara care transmit dupa reteta asta si depasesc 300.000 de vizitatori unici/zi (m-am uitat de curiozitate pe statisticile unui astfel de post). Nu e post de nisa, transmite emisiuni din toate domeniile posibile.

  22. @ Dan Voiculescu

    ÎNTRECERE ÎNTRE MOGULI

    Visezi probabil la un mare beneficiu ,
    De te-ai gândit să-ţi faci,acum, tv on-line ;
    Dar cu averea tot în urma lui Patriciu
    Vei fi, căci lui îi intră banii prin pipe-line .

  23. @ ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK

    Nu veţi crede, dar personal cred că nu ştiţi exact despre ce este vorba.

    Spuneţi că sunteţi în SUA, păi să căutăm un pic în SUA.

    Nişte „firme” americane implicate în emisii hertziene, nu foarte cunoscute în lumea televiziunilor, precum obscurele posturi FOX, NBC Universal, ABC şi alte câteva (probabil că nu aţi auzit de ele, nu-i aşa?) au fondat un internet television numit Hulu, deşi şi ele sunt transmise în streaming pe INTERNET (probabil că-i consideraţi nişte proşti, nu-i aşa?). Acesta funcţionează pe platforma Microsoft, Mac, iPhone/iPod şi, desigur, pe popularele PS3, XBOX 360…

    Desigur, la ei este cu bani (habar nu am de ce se încăpăţânează americanii să nu câştige din reclamă mai mult decât ar câştiga cu acest abonament de 8 dolari), dar puteţi încerca şi gratuit (din SUA ar trebui să o puteţi face).

    http://www.hulu.com/

    După ce verificaţi cum stă treaba, reveniţi încă o dată pentru a spune că „Diaspora americana urmareste Antena 3 pe internet. Se transmit emisiuni in direct ca si emisiuni inregistrate. Cu parere de rau dar aceasta televiziune ……exista.”

    PS.
    Când citaţi pe cineva, este bine să specificaţi de unde e citatul. În cazul de mai sus este vorba despre dl.Dan Gainor, un articol din luna februarie 2011. Nu prea sunteţi la curent, între timp domnul Obama a luat exemplu de la domnul Boc şi se gândeşte să mărească datoria Statelor Unite.

    În sfârşit, domnul Ponta este jurist, domnul Antonescu este profesor de istorie… ei nu sunt economişti şi, în nici un caz, nu ei gândesc secţiunea economică a politicii USL, doar o promovează şi o susţin.

    Stimate domn,
    E foarte bine că vă implicaţi în viaţa României. Sfatul meu este să nu o mai faceţi superficial. Dacă tot vă implicaţi, studiaţi cu atenţie înainte să vă exprimaţi o poziţie sau alta. Dacă nu mă înşel dumneavoastră aţi produs titluri de tipul „Traian Băsescu spion rus” şi alte câteva la fel de spectaculoase.

  24. e o idee foarte buna..avand in vedere ca multi oameni petrec mai mult timp in fata calculatorului decat a televizorului

  25. daca va hotarati sa faceti o televiziune online sa ii dati si lui badea un locusor acolo..e prea tare

  26. Da, eu zic este perfect plauzibila ideea.
    Sunt persoane care nu se uita aproape deloc la TV, dar stau cate 8-10 ore pe internet.
    Desi imi este antipatic eu recunosc ca deschid hotnews.ro de cel putin 5-6 ori pe zi pt ca imi place sa ma informez rapid, nu sa astept jurnalul de stiri de la ora fixa.
    Bineinteles la inceput pt un start-up puternic ar trebui un pic imprumutati si greii televiziunilor clasice…

    Dar daca faceti cumva greseala sa o faceti pe un target super usor (cum e /era site-ul antena3) fiti sigur ca voi renunta din prima zi in a o mai urmari.

  27. ar fi cool o astfel de televiziune – sa fie axata pe cultura, pe tehnologie, stiinta, muzica de calitate

  28. @ Codrin

    Poate să fie o dimensiune editorială generalistă, poate să fie şi de nişă… Totuşi, oricare ar fi politica editorială, în România este „de nişă” prin faptul că televiziunea pe internet este „de nişă”. Radioul pe internet are deja câţiva ani. Regretatul Florian Pittiş l-a făcut pe primul (Radio 3 net) iar acum acesta a devenit un clasic de succes. Radio România Actualităţi a început şi ea calea unui radio care câştigă vizitatori „pe net”, este însă la început.

    În spaţiul televiziunilor este însă un teritoriu virgin, pentru că încă nu a îndrăznit nimeni să facă asta.

    Nu am pomenit „aiurea în tramvai” pe acest blog despre o astfel de televiziune. Grupul Intact are un spaţiu de emisie hertzian, are un spaţiu de emisie pe cablu, are un bogat spaţiu editorial, ziare, reviste, are posturi de radio, are multe domenii internet… toate acestea pot furniza tot felul de material pentru o televiziune pe internet, fără nici un cost adăugat, pentru că toată informaţia este deja în format electronic, şi la televiziunile clasice, şi la ziare, şi la radio… De asemenea peste tot există „tone” de material care nu încap nici în ediţia clasică, nici pe „Online”. Gândiţi-vă că la o revistă glossy se face un pictorial de sute de poze în care se aleg trei sau patru. Nu e păcat să se piardă? Sigur, unele trebuie eliminate ca o autor-cenzură a artistului, dar majoritatea sunt eliminate pentru că nu au loc în revistă. Alt exemplu, într-o revistă se poate pune transcrierea unui interviu, aici ar putea să apară şi interviul în format video… În ediţiile online ale revistelor se pot vedea filmuleţe de 10 minute, aici deja timpul nu mai este o piedică, filmele pot avea o dimensiune oricât de mare, pentru că platforma este specializată pentru transmisia video în streaming sau descărcare, după preferinţă.

    Personal, oricât m-aş gândi, eu nu pot să găsesc nici un argument negativ valabil.

  29. @ Bibliotecarul
    -Ma voi referi la ” Basescu spion rus ” Pentru a face filmul „Spionul secolului” amstudiat arhive olandeze si romanesti… etc. Basescu a fost filat la Anvers. Amanunte le gasiti pe blogul personal.
    – Despre Ponta si Antonescu ca ” economisti „. Persoanele care vor sa conduca
    Romania trebue sa aiba cunostine economice fundamentale. In situatia actuala a economiei singurul care poate face treaba este Voiculescu. Programul economic de salvare USL a descalificat conducerea ei pentru todeauna. Nu cred ca ma banuiti ca simpatizant Basescu ,dar acesta are doua clase peste preferatii dumneavoastra.
    – Inplicarea mea in viata tarii este semnificativa si nu superficiala. Eu sunt creiatorul scandalulului ICR New York prin chemarea politiei. Eu l-am introdus pe Basescu ca martor in procesul traficantului Bout,iar DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM BASESCU remis catre FBI are consecinte deosebite in atitudinea
    americana. Eu amestec scrisul cu faptele dumneavoastra nu. Cu respect

  30. Fugi cu Ursul

    Un Urs salvat, la timp, de la belire,
    Azi a răgit la Procuror, ce nesimţire !
    Pe sticlă la Antena 3, te-apucă râsul ;
    Complet fără temei, hai, plimbă Ursul.

  31. @ ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK

    Stimate domn,
    Dacă aveţi măcar 10% dovezi pentru ceea ce spuneţi, nu ar fi nici o problemă ca preşedintele să fie judecat şi condamnat în regim de urgenţă (pentru astfel de acuzaţii nu există imunitate), nu mai vorbim despre suspendare aici. Întrebarea este dacă aveţi acele dovezi sau vorbiţi despre zvonuri? Nu ştiu care sunt regulile studierii arhivelor olandeze, dar accesul la dosare ale arhivei securităţii, mai ales pe cele care îl implică pe preşedintele României, nu-l puteţi avea decât dacă sunteţi în cauză (adică dacă e dosarul dumneavoastră, ceea ce nu este cazul) sau dacă o faceţi ca atribuţii de serviciu şi aveţi un acord de acces de tip certificat ORNISS (şi atunci ar trebui să ştiţi că nu puteţi vorbi despre ce aflaţi în astfel de arhive).

    Dacă undeva în arhivele româneşti există o cât de mică dovadă că Traian Băsescu este spion rus, american, pakistanez… de orice fel, şi SRI-ul nu a intervenit în 2004 sau oricând încât să ofere această informaţie… România are o problemă mult mai mare decât un preşedinte agent de informaţii sau de influenţă venit din Rusia sau URSS.

    Mă opresc aici, pentru că dacă redeschid dosarul ICR NY, chiar mi se ridică tensiunea (cătaţi pe blogul meu cel vechi, http://giconet.blogspot.com/ , în perioada scandalului, august 2008). Veţi vedea că am prezentat şi filmuleţele domniei voastre în contra-balans al spuselor mele.

    Eu amestec scrisul cu ceva ce poate fi dovedit măcar de altcineva (de exemplu de un ziarist) dacă nu direct de mine. Faptul că cineva face o afirmaţie, mie nu-mi pare o dovadă. Sau aveţi dovezi, şi atunci ar trebui să le prezentaţi, sau nu aveţi şi atunci ar trebui să tăceţi. Părerea mea este că numai producând afirmaţii faceţi un foarte mare rău României şi românilor. În loc să-l zdruncinaţi pe preşedintele Traian Băsescu (dacă asta doriţi), îi întăriţi poziţia şi banalizaţi şi informaţiile reale împotriva preşedintelui (cum ar fi diferitele aspecte relative la discursul de astăzi pentru modificarea constituţiei) şi, în plus, lăsaţi şi o impresie în rândul populaţiei care, prin adunare, aduc cetăţenii la disperare.

  32. TRAGEŢI APA

    Jon* a tuşit de zeci de ori în microfon ;
    S-a ramolit…
    O Constituţie firavă prezenta bietul bufon,
    Mimând că e răcit.

    După un ceas de lamentări, fără de rost
    Aidoma oricărui prost
    A dovedit, din plin, celor ce l-au votat,
    Că-i ultimul rahat !

    Aşa că voi cei mulţi ce robotiţi, cu „sapa”,
    Trageţi apa !

  33. CORTUL SECUIESC

    Teok şi gaşca, de o vreme, se coiesc
    La Bruxel, să deschidă cortul secuiesc,
    Uitând că gestul e de laşitate şi grotesc
    Stupid şi, de departe, antiromânesc,
    Insultă la adresa ţării milenare ce-i hrănesc.

  34. Daca tot e sa vorbim despre online… privind o inregistrare de la Antena 1 pe http://www.a1.ro... imi tot aparea un link insistent :

    ***********************
    Munca lui Crin Antonescu
    Ce nu vrea sa ştii despre el Ce şi cât votează la Senat
    http://www.alesiivoteaza.ro
    ***********************

    Domnule Voiculescu, sa ma gandesc ca trustul impact este critic atat cu puterea cat si cu opozitia sau … „USL, USL… dar branza-i pe bani”

  35. @BIBLIOTECARUL
    -Basescu a fost urmarit nu numai de occidentali si si de brigada anti NKVD a lui Ceausescu a care a recomandat arestarea sa. Despre apartenenta sa la serviciul securitatii ajunge hotararea lui Ceausescu de a numi pe sefii de nave ca facand parte din serviciul extern. Prin aveste nave sau transmis tancuri , statii radar etc care au ajuns pe mana rusilor. Vezi ce spune PACEPA.
    – Expozitia de la New York a fost una araba a teroristui Amwar Ambaky cetatea irakian cu legaturui la Teheran. Protestul Departamentului de Stat si al Antidefamation League poate fi confirmat de G.Cilian redactor New York Magazin.
    Dovezile mele au fost prezentate Politiei, FBI ,Interpol etc. ABSOLUT TOATE DOVEZILE MELE AU FOST TRIMISE DEASEMENEA AMBASADEI ROMANIEI, CONSULATULUI SI GUVERNULUI ROMANIEI. GUVERNUL ROMANIE A TRIMIS DOSARUL DE TERORISM BASESCU INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI. ACESTA LE-A INAINTAT PARCHETULUI.
    Stimate domn
    LOCUL LUI BASESCU INTR-O PUSCARIE ROMANEASCA ESTE ASIGURAT
    DESI EXISTA POSIBILITATEA TRIMITERII LUI LA UN TRIBUNAL INTERNATIONAL SAU EXTRADAREA CATRE FRANTA….PENTRU CRIMA DE LA ROUE.. Putina rabdare,

    PS Sunt impotriva pedepsei cu moartea.

  36. Buna ziua,

    Va urmaresc emisiunile din Canada in special „In gura presei” realizata de Mircea Badea.
    Nu imi vine sa cred ce ii puteti face baiatului asta . Intradevar, intotdeauna , mai ales intr-o tara ca si Romania , persoanele inteligente si critice la adresa prostiei, nesimtirii,parvenitismului, puterii in general au deranjat si s-a facut totul pentru ca acestea sa fie „anihilate”.
    Se vede treaba ca a inceput sa va deranjeze…
    Asta e tot ce puteti face ?” Daca se intampla sa nu mai fie util postului atunci ne dispensam de el…” Parca suna cunoscuta „procedura”. Mi se pare ca basescu mai procedeaza asa…
    Si se mai gasesc multi de la postul dumneavoastra sa-i critice actiunile , actiuni care se vede ca sunt identice cu ale angajatilor dumneavoastra…
    Trist…Oricum va doresc sanatate si numai bine. Tineti-o tot asa si o sa fie bine…
    Florin Voda

  37. Diferenta poate fi comparata cu cea dintre un e-book si o carte tiparita. Televiziunea „clasica” e preferabila celei on line.

  38. Consider ca este un proiect interesant. Costurile de infiintare depind de scopurile pe care si le propune si de pretentiile pe care le are viitorul proprietar.

  39. UITE DROMADERUL

    Un excentric bogat a organizat la Casa Poporului o prezentare inedită a unor foste participante la concursuri balcanice de miss, complet dezbrăcate, defilând de-a buşilea prin faţa unui juriu eterogen, fiecare purtând mască pe figură, la alegere.
    Puberul Fănel adus special la această paradă de tat-su , nu s-a putut abţine şi a strigat în stil de câştigător :
    – Uite dromaderul Camerei Deputaţilor, cu numărul 13 !!!
    Asistenţa a izbucnit în râs recunoscând-o pe „miss cocoşata furăcioasă”…

  40. Frecventa de emisie a unei televiziuni on-line este gratuita, iar aceasta este obtinuta in urma unei licitatii.

  41. Intr-adevar, tendinta noii generatii este de a fi consumatori ai acestui gen de televiziune, deoarece confera interactivitate, rapiditate mai mare în răspunsul la cererile publicului si sunt mai accesibile.

  42. @ ROBERT HORVATH CINEAST SUA
    Nouă de ce nu ne prezentaţi aceste dovezi?
    Postaţi aceste probe pe blogul dumneavoastră, să le vedem cu toţii.

    La ce mă încălzeşte că G.Cilian, redactor New York Magazin, confirmă? Să-mi fie cu iertare, dar New York Magazin este totuşi o publicaţie absolut obscură (de fapt nu am cunoştinţă că apare şi pe hârtie) ce fură popularitate de la New York Magazine, cu care nu are nici o legătură. New York Magazin nu este acea publicaţie la care sunteţi colaborator (sau unic colaborator, pentru că nu sunt prea mulţi oameni implicaţi, bănuiesc că nu mai mulţi de 10)?

    Aveţi documente? Atunci prezentaţi aceste probe pe blog, oferiţi-le astfel încât să le putem prelua şi noi şi să verificăm dacă sunt sau nu autentice. Dacă domnul Băsescu se face vinovat de cele ce le spuneţi, şi eu sunt interesant de trimiterea domniei sale la toate tribunalele posibile. Nu pot fi însă de acord cu acuzaţii care nu au nici un fel de suport probatoriu.

    Dacă dovezile dumneavoastră au ajuns nedefinit „undeva la Parchet”, cum domnul Băsescu are imunitate, nu se va întâmpla nimic. Trebuie să intervină chiar Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Conform Constituţiei, urmărirea şi trimiterea în judecată penală se poate face numai de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie iar competenta de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

    Dumneavoastră prezentaţi, în facsimil, dovezile… că de acolo mai vedem noi, adică cetăţenii, presa, parlamentarii (care pot face o comisie de anchetă) doamna Kövesi… cum facem să ajungă unde trebuie.

  43. DA. Pertinent, lucid, aplicabil si UTIL. Portocaliii au un plan gigantic de cca 100 milioane Eur pentru utilizarea internetului in scopuri propagandistice ( din presa )

  44. Inainte sa puneti bazele unei televiziuni on-line asigurati-va ca luati in calcul si implicatiile sociale ale impactului pe care o astfel de televiziune l-ar putea avea. De asemenea, studiati si necesitatea unei astfel de televiziuni.

  45. Idea e ok. Nu e noua – e deja aplicata in alte parti (just google it…). Din cate stiu eu, nu prea face nimeni bani din asa ceva.

    Mie insa mi-a placut foarte mult expresia „niste profesionisti media fac deja asta” :))…va dati seama cat de ‘profesionisti’ si priceputi sunt ei daca a fost nevoie de un baiat de pe net sa le dea aceasta idee ‘inovatoare’… Mi-i si imaginez stand in jurul unei mese, incruntati, concentrati, analizand furibund… heheh. Misto!

  46. @ Andrei, vad ca stii prost despre banii dintr-o televiziune online.Ei se fac daca ai o idee buna si stii cum sa o duci pana la capat.Povestea cu televiziunea online se practica de vreo 4 ani in SUA si chiar e cu succes.Nu confunda televiziunea online adevarata cu porcariile de site-uri gen livestream.com unde orice papagal isi ia o camera web si trancaneste 3 ore pe zi…

  47. Draga, Domnule Voiculescu,

    Inainte de orice… vreau sa va asigur ca, aceasta asa-zisa televiziune online nu ar putea aduce decat beneficii. Dar, in primul rand vreau sa, va spun tot-odata parerea mea legata de Antena 1, care intamplator maine va implini 19 ani (la multi ani!). Antena 1 nu mai este ce a fost si nu va mai fi vreodata. Show-urile TV ale lui Negru au disparut, iar ceea ce le-a luat locul este o caterinca mondena. Va rog, domnule Voiculescu, sa rezolvati (in masura in care va este cu putinta) problema Acces Direct si Un Show Pacatos. Recent, am vazut cateva filme romanesti pt care le multumesc foarte mult celor de la Antena 1, care le-au difuzat. Vreau sa difuzati mai multe seriale straine, noi. Hell on Wheels si multe altele, printre Dallas 2012, anul viitor.

    Cu RESPECT,
    F.M.F

  48. Va dezamagesc, dar de 3 ani copiii cu proiectul realizat de asociatia bucuria copiilor, bucuria noastra ( avem parteneriat si cu ministerul educatiei – fara fonduri ) se *joaca* in Romania cu un astfel de sistem de care dumneavoastra nu ati auzit decat in afara ( din pacate informatiile bune de la noi din tara nu prea sunt mediatizate daca nu prezinta interes material ).
    Transmit IN DIRECT cu ajutorul unui laptop si doar wireless. Se vizualizeaza pe telefonul mobil si se vede international INDIFERENT DE NUMARUL DE UTILIZATORI. Ce parere aveti? Noi ne-am distrat pana acum si cautam niste oameni *destepti* sa ne calauzeasca sa facem treaba. Datele noastre le obtineti de aici cu permisiunea domnului cu care am avut onoarea sa colaborez la niste actiuni intreprinse de dansul prin tara.
    Cu respect,

  49. O idee realizabila, flexibiila si cu foarte mult potential avand in vedere tendintele actuale! Eu cred ca si analiza dumneavoastra va ajunge la aceleasi concluzii!

Comentariile sunt închise.