Au taiat salarii si pensii, au impozitat aberant munca, au redus indemnizatiile mamelor, au luat cele mai atroce masuri pe timp de pace din istoria Romaniei.

In schimb, au pierdut, doar in aceste zile, 1.2 miliarde de euro pentru ca nu au fost capabili sa faca demersurile necesare pentru a valorifica certificatele de emisii de carbon.

Ce se putea realiza cu 1.2 miliarde de euro:

a. se puteau creste cu 15% toate salariile din sectorul bugetar.
b. se puteau indexa pensiile cu valoarea inflatiei.
c. se puteau realiza 240 de km de autostrada la o valoare de 5 milioane/km.
d. se puteau moderniza 100 de spitale sau 500 de scoli.
e. se puteau acorda 120.000 de credite de 10.000 de euro pentru tinerii intreprinzatori, care ar fi generat minim 250.000 de noi locuri de munca.

Oricare dintre aceste masuri ar fi crescut nivelul de trai, ar fi stimulat consumul, ar fi consolidat increderea in economia interna. Însă regimul Basescu-Boc nu stie sa construiască, stie doar sa demoleze si să distrugă.

În momentul in care justitia se va elibera de sub control politic, am convingerea ca liderii regimului Basescu-Boc vor raspunde in justitie pentru prejudiciile create economiei nationale.

25 COMENTARII

  1. Ei, inchipuiti-va domnule profesor universitar doctor Dan ce s-ar fi intamplat daca tara asta n-ar fi votat de trei ori cu Iliescu, daca securistii & turnatorii ar fi disparut de pe fata Pamantului, daca conturile lui Ceausescu n-ar fi fost furate tocmai de turnatorii securisti de verisoare, daca daca daca…

    Trist !

  2. banii acestia nu trebuie dirijati catre protectia mediului, dezvoltarea surselor alternative de energie, conservare ecosistem?

  3. Asa se intampla intotdeauna cand este inscaunat imparatul Duce-de-Rapa. Singura rezolvare pentru a mai putea iesi din dejectiile pedeliste, ar fi musai nasul vrajitoarei Samantha sau inelul fermecat al Arabellei. La promiscuitatea lor mentala, bilibistrocita de dorinta avida de inavutire peste noapte, gen Hocus-Pocus, nu m-ar mira sa impoziteze aerul pe care-l respiram, cat de des ne scarpinam sau cascam si nu in ultimul rand, impozitul pe virilitate. Ne-a introdus fortat in cazanul datoriilor interminabile si daca vreunul indrazneste sa scoata capul, apar diavolii portocalii si il lovesc cu maciuca in cap.

  4. Bine spus .. cand justitia se va elibera de sub controlul politic .. liderii politici vor plati. Probabil veti ajunge la guvernare … nimeni nu va plati nimic pentru ceea ce se intampla acum … iar scuza va fi ca justitia desi „eliberata de controlul politic ” nu-i condamna … si nu aveti ce face pentru ca este o separare a puterii in stat. Mai mult sunt dispus sa pun pariu ca, inclusiv Basescu va fi frecventabil peste 2-3 ani.

  5. Actualii lideri politici vor plati doar daca se va ocupa cineve special de asta. Altfel, vor ramane niste pensionari de lux, cu multe zerouri in cont.

  6. O MARE SUPĂRARE

    Întreaga bandă pdl-istă este supărată ,
    Căci un miliard de euro e sumă mare ,
    Cu care ar fi dat la toţi câte-o găleată
    Şi-a treia cizmă oranj-verde, la votare .

  7. S-or fi gandit sa isi traga si ei niste bani, dar, in ignoranta lor, nu au stiut cum sa actioneze.

  8. Ideea cu raspunderea in justitie pentru prejudiciile aduse tarii este foarte tentanta, numai ca pana acum nu a existat niciun precedent in acest sens.

  9. Oamenii se sinucid. Se fura intre ei. Isi dau un cap pentru un salam. Cine sunt vinovatii? Traian si Emil!

  10. flutur si-a trimis fata la min comunicatiilor, pe postul de consiliera. eu nu inteleg, indivizii astia au atatia bani din manariile pe care le fac. oricum, beizadelele lor primesc bani de la taticu si mamica. de ce isi „baga” progeniturile pe un loc de munca, loc care ar putea reveni unui tanar amarat si de o mie de ori mai bine pregatit

  11. Atata timp cat vom avea parte tot de Igas, Udrea, Boc, Ariton, Basescu etc, pagubele vor fi din ce in ce mai mari

  12. Suma nu se compara cu pagubele provocate in familiile romanilor: batrani care s-au stins in chinuri din cauza ca nu au mai avut ce sa puna pe masa, tineri care au fost nevoiti sa plece din tara pentru a-si gasi un job…

Comentariile sunt închise.