O data pe an, cand se reinnoiesc declaratiile de interese ale parlamentarilor, propaganda portocalie reia refrenul contractelor mele cu statul.

Anul acesta, pentru a rezolva mai rapid tema, postez si pe blog declaratia de interese, cu cateva observatii:

  1. Din 2006 am renuntat complet la afaceri si am donat totul fiicelor mele. Asadar, contractele din declaratie nu sunt ale mele. Insa, conform legii, in declaratia de interese se mentioneaza si contractele incheiate de  rude de gradul I.
  2. “Contractele cu statul” din declaratia mea de avere sunt, in foarte multe cazuri, contracte de utilitati (la fel ca orice persoana fizica, si firmele platesc diverse servicii publice, curent electric, gaze, apa, catre firme cu capital de stat). Orice roman, proprietar de locuinta, are astfel de contracte de utilitati « cu statul ».
  3. Statutul de “beneficiar” sau “chirias”, care apare in majoritatea contractelor din declaratia de interese, semnifica o situatie juridica in care se efectueaza plati catre stat. Asadar, prin acele contracte se dau bani la bugetul de stat, nu se iau.
  4. Programele europene accesate de fundatiiile pe care le-am fondat creeaza locuri de munca si asigura venituri la bugetul de stat.
  5. Afacerile suspecte cu statul sunt, in special, cele in care se contracteaza lucrari, “modernizari de drumuri”, “constructii de patinoare si sali de sport”, “inlocuiri de borduri”. In aceste cazuri, foarte multi bani publici ajung in buzunare private. In declaratia mea de interese nu exista asemenea contracte.

Reamintesc ca, in nici 3 ani, firmele familiei Voiculescu au platit statului roman taxe si impozite de peste 60 de milioane de euro, suma ce reprezinta cea mai importanta contributie romaneasca privata la bugetul de stat. Cu 60 de milioane de euro se platesc peste 25 000 de pensii medii, timp de un an de zile, sau se construiesc 6000 de locuinte sociale. Aceasta este sinteza relatiei familiei Voiculescu cu statul.

Sunt cifre obiective, verificabile, pe care, evident, propaganda puterii le va ignora.

68 COMENTARII

  1. Interesanta declaratia.

    Nu stiam de investitiile in parcul eolian (un parteneriat cu EWEA ar merge de minune) si nici de Euroexpo Trade Fair (ar trebui organizate niste targuri pe agricultura si dezvoltare rurala sau/si finantari europene in domeniul asta)…poate le combinati pe amandoua si iese un targ pe domeniul energiilor regenerabile :-) .

  2. „Orice roman….are astfel de contracte de utilitati « cu statul »”

    „prin acele contracte se dau bani la bugetul de stat, nu se iau”

    Comentariul meu: :D :D :D )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ps1: si marmota invelea ciocolata in staniol
    ps2: :) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    ps3: barza aduce copiii
    ps4: :D ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  3. @ Dan Voiculescu
    Din experienta personala. Cand o fata insista si insista ca este fata mare intru
    la banueli. Nicu dumneavoastra nu puteti fi virgin….. la batranete.

  4. Am citit un interviu dimineata pe aceasta tema si chiar ma intrebam ce or mai fi inventat. Ma bucur ca ca ati raspuns rapid, cu documente. Felicitari!

  5. Leapsa:
    Cum sa desfiinteze statul roman niste entitati care au primit finantari/pre-finantari din fonduri europene si care au proiecte in derulare sau monitorizare?

    Cat reprezinta din totalul fondurilor de care beneficiaza Romania – fondurile pentru drumuri iner-judetene?

    Proiectele de canalizare, la care face referire dl Boc, sunt implementate la initiativa consiliilor sau este cumva o actiune deja centralizata si coordonata, neputand fi deci probleme de parteneriat?

    Cum de evaluarea intermediara a POR indica faptul ca axa prioritara pentru drumuri regionale este una cu potential si aceasta evaluare a fost aprobata de AM?

    Se schimba clasificarea NUTS in functie de deciziile administrative ale unui Stat Membru?

    Revizuirea Cadrului National de Referinta se va face dupa jumatatea perioadei unice de programare 2007-2013?

    Considerati ca prin “oficializarea” acestor regiuni ca si aplicanti pentru drumuri si canalizare exista si alta posibilitate de a aplica direct la Bruxelles decat in cazul proiectelor majore (> 50 milioane de euro)?

    Credeti ca aceste proiecte majore au fost definite specific in regulament ca fiind gestionate de Comisie pentru ca sa fie mai usor de implementat sau pentru ca sunt considerate considerate strategice la nivel European?

    Este de dorit dizolvarea Autoritatilor de Management din Romania si centralizarea necesitatilor beneficiarilor sub umbrelele proiectelor majore?

    Nu cumva exista si functioneaza CRESC cu rolul de a exista o abordare strategica la nivel regional pentru proiectele in discutie?

  6. @ Dan Voiculescu

    ARMA SECRETĂ

    Discret ne sugerezi ideea, că ţării, tu i-ai fi util
    Tot încheind, cu statul, contract peste contract ;
    Dar te rugăm motane,să fii un pic şi mai subtil
    Provocându-i zilnic javrei … infarct după infarct .

  7. ideea e ca explicatiile dvs sa ajunga mai repede la urechile cetatenilor decat propaganda portocalie care e din ce in ce mai intensa

  8. e bine ca ati dat aceste explicatii pentru ca multi sunt depasiti de subiect si nu inteleg exact in ce constau contractele astea

  9. SECURISM INTRU ETERNITATE
    @ Bibliotecarul
    Va anunt ca sunt cetatean a doua tari destul de cunoscute international Japonia si SUA. Fiind amrnintat cu lichidarea fizica de catre dumneavoastra nu ramane decat sa cer sprijinul Serviciului Imperial Nipon si FBI. Tinand seama ca sunt la al doilea avertisment
    am hotarat sa-mi fac testamentul lasand creatia mea artistica orasului Deva unde m-am nascut si copilarit. Am aici amintiri de neuitat . Nu pot sa uit arestarea familiei mamei mele de catre securitate . Spuneti ca insinuez ca sunteti un sprijinitor al securitatii. Nu am insinuat iar constatarea a fost directa . Spuneti ca securitatea nu mai exista prin faptul ca a fost desfintata. Va intreb cum se poate desfinta o intreprindere cu traditii vechi daca oameni si metodele sunt aceleasi.
    Tinand seama ca familia mea japoneza vrea sa va raspunda si sa va multumeasca pentru mesaje va rog destainuiti adevaratul nume si adreasa.,” bibliotecarul ” fiind doar un nume de……. cod.

  10. CRIN ANTONESCU PRIMUL PRESEDINTE MINORITAR ?
    Domnul Crin Antonescu a declarat ca viitorul presedinte al tarii va fi ungur sau tigan. Dansul greseste crezand ca dansul va fi primul presedinte minoritar. Aproape mai toti pana acuma au fost tigani. Exceptie ramane Ion Iliescu, care a fost si ramane……saxon.

  11. Am observat ca sunteti printre putinii politicieni sinceri, aceasta sinceritate fiind mereu sustinuta de dovezi! Chiar sunteti un exemplu..

  12. @ ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK

    Toţi cei care vor să ştie cu adevărat numele meu, îl cunosc deja. Nu este secret. Este scris pe blogul meu, alături de o poză a mea. :D
    Pentru cineva care se declară ziarist de investigaţii… este uşor jenant.

    Mă numesc Gheorghe Florescu, un nume destul de comun pe net. „Bibliotecaru” sunt mult mai puţini, aşa reuşesc să mă identific pentru a nu genera confuzie (chiar aici, pe acest blog, scrie cineva cu numele de Gheorghe Florescu, ca să nu mai vorbesc despre politicianul cu acelaşi nume care, culmea, are şi funcţia de preşedinte al PC Mehedinţi. Realizaţi confuziile ce s-ar putea face). Eu sunt cunoscut, de ani de zile, drept Bibliotecaru. Numai să fi citit link-urile spre blogul prinţului Duda şi descopereaţi că am spus asta şi acolo, fără să faceţi nici cel mai mic efort de documentare.

    Adresa mea…? Aici deja este „cu tupeu”. Am o grămadă de bloguri unde familia voastră mă poate contacta dacă doreşte aşa ceva.

    OK. Aţi primit şi cel de al treilea avertisment. Următoarea „prostioară” vă pune direct pe lista celor cărora le-am retras respectul. Observ că luaţi în uşor acest lucru, poate nu vi se pare important respectul Bibliotecarului, adică al meu… Sau poate vi se pare un act de vitejie să mă contraţi. Au mai încercat şi alţii cu gândul că aşa ajung şi ei cunoscuţi în blogosferă… numai că eu nu mă întind spre astfel de conflicte. Aşa că vă spun de acum, dacă doriţi să mă înjuraţi, am creat un blog special cu această destinaţie unde vă puteţi desfăşura cât doriţi, alături de alţi băsescianişti:

    http://injuratbibliotecaru.blogspot.com/

    Loviţi cât puteţi de tare doriţi, nu mie îmi faceţi rău… Eu vă pun pe listă, cu proxima ocazie, şi de acolo vă descurcaţi dumneavoastră cu respectul de sine.

  13. corectat

    APEL CATRE TOTI CETATENII ROMANIEI

    DUBLUL VOICULESCU -TIRIAC LA CONDUCEREA TARII !
    Am fost convins ca romanii nu se pot conduce singuri. Emisiunea Antena 3 m-a convins de contrariu. Cuplul Voiculescu Tiriac are toate calitatii inclusiv experienta si recunoastere externa.
    ION TIRIAC PRESEDINTELE ROMANIEI
    In SUA sunt de exemplu un milion de romani si va garantez ca toata lumea a auzit si va vota pe fostul maestru al tenisului si actualul mogul Tiriac.
    Este cunoscut in toata Germania nu numai ca Tennis’s Count Dracula ci si prin reclamele de televiziune. El este un erou al nemtilor prin descoperirea lui Boris Becker.
    Prin partidele de vanatoare ( pe care le urasc de moarte ) are conectii cu toate marile nume ale lumii.
    Tiriac este un antrepenor global unic cu un diamant de facut bani in cap. La Antena 3 a spus modest ca a auzit de cancelarii Germaniei . Fals . Ai cunoaste personal iar cu cancelarul Kohl era chiar amic.
    Tiriac cunoaste ce este foamea si pe omul simplu. Tatal sau a murit la 11 ani iar mama lui a fost casnica.
    Intr-un interviu in celebra revista americana People Tiriac declara „I could probably be President,” si sper sa se tina de cuvant.
    DAN VOICULESCU PRIM MINISTRU
    Fara sa-l simpatizez deosebit ai recunosc geniul financiar. El cunoaste mai bine decat oricine economia romaneasca. Este un profesor la propriu cat si la figurat. Este singurul politician care cunoaste economia si problemele ei. ” He taught the “Competition and Competitiveness” course for 7 years at the Academy of Economic Studies in Bucharest, within the Faculty of International Relations.” Iata dece Voiculescu este singura sansa pentru Romania.
    PROBLEMA MAJORA A ROMANIEI ESTE LIPSA DE COMPETENTA SI CREATIVITATE. CUPLUL VOICULESCU TIRIAC ESTE SINGURA SANSA A ROMANIEI DE A SCOATE TARA DIN PRAPASTIE SI A INPINGE ROMANIA SPRE CIVILIZATIA EUROPEANA.

  14. UN PRESEDINTE ROM SI NU TIGAN

    Înlocuirea termenului „rom” cu cel de „ţigan”, respinsă de Senat
    În cadrul dezbaterilor, preşedintele liberalilor Crin Antonescu a avertizat că nu problema denumirii etniei este importantă, ci măsurile de incluziune socială.
    In concluzie Crin ramane ……rom.

  15. @Bibliotecarul
    Sunt comparat cu agentul 007. Eu spun ca am facut spionaj impotriva lui Ceausescu in timp ce oamenii lui Basescu spun invers. Incep si eu sa fiu confuzat pentru cine am lucrez.
    „Ioan T. Morar, jurnalist la „Academia Caţavencu”, a publicat pe blogul său, morar.catavencu.ro, un fragment din textul lui Horvath, pe care-l cataloghează „o mostră din opera unui fost spion”.
    Deci se pare ca suntem amandoi simpatizanti ai securitatii sau chiar activam la aceiasi institutie. Va scriu cu rugamintea sa nu treceti la nivelul trei al amenintarii si sa ma scutiti de lichidarea fizica. Va sunt recunoscator.

    Hunedoreanul.ro › Eveniment › Spionul „Deva” pregăteşte o revoltă anticomunistă la New York

    http://hunedoreanul.gandul.info/eveniment/spionul-deva-pregateste-o-revolta-anticomunista-la-new-york-3284645

  16. Oare Oprea de exemplul, ar avea curajul sa faca publica declaratia sa de avere? Nu mai zic de cei din prima linie , ca Udrea si de ce nu, Basescu, pentru a vedea cum isi inmulteste el salariul de 1500 de euro (cu care nu stim ce vrea sa demonstreze) de-si permite luxul afisat.

  17. Nu inteleg care este problema cu accesarea de fonduri europene. Si asa platim catre UE sume de zeci de ori mai mari decat cele pe care le primim. Nu se plngea Boc de lipsa accesarii fondurilor UE? Sau ii dojenea pe ai lor?

  18. Domnule Voiculescu – sunteti printre singurii politicieni care se implica in problemele oamenilor de rand. Va dorim atat dumneavoastra, cat si familiei multa sanatate si pretuirea noastra.

  19. @ ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK

    Eu nu am făcut nici o afirmaţie despre domnia voastră legată de spionaj sau astfel de lucruri. Habar nu am dacă aţi fost securist sau ce aţi fost şi nici nu mă interesează dacă aţi fost angajat la Securitate sau dacă aţi subminat Securitatea. Ce treabă am eu cu Securitatea, de ce ar trebui să fie ea o problemă astăzi pentru mine? Văd că pentru dumneavoastră este şi aveţi dreptul să militaţi pentru o instituţie care nu mai există dacă asta vă este pe plac. Nu aveţi însă nici cel mai mic drept să faceţi afirmaţii mincinoase la adresa mea sau la adresa altcuiva, acest lucru este anti-democratic. Sincer, nici nu mă preocupă trecutul celor cu care vorbesc pe net, puteaţi să vă spuneţi şi Mihai Viteazul… Pentru mine nick-ul ajută pur şi simplu la identificarea cuiva cu care am mai vorbit, în caz că-mi aduc aminte de discuţie. Eu nu m-am referit decât strict la ce spuneţi acum, în acest moment. Ceea ce spun alţii despre domnia voastră, recunosc, nu prea are importanţă pentru mine. Cu Academia Caţavencu şi chiar cu Ioan T. Morar am fost în dezacord în mai multe rânduri, în nici un caz nu aş fi dat importanţă spuselor lor şi nici nu prea le citesc. Mai mult, repet, nu mă interesează ceea ce crede domnul Morar despre dumneavoastră sau orice publicaţie. Sunt interesat de informaţii şi nu despre păreri. Am însă o părere formată parţial despre domnia voastră din chiar atitudinile pe care le aveţi în spaţiul web, şi, vă fac cunoscut, că această impresie nu vă aşează printre intelectualii cu care mi-aş dori o discuţie ci mai mult printre cei care vorbesc cu prea multe uşurinţă despre orice cu un aer de fin cunoscător.

    Chestiunea cu lichidarea fizică este absolut penibilă, mai ales că deja o pomeniţi a doua oară. Lista este cu cei care nu se bucură de respectul meu şi este pusă la vedere ca toată lumea să ştie că acei oameni nu se bucură de respectul meu. Eu cred în democraţie şi cred că dispreţul meu este o armă foarte puternică şi eficace. Dacă milioane de oameni ar folosi acest sistem de a-şi exprima dispreţul pentru cei care dispreţuiesc la rândul lor dreptatea, libertăţile individuale şi/sau bunul simţ, nu ar fi nevoie ca nimeni să strige, doar să întoarcă spatele, cu dezgust, faţă de cel care au „câştigat” pierderea respectului. Odată ce veţi pierde respectul meu, pur şi simplu vă voi ignora ca pe ceva ce nu merită atenţie, atâta tot.

    Dacă veţi ajunge pe acea listă, sau nu, numai de dumneavoastră ţine. Eu unul cred că nu vă veţi putea abţine… aşa îmi spune experienţa mea.

  20. @ Bibliotecaru :

    Nu trebuia sa Va puneti mintea si cunostintele intr-un dialog cu acest comentator/blogger.
    A fost o cauza pierduta din start.
    Daca i-ati fi studiat/citit comentariile anterioare de pe acest blog ati fi inteles de ce…

    Va doresc O Zi Buna ! :)

  21. GAZ PE FOC

    Declaraţia ta de mare anvergură
    E tot ce mai lipsea : cireaşa de pe tort ;
    Că de-ai luat Puterii pâinea de la gură ,
    De PD-L nu vei scăpa nici mort.

  22. HALAL DEMOCRAŢIE… A VIOLATORULUI

    JON* alias TB se comportă ca un violator în serie al poporului român…
    Pe HotNews aflai că recent un violator din Iran fu spânzurat în public !!!
    O eclipsă totală de democraţie (că de lună fu azi noapte) ar fi în ton cu politica astrală a universului nelimitat…

  23. @ Robert Horvath

    Cred ca v-ati prins ( ar fi mai greu de crezut contrariul in cazul dv) ca Alice of Vonderland nu este altcineva decat … ati ghicit deja : geta, geta din Napoca „ascunsa” sub acest pseudonim dar care a uitat sa-si modifice si stlilul agramat de a scrie substantivele comune, pronumele personale sau simplele adjective cu litera mare,astfel ca s-a dat de gol vazandu-se si din avion cat e ea de … desteapta.

  24. Dragii Mosului-iepure,
    De intepat, va intepati mereu
    Sa va jigniti, nu va este greu.
    Civilizat, parerile nu vi le puteti spune ?
    Sa inteleg ca, amiabilitatea apune ?

  25. @ Bibliotecarul
    Textul este plin de greseli dar si dumneata esti o greseala. Adevarul ca nu toti sunt securisti. Chiar si apartenenta la ea cere un nivel minim de cultura si mai ales
    de inteligenta.

  26. @ Alice of Vonderland
    „Trebuie să ofer o şansă fiecăruia, oricine ar fi.”
    Va multumesc pentru sansa acordata. Chiar si……. Ceausescu la sugestia presedintelui Carter mi-a dat o sansa in viata. Am scapat sansa sa-i multumesc personal .
    Datorita lui si cu sprijinul securitatii am ajuns un America si acum scriu din Japonia.
    Va sunt recunoscator.

  27. @ Clujeanul
    Sarcina principala a tuturor servicilor romanesti este desfintarea mogulului Voiculescu si a sustinatorilor lui …..chiar si pe acest blog.

  28. CAZUL MINORITARULUI CRIN ANTONESCU
    Nu am nimic impotriva minoritatilor nationale ci dimpotriva . Consider insa ca societatea romaneasca nu este pregatita in acest moment pentru un presedinte
    rom. Cred ca alegerea lui Crin Antonescu va accerba tensiunea nationalista.

  29. CAZUL MAJORITARULUI PONTA
    Ponta: Voiculescu este singura vulnerabilitate a USL, „nimic nu îi face mai bine lui Băsescu decât orice ieşire publică a lui”. A se citi invers.

  30. Bibliotecaru si Robert Horvath sunteti duelistii nostri! Fiecare din voi are dreptate in felul lui….
    Citeam razand postarile voastre si mi-au adus aminte de un banc vechi:

    Radio Moscova anunta: La frontiera ruso-chineza a avut loc un conflict armat. Un tractor rusesc a fost atacat de un avion militar chinezesc dotat cu tehnologie de varf. Datorita vitejiei tractoristului, avionul a fost doborat.

    Radio Peking anunta: :La frontiera chinezo-rusa a avut loc un conflict armat. Un avion chinezesc de imprastiat insecticide a fost atacat de un tanc sovietic dotat cu tehnologie de varf. Datorita vitejiei pilotului chinez, tancul rusesc a fost distrus.

    Radio Washington anunta: La frontiera ruso-chineza a avut loc o conferinta pe teme agrare.

    Eu zic ca fiecare din voi are ceva interesant de spus. Duelul e si el util desi eu m-as duela acum cu basescu. S-a ascuns dihania in spatele a 9 milioane de romani. Da, avem nevoie de 9 milioane de voturi sa-l suspendam. Betivanul schimba regulile jocului din mers fara jena! Nu s-a mai facut un recensamant de mult timp si numarul de 18 milioane de persoane pe listele de votanti nu mai este „accurate”. Se estimeaza ca in Romania ar fii la ora actuala doar 16 milioane de oameni…. minorii (inapti de vot) fiind inclusi in aceasta estimare. Va dati seama cat de aberanta e cifra de 9 milioane?
    Camera Deputatilor a votat legea… ce urmeaza? Se aplica legea sau trebuie votata de Senat?

  31. minte prin omisiune . mai ales in domeniul achizitiei de energie. am si pus ceva intrebari anul trecut pe subiect care nu au primit raspuns . in mod logic

    P.S. Bibliotecare ce dracu aveam pretentii de la tine ? sigur e genul de om care il reprezinta pe Voiculescu . si vezi sa nu-l mai ameninti cu lichidarea . ce debil

  32. @ BLIOTECARUL
    Am jucat toata viata periculos. Depe lista lui Ceausescu am sarit pe lista lui Iliescu. Acum sunt pe doua liste consecutiv a lui Basescu si a…… dumneavoastra. Periculos dar palpitant.

  33. @ Dan Voiculescu.
    Ramane sa-l convingeti pe Tiriac….pe mine m-ati convins. A sosit vremea
    mogulilor .

  34. @Bibliotecarul
    Spuneti ca sunt pe lista dumneavoastra imediat dupa Basescu.
    Poate lipsit de modestie….. doresc aceasta pozitie. Voi face tot ce este posibil sa primesc acest loc deloc de invidiat.

  35. @ Mogul
    Bibliotecarul are nevoie de incurajare si sprijin. Vorba dumneavoastra…e debil.

  36. URMASUL LUI BEN LADEN
    @ Bibliotecarul
    Am deschis blogul
    http://giconet.blogspot.com/
    Si v-am vazut cu un prosop in cap privand amenintator. Plecat din 1977 am avut timp destul
    sa devin american. Deci v-am trecut pe lista noastra imediat dupa Ben Laden.

  37. @ SimP

    Am şi eu un banc (cel puţin până acum cred că totuşi, măcar în parte, este banc). Cică „Radio Moscova” anunţă că aurul din tezaurul american ar fi nişte cărămizi vopsite cu aur.

    http://bibliotecarul.blogspot.com/2011/06/ca-intotdeauna-zvonurile-duc-spre.html

    Dar şi dacă nu e banc?

    La cum merg lucrurile în România, cred că în scurt timp vom ajunge aşa cum doreşte noua ordine mondială, 2 milioane de români în toată lumea.

  38. @ Robert Horvath
    @ Bibliotecaru

    DECIZIE ARBITRU

    Aş interveni-ntre voi să vă despart ,
    Fiind cam dură a voastră luptă ;
    Dar Horvath încă n-are nasul spart
    Şi nici Florescu … mâna ruptă .

  39. INCHIDEREA BIBLIOTECII SI BIBLIOTECARULUI .
    @ Bibliotecarul.
    Vreau sa va dau o informatie extrem de folositoare. Din securitatea caruia ai negati existenta…..nu se poate iesi decat cu piciorele inainte. Deci Basescu are viitorul asigurat. Stiu ca dezamagesc pe cei care vroiau sa-i asigure o batranete linistita , inainte sau dupa terminarea mandatul.

  40. @Dan Doboseriu
    Nu uitati ca pe langa doua facultati de arta cu diploma , am absolvit scoala de corectie fara diploma. Deci cunostintele mele de specialitate fac ca lupta sa nu fie dreapta. Sunt gata sa acord in avans doi puni in cap si un sut in fund. Bineinteles
    nu la figurat.

  41. ULUITOR…….ULUITOR……ULUITOR
    FOARTE IN CURAND PE BLOGUL DAN VOICULESCU
    DEPARTAMENTUL DE STAT SUA : MESAGERUL LUI BEN LADEN A FOST URMARIT DE SERVICIILE ROMANESTI IN TIMPUL SEDERII LA BUCURESTI SI ELIBERAT LA INDICATIA PRESEDINTELUI BASESCU.
    INFORMATIA A APARUT IN SITE OFICIAL AL CASEI ALBE.

  42. BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT

    @ Dan Voiculescu
    Voi publica cu acordul dumneavoastra comunicatul oficial al guvernuli SUA semnat de secretarul de stat al departamentului antiterorist intitulat CENTRUL EUROPEAN AL QUEDA LA BUCURESTI,
    In acest comunicat se mentioneaza de sedera mesagerului personal a lui Ben Laden la umbrela serviciilor romanesti. Documentul va putea fi asesat de orice posesor de compiuter ……….
    Nu a-mi fac iluzii.
    Conspiratia pentru salvarea a gunoiului de Basescu va continua ca si in trecut.
    …………………………………………………………………………………………………….
    Dar pentruca exista un tratat de extradare romano american va garantez ca se
    va trece lent dar sigur de la scaunul prezidential la cel electric.

  43. Aveti dreptate domnule Voiculescu. Guvernul actual nu este capabil sa gestioneze actuala situatie economica a Romaniei.

  44. @ Dan Doboseriu

    Ei, probabil că ştiţi că mă provocaţi venind cu versuri şi mă scoateţi astfel de tăcerea indiferentă. :D Trebuie să vă dau un mic răspuns, căci nu rezist tentaţiei.

    Nu e nevoie de un ablegat
    S-aşeze pe pupitru
    O „carte Horvath” aligat,
    Cu intelectul dezlegat
    De liberul arbitru.

    Nu risc discursul deşucheat,
    Să vină-n recurenţă
    Inconturnabilul Horvath,
    Când pot răspunde-articulat
    Doar cu indiferenţă.

  45. La pag.4 m-a uimit „arendantul” si …calitatea de „arendas”. N-am inteles si m-am amuzat ca … :)
    Si chiar toate contractele trebuia sa le treceti pe lista si acelea care se refera la banalele utilitati… ?

    Aveti acoperite toate regiunile din tara, deci aveti …acoperire nationala…
    p.s. imi puneti o vb buna la Loto pentru joi ? :)

Comentariile sunt închise.