Din prima zi a campaniei electorale uninominale din anul 2008 am vorbit despre necesitatea unor lucrări majore de infrastructură în zona Berceni-Progresul-Eroii Revolutiei – adică în Colegiul senatorial 8, unde bucurestenii mi-au acordat încrederea lor. Vorbim totusi de un centru urban extrem de aglomerat, unde se concentreză traficul de sud atât dinspre axa de nord (Eroii Revolutiei, Giurgiului, Progresul), cât si dinspre est (Văcăresti).

Se impuneau, din acest motiv, o serie de lucrări menite să asigure trafic fluent si posibilităti satisfăcătoare de parcare pentru toti ”bercenarii”. Si, gratie muncii Primăriei Capitalei si primăriei conduse de Cristian Popescu Piedone, aceste lucrări sunt deja o realitate: noua Piata Progresul va beneficia de parcare pe acoperis (cititi aici), în timp ce traficul înspre Piata Sudului va fi mult eficientizat de Pasajul Mihai Bravu (vedeti aici simularea).

Continuarea logică – un pasaj chiar în Piata Sudului si fluidizarea Căii Giurgiului.

Ce credeti?

20 COMENTARII

  1. Intentiile de fluidizare a traficului pe sos Giurgiului si la Piata Sudului sunt excelente. Puteti sa ne oferiti si un orizont temporal pentru acestea?

  2. Eu cred că mai vine Guvernul cu două sau trei taxe, benzinării vor veni cu două sau trei scumpiri… şi traficul se va rezolva de la sine, pentru că a merge cu maşina mică va fi o cheltuială prea mare pentru ca omul de rând să şi-o permită.

  3. Un pasaj chiar in Piata Sudului este binevenit. Soseaua Giurgiului nu mi se pare atat de aglomerata. Mai degraba Luica spre intersectia cu Giurgiului si Metalurgiei.

  4. @ Dan Voiculescu

    INFRASTRUCTURĂ STRATEGICĂ

    Degeaba cheltuieşti multe milioane ,
    Căci electorii tăi vor fi în mare şucăr ;
    Dacă lui Zeus nu-i produci frisoane ,
    Construindu-i până la anul … buncăr .

  5. Locuiesc in sectorul 4 si vreau sa va spun ca sunt suprins cate lucruri frumoase a-ti realizat in acest sector. Sincere felicitari !!!

  6. In acest Bucuresti sufocant avem nevoie de infrastructura. Am observat ca dvs. sunteti printre singurii politicieni care se tine de cuvant si isi respecta promisiunile.

  7. Asta inseamna ca va respectati promisiunile facute celor care v-au ales. Atunci cand se doreste infaptuirea unui lucru, se poate realiza.

  8. Suna foarte bine ceea ce e scris. Atat locurile de parcare, cat si fluidizarea traficului sunt absolut necesare intr-un oras haotic precum Bucuresti. Sunt atat de multe masini in capitala, incat nu au nici pe unde merge, nici pe unde sta.

Comentariile sunt închise.