Reiau un text mai vechi pe tema contractelor cu statul: aici. Îl voi relua de fiecare dată când aceeasi stire va apărea în aceeasi versiune de la an la an, în ciuda precizărilor pe care le fac.

Veti găsi acolo varianta integrală a declaratiei mele de interese.

41 COMENTARII

  1. @ Dan Voiculescu

    ACHIZIŢII DE SERVICII

    Ca să ai utilităţi – ţi-au spus-o şi amicii –
    Numai cu statul poţi să-nchei contract ;
    Dar dacă vrei cumva şi altfel de servicii ,
    E necesar să ai cu Udrea un … contact .

  2. Ca de obicei, cei de la publicatia respectiva incearca sa ne prosteasca , pt a masca adevaratii asi la capitolul contracte cu statul. Uite, de exemplu, suntem si noi foarte curiosi sa stim cine va prelua contractul pentru tiparirea de materiale de promovare a frunzei, in valoare de 1 mil euro, incheiat, bineinteles cu Ministerul Dezvoltarii?

  3. Intotdeauna magarii rag nebuneste la caii pur-sange. Ma intristeaza foarte mult cand vad ca nu-i tratati cu indiferenta pe cei care va “rontaie portbagajul”. Mai jos va enumar cateva proverbe si citate celebre referitoare la invidia si gelozia celor din jurul nostru:

    – “Pomul după roade se cunoaşte, iar omul după fapte”;
    – “Mama proştilor e mereu gravidă”;
    – “Nu este treaba măgarului de unde beau oile apă”;
    – “Mai bine să te pizmuiască decât să le fie milă de tine, că pizma priveşte împotriva celui puternic, iar mila la cel ticălos”;
    – “Pentru pizmaş găina vecinului totdeauna e o curcă”;
    – “Invidiosii vor muri, dar invidia niciodata” – Moliere;
    – “Invidia este durerea de a vedea pe altul bucurandu-se de ceea ce noi dorim; gelozia este durerea de a vedea pe altul avand ceea ce noi n-avem” – Diogenes Laertius;
    – “Invidia spune ceea ce este vatamator, nu ceea ce este adevarat” – Publilius Syrus;
    – “Invidia nu este altceva decat un fel de intristare pentru fericirea ce ni se pare ca au egalii nostri posedand sau capatand bunurile, despre care am vorbit, si aceasta nu atat pentru ca voim sa le avem noi, ci pentru ca le au ei” – Aristotel;

  4. O sa le vina si PDListilor randul dupa 2012. Mare minune daca va exista unul care sa NU fi avut contracte cu statul.

  5. Elena, contracte cu statul deruleaza cei mai multi dintre parlamentarii puterii. Daca sunt incheiate in defavoarea statului, sper sa aflam inainte de 2012.

  6. @Elena – toti au cate o „shusta” cu statul. cum crezi isi permite Hoara sa modifice relieful pentru a avea acces la lac? cum crezi ca si-a construit videanu mausoleul acela? cum crezi ca isi permite udrea sa dea 14 000 lire pe o rochie si mii de euro pe genti? si exemplele pot continua.

  7. Corect ar fi sa se intrebe daca taxele si impozitele sunt platite, ori daca asemenea contracte s-au incheiat corect, prin licitatie. Daca totul e legal, ce se mai poate comenta pe acest subiect?

  8. Contract cu diavolul

    PUNGILE ELECTORALE DIN NEAMŢ, CU PRODUSE (ulei, zahăr, făină)
    CANCERIGENE, CONTAMINATE ŞI EXPIRATE !

    „ Şi care e problema” a replicat Pinalti, cel care uitase că „de te bagi cu Tărâţă te mâncă porcii !”
    În această sitaţie de pedeapsă divină, miile de vânduţi diavolului se vor fi „cuminţit veşnic”, nu înainte de a mărturisi sub patrafir păcatul de moarte privind vinderea neamului românesc…

  9. Pot sa pun pariu ca daca iese USL-ul castigator in alegeri, mai mult de jumatate din firmele care au contract cu statul isi vor prelungi contractele … Tot spuneti ca astia de ne conduc acum sunt niste hoti … Daca nici dupa 2-3 de guvernare USL, Coana Nutzi nu va pati nimic pot sa consider ca sunteti complici cu totii? Daca Basescu va avea in proprietate in continuare casa din Mihaileanu pot sa cred ca ceea ce spuneti acum e doar pentru impresie artistica?

  10. Furatul in actuala guvernare s-a facut public. Ministrii Monica Iacob Ridzi si Ioan Botis sunt doar 2 dintre cei care au fost inlaturati din functii dupa ce au fost demascati de presa. Din 2012 cred ca vor aparea si alte dezvaluiri.

  11. @ breiKING niuz
    Pai ce exemplu dau aceste persoane intreprinzatorilor mici si mijlocii? Comportamentul fiscal corect nu li se aplica si lor?

  12. Contracte cu statul aveti in mod sigur D.Voiculescu, dar si PDL-istii au. Toti (PSD, PDL, UDMR, PC) ati avut si aveti contracte cu statul. Mintiti si furati acest popor de peste 20 de ani.Acesta este adevarul pe care nu il spuneti.

  13. Atentia ar trebui indreptata spre firmele care au profit de 17 miliarde de lei, fara a avea vreun angajat. Asta da lovitura!

  14. @Neo – ce bine ar fi fost daca ne-am fi pastrat aurul si nu l-am fi vandut strainilor. in conditiile actuale, aurul este cel mai bun activ de refugiu.

  15. Cine stie, castiga! Casa Isarescu a realizat profit in perioada de criza. Cifra de afaceri s-a dublat in 2010 fata de 2009.

  16. 23 August 2o11 fără mici şi fără bere.

    Moto : Crimă înfăptuită în vederea câştigului,
    în final descoperită de Vitoria Lipan
    (Baltagul, publicat în 1930).

    ALTFEL DE LECŢIE

    Traseul urmat de munteanca Vitoria Lipan îl regăsesc parţial în Judeţul Neamţ de astăzi (Borca, Fărcaşa, Bicaz) unde „fură” alegeri. Cei doi criminali (Calistrat Bogza şi Cutui ) s-au reîncarnat în Pinalti şi Tărâţă cu acelaşi scop : crimă înfăptuită în vederea câştigului.
    De aici trebuie plecat, măcar cu atâta voinţă şi pricepere cât a etalat Vitoria.
    Să se pornească de la numărul voturilor exprimate pe secţii de votare şi localităţi arondate.
    Să se identifice responsabilii psd şi pnl care trebuiau să pregătească alegerile, şefii organizaţiilor din localităţile respective, primarii de culoare şi rezultatele votului. O să vedeţi că au dormit în cizme, de la mic la mare.
    Votanţii sunt împrăştiaţi la distanţe importante faţă de secţiile de votare, situaţie care ar fi impus existenţa unor mijloace de transport, mai ales pentru vârstnici.
    De analiză şi măsuri este nevoie acum. Cetăţeanul de la Cotoceni pentru care am un total dispreţ face ce ştie mai bine : diversiune. Atacă în mod laş pe Ponta şi Antonescu, convins fiind că de la ei i se va trage moartea politică, şi nu numai…

  17. Oare cand o sa publice si Udrea declaratia de interese pe propriul blog, asa cum faceti dvs? Banuiesc ca niciodata.

  18. ÎMBĂTAŢI-VĂ CU ROUA FLORILOR ARTIFICIALE

    Un comentator psd al rezultatelor de la Neamţ se amăgea comparând scorul, bun după el, cu cel îregistrat de Surdu, între timp sub pământul bucătăţit (aşa cum i-a plăcut lui să facă şi agricultura naţională). A se lua aminte la titlu, spre a evita repetarea comentariului şi în 2012.

  19. :)
    Am serbat, deci, eliberarea de sub acuzatii a domnului Dominique Gaston Andre Strauss-Kahn.
    Bun baiat, pacat de …Capitoliu. :)
    Mda. Si am si concluzionat:
    unde Dumnezeu Este,cetatenii sunt protejati de cel Rau si de cel Viclean.

Comentariile sunt închise.