In logica dialogului sanatos si salutar cu cei care cred altceva si in seria polemicilor cordiale despre care vorbeam zilele trecute aici, pe blog: am fost, recent, nici mai mult nici mai putin decat editorialistul saptamanalului anti-(unii) moguli Kamikaze. Raspunzand, de altfel, unei invitatii generoase a redactiei – care nu poate fi banuita ca vrea doar sa scape de munca apeland la „resurse externe” :).

Si, cum reciprocitatea ospitalitatii e o veche cutuma romaneasca, acum e randul meu sa-i invit pe cei de la Kamikaze pe blogul meu. La un editorial, o postare, o inclestare de idei – cum spun traditiile in situatii de gen.

Articolul meu: aici.

Articolele voluntarilor Kamikaze: in curand, tot aici.

16 COMENTARII

  1. @ Bibliotecarul
    BASESCU IN FATA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL
    INVINUIT DE GENOCID SI CRIME IMPOTRIVA UMANITATII
    Domnilor specialisti in armament si in scoaterea basma curata a sefului mafiei Traian Basescu. Armele romanesti vandute la un sfert de pret au invadat Africa.
    ” Un AK la pretul unei gaini ” Aceste arme au omorat sute de mii de oameni si milione de refugiati. Crima si pedeapsa.

  2. MAFIA DE ARMAMENT BASESCU CONTROLEAZA ROMANIA
    @ Sim P
    Stimate domn
    Informatiile despre mafia de armament nu patrund in Romania. Avand la dispozitie
    sume colosale ea a patruns si controleaza institutile statului ….justitie, servicii, parlament. Este o institutie transpartinica. Unul din capii ei este Melescanu viitorul ministru de externe. Conform unor rapioarte el a fost prezent pe Otopeni alaturi de Basescu la transporturi catre teritorii aflate sub embargou. Serviciile controleaza totul. Totusi unele informatii patrund in media romaneasca……cam 5 %. Rapoarte ONU despre incalcarea embargoului apar anual si nu sunt un secret. Din interese
    politice americanii au acoperit activitatea ilegala. Obama a intors foaia. Nimeni nu mai are nevoie de Basescu decat eventual in….puscarie. Sa auzim de bine.

  3. @ Dan Voiculescu

    INDULGENŢĂ

    Te-nvârţi al dracului de bine – ca un titirez :
    Azi la Kamikaze scrii, ca mâine la Cancan ;
    Dar deşi-i puţin bizar, nimic nu-ţi reproşez ,
    Căci ştiu că azi e greu … să câştigi un ban .

  4. VOICULESCU CONDUCATOR AL OPOZITIEI SAU UN MOGUL KAMIKAZE !
    Domnule Voiculescu
    Doamna Udrea face urmatoarea apreciere la adresa dumneavoastra pe blogul
    personal :
    Udrea: Ponta şi Antonescu sunt simple instrumente în mâna varanului Voiculescu !
    Pornind de la dezvăluirile lui Câmpanu, Udrea concluzionează că Voiculescu este adevăratul şef al opoziţiei. „Le place sau nu le place, Ponta şi Antonescu sunt simple instrumente în mâna varanului Voiculescu. El este liderul opoziţiei, el este cel care stabileşte ce şi cum se face. Şi acum avem şi dovada”, conchide ministrul.
    Domnule profesor
    Sper ca doamna sa aiba gura de aur. Sper sa deveniti adevaratul conducator al opozitiei. Nu cred ca un om sanatos la cap poate agrea cu o tara condusa de doi sub mediocrii, In toata istorie a Romaniei inclusiv perioada comunista clasa politica nu a creiat asemenea conducatori. Maurer, Barladeanu, Manescu se pot compara cu acesti birocrati de partid ? Comparand pe Ponta, Antonescu cu Basescu acesta din urma le da doua clase. Puneti piciorul in prag. Multi oameni incluzand subsemnatul si-au pus speranta in dumneavoastra. Schimbarea unei gasti cu alta nu va scoate Romania din prapastie. Opozitia in formula actuala venita la putere va fi un dezastru major, asigurand revenirea unui golan de port ca …prim ministru .
    Voi fi sincer. Nu va simpatizez ci dimpotriva. Totusi trebue sa fac o constatare importanta. Dumneavoastra puteti fi angajat la orice firma importanta din lume. Puteti prin experienta si iuteala de minte chiar sa scoateti o firma din faliment si sa o aduceti pe linia de plutire. Puteti sa faceti acest lucru pentru Romania.
    PS In America un Ponta poate fi cel mult angajat ca casier la o piterie iar Antonescu ca chelner la un restaurant de cartier cu conditia sa-si inbunatateasca limba engleza.

  5. DECE SUNT PARTIZANULUI MOGULULUI VOICULESCU
    Scuzati greselile din text, Scris in graba intr-o pauza ….intre filmari.

  6. Un articol foarte bine scris.
    Sper ca veti avea o colaborare indelungata si constanta pentru ca aveti multe de spus nu doar aici pe blog.
    Felicitari !
    p.s.unul dintre bloggerii care Va ataca constant este dna.Elena Udrea.Dansei ii veti propune o intalnire ca intre bloggeri ? Dumneaei sigur nu va da curs unei astfel de intalniri propuse de Dv. O veti convinge oare ? :)

  7. Povestea aceasta cu motanul Felix nu a fost deloc credibila nici macar pentru cei care au creat-o.

Comentariile sunt închise.